The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
برای این که به شدت به الی وابسته شده بود و به خاطر حس پدر فرزندی که به الی پیدا کرده بود حاظر شد بشریت از بین بره ولی رو الی ریسک نکنه
الی هم تو اون حوادث بیهوش بود به هوش که اومد از جوئل پرسید چرا از من استفاده دارویی نکردن جوئل گفت چون چند نفر دیگه مثل تو اونجا بودن و نیازی به تو نبود در حالی که داشت دروغ می گفت
امیدوارم طرفداران سرسخت این بازی ظرفیت انتقاد داشته باشن.
الان از نظر عقلانی و داستانی این کاری که جویل انجام داد منطقی بود؟ نابودی کل بشریت در قبال الی که فقط حس پدرانه داشت بهش؟ چرا اینور قضیه رو نگاه نکرد که دختر خودش بر اثر همین بیماری جونش رو از دست داد؟ اصلا انسان عاقل کل بشریت را فدای این کار میکنه؟ حالا هر کسی نظری داره و نظر همه هم محترمه اما توی این بازی شخصیتی که تو ذهن من از جویل برام شکل گرفت یه شخصیت بی منطق، بی فکر و خودخواه بود. مخصوصا اینکه تو پایان کار اون دختر سیاه پوست رو هم کشت و به الی دروغ گفت. کشتن اون زن سیاه پوست (اسم یادم نیست) هم با منطق من جور نمیگه. اینکه اگه نکشتمت میای دنبالمون دلیل کافی برای اون بیرحمی نبود. اون شخص مگر تنها بود که با مردن اون همه چی تموم بشه؟؟ بقیه فایرفلای ها چی؟ اونا یه ارتش کامل بودن واسه خودشون با کشته شدن یه نفر به همین راحتی قضیه خاتمه نمیابه. این کارایی که جویل داشت انجام می داد بی شباهت به یه قاتل زنجیره ای نبود.

الان از نظر عقلانی و داستانی این کاری که جویل انجام داد منطقی بود؟ نابودی کل بشریت در قبال الی که فقط حس پدرانه داشت بهش؟ چرا اینور قضیه رو نگاه نکرد که دختر خودش بر اثر همین بیماری جونش رو از دست داد؟ اصلا انسان عاقل کل بشریت را فدای این کار میکنه؟ حالا هر کسی نظری داره و نظر همه هم محترمه اما توی این بازی شخصیتی که تو ذهن من از جویل برام شکل گرفت یه شخصیت بی منطق، بی فکر و خودخواه بود. مخصوصا اینکه تو پایان کار اون دختر سیاه پوست رو هم کشت و به الی دروغ گفت. کشتن اون زن سیاه پوست (اسم یادم نیست) هم با منطق من جور نمیگه. اینکه اگه نکشتمت میای دنبالمون دلیل کافی برای اون بیرحمی نبود. اون شخص مگر تنها بود که با مردن اون همه چی تموم بشه؟؟ بقیه فایرفلای ها چی؟ اونا یه ارتش کامل بودن واسه خودشون با کشته شدن یه نفر به همین راحتی قضیه خاتمه نمیابه. این کارایی که جویل داشت انجام می داد بی شباهت به یه قاتل زنجیره ای نبود.
اینی که گفتی انتقاد نیست که , حقیقته :دی
خوب برای اینکه جول یه همچین آدمی بود دیگه :دی . ما عادت کردیم شخصیت اصلیمون همیشه فرشته روی زمین باشه , بهترین و درست ترین کارها یا بدترین کارها رو انجام بده , hero یا anti hero باشه و ... وقتی میگن عنوان ساختار شکنانه ینی از همه جهت اینجوریه ;) جول یه مرد عادی بود که اشتباه هم میکنه خود خواهی هم میکنه کار خوب هم انجام میده کار بد هم انجام میده . نیل دراکمن هم قبل از عرضه بازی روی human بودنه شخصیت ها زیاد پافشاری کرده بود . این نظر من ـه
در مورد رهبر فایرفلای هم جول دید که دشمن شدن با اون دردسر بزرگی واسش خواهد بود واس همین کشتش :دی

