The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
مثلا اینکه هوش مصنوعی بازی افتضاحه یه فکته
The Last of Us has perhaps the best artificial intelligence I’ve ever seen in a game
'The Last of Us' a great zombie gaming thriller unlike any other - The Globe and Mail

The Last of Us definitely boasts some of the best A.I. I've ever seen, and I'm very cynical when it comes to A.I. boasts.
Review: The Last of Us - Destructoid

ادامه

LOL

هوش مصنوعی بازی افتضاح هم باشه با اختلاف بهترین چیزی هست که تا الآن وجود داشته و داره . Deal With it .

آره.اینکه دشمن میاد بالا سر آدم بندری میرقصه بخاطر هوش مصنوعی بسیار خفن بازی هست:)یا اینکه الی از جلوی دشمن رد میشه ولی نقش روح رو ایفا میکنه،ولی اگر ما یه عطسه بکنیم دشمن میفهمه،بخاطر هوش مصنوعی خفن بازی هست:)

The Last of Us has perhaps the best artificial intelligence I’ve ever seen in a game
'The Last of Us' a great zombie gaming thriller unlike any other - The Globe and Mail

The Last of Us definitely boasts some of the best A.I. I've ever seen, and I'm very cynical when it comes to A.I. boasts.
Review: The Last of Us - Destructoid

ادامه

LOL

هوش مصنوعی بازی افتضاح هم باشه با اختلاف بهترین چیزی هست که تا الآن وجود داشته و داره . Deal With it .

نیاز نیست به هرچیزی عکس العمل نشون بدیم. بهرحال باید یه عده ابراز وجود کنن.
بازی ای که بیش از 40 تا نمره ی کامل داره نیازی به دفاع نداره. چیزی که فن های یه کنسول دیگه شاید تو عمرشون هم تجربه نکنن.

سلام نشانه اینه که رفتار و برخورد من بازخورد رفتار خودتونه . به هرکسی که برای خودش احترام قائله و این رو با رفتارش نشون میده احترام میذارم . در مورد تغییر اخلاق هم که قبل از اومدن شما به این سایت ، من مدیر بودم اینجا . پس در موقعیتی نیستی که درباره رفتار قبل از مدیر شدن من نظر بدی . بنده خدا کدوم شوخی ؟ تو هر خط چند بار نوشتی شوخی ! بیچاره اومده یه سوأال پرسیده ، مسخرش کردید . چند نفره انداختینش وسط و تا تونستین مسخرش کردید . ناراحتش کردید . این شوخیه ؟ حرفی که من زدم نصف چیزایی که به اون گفتین نیست و اینقدر بهت برخورده . در آخر هم اگر از این شیوه مدیریت ناراضی هستید ، میتونید به هر فرومی که مایل هستی تشریف ببرید و برای اونا مفید باشید .
دقیقا همون یه تیکه که منظورم با تو نبود رو نقل قول کردی خیلی باحالی منم میتونم هرچی از دهنم در بیاد بهت بگم بعدشم بگم رفتار خودت باعث شد ادم هر حرفی میزنه نشانه شخصیت خودشه شما با حرف زدن شخصیت من رو نشون نمیدی شخصیت خودتون رو نشون میدید در ضمن شما وکیل وصی این آقا هستید من اگه ناراحتشم کرده باشم به خودم و خودش مربوطه نه شما بیای هرچی لیاقت خودته به من بگی در هر صورت شما حقی ندارید اینجوری با من حرف بزنید انتقاد پذیری هم چیزه خوبیه(اگه از شیوه ی مدیریت ناراضی هستید...) این جمله یعنی همینه که هست میخوای بخواه نمیخوای نخواه و این شخصیت شما رو نشون میده چطور ادمی هستی شک نکن دیگه اینجا نمیام با وجود ادمایی شبیه شما خوش باشی جوون

به جمالت.
چند سایت میان میگن هوش مصنوعی آخرشه.اوکی قبول.ولی برو ببین چندتا سایت هم ایراد گرفتن.به خصوص به همین دیده نشدن الی.

