The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
اگه سونی بخواد دیگه مانعی برای ساخت وجود نداره:d
خودم هم به شدت منتظر و هیجان زده نسخه ها بعدی هستم حتی بیشتر از یک ای پی جدید.
داستانش هم واقعا از نظرم تموم نشده و واقعا دنیای بزرگی داره که خیلی چیزا برای روایت توش وجود داره. ترجیحا یه اسپین اف برای ویتا باشه (پلی4 معلوم نیست کی بخریم:d)
وقتی با داستان کلیشه ای چون آنچارتدها همچون شاهکارایی ساختن دیگه با تلو آب خوردن هست براشون
من با شما هم نظر هستم و در عین حال نظر virtual30t ایشان را هم واقعا می پسندم.امید وارم اگر قرار شد چیزی براش بسازن همین تیم روش کار کنه.از نظر داستان واقعا پتانسیل این را داره که ادامه داشته باشه.

دختر جوئل؟
t36.png
شما مطمئنید بازی کردید؟ اون بیچاره که چهل سالگی بابا شو ندید:((

نه عزیزم من بازی نکردم فقط 4 دفعه تمومش کردم . چون بازی نکردی اسپویل میشه گفتن اتفاقات . .

عکس پایینی مربوط به نجات الی از بیمارستان میشه .

نه عزیزم من بازی نکردم فقط 4 دفعه تمومش کردم . چون بازی نکردی اسپویل میشه گفتن اتفاقات . .

عکس پایینی مربوط به نجات الی از بیمارستان میشه .

من بازی نکردم؟
t6.png

سه شنبه 21 خرداد که بازی وارد ایران شد من چهارشنبش بازی دستم بود :> اونوقت بازی نکردم
t2.png
البته فکر کنم سوء تفاهم شده ، بنده فکر کردم این عکس رو گفتید :
20924556837529596312.jpg

اندینگ بازی یه حالتی داره که جا رو برای نسخه ی بعدی باز کرده و با توجه به محبوب شدن بازی ( به خصوص کارکتر ها ) و داستان بازی , به نظرم احتمال ساخت نسخه بعدی زیاده .

هر چند خودم ترجیح می دم همین یک نسخه باقی بمونه !

دوستان تو بخش مولتی بازی اگه اسلحه ای رو اپگرید کنی همیشه میمونه یا وقتی اون روز تموم شد اپگرید هم برداشته میشه؟از من همش اپدیتا اسلحه ها از بین میره

در یک کنفرانس خبری از Neil سوال می کنند که قصد ساخت ادامه ای برای بازی را داره که خیلی قاطعانه گفت نه.تمام داستان بازی مشخص است .اگر کسی هم بخواهد ادامه اش را بسازه neil وتیمش نخواهند بود.ظاهرا پدر صاحابشون در اومده بود.:d
بله همینطور که جمله ای از متن رو گذاشته بودم domains doesn’t confirm plans for sequels در تصدیق حرف شماست

من چی گفته بودم در مورد مولتی تلو? هر چی گفتم پس می گیرم!فوق العادست مولتیش!راه بیفتی دیگه ولش نمی کنی.فقط ای.کاش یه مودی داشت که تعداد پلیر های بیشتری رو ساپورت می کرد!
پ.ن:دوستان نامرد psn!چرا هیچ کدومتون به این friend request ها رو جواب نمی دید تلو بزنیم?یکی جواب نمی ده یکی بسته پروفشو اون یکی هم که decline می کنه:d

من چی گفته بودم در مورد مولتی تلو? هر چی گفتم پس می گیرم!فوق العادست مولتیش!راه بیفتی دیگه ولش نمی کنی.فقط ای.کاش یه مودی داشت که تعداد پلیر های بیشتری رو ساپورت می کرد!
پ.ن:دوستان نامرد psn!چرا هیچ کدومتون به این friend request ها رو جواب نمی دید تلو بزنیم?یکی جواب نمی ده یکی بسته پروفشو اون یکی هم که decline می کنه:d

والا ما psn ایدی دادیم کسی ادد نکرد شما ادد کن خارجی ها رو سوراخ کنیم:دی
oldashkan