آخرین ویرایش:
همه ی افراد روی این کره ی خاکی ظرفیت پذیرش انتقاد صحیح رو دارن :دی
در مورد دلایل جول که زیاد جای بحث نداره و کاریه که کرده :دی ولی در مورد اون زن سیاه پوست نظرت رو جلب میکنم به ابتدای بازی وقتی تس و جول طرف رو میبینن ! اولین کلمه ای که میگن چیه ؟ :دی Queen of Fireflies :دی همین برای کشتن طرف کافیه :دی وقتی مغز متفکر گروه و کسی که از همه چیز خبر داره رو بکشی میشه همه چیز رو تموم شده دید :دی حالا ممکنه در آینده مثلاً بیان ادامه بدن که توی فایرفلای ها یکی دیگه هم از ماجرا خبر داشته و راه طرف رو ادامه میده ولی تا اینجا توی این نسخه با احتساب داستان همه چیز از طرف فایرفلای ها تموم شده هست :دی

کسی آلبوم بازی رو گرفته؟
آهنگاشو گوش دادم،در حال سکته هستم:d

یه بار صفحه های قبل رو ببینید پیدا میکنید (فکر کنم بار پنجمه که میزارم:d)
Download The Last Original Soundtrack rar
قطعات All Gone هر کدوم واسه خودش اشک شنونده رو در میاره:-s
مخصوصا همونی که توی منوی بازی پخش میشه : All Gone (No Escape)a
The Path-A New Beginning که موسیقی آخر بازی هستش هم خیلی زیبا کار شده:>

خُب اول قرار بود جوئل الی رو از منطقه قرنطینه قاچاق کنه و به گروه فایرفلایز برسونه . توی این راه اینقدر اتفاقات ریز و درشت پیرو این دو کرکتر شکل میگیره که باعث میشه با توجه به گذشته ای که جوئل داشته (از دست دادن زود هنگام دخترش) و شرایط حاکم به الی بشدت وابسته بشه تا جایی که توی بخش پائیز دقت کنی تامی عکس سارا رو میخواد بده به جوئل و جوئل میگه دیگه نمیخوام بهش فکر کنم یعنی حس میکنه یک نفر هست که اون فضا رو کاملاً براش پر کرده . اگر قرار بود با توجه به تمام کار هایی که جوئل برای الی انجام داد آخر سر دو دستی تقدیمش میکرد به گروه فایرفلایز بنظر من اندینگ مزخرف و کلیشه ای میشد .
جوئل فقط یک آنتی-هیرو ـه که طاقت از دست دادن دوباره کسی که واسش عزیز بود رو نداشت و این یعنی چیزی که هر کسی میتونه باشه (نابودی دنیا در برابر سالم نگه داشتن کسی که واقعاً دوستش داری) .

باید پا به پا با شرایط و اتفاقات بین این دو کرکتر اخت بگیری تا بفهمی اگر خودت هم جای جوئل بودی واقعاً امکان نداشت براحتی کسی که دوستش داری رو از دست بدی حالا به هر قیمتی!

خُب اول قرار بود جوئل الی رو از منطقه قرنطینه قاچاق کنه و به گروه فایرفلایز برسونه . توی این راه اینقدر اتفاقات ریز و درشت پیرو این دو کرکتر شکل میگیره که باعث میشه با توجه به گذشته ای که جوئل داشته (از دست دادن زود هنگام دخترش) و شرایط حاکم به الی بشدت وابسته بشه تا جایی که توی بخش پائیز دقت کنی تامی عکس سارا رو میخواد بده به جوئل و جوئل میگه دیگه نمیخوام بهش فکر کنم یعنی حس میکنه یک نفر هست که اون فضا رو کاملاً براش پر کرده . اگر قرار بود با توجه به تمام کار هایی که جوئل برای الی انجام داد آخر سر دو دستی تقدیمش میکرد به گروه فایرفلایز بنظر من اندینگ مزخرف و کلیشه ای میشد .
جوئل فقط یک آنتی-هیرو ـه که طاقت از دست دادن دوباره کسی که واسش عزیز بود رو نداشت و این یعنی چیزی که هر کسی میتونه باشه (نابودی دنیا در برابر سالم نگه داشتن کسی که واقعاً دوستش داری) .
حرفت رو قبول دارم رضا. من نمیگم که دو دستی هم تقدیم میکرد. نه اینجوری هم مسخره می شد. اما اندینگ کنونی هم زیاد به مزاجم خوش نیومد. ایکاش کلا یه جور دیگه تموم میکردن داستان رو.

