The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
خب کامیک هم منتشر شد اینم لینکش از 4تا سرور مختلف . الان نمیتونم دانلود کنم وگرنه لینک مستقیمش میکردم واستون :دی

ویرایش : لطفاً لینک از این جور سایت ها قرار ندین ! :دی مشکل ساز میشه.

Last edited by a moderator:
برای خوانش بهتر کمیک از برنامه مانگا ریدر استفاده کنید:d اونایی که قسمت اول مانگا رو گرفتند که دارنش ولی اونایی که ندارن از اینجا (با تشکر از امیر حسین:d) دانلود کنند. فایل زیپ کمیک رو بگیرید و بندازید تو برنامه، به همین سادگی.

خب دیگه کمیک هم اومد :دی ما هم از مانگا کنار بکشیم بهتره نه ؟ :دی با وجود کمیک بعید می دونم کسی مانگای فن مید بخونه :دی
مرد مومن اینا چه ارتباطی به هم داره ! :دی کمیک رو که برای خیلی از بازی ها میدن ، ولی مانگا اونم ساخته شده توسط بروبچ داخلی تا حالا سابقه نداشته و یه چیز دیگه هست ! :دی

خب دیگه کمیک هم اومد
:biggrin1:
ما هم از مانگا کنار بکشیم بهتره نه ؟
با وجود کمیک بعید می دونم کسی مانگای فن مید بخونه
یکی از دوستان زحمت بکشه اون Gifی که با قمه کله طرف رو قطع میکنن رو واسه احسان بزاره تا بلکه سر عقل بیاد :دی
اینکه همه منتظر مانگات هستیم دیگه خیلی تابلوئه ولی اگه خودت حال نداره بحثش جداست .
بیجا میکنی حال نداشته باشی :دی

خب کمیک جالبی بود، البته بیشتر یه مقدمه بود واسه شماره های بعدی، از طراحیش خوشم اومد، قسمت دومش 20 روز دیگه میاد. راستی بهترین برنامه واسه خوندن کمیک به نظرم Comic Rack هست که امکانات خیلی زیادی هم داره :دی

هی ما میخایم این ویدیو ها رو نبینیم . هی میام اینجا یه gif هایی میبینم حیرون میشم بعد دانلود میکنم میبینم :|

کمیک هم میخام بخونم دیگه تا کی باید فرار کرد ? :دی

خب دیگه کمیک هم اومد
biggrin1.gif
ما هم از مانگا کنار بکشیم بهتره نه ؟
biggrin1.gif
با وجود کمیک بعید می دونم کسی مانگای فن مید بخونه
biggrin1.gif
این چه حرفی ـه ? :دی اصلا ارزش کار شوما واسه ما قابل مقایسه با کمیکا نیست که .اگه امکان ادامه دادن هست که عالی میشه مانگا واسه ما مهمتر از کمیک هست ;)

آخرین ویرایش:
مرد مومن اینا چه ارتباطی به هم داره ! :دی کمیک رو که برای خیلی از بازی ها میدن ، ولی مانگا اونم ساخته شده توسط بروبچ داخلی تا حالا سابقه نداشته و یه چیز دیگه هست ! :دی

آخه کمیک داستانش رسمیه از اون جهت گفتم حتی اسم Neil Druckmann هم روش خورده :دی

@ شایان :
قسمت 2 قبل از عید تموم شده الان فقط دارم صفحات رو جوهری می کنم :دی

مدرک :

آخرین ویرایش:
قسمت 2 قبل از عید تموم شده الان فقط دارم صفحات رو جوهری می کنم
ای بابا من منظورم این بود که اگه خودت وقت نداری یا نمیتونی بحثش جداست :دی وگرنه اگه بخاطر عرضه-ی کمیک میخوای بیخیال بشی . اینو باید بدونی که ارزش کارت بیشتر از کمیک نباشه کمتر نیست و منظرشیم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or