The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
ن ؟! من رفتم خودم رو از پنجره بندازم پایین !
رو حالت survivor از جلو یارو رد میشم متوجه نمیشه حالا الی یه میلی ثانیه از جلو چشم هانتر رد شد از نظر شما حساب میشه ؟ LOL
فن بودن یعنی فقط به به چه چه کردن ؟ منم فقط چیزایی رو که دیدم و تو بازی اتفاق افتاد رو نقل قول کردم چیزی رو از خودم نساختم.
بابا تازه میخواستم بگم که بازی یکم overrated شدس :d فعلا بیخیال میشم :d
نمی دونم این اتفاقات چرا فقط برای شما و یه سری افراد خاص پیش میاد ؟!
احتمالا شما نسخه Fanboys edition رو بازی کردین .

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال ؟ تا حالا کسی تونسته جوری بازی کنه که بتونه اون صحنه ی خون دماغ شدن و گلاویزشدن واسه گرفتن شات گان رو ببینه؟( جول میفته روی زمین و ...) من کلی تلاش کردم کلی هم چیزای جدید دیدم مثل وقتی که دوتا چوب و جول و شخص مقابلش به هم می زنن یا حتی وقتی یکی خفتت می کنه و الی میاد با چاقو می زندش و حتی اون جایی که تیر تموم می کنی و الی با آجر مهاجم و میزنه ... ولی این یکی و هنوز قسمت نشده :)

خون دماغ شدن رو بارها من دیدم :دی ولی اون صحنه ی گرفتن شاتگان گویا حذف شده :دی کلاً به خاطر کمبود مهمات و سلاح هر چی مربوط به اسلحه بوده حذف کردن که نشه با یه دعوای ساده صاحب اسلحه و گلوله شد :دی
البته یه احتمال دیگه به ذهنم رسید برید تست کنید ببینید جواب میده یا نه :دی توی آنچارتد 3 وقتی تیر تمام اسلحه هاتون صفر میشد با کسی دعوا می کردین اسلحه ی طرف رو از دستش می گرفت و می کوبید توی صورتش (دقیقاً همون حرکت جول توی E3) اینجا تست کنید ببینید اگر تیر نداشته باشید و با کسی درگیر بشید جول اینکار رو میکنه یا نه :دی چون توی E3 وقتی این اتفاق افتاد که جول فقط یه ریوالور داشت و اونم تیرش صفر بود :دی

رو حالت survivor از جلو یارو رد میشم متوجه نمیشه حالا الی یه میلی ثانیه از جلو چشم هانتر رد شد از نظر شما حساب میشه ؟
نمی دونم این اتفاقات چرا فقط برای شما و یه سری افراد خاص پیش میاد ؟!

احتمالا شما نسخه Fanboys edition رو بازی کردین .
نه متاسفانه به شما نسخه ی Hater Edition دادن !
هر کسی خلاف شما حرف بزنه گویا فن بوی ـه ! حتی کل دنیا !

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال ؟ تا حالا کسی تونسته جوری بازی کنه که بتونه اون صحنه ی خون دماغ شدن و گلاویزشدن واسه گرفتن شات گان رو ببینه؟( جول میفته روی زمین و ...) من کلی تلاش کردم کلی هم چیزای جدید دیدم مثل وقتی که دوتا چوب و جول و شخص مقابلش به هم می زنن یا حتی وقتی یکی خفتت می کنه و الی میاد با چاقو می زندش و حتی اون جایی که تیر تموم می کنی و الی با آجر مهاجم و میزنه ... ولی این یکی و هنوز قسمت نشده :)

خوشبختانه بنده تونستم سومین باری که بازی کردم اون صحنه رو ببینم.البته همون یه بار فقط.

البته مقصر خود ناتی هست!اگه از اول یه دمو با AI ضعیف تر می ذاشت بعد بازی رو با همین AI میداد بیرون الان همه بدون است استثناء به به و چه چه می کردن!(گرچه این هوش مصنوعی همونی هست که تو E3 بود(حتی همونی که دوستمون فرمودند هانتره فرار میکنه جوئل میره دنبالش،رو تو بازی راحت میشه چندین بار مشاهده کرد،حالا لزوما نباید تو هتل باشه))
درکل نظر شما عوض بشو نیست!بهتره بحث عوض شه!

