The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
اگه بشه این تکرار بشه .... :d

105 نقد ثبت شده .... 39 امتیاز کامل .... بدون حتی 1 امتیاز زیر 9 !!! :-o

اقا نیما یادمون انداختی ، با این که لذت بخشه ولی تا اون جایی که یادمه متاش 97 بود بعد که اون 8 ثبت شد اورد کرد 96 و همیشه منو ناراحت میکنه :دی
از بس زیادن دو صفحه هستش

+
حالا که حرف از انچارتد 2 شد می خوام بریم یک تجسم بزنیم با هم تو رگ
اون مرحله سوپر شاهکار قطار یادتون هست :دی فرض کنید اینجا هم همچین مرحله ای داشته باشیم ، مثلا فرض کنید بیلی قطار داخل شهری رو راه انداخت و سریع
خودمون رو رسوندیم داخل قطار و راه افتادیم بعد موزیک با اوج هیجان میاد رو کار از درو پنجره زامبولی ها میاد داخل قطار یا میزنیمشون یا از پنجره پرتشون میکنیم بیرون
گه گداری هم به بیلی که داره قطار رو کنترل میکنه مزاحم میشن و باید اجازه ندیم :دی یهو الی داد میزنه جو کمک برگردیم اونو نجات بدیم (قطار هم با سرعت در حال حرکته ) :دی
دوربین سینماتیک میشه و نشون میده که جلو یک ساختمون ریخته و قطار هم متوقف نمیشه :دی بقیشو میسپاریم به دست ND
چه ذهن خلاقی دارم :دی

اقا نیما یادمون انداختی ، با این که لذت بخشه ولی تا اون جایی که یادمه متاش 97 بود بعد که اون 8 ثبت شد اورد کرد 96 و همیشه منو ناراحت میکنه :دی
از بس زیادن دو صفحه هستش

+
حالا که حرف از انچارتد 2 شد می خوام بریم یک تجسم بزنیم با هم تو رگ
اون مرحله سوپر شاهکار قطار یادتون هست :دی فرض کنید اینجا هم همچین مرحله ای داشته باشیم ، مثلا فرض کنید بیلی قطار داخل شهری رو راه انداخت و سریع
خودمون رو رسوندیم داخل قطار و راه افتادیم بعد موزیک با اوج هیجان میاد رو کار از درو پنجره زامبولی ها میاد داخل قطار یا میزنیمشون یا از پنجره پرتشون میکنیم بیرون
گه گداری هم به بیلی که داره قطار رو کنترل میکنه مزاحم میشن و باید اجازه ندیم :دی یهو الی داد میزنه جو کمک برگردیم اونو نجات بدیم (قطار هم با سرعت در حال حرکته ) :دی
دوربین سینماتیک میشه و نشون میده که جلو یک ساختمون ریخته و قطار هم متوقف نمیشه :دی بقیشو میسپاریم به دست ND
چه ذهن خلاقی دارم :دی

:d اینطوری که گفتی بقیه نداره که بخوایم بسپاریم دست ND ! :d فاتحه الی و بیلی و جو و قطار و بازی با هم خونده ست ! :d مگر این که همه با هم از قطار بپرن بیرون. مثلا یه رودخونه از اونجا رد میشه ( یا استخر :)) فرقی نداره) میپریم تو اون ! :d

اين سلاح rifle كه تو يكي از صحنه هاي جديد اين تريلر joel باهاش شليك ميكنه عجب چيزيه با يه تيرش يكي از اين كله كلمي ها مي پكه .... خوشمان امد سلاح خوبيست.
كلا فكر كنم تنوع سلاح گرم تو بازي زياد باشه ....خدا كنه مثل U2 از m4 هم بشه استفاده كرد ....

M4 سلاحيست كه آدمو حريص و وحشي (دور از جون همه):d ميكنه!
يعني دوس داري همه رو باهاش قلع و قمع كني!\m/
كه باتوجه به كمبود مهمات تو بازي بعيد ميدونم باشه:d
اگر دقت كني اونجا كه.داره تو كمپ راه ميره دست تمام سربازها m4 هست ....غير از اون وقتي سوار أسب تو يكي از صحنه ها پشت همون مرد كه سر قطع ميكنه هم m4 هستش ......فقط اميد وارم خودمون هم بتونيم تو بازي از اين سلاح استفاده كنيم.....
كمبود مهمات هم ارتباطي با وجود سلاح اتوماتيك نداره .....

بهترین کیفیت تریلر جدید رو از اینجا دانلود کنید ... 114 مگابایت .... 720p .... با Bitrate 7400
Red Band Trailer !!! :دی من این عبارت Red Band رو توی تریلرهای فیلم ها زیاد دیدم. تریلرهایی که خیلی خشن هستن یا یه چیزای چیزی (!) دارن و در مجموع درجه سنی بالاتری نسبت به تریلرهای معمولی دارن. (تریلرهای معمولی اکثراً با صفحه سبز شروع میشن ولی اینا با صفحه قرمز)
ولی برای بازی ها تا حالا عبارت Red Band رو ندیده بودم ! الآن رفتم تریلر Amazon رو دوباره دیدم و تازه متوجه شدم اولش با صفحه قرمز شروع میشه ! :دی

نیما این لینکی که دادی ، فرق اون ویدئوی FR با غیر FR چیه ؟! هر دو یه چیز هستن و رزولوشن و فریم ریت و اینا هم یکیه ، ولی اون FR چند کیلوبایت بیشتره ! :دی

بهترین کیفیت تریلر جدید رو از اینجا دانلود کنید ... 114 مگابایت .... 720p .... با Bitrate 7400

ممنون نیما جان . من خیلی تَتَحثیر قرار گرفتم اما تا به خودم اومدم دیدم این عِنوان مذکور توی این سایت مذکور ، موقعیه ی استاپ دانلود دیگه به کارش ادامه نمیده و در نهایت روی 75 درصد ضدحالی زد که نگو.:دی

اتفاقا صدا پیشگی و صدا گذاری بازی از اونم بالاتره:d بشخصه اونقدری که از صدای بازی شگفت زده شدم از گرافیکش نشدم

نو داهات ما که همه یه موشت آدم بد بین زخم خوردن به این نوع صوبتا که ریپلای کردی میگن هایپ دوزاری از نوع تله موش!! :)

اگه کیفیت صورت های TLOU کم از CG نداره پس امضای موبارک که از واقعیت هم یه 2 لول خفنتره که /:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or