Fratos
کاربر سایت
اره دقت کردم . اکترihd خوبی انتخاب کردن همه چیز هم سر صحنه گرفته شده (Vo-Mo).اتفاقا صدا پیشگی و صدا گذاری بازی از اونم بالاتره:d بشخصه اونقدری که از صدای بازی شگفت زده شدم از گرافیکش نشدم
اره دقت کردم . اکترihd خوبی انتخاب کردن همه چیز هم سر صحنه گرفته شده (Vo-Mo).اتفاقا صدا پیشگی و صدا گذاری بازی از اونم بالاتره:d بشخصه اونقدری که از صدای بازی شگفت زده شدم از گرافیکش نشدم
خط اول پستت رو متوجه شدم و کاری هم با این بحثای تکراری ندارم فقط اون پست بهونه ای شد تا چیزی که از بازی بنظرم رسید رو بگم ایشون براحتی از صداگذاری بازی گذشت من هم نظرم رو تو این مورد گفتمنو داهات ما که همه یه موشت آدم بد بین زخم خوردن به این نوع صوبتا که ریپلای کردی میگن هایپ دوزاری از نوع تله موش!!
اگه کیفیت صورت های TLOU کم از CG نداره پس امضای موبارک که از واقعیت هم یه 2 لول خفنتره که
موسیقی ویدئو به شدت زیبا بود !
یه سری لوکیشن جدید هم داره که البته به نظرم چیز خیلی خاصی نداره که اسپویل کنه ، ولی به هر حال اگه خیلی حساس هستین نبینین !
========
خوب شد تاپیک اومد بالا ! یه چیزی چند رو پیش دیدم که اون زمان بازیسنتر مشکل داشت و بعدش هم یادم رفت اینجا بذارم.
مربوط به آخرین جلسه صداگذاری Troy Baker و Ashley Johnson هست و بعدش دیگه کارشون تموم شده. یه عکس از برنامه ای گرفتن که صداها باهاش ضبط میشه. از این برنامه هایی که مثلاً یواش صحبت کنی ، اون خط ها پایین تر هستن و بلندتر صحبت کنی میرن بالا !
خودشون اینا رو توی Twitter گذاشتن و توی Neogaf هم ملت بدون اسپویلر و این حرفا گذاشتن ، ولی توی اسپویلر میذارم چون شاید به دلایلی کسی نخواد ببینه ! پس مواظب باشین !
اینم عکسی از صداگذارهای بازی :
Troy Baker چقدر درازه !! شاید هم Ashley Johnson کوتاهه ! البته یه کم کج و کوله ایستاده ولی باز هم خیلی تفاوت قد دارن !