امروز یک اتقاق جالب برام رخ داد داشتم بازی میکردم چراغ قوه روشن بود یکی از دشمنا رو کشتم بی سر صدا ولی یک لحظه نور چراغ رسید به دشمن متوجه شد واقعا تا ساعت ها کف خون قاطی کرده بودم

البته مقصر خود ناتی هست!اگه از اول یه دمو با AI ضعیف تر می ذاشت بعد بازی رو با همین AI میداد بیرون الان همه بدون است استثناء به به و چه چه می کردن!(گرچه این هوش مصنوعی همونی هست که تو E3 بود(حتی همونی که دوستمون فرمودند هانتره فرار میکنه جوئل میره دنبالش،رو تو بازی راحت میشه چندین بار مشاهده کرد،حالا لزوما نباید تو هتل باشه))
درکل نظر شما عوض بشو نیست!بهتره بحث عوض شه!

هیچ دلیلی نداره به خاطر 4 تا کامنت خوشحال و بی محتوا یه سری افراد nd رو متهم کنید ! اصولا فرق یه منتقد با 4 تا گیمر معمولی اینه که یه منتقد متوجه حرفه و فنش هست و می دونه چه چیز هایی نقد پذیر هست و چه چیز های اصلا نقد پذیر نیست ! اینکه یه سری گیمر ساده در موهومات به سر می بردن مقصر nd نیست !
هوش مصنوعی که از این بازی در e3 نمایش داده شد عینا همونی که در نسخه نهایی می بینیم . تمامی اتفاقات و عکس العمل های npc ها دقیقا همون چیزهایی هست که نمایش داده شد. حتی تسلیم کردن دشمن و التماسش رو هم به شخصه تجربه کردم . 2 ضربه با اجر توی سر دشمن بکوبید و بعدم شاتگان رو بگیرید روی سرش ! اینجا اگر دوستای طرف زنده باشن ممکنه مقاومت کنه و در غیر این صورت به التماس کردن می افته ! توی کدوم بازی توی این نسل ما شاهد این بودیم که یه npc بدون اینکه خودشو نشون بده ، بی صر و صدا بیاد و از پشت شما رو بگیره !؟ اونم در حالی که دشمن مقابلتون قبلش حواس شمارو با شلیک ها کور پرت کرده ! اینم چیزی بود که به شخصه تجربه کردم . و هزاران نکته دیگه که از حوصله این مطلب خارجه !

p.s : هوش مصنوعی tlou بهترین نمونه ای که تا به حال در گیم ها دیده شده و در این شکی نیست . ( fact )

دوستان هوش مصنوعی این بازی از تمامی بازیهای این نسل یه سروگردن بالاتره

منم با کیانوش موافقم که واژه نسل بعدی براحتی میشه در مورد این بازی بکار برد و یکی از عواملش همین هوش مصنوعیشه
البته بدون ایراد هم نبود اما وقتی با چنین بازی بزرگی مواجه میشیم و میبینیم تقریبا در تمام بازی هوش مصنوعی حتی از توقعات بالا تر عمل کرده اون ایراد های کوچیک قابل بخششه ...

شما برای اینکه عظمت The Last Of Us و بزرگی کار ناتی داگ درک کنید فقط به زمان نیاز دارید
بزارید این عناوین لانچ و به اصطلاح نسل بعدی XONE و PS4 بیان حاضرم باهاتون شرط ببندم هیچکدوم نواوری و هوش مصنوعی The Last Of Us ندارن اونوقته که متوجه میشید برای چی میگن این بازی یه بازی نسل بعدیه و چرا میگن استانداردهای جدیدی برای دنیای گیم مشخص کرده
برای اثبات این حرفم فقط باید صبور باشید

دقت کردید صداپیشه دیوید, Nolan North بود ؟ گمانه زنی ها برای ساخت Uncharted 4 هم کاهش یافت:دی!

