The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
نو داهات ما که همه یه موشت آدم بد بین زخم خوردن به این نوع صوبتا که ریپلای کردی میگن هایپ دوزاری از نوع تله موش!! :)

اگه کیفیت صورت های TLOU کم از CG نداره پس امضای موبارک که از واقعیت هم یه 2 لول خفنتره که /:)
خط اول پستت رو متوجه شدم و کاری هم با این بحثای تکراری ندارم فقط اون پست بهونه ای شد تا چیزی که از بازی بنظرم رسید رو بگم ایشون براحتی از صداگذاری بازی گذشت من هم نظرم رو تو این مورد گفتم
خط دوم هم نمیفهمم یعنی واقعا بعدها کسی میخواد بگه شما انتظار cg داشتین از تلو و حالا انتظارتون براورده نشده؟! مشخصه که تو پستشون اغراق بوده دیگه و فکر نکنم کسی این بحثا رو جدی بگیره

:|:|:|
اين تنها حالتي بود كه بعد ديدن اين تريلر RED BAND داشتم :| با اينكه تقريبا" كل اش تكراري بود اما واقعا" چسبيد و فوق العاده بود !
با اين كه الانه پول دارم تا خيلي از بازي هارو باز بخرم اما به خاطر اين بي مروت قيد همه چي رو زده تا فقط بخرمش !!!

فقط خدا به داد قيمت هاي اون موقع و دردسرهاي زمان اش برسه :(

موسیقی ویدئو به شدت زیبا بود !
یه سری لوکیشن جدید هم داره که البته به نظرم چیز خیلی خاصی نداره که اسپویل کنه ، ولی به هر حال اگه خیلی حساس هستین نبینین ! :دی
========
خوب شد تاپیک اومد بالا ! :دی یه چیزی چند رو پیش دیدم که اون زمان بازیسنتر مشکل داشت و بعدش هم یادم رفت اینجا بذارم.
مربوط به آخرین جلسه صداگذاری Troy Baker و Ashley Johnson هست و بعدش دیگه کارشون تموم شده. یه عکس از برنامه ای گرفتن که صداها باهاش ضبط میشه. از این برنامه هایی که مثلاً یواش صحبت کنی ، اون خط ها پایین تر هستن و بلندتر صحبت کنی میرن بالا ! :دی
خودشون اینا رو توی Twitter گذاشتن و توی Neogaf هم ملت بدون اسپویلر و این حرفا گذاشتن ، ولی توی اسپویلر میذارم چون شاید به دلایلی کسی نخواد ببینه ! پس مواظب باشین ! :دی

آخرین بخش از صداگذاری Troy Baker در نقش Joel :

آخرین بخش از صداگذاری Ashley Johnson در نقش Ellie :

جالبه برای هر دو در اوج تموم شده !! بیشتر شبیه داد و فریاد یا صحبت با صدای خیلی بلند هست ! :دی خیلی کنجکاو شدم بدونم قضیه چیه.

اینم عکسی از صداگذارهای بازی :

Troy Baker چقدر درازه !! شاید هم Ashley Johnson کوتاهه ! :دی البته یه کم کج و کوله ایستاده ولی باز هم خیلی تفاوت قد دارن !

موسیقی ویدئو به شدت زیبا بود !
یه سری لوکیشن جدید هم داره که البته به نظرم چیز خیلی خاصی نداره که اسپویل کنه ، ولی به هر حال اگه خیلی حساس هستین نبینین ! :دی
========
خوب شد تاپیک اومد بالا ! :دی یه چیزی چند رو پیش دیدم که اون زمان بازیسنتر مشکل داشت و بعدش هم یادم رفت اینجا بذارم.
مربوط به آخرین جلسه صداگذاری Troy Baker و Ashley Johnson هست و بعدش دیگه کارشون تموم شده. یه عکس از برنامه ای گرفتن که صداها باهاش ضبط میشه. از این برنامه هایی که مثلاً یواش صحبت کنی ، اون خط ها پایین تر هستن و بلندتر صحبت کنی میرن بالا ! :دی
خودشون اینا رو توی Twitter گذاشتن و توی Neogaf هم ملت بدون اسپویلر و این حرفا گذاشتن ، ولی توی اسپویلر میذارم چون شاید به دلایلی کسی نخواد ببینه ! پس مواظب باشین ! :دی

آخرین بخش از صداگذاری Troy Baker در نقش Joel :

آخرین بخش از صداگذاری Ashley Johnson در نقش Ellie :

جالبه برای هر دو در اوج تموم شده !! بیشتر شبیه داد و فریاد یا صحبت با صدای خیلی بلند هست ! :دی خیلی کنجکاو شدم بدونم قضیه چیه.

