ccie
کاربر سایت
امیدوارم طرفداران سرسخت این بازی ظرفیت انتقاد داشته باشن.
الان از نظر عقلانی و داستانی این کاری که جویل انجام داد منطقی بود؟ نابودی کل بشریت در قبال الی که فقط حس پدرانه داشت بهش؟ چرا اینور قضیه رو نگاه نکرد که دختر خودش بر اثر همین بیماری جونش رو از دست داد؟ اصلا انسان عاقل کل بشریت را فدای این کار میکنه؟ حالا هر کسی نظری داره و نظر همه هم محترمه اما توی این بازی شخصیتی که تو ذهن من از جویل برام شکل گرفت یه شخصیت بی منطق، بی فکر و خودخواه بود. مخصوصا اینکه تو پایان کار اون دختر سیاه پوست رو هم کشت و به الی دروغ گفت. کشتن اون زن سیاه پوست (اسم یادم نیست) هم با منطق من جور نمیگه. اینکه اگه نکشتمت میای دنبالمون دلیل کافی برای اون بیرحمی نبود. اون شخص مگر تنها بود که با مردن اون همه چی تموم بشه؟؟ بقیه فایرفلای ها چی؟ اونا یه ارتش کامل بودن واسه خودشون با کشته شدن یه نفر به همین راحتی قضیه خاتمه نمیابه. این کارایی که جویل داشت انجام می داد بی شباهت به یه قاتل زنجیره ای نبود.
نظر شما صد در صد محترم هستش اما اینو در نظر داشته باش توی دنیایی داره زندگی میکنه جویل که با ارزش ترین چیزی که داشته بی رحمانه گرفته شده...اونم به وسیله اون سربازی که فرماندش حاضر نشد حتی اون بچه رو معاینه کنند و دستور قتلشون رو به اون سرباز داد...اون زمان که اغاز پایان بود این شد وضع حالا حساب کن چندین سال تو اون دنیای بی رحم دوام بیاره و دوباره این حس توش زنده بشه که میتونه دخترشو داشته باشه پایان بازی همش من رو یاده ترانه مردی که دنیا رو فروخت میندازه با صدای کوبین (البته اصل اهنگ مال دیوید بویه ) :d چی شد کلا به کجا رسیدیم