تا وقتی که بازی تموم شد نفهمیده بودم انقدر که این بشر میتونه شخصیت بده صداش :bighug: هنوز هم نمیتونم تشخیص بدم وقتی دارم بازی میکنم :d

هیچ دلیلی نداره به خاطر 4 تا کامنت خوشحال و بی محتوا یه سری افراد nd رو متهم کنید ! اصولا فرق یه منتقد با 4 تا گیمر معمولی اینه که یه منتقد متوجه حرفه و فنش هست و می دونه چه چیز هایی نقد پذیر هست و چه چیز های اصلا نقد پذیر نیست ! اینکه یه سری گیمر ساده در موهومات به سر می بردن مقصر nd نیست !
هوش مصنوعی که از این بازی در e3 نمایش داده شد عینا همونی که در نسخه نهایی می بینیم . تمامی اتفاقات و عکس العمل های npc ها دقیقا همون چیزهایی هست که نمایش داده شد. حتی تسلیم کردن دشمن و التماسش رو هم به شخصه تجربه کردم . 2 ضربه با اجر توی سر دشمن بکوبید و بعدم شاتگان رو بگیرید روی سرش ! اینجا اگر دوستای طرف زنده باشن ممکنه مقاومت کنه و در غیر این صورت به التماس کردن می افته ! توی کدوم بازی توی این نسل ما شاهد این بودیم که یه npc بدون اینکه خودشو نشون بده ، بی صر و صدا بیاد و از پشت شما رو بگیره !؟ اونم در حالی که دشمن مقابلتون قبلش حواس شمارو با شلیک ها کور پرت کرده ! اینم چیزی بود که به شخصه تجربه کردم . و هزاران نکته دیگه که از حوصله این مطلب خارجه !

p.s : هوش مصنوعی tlou بهترین نمونه ای که تا به حال در گیم ها دیده شده و در این شکی نیست . ( fact )
دیگه والا هممون بسیج شدیم تا ایشون رو قانع کنیم .نمیشه !منظور اینه ناتی خیلی به گیمرا لطف کرد!می تونست تو E3 دمو رو سطح پایین تر بیاره شاید از گیم اسپات بیشتر میگرفت وقتی اقای تام میدید و میگفت: عجب AI شاخی چرا تو E3 اینقدر سطح پایین تر بود!(البته این بشر کلا مریضه!)
شاید الان چندین صفحه مجبور نبودیم ثابت کنیم بهترین هوش مصنوعی روبه روتونه!(با این هم مثال و مدرک)
شما هم هر چی مثال اضافی بیاری بازم این هوش مصنوعی اون هوش مصنوعی نیست:دی داریم خودمون رو خسته می کنیم !
زارید این عناوین لانچ و به اصطلاح نسل بعدی XONE و PS4 بیان حاضرم باهاتون شرط ببندم هیچکدوم نواوری و هوش مصنوعی The Last Of Us ندارن اونوقته که متوجه میشید برای چی میگن این بازی یه بازی نسل بعدیه و چرا میگن استانداردهای جدیدی برای دنیای گیم مشخص کرده
برو دموی RYSE رو ببین تو کنفرانس مایکرو....ینی هوش مصنوعی در حد پشمک!:دی (دشمنا همه شبیه هم(تو تلو به ندرت دشمن شبیه هم دیدم!))داری یارو رو میزنی بعد اون یکی نگات میکنه داری رفیقش رو میزنی بعد که کشتیش تازه میاد سراغت!حالا تو تلو!امروز اعصابم بهم ریخته بود!هی میومدم یارو رو از پشت گروگان می گرفتم بعد یه هانتره دیگه میومد از پشت ومنو می گرفت!دیگه زیادی باهوشن:دی

فقط یه عده هیتر میتونند تاپیک بهترین بازی نسل رو به این روز بندازند.یه نگاه به بقیه تاپیک ها بندازید.METRO , CALL OF JUAREZ و . . . ببینید چه به به چه چهی برای این بازی ها میکنند!:)

اینجا تو بازی سنتر بازی اوریت شده!پس حتما اینجا تو گف هم همه عقلشون رو از دست دادند!