اینم عکسی از صداگذارهای بازی :

Troy Baker چقدر درازه !! شاید هم Ashley Johnson کوتاهه ! :دی البته یه کم کج و کوله ایستاده ولی باز هم خیلی تفاوت قد دارن !

صحنه را دیدم :دی
مال جول اوایلش خیلی ریزه آخریش بلند ولی مال الی اواخرش همش بلنده :( جوووووووووووووووووووووول :((
همونی که اول گفتی درسته ، Troy خیلی درزاه :دی
19120308876317458192.jpg

:دی

نمیدونم چی بگم، اصلاً حرف واسه آدم نمیاد . این قسمت های گیم پلی رو که نشون میده جزئیات محیط و بخصوص نورپردازی مافوق تصور بازی روان آدم رو نابود میکنه . توی همین ویدئو The Beautiful Wastelands یک قسمت کلیش رو در مورد تکنیک های نورپردازی صحبت میکنن و اینکه توی تاریخ استودیوشون تا الآن روی یک بخش گرافیک مثل نورپردازی به این اندازه وسواس و دقت بخرج نداده بودن .

این گیف رو ببینید تا هوش از سرتون بپره !
6kjdv067n4nb521eqr.gif
چندتا gif با کیفیت و مرتبط دیگه ار گیم پلی که البته نیاز به چیز شکن دارید :
http://www.abload.de/img/agiz2q.gif
http://www.abload.de/img/aqnazm.gif
http://www.abload.de/img/aqta8j.gif

پ.ن: توی این گیف اولی میتونید تیروکمون رو هم روی دوش جوئل ببینید . با اون خشونت و افکت خون بازی تصور کنید استفاده ازش چه لذتی خواهد داشت:دی!

پ.ن2: در ضمن موزیک فوق العاده ای که توی این کلیپ پخش میشد تماماً مربوط به بازی و کار Gustavo Santaolalla ـه !
4vgoumhtbp2zk3svcr.png

آخرین ویرایش:
عجب باکلاس بود این ویدئو :d مث اینکه اوضاع خیلی عالیه و باید منتظر یه انقلاب باشیم :d

خدا کنه مولتی پلیر گند نزنه به بازی و نمرات , یه مولتی مثل آنچارتد 2 و 3 بدن حله که ساعت ها حال کنیم :d

یه نکته جالب درباره صداپیشه الی اینه که تو سریال the killing نقش خانوم حامله ی اقای احمد رو بازی میکنه :d
من سریال رو میدیدم میگفتم چقدر این صدا اشنا هست:d

صداپیشه تس هم آنی ورشینگه که تو 24 نقش رنه واکر رو بازی می کرد
تروی بیکر یا همون جوئل خودمون هم :d تو سریال Avengers Assemble بازی کرده که قراره امسال پخش بشه

اولین شماره کمیک TLoU یعنی American Dreams اومده.

من از ComicBT دانلود کردم که نمیدونم اکانت خاصی میخواد یا نه ! :دی (قدیما باید حتماً خودت هم آپلود میکردی تا بتونی دانلود بکنی. ولی توی یه محدوده زمانی کوتاه اکانت های معمولی هم دادن که ما هم یکی گرفتیم و دیگه فکر نکنم چیزی تا تموم شدن محدودیتش مونده باشه ! :دی) احتمالاً توی بقیه سایت های تورنت و اینا بگردین هم پیدا میشه دیگه.
فقط لطفاً لینک تورنت اینجا نذارین چون مشکل ساز میشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or