در مورد اینکه TLOU ادامه پیدا کنه یا نه!
من شخصا ترجیه میدم دیگه TLOUـی نبینم و این شاهکار در یادها باقی بمونه! :d برای یکبار هم که شده،یه بازی عالی توی همون 1 شماره تموم بشه و موندگار بشه! :d
داستانشم مثل آنچارتدها جوری نیست که بشه 10 تا بازی مثلا براش ساخت! :d نه اینکه نشه TLOU2ـی با کاراکترهای دیگه یا همینا ساخت،ولی خوب...ساخته نشه بهتره! :d
فقط به خاطر این گذاشتم توی اسپویلر:-"

خوب منم یکم با تاخیر بازی رو تموم کردم.
البته خیلی طول کشید چون تقریبا همه چی رو پیدا کردم.

به هر حال چند تا نظر و سوال دارم.

1.جوئل با اینکه به جون الی قسم خورد دروغ گفت؟
2. اون قسمت که پیش زرافه ها بودند الی یک حرفایی زد که به نظر می اومد آخر بازی جوئل تصمیم بدی گرفت که نذاشت واکسن درست کنن.
3.دقیقا با الی می خواستند تو اتاق عمل چی کار کنند؟ و داستان واکسن چی بود؟
4.جوئل و الی آخر بازی رفتند پیش تامی یا راه خودشون رو پیش گرفتند؟
5.آخر بازی منظوری داشت که الی رو نشون داد داره زخمش رو نگاه می کنه؟ یعنی داشت فعال می شد ویروس؟

و یک حدس
من کانسپت های بازی رو دیدم به این نتیجه رسیدم که خیلی ایده های بازی هنوز پرداخت نشدند و هنوز خیلی داستان زیادی برای گفتن هست پس به نظرم با این دو شخصیت هنوز خیلی کار داریم.

واقعا بعضی جاها با کاراکتر ها نفس می کشیدم. قلبم می زد و نگرانشون بودم.

حرکت جالب ناتی داگ :

یک چیز دیگه هم اینکه هممون حدس می زدیم آخرش الی یا جوئل بمیرن و ناتی داگ به طور زیرکانه ای تو تریلر ها دوتا صحنه که به هم ربط نداشتن رو پشت سر هم قرار داد.
صجنه ای که برای اولین بار الی یک نفر رو می کشه و صحنه زخم جدیی که باعث می شه جوئل بیفته زمین.
به این صورت آدم فکر می کرد جوئل داره تبدیل می شه و الی می خواد بکشتش.
امان از دست ناتی داگ.

در نهایت نمرم 10/10 هستش و با خودم فکر کردم ایراداتی که از بازی می گیرند چقدر مهم اند؟ مگه چند تا بازی به این خوبی داریم؟
GOTY

آخرین ویرایش:
به نظر من هم این IP اگه همین جا تموم شه بهتر در یادها میمونه
ولی از اونجایی که صنعت گیم به دنبال بازی هست که پولسازی کنه احتمال داره ادامه بدن.
به شخصه دنبال اینم ناتی داگ بره دنبال یک چالش دیگ در صنعت گیم تا عنوان بهترین استودیو رو که داره ابدیش کنه

یه قسمت دیگه که فهمیدم جوئل نمیخواد در مورد گذشته ـش و دخترش حرف بزنه جلوی اون تابلوی فیلم Dawn of Wolf ـه, همون تابلو که اول تریلر E3 بود ولی توی نسخه نهایی جلوتر گذاشتن

65912956745876888458.jpg

جوئل میگه it's a dumb teen movie
بعد Ellie ازش میپرسه با کی رفتی این فیلم رو ببینی ? جوئل میگه نمیدونم و بیا حواسمون به کار خودمون باشه , و معلومه با دخترش رفته بوده سینما تا فیلم رو ببینه

اینم امروز پیدا کردم اون قسمت که جوئل یه Hunting Rifle به الی میده و از بالا کاور میده :d چیز خاصی نیست البته :d

http://8pic.ir/images/88156729051429869202.jpg
http://8pic.ir/images/22650922596177688095.jpg

اون بالا نوشته Employee Rights و پایین ادرس سایت بازی و سمت راست نوشته Jak

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or