Halfway through the year...what's your GOTY so far? - NeoGAF

Why can't the industry give us more games like TLoU? - NeoGAF

دقت کردید صداپیشه دیوید, Nolan North بود ؟ گمانه زنی ها برای ساخت Uncharted 4 هم کاهش یافت:دی!
با این چیزی که من از ND تو IP جدیدیشون TLOUدیدم.خیلی مشتاق شدم ببینیم با سخت افزار PS4 چیکار میتونند بکنند.حیفه این همه استعداد صرف ساخت ادامه U بشه.دوست دارم دوباره یه IP جدید ازشون ببینم. :d

جون من این دوستای مایکروسافتی (اشخاصی مثل خودم) بیخیال این تاپیک مقدس شین...
خداییش من تا قبل از این بازی اصلا با ps و psfanها حال نمی کردم ولی از وقتی این بازی اومده واقعا قبول کردم ک کل بازی های هردو کنسول رو بزارین یه طرف تازه میشه برابرThe last of US + یکی از عناوین مایکرو ک بخاطر دوستان psfan نام نمیبرم.
این بازی از اون دسته بازیایی هست که هر گیمری قبل از مرگش باید حداقل یکبار اونو بازی کنه چون ب معنای واقعی کلمه یک شاهکاره و همه ی ما مایکروفن ها تا زمانی ک نتونیم بازی کنیم مطمینن توی یه بخشی از وجودمون دلمون میخواد تجربش کنیم.
.............
من خودم ps3 رفیقم رو ازش گرفتم فقط برای اینکه این بازی رو بازی کنم؛تازه بازی رم با اینکه داشت خودم رفتم یه نسخه ازش واسه خودم خریدم.
.............
نتیجه: بیخیال خراب کردن حداقل این تاپیک بشید...!!!¡¡¡

من نمیدونم چرا فقط تو این تاپیکه که اینقدر گیر میدین به یه بازی واقا دیگه مسخرش رو دراوردین این بازی یه شاه کاره اونوقت یه عده هی میان شروع به باگ سازی و پیدا کردن باگ تو بازی میکنن ... :|
اخه این چه کاریه شما میکنید بجای اینکه از تجربیاتتون صحبت کنید دارید یه سره این بازی رومیکوبید که چرا اینجاش باگ داره چرا اونجا زمین کجه چرا در ماشین باز نمیشه ... :|
اخه شما که از این بازی اینقدر ناراضی هستید چرا اصلا رفتید سراقش اگه رفتید چرا فقط روی باگ پیدا کردن زوم کردید یعنی کل بازی رو میزارید کنار شروع میکنید به گشتن دنبال باگ ... :|
واقا جای تاسف داره برای بعضی ها ... ایرادی که به هوش مصنوعی میگیرید واقا مضحکه ... یه نیگاه به بازی های دیگه که تو این نسل منتشر شدن بندازید کدوم بازی همچین هوش مصنوعی رو داره ... من نمیگم این بازی کامله تا به امروز هیچ بازی کاملی تا به حال منتشر نشده اما این بازی یه شروع تازست مثل شروعی که doom تو سبک بازی های اول شخص داشت مثل gta که شروعی توی بازی های openworld داشت مثل mgs که شروعی توی سبک مخفی کاری داشت و ... این شروع کاریه که naughty dog در اینده ادامه میده و تا رسیدن به اون روز هم زمان زیادی نیست ...

آقا این مسخره بازی هارو ول کنید من الان داشتم بازی میکردم به دو نکته برخوردم کلا کف کردم
1.این گرد و خاک های رو هوا فکر کردم مثله بقیه بازی ها(بارون هم تو اکثر بازی ها اینطوره) یه چیزه که جلوی صفحس کلکه گرافیکیه دیگه تو محیط نیست ولی اشتباه فکر میکردم تو محیط های بسته تر دقت کنید چون باد نمیاد تکون نمیخورن چند ثانیه وایسید بعد حرکت میکنید جوئل باهاشون برخورد میکنه(البته به خاطر برخورد نیست به خاطر حرکت هوا است که توسط جوئل ایجاد میشه) گرد و خاک ها تکون میخورن یعنی یه ذره اینور اونور میشن
2.کسی تا حالا دیده الی کفشاشو تمیز کنه؟الان دمه مرحله هتل بودم یه جا گل بود دیدم بعدش الی رفته کفشاشو داره با زمین پاک میکنه مثلا گل های روشو پاک کنه کلا کف کردم فکر نکنم این موضوع واسه کسی اتفاق افتاده باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or