دوستان کسی داستان بازی رو تعریف میکنه بدونیم از کجا شروع میشه و این الی چه رابطه ای با شخصیت اصلی داره؟
فردا میخوام بازی رو شروع کنم اما بچه خواهرم داره بازیش میکنه و دیدم اولش دخترش میمیره اما فکر میکردم الی دخترشه!
و اینکه این بیماری چیه که به جون مردم افتاده؟ داستان تقلیدی از Resident Evil هست؟

Last edited by a moderator:
خوب مثل اینکه دوستان فکر می کنن هوش مصنوعی بازی افتضاحه.
این هم نظر من هستش و مخاطبش شخص خاصی نیست.

به طورکلی هر چقدر فیوچر جدید توی یک بازی اضافه و توسعه داده بشه به همون انداره که کار بزرگه ، باگ ها هم بوجود میان و اگر این کار اصولی انجام نشه کل بازی رو باگ فرامیگیره ، با اینکه مثلا یک کار خیلی بلندپروازانه است. این بازی هم این اتفاق براش افتاده ولی چون توسعه دهندگان قدری پشت بازی بودند باگ ها به حداقل رسیدند تا جایی که این هوش مصنوعی تو هیچ بازیی نبوده تاحالا. این که حرکات اسکریپت شده نباشند و در اکثر اوقات در زمان مناسب اتفاق بیافتند.
واقعا اینقدر هوش مصنوعی بازی در سطح بالایی هستش که مشکلاتش محدودش هم باعث میشه به چشم بیان.
نمی دونم منطورم رو رسوندم یا نه.

+ دیده شدن همراهان هم یک ریسک بزرگ برای سازنده بوده.
ناتی داگ می تونسته الگوریتم های پیچیده و زیادی برای مسیریابی ها طراحی کنه ( باتوجه به سخت افزار محدود و زمان ساخت تقریبا غیرممکنه) و اگر حداکثر تا 10% خطا کنه همه جا می نویسن تا آخر مرحله مخفی کاری پیش رفتیم اما مثلا الی گند زد.
پس انتخاب این راه از طرف ناتی داگ عقلانی ترین انتخاب بوده.

آخرین ویرایش:
آقا جان اینو چندبار بچه ها توضیح دادن که اینکه دشمنا Ellie رو نمیبینن فقط بخاطر اینه که اشتباهات هوش مصنوعی گند نزنه تو بازیتون, یه لحظه فرض کن دشمنا Bill و Tess و Ellie و Henry و Sam رو میدیدن رسماً میشد مسخره بازی

کلا واسه پارتنر ها سه حالت میتونست وجود داشته باشه:
1-پارتنر ها دیده نشن تا ما چوب سخت افزار ای نسل رو نخوریم!
2-پارتنر ها دیده بشن و ==>آش نخورده و دهن سرویس شده!
3-پارتنر ها برن یه چا کمپ بزنن تا ما مراحل پاکسازی رو انجام بدیم و اونا هم تشریف بیارن و...
که در هر مورد بازی ایراد بهش وارد میشده توسط منتقد bc و یه سری از کاربرها!
درمورد1:پارنتر مثل روحن دیده نمیشن واقعا هوش مصنوعی مضحک هست!
در مورد2:خاک تو سر ناتی داگ چیه اخه نیم ساعت اروم داری مخفی کاریت رو میکنی اونوقت اون الی گند میزنه به همه چی!هوش مصنوعی افتضاحه!
در مورد3:پارتنرامون نقش هویچ رو ایفا میکنن!نه کمکی نه هیچی!بازم خاک تو سره ناتی داگ با این پارتنر گذاشتنش هوش موش یختی !هوش مصنوعی سطحش خیلی پایینه!
در هر صورت هوش مصنوعیه بازی داغون می بود(fact)!ولی عوضش هوش مصنوعی سری AC یا COD رو ندیدین؟100% از تلو بهترن!یکی راست میگفت!هوش مصنوعی به کرایسیس2 که هیچ به یک هم نمیرسه اصن!یوروگیمر و ای جی ان و اج سایر سایت ها و مجلات معتبر هم جوگیرن!40 نمره ی کامل و متای 95 هم حبوباتن!والا !!!

