The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
امیدوارم طرفداران سرسخت این بازی ظرفیت انتقاد داشته باشن.
الان از نظر عقلانی و داستانی این کاری که جویل انجام داد منطقی بود؟ نابودی کل بشریت در قبال الی که فقط حس پدرانه داشت بهش؟ چرا اینور قضیه رو نگاه نکرد که دختر خودش بر اثر همین بیماری جونش رو از دست داد؟ اصلا انسان عاقل کل بشریت را فدای این کار میکنه؟ حالا هر کسی نظری داره و نظر همه هم محترمه اما توی این بازی شخصیتی که تو ذهن من از جویل برام شکل گرفت یه شخصیت بی منطق، بی فکر و خودخواه بود. مخصوصا اینکه تو پایان کار اون دختر سیاه پوست رو هم کشت و به الی دروغ گفت. کشتن اون زن سیاه پوست (اسم یادم نیست) هم با منطق من جور نمیگه. اینکه اگه نکشتمت میای دنبالمون دلیل کافی برای اون بیرحمی نبود. اون شخص مگر تنها بود که با مردن اون همه چی تموم بشه؟؟ بقیه فایرفلای ها چی؟ اونا یه ارتش کامل بودن واسه خودشون با کشته شدن یه نفر به همین راحتی قضیه خاتمه نمیابه. این کارایی که جویل داشت انجام می داد بی شباهت به یه قاتل زنجیره ای نبود.

نظر شما صد در صد محترم هستش اما اینو در نظر داشته باش توی دنیایی داره زندگی میکنه جویل که با ارزش ترین چیزی که داشته بی رحمانه گرفته شده...اونم به وسیله اون سربازی که فرماندش حاضر نشد حتی اون بچه رو معاینه کنند و دستور قتلشون رو به اون سرباز داد...اون زمان که اغاز پایان بود این شد وضع حالا حساب کن چندین سال تو اون دنیای بی رحم دوام بیاره و دوباره این حس توش زنده بشه که میتونه دخترشو داشته باشه پایان بازی همش من رو یاده ترانه مردی که دنیا رو فروخت میندازه با صدای کوبین (البته اصل اهنگ مال دیوید بویه ) :d چی شد کلا به کجا رسیدیم

یه مورد در باره ی نظر سنجی ،
او زمانی که نظر سنجی انجام شد ، خب مسلما همه در مورد داستان چیز زیادی نمیدونستند ، من هم مثل بقیه ...
ولی الان که از زیر و بم بازی با خبر شدم ، اگر بخوام انتخاب کنم
شخصیت پردازی و داستان رو انتخاب میکنم در صورتی که قبلا اتمسفر و محیط بازی رو انتخاب کرده بودم ...
به شخصه شخصیت پردازی رو قوی ترین بخش و داستان رو باور پذیرترین بخش بازی میدونم ...:bighug:
و بهترین اسلحه بازی رو هم شات گان بازی انتخاب میکنم و به جرات بگم بهترین شات گان نسل هفتم هستش
(مخصوصا فول آپگریدش!)
12l.jpg

اسپویل از اول و آخر بازی
چه لحظه زیبایی بود وقتی که آخر بازی دقیقا سکانسی رو میبینیم که یادآور سکانس ابتدایی بازیه ولی اینبار ما در نقش جول بعد گذشت 20 سال اجازه نمیدیم که یکبار دیگه کسی که برامون مهمه رو از دست بدیم :)

eme0v299nrtw7fz72lp.jpg

هر جوری فکر میکنم میبینم که سازنده ها بهترین پایان ممکنه رو انتخاب کردن و هر پایان دیگه ای غیر از این میبود کاملا غیر منطقی به نظر میرسه :d

ببین اصلا قیاس این دو بازی اشتباهه
من هم ICO و Shadow Of The Colossus رفتم و اونا به همراه سری سایلنت هیل و یکی دو بازی دیگه بهترین بازیهای عمرم بودن
من اینقدر برای این دو بازی ارزش قائم که نسخه HD روی PS3 یه بار دیگه رفتم

در مورد نسل بعد من گفتم هیچ بازی به TLOU نمیرسه ؟ من گفتم نسل بعد از این نسل پیشی نمیگیره ؟ پست منو درست و کامل بخونید
گفتم توی عناوین لانچ هیچکدوم در حد The Last Of Us نیستن ( از بعد هوش مصنوعی و گیم پلی نه گرافیک ) و برای اثبات این حرفم فقط باید صبور باشی اما مطمئنا در اینده بازیهایی میاد که از The Last Of Us سرترن

اینم به نظر من اوج بی سلیقگی شماس که یه شاهکاری مثل The Last Of Us با یه شاهکار از یه سبک و ریشه دیگه یعنی Shadow Of Colossus مقایسه میکنید
هر دو بازیهای بزرگی بودن اما The Last Of Us در سبک خودش مطمئن باش بهترینه همونطوری که شاهکار تیم ایکو در سبک خودش بهترینه ...