دو نفر قبلی هم که نقل قول نکردم و لایک زدم یعنی اینکه موافقم با حرفشون تا حدودی و نیازی به ادامه بحث نیست :دی

یه بار صفحه های قبل رو ببینید پیدا میکنید (فکر کنم بار پنجمه که میزارم:d)
Download The Last Original Soundtrack rar
قطعات All Gone هر کدوم واسه خودش اشک شنونده رو در میاره:-s
مخصوصا همونی که توی منوی بازی پخش میشه : All Gone (No Escape)a
The Path-A New Beginning که موسیقی آخر بازی هستش هم خیلی زیبا کار شده:>
برادر نگفتم که لینک میخوام:d
خیلی وقت پیش من دانلودش کرده بودم:d
همه آهنگاش عالیه:bighug:

همه ی افراد روی این کره ی خاکی ظرفیت پذیرش انتقاد صحیح رو دارن :دی
در مورد دلایل جول که زیاد جای بحث نداره و کاریه که کرده :دی ولی در مورد اون زن سیاه پوست نظرت رو جلب میکنم به ابتدای بازی وقتی تس و جول طرف رو میبینن ! اولین کلمه ای که میگن چیه ؟ :دی Queen of Fireflies :دی همین برای کشتن طرف کافیه :دی وقتی مغز متفکر گروه و کسی که از همه چیز خبر داره رو بکشی میشه همه چیز رو تموم شده دید :دی حالا ممکنه در آینده مثلاً بیان ادامه بدن که توی فایرفلای ها یکی دیگه هم از ماجرا خبر داشته و راه طرف رو ادامه میده ولی تا اینجا توی این نسخه با احتساب داستان همه چیز از طرف فایرفلای ها تموم شده هست :دی
این تیکه ی بلد شده به نظرم خیلی ایده ی خفنیه واسه ادامه داستان . فکر کن توی نسخه ی دوم یه گروه پیدا میشن که دنبال الی و جولن . جول و الی تمام تلاششونو می کنن که از دستشون در برن ازین شهر به اون شهر . الی انگیزه شونو نمی دونه و جول به دروغ به الی میگه که مثلا هدفشون انتقام شخصی از جوله . بعد مثلا یک سوم پایانی داستان الی حقیقت و می فهمه و اون موقست که تقابل این دو نفر دیدنی میشه و اینکه الی می مونه بین فداکاریها و دروغهای جول بعد ازون طرف گروه مقابل که هم می خوان الی و بگیرن هم هدفشون فقط کشتن جوله . دستمایه اتفاقات خفنی میشه .

این تیکه ی بلد شده به نظرم خیلی ایده ی خفنیه واسه ادامه داستان . فکر کن توی نسخه ی دوم یه گروه پیدا میشن که دنبال الی و جولن . جول و الی تمام تلاششونو می کنن که از دستشون در برن ازین شهر به اون شهر . الی انگیزه شونو نمی دونه و جول به دروغ به الی میگه که مثلا هدفشون انتقام شخصی از جوله . بعد مثلا یک سوم پایانی داستان الی حقیقت و می فهمه و اون موقست که تقابل این دو نفر دیدنی میشه و اینکه الی می مونه بین فداکاریها و دروغهای جول بعد ازون طرف گروه مقابل که هم می خوان الی و بگیرن هم هدفشون فقط کشتن جوله . دستمایه اتفاقات خفنی میشه .