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز در بدو ورود به هر صفحه مختصری توضیح در مورد دیده نشدن پارتنر ها توی پست هاتون ضمیمه کنید ، تا تازه واردان دنیای گیم با این مقوله بیشتر آشنا بشن :biggrin1: هر دفعه بساطی داریم ! والا :دی
با سپاس :biggrin1:

کلا واسه پارتنر ها سه حالت میتونست وجود داشته باشه:
1-پارتنر ها دیده نشن تا ما چوب سخت افزار ای نسل رو نخوریم!
2-پارتنر ها دیده بشن و ==>آش نخورده و دهن سرویس شده!
3-پارتنر ها برن یه چا کمپ بزنن تا ما مراحل پاکسازی رو انجام بدیم و اونا هم تشریف بیارن و...
که در هر مورد بازی ایراد بهش وارد میشده توسط منتقد bc و یه سری از کاربرها!
درمورد1:پارنتر مثل روحن دیده نمیشن واقعا هوش مصنوعی مضحک هست!
در مورد2:خاک تو سر ناتی داگ چیه اخه نیم ساعت اروم داری مخفی کاریت رو میکنی اونوقت اون الی گند میزنه به همه چی!هوش مصنوعی افتضاحه!
در مورد3:پارتنرامون نقش هویچ رو ایفا میکنن!نه کمکی نه هیچی!بازم خاک تو سره ناتی داگ با این پارتنر گذاشتنش هوش موش یختی !هوش مصنوعی سطحش خیلی پایینه!
در هر صورت هوش مصنوعیه بازی داغون می بود(fact)!ولی عوضش هوش مصنوعی سری AC یا COD رو ندیدین؟100% از تلو بهترن!یکی راست میگفت!هوش مصنوعی به کرایسیس2 که هیچ به یک هم نمیرسه اصن!یوروگیمر و ای جی ان و اج سایر سایت ها و مجلات معتبر هم جوگیرن!40 نمره ی کامل و متای 95 هم حبوباتن!والا !!!
حالت 4 ام اینه که اصلا بازی پارتنر نداشته باشه که بازم میشه خاک تو سر ناتی داگ که اصلا نمی تونه یه پارتنر کنارمون بذاره
حالت 5 ام اینه که کلا ناتی داگ سرشو بذار زمین بمیره با این بازی ساختنش هرچی ساخته تا حالا Overrate شده بسه دیگه بابا
حالت 6 ام اینه که کلا سونی بیخیال کنسول و بازی بشه تا دیگه شاهد جوگیر شدن منتقدا توسط انحصاریای سونی نباشیم

یه دوستی حرف قشنگی زد ، انحصاری سونی ، نمره پایین بگیره مورد تمسخر قرار میگیره ، نمره بالا بگیره ، Overrate یا بزرگنمایی شده ...
کلا نرود میخ آهنین بر سنگ!
ازین به بعد هم کسی ترول کرد ، کسی محل نزاره تا خودش محل رو ترک کنه ;)

بعضی از دوستان bringing a negative vibe to this topic [-(
البته طبق نقد امپایر
باید منتظر بمونیم ببینیم چند سال دیگه واکنش ها به این گیم چطوریه :d
فقط اون موقعه که می بینن این گیم واقعا جریان ساز بوده و دست کم گرفته شده :bighug:
یه پیشنهاد دوستانه برای اینکه آرامشتون به هم نریزه :d
کاری نکنین تو این مدل گفتگوها گیر کنین
in an I'm Right You're Wrong Conversation :-"

دوستانی که میگن هیچی از بازی گفته نمیشه کافیه این کاغذ های که دور اطراف محیط پیدا میکنن بخونن متوجه بشن اتفاقا نکات جالبی داخل بعضی نامه ها هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or