The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
اسپویل داستانی!
این صحنه من رو یاد مرگ جان تو رد دد انداخت:(
این صحنه ی زیبایی که دوستمون عکسش رو گذاشت واقعا جالب بود!

حساسی باز نکن.
جالبه من همه جای بازی رو حفطم ولی این یادداشت رو تو بازی ندیده بودم!

اون دفتر تو اتاق سارا پایین تختش بود ، روش بازی کردن گیمر ها متفاوته (من بار اول هم دیدمش)
کلا هر چی interactive تو بازی بود من تجربه کردم:bighug:
یه سری هم یه خط راست رو میگیرن و فقط بازی رو تموم میکنن:|

حساسی باز نکن.
جالبه من همه جای بازی رو حفطم ولی این یادداشت رو تو بازی ندیده بودم!
اونجا که تامی گفت برگشتم خونه و برات یه چیزی اوردم،گفتم الان میخواد این رو در بیاره:-s این رو در میورد من نابود میشدم :-s شانس اوردم که عکسه رو اورده بود.
اون عکس زرافه ها رو هم بزار اسپویل! یکی از قشنگ ترین لحظات و به یاد موندنی ترین لحظات بازیه:x

اون دفتر تو اتاق سارا پایین تختش بود ، روش بازی کردن گیمر ها متفاوته (من بار اول هم دیدمش)
کلا هر چی interactive تو بازی بود من تجربه کردم:bighug:
یه سری هم یه خط راست رو میگیرن و فقط بازی رو تموم میکنن:|
اره من از اون دسته ها نیستم مخصوصا واسه این بازی!این یکی از دستم در رفت!
اونجا که تامی گفت برگشتم خونه و برات یه چیزی اوردم،گفتم الان میخواد این رو در بیاره:-s این رو در میورد من نابود میشدم :-s شانس اوردم که عکسه رو اورده بود.
اون عکس زرافه ها رو هم بزار اسپویل! یکی از قشنگ ترین لحظات و به یاد موندنی ترین لحظات بازیه:x
چیز خاصی نداشت امیر ولی گذاشتم.

اسپویل فک انداز

در ابتدای بازی در اتاق سارا به دیوار سمت راست نگاه کنید، این عکسی که یکی از دوستان گذاشته در 20 سال آینده روی بیلبورده خیابونه در اتاق سارا وجود داره عکسش . سارا به این فیلم علاقه داشته .

اااااییییییییییی بر پدر ناتی داگ ! مخش به چه جاهایی تعامل داده !!!

جوئل میگه it's a dumb teen movie
بعد Ellie ازش میپرسه با کی رفتی این فیلم رو ببینی ? جوئل میگه نمیدونم و بیا حواسمون به کار خودمون باشه , و معلومه با دخترش رفته بوده سینما تا فیلم رو ببینه

65912956745876888458.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال
من همین امشب بازی کردم اینو ولی یه ضد حال اساسی خوردم
خواستم بینم مشکل از نسخه ی بازیه منه یا کلا همه همینطوره

توی یکی از تریلر ها نشون میده سر یه رانر توسط بیل یا چاقو قطع میشه
ولی توی این نسخه ای که من بازی میکنم سرش قطع نشد و حتی سکانس های بعدی هم همینطور
خواستم ببینم یعنی ممکنه نسخه ی بازیه من سانسور شده باشه؟
(( نسخه ی بازیه من اورجیناله ریجن 2 هم هست ))

دوستان بعد از اپدیت 74 مگابایتی ورژن1.02 بازی . موقع لودینگ percentage میندازه پایین صفحه. البته در منوی اصلی در زیر مجموعه dlc یک گزینه اضافه شده make of tlou که البته هنوز ریلیز نشده این فیلم behind the scene

- - -ویرایش - - -

بر عکس همه شما که دوست دارید IP همینجا تموم شه من میگم کاش فقط یه نسخه دیگه بیاد تا ببینیم سر گذشت جوئل و الی چی میشه 100% ادامه بازی ساخته میشه با این پایان مطمئن باشید
البته از IP جدید هم استقبال میشه فرقی نداره ND هر چیزی بسازه خداست
خدایی بعد تموم شدن بازی دست و دلم به هیچ بازیی نمیره این بازی + MGS:SNAKE EATERبدون شک بهترین بازی های عمرمن

دوست عزیز منم دقیقا همین حس شما رو دارم بعد از پایان بازی یه دو هفته ایی میگذره دیگه حتی هیچ کدوم از انحصاری ها هم بهم حال نمیده. دیگه زدم تو نخ بی خیالی مسابقات جاده هی پیستی gt5 که فقط گاز میدم تا به ناکچا اباد برسم.
تو گوشم هم فقط قطعه all gone رو گوش میدم

- - -ویرایش - - -

بر عکس همه شما که دوست دارید IP همینجا تموم شه من میگم کاش فقط یه نسخه دیگه بیاد تا ببینیم سر گذشت جوئل و الی چی میشه 100% ادامه بازی ساخته میشه با این پایان مطمئن باشید
البته از IP جدید هم استقبال میشه فرقی نداره ND هر چیزی بسازه خداست
خدایی بعد تموم شدن بازی دست و دلم به هیچ بازیی نمیره این بازی + MGS:SNAKE EATERبدون شک بهترین بازی های عمرمن

دوست عزیز منم دقیقا همین حس شما رو دارم بعد از پایان بازی یه دو هفته ایی میگذره دیگه حتی هیچ کدوم از انحصاری ها هم بهم حال نمیده. دیگه زدم تو نخ بی خیالی مسابقات جاده هی پیستی gt5 که فقط گاز میدم تا به ناکچا اباد برسم.
تو گوشم هم فقط قطعه all gone رو گوش میدم

)x

برید خودتونو مسخره کنید

نه بابا بازی رو تو PlayStation One انداختم

دوستان شما فکر می‌کنید من Xbox 360/ PS3 را از هم تشخیص نمیدم؟

من بازی را در دستگاهی به نام PS3 انداختم و واقعا لودش خیلی‌ طول می‌کشه

۱ درصد می‌شه

۷ درصد می‌شه .....

بعد از ۵ دقیقه دوباره ۱ درصد می‌شه

فکر کنم مشکل از بازی هست که می‌‌برمش و عوضش می‌کنم

تشکر از راهنمایی شما

احتمالا فايل سيو تون Corrupt شده . منم اين مشكل رو داشتم با ديسك دوستم يه سيو جديد ايجاد كردم و بعد با ديسك خودم رفتم تو 15 ثانيه لود شد . راه هاي ديگه اي هم هست مثلا اين كه پلي 3 رو ببرين تو Safe Mode و از گزينه ي Restore File System استفاده كنيد .

آقا يه سوال در مورد داستان :
آيا جول و الي رفتند پيش تامي و ماريا زندگي كنن يا رفتن پي كار خودشون ؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or