این رو ایمیل کنی به نیل ، نسخه ی دوم رو همین امروز واسه همین نسل تایید میکنه:d
نمیدونم من اینجوری ام یا خیلی ها همین حس رو دارن که داستان این بازی و مدت زمانی که واسه این بازی گذاشتیم ، ارضامون نکرده و
بازی جای بیشتر پرداختن بهش رو داره...
در مورد تصمیم جوئل همین رو بگم که اگه من هم بودم همون کار رو میکردم:d

این رو ایمیل کنی به نیل ، نسخه ی دوم رو همین امروز واسه همین نسل تایید میکنه:d
نمیدونم من اینجوری ام یا خیلی ها همین حس رو دارن که داستان این بازی و مدت زمانی که واسه این بازی گذاشتیم ، ارضامون نکرده و
بازی جای بیشتر پرداختن بهش رو داره...
در مورد تصمیم جوئل همین رو بگم که اگه من هم بودم همون کار رو میکردم:d
آفرین. منم میخواستم همینو بگم که نمیتونستم جور کنم :دی ارضا نشدیم از داستان و انتظار بیشتر و پرداخت بیشتری میخوایم ازش.

آفرین. منم میخواستم همینو بگم که نمیتونستم جور کنم :دی ارضا نشدیم از داستان و انتظار بیشتر و پرداخت بیشتری میخوایم ازش.

خب برادر من شما چیزی که منظورت هست بنویس نه چیزی که منظورت نیست:d
اگه منظورت اینه په چرا گیری میدی به دلیل کشته شدن اون زن سیاهپوسته یا ملکه ی Fireflies ؟
جوئل نمیخواست الی رو از دست بده حتی به قیمت نجات دنیا و توی این راه هر چیزی و شخصی که مانع هدفش( یعنی الی ) بشه مطمئنا
از بین خواهد رفت . (خیلی هم منطقیه:>)

خب برادر من شما چیزی که منظورت هست بنویس نه چیزی که منظورت نیست:d
اگه منظورت اینه په چرا گیری میدی به دلیل کشته شدن اون زن سیاهپوسته یا ملکه ی Fireflies ؟
جوئل نمیخواست الی رو از دست بده حتی به قیمت نجات دنیا و توی این راه هر چیزی و شخصی که مانع هدفش( یعنی الی ) بشه مطمئنا
از بین خواهد رفت . (خیلی هم منطقیه:>)
ببین اگه با این دید نگاه کنیم که جویل یه آدم معمولیه و منطقش هم در حد یه آدم معمولی و اصلا نباید به چشم یه قهرمان بهش نگاه کرد، بله چیزی که میگید درسته. اکثر افراد همین کار رو انجام میدن. اما اگه قراره جویل قهرمان داستان باشه پس این کار کمی غیرمنطقیه. همونطور که گفتم کاش یه جور دیگه تموم میشد.

البته فردین ، شاید برای اولین بار که پایان بازی رو دیدم منم دوست نداشتم همچین پایانی ببینم ولی هرچی سعی کردم نتونستم واسه خودم پایان بهتری متصور بشم :d
حالا خودت هم فکر کن ببین اگه نویسنده ی داستان بودی پایانش رو چجوری مینوشتی؟ البته فقط آخرشو در نظر نگیری :d اون احساس Joel به الی رو هم تو ذهنت داشته باش. بعد اگه به چیز خوبی رسیدی با ما هم شیر کن ببینیم اگه چجوری میشد راضی میشدی؟ ;)
===============================
در مورد صحبت دوستمون armintn ؛ از اونجایی که این ادامه ای که شما گفتی کاملا کلیشه ای ـه ( همین که میشه حدس زد که ادامش چی باشه خودش کلیشه ـست و من از کلیشه بدم میاد ) به شخصه فکر نمیکنم که ND دنبال همچین چیزی بره و خوشحالم که Neil گفت داستان Ellie و Joel تو همین بازی به پایان میرسه و ادامه ای نخواهد داشت. ND میتونه و ما هم میدونیم که میتونه بازیهایی جدید خلق کنه که از TLOU هم بهتر باشن. پس من یکی منتظرم new ip ببینم تا TLOU 2 !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or