قیاس Shadow Of The Colossus و TLOU از اساس اشتباهه که شما میاد میگید TLOU در مقابلش هیچه
البته الان که فکر میکنم واقعا هنوز نفهمیدم اون پستی که من دادم چه ربطی به ICO و Shadow Of Colossus داشت که شما اومدین اسم این دو شاهکار اینجا اوردید

دوست عزیز حتما میگی چرا این کلیک کرده رو عنوانی چون soc
من منظوری خوواصی از این حرف داشتم که متاسفانه شما متوجه نشدی و کشش نمیدم.
بشخص tlouشاهکاره و شخصیتی همچون جول که واقعا منو حذب خودش کرده و همکار کم سنش الی که واقعا وجودش در این بازی لازم بوده.چون خیلی و تو خیلی از جاها واقعا به جول کمک میکنه.

Sony Registers The Last of Us 2 & 3 Domains

domains doesn’t confirm plans for sequels.
http://www.latestnew***plorer.com/sony-registers-the-last-of-us-2-3-domains/
در یک کنفرانس خبری از Neil سوال می کنند که قصد ساخت ادامه ای برای بازی را داره که خیلی قاطعانه گفت نه.تمام داستان بازی مشخص است .اگر کسی هم بخواهد ادامه اش را بسازه neil وتیمش نخواهند بود.ظاهرا پدر صاحابشون در اومده بود.:d

آخرین ویرایش:
در یک کنفرانس خبری از Neil سوال می کنند که قصد ساخت ادامه ای برای بازی را داره که خیلی قاطعانه گفت نه.تمام داستان بازی مشخص است .اگر کسی هم بخواهد ادامه اش را بسازه neil وتیمش نخواهند بود.ظاهرا پدر صاحابشون در اومده بود.:d
اگه سونی بخواد دیگه مانعی برای ساخت وجود نداره:d
خودم هم به شدت منتظر و هیجان زده نسخه ها بعدی هستم حتی بیشتر از یک ای پی جدید.
داستانش هم واقعا از نظرم تموم نشده و واقعا دنیای بزرگی داره که خیلی چیزا برای روایت توش وجود داره. ترجیحا یه اسپین اف برای ویتا باشه (پلی4 معلوم نیست کی بخریم:d)
وقتی با داستان کلیشه ای چون آنچارتدها همچون شاهکارایی ساختن دیگه با تلو آب خوردن هست براشون

دقت کرده بودید نحوه ی کاور گیری جول بسته به نوع قرار گرفتنش پشت کاور و فاصله ـش با سطح کاور در شرایط مختلف متفاوته ؟ :دی

20924556837529596312.jpg

اسپویل از اول و آخر بازی
چه لحظه زیبایی بود وقتی که آخر بازی دقیقا سکانسی رو میبینیم که یادآور سکانس ابتدایی بازیه ولی اینبار ما در نقش جول بعد گذشت 20 سال اجازه نمیدیم که یکبار دیگه کسی که برامون مهمه رو از دست بدیم :)

eme0v299nrtw7fz72lp.jpg

هر جوری فکر میکنم میبینم که سازنده ها بهترین پایان ممکنه رو انتخاب کردن و هر پایان دیگه ای غیر از این میبود کاملا غیر منطقی به نظر میرسه :d

منقلبم کردی !! مو به تنم سیخ شد .

حیلی جالب بود میشه دقیقا بگی که تو چه چپتری این اتفاق افتاد؟
چون من دنبال آزاد کردن ترافی هام و یکی از این ترافی های مخفی جوک تعریف کردن الیه

دقیقا قبل از مرحله هتل یعنی همون جا که میخوای بری تو هتل تو همون منطقه تازه وقتی رفتم تو هتل از نردبان بالا رفتم یه جک دیگه واسم خوند
در کل توپ بود

من هم در صدد گرفتن این تروفی بر اومدم ، ویدئوش تو یوTیوب بودش دادم دوستمون مستقیمش کرد با کیفیت HD خدمت شما:
Code:
http://bazicenter.dl.rapidpars.com/21033/1771758/5cxttzk9bpg/The%20Last%20of%20Us%20-%20Ellie%27s%20Jokes%20_%20Puns%20-%20%27That%27s%20all%20I%20got%27%20Trophy%20(Gold).mp4
خیلی جالبه یه سری جوک هاش:>

اگه سونی بخواد دیگه مانعی برای ساخت وجود نداره:d
خودم هم به شدت منتظر و هیجان زده نسخه ها بعدی هستم حتی بیشتر از یک ای پی جدید.
داستانش هم واقعا از نظرم تموم نشده و واقعا دنیای بزرگی داره که خیلی چیزا برای روایت توش وجود داره. ترجیحا یه اسپین اف برای ویتا باشه (پلی4 معلوم نیست کی بخریم:d)
وقتی با داستان کلیشه ای چون آنچارتدها همچون شاهکارایی ساختن دیگه با تلو آب خوردن هست براشون
البته به نظرم خیلی وقت ها یه بازی یا فیلم شاهکار به صورت تک عنوان در یادها بماند ارزشش خیلی بالاتر میره تا اینکه بخوان تبدیلش کنن به یه سه گانه یا چندگانه و کلی هم اسپین اف بدن بازی رو خراب کنن.
خب سلیقه ها متفاوته ولی به نظر من اگه همین تک عنوان بمانه خیلی بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or