The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
تیکه اول تریلر آمازون موقعی که الی و اون پسر سیاه پوست حرف میزنن خیلی قشنگه :d واقعاً انیمیشن های صورت غوغا میکنه حتی تو همین صحنه ای که گفتم به صورت الی و پسربچه موقع حرف زدن نگاه کنین تا بفهمین ناتی داگ چی ساخته :d

اوه اوه عجب صحنه ای بود . من دیگه در این حد نمیدونستم خشونت رو . کلا الی تو حلقم , صحنه خشن ـه رفته دورتر وایستاده با قیافه ای نگران >:d

میگم نکنه اینا رو سانسور کنن ؟! خشونتش وحشتناکه و از اون مهمتر چیزی که از بازیهای خشن دیگه جداش میکنه اینه که خیلی واقعیه ... در هر حال هر یک ثانیه ای که بیشتر میبینم امیدم به بازی هم بیشتر میشه ، تا اینجا همه چی فوق العاده بنظر میرسه .

فکر کنم رئال و خشن ترین بازی این نسل باشه با این اوصاف . ببین بیل چجوری سر این یارو رو قطع میکنه حرکت دست ها و انیمیشن های جوئل و همچنین ترس الی هم از این صحنه خیلی خیلی جالبه !
dfpbtxc7umakz0otm8j.gif

هم اینک اعلام مینماییم حجت بر ما تمام شد >:d<
خدای من چی ساختن این ها
wow1-onion-head-emoticon.gif

یک عمر منتظر یه همچین بازی بودم
yesss-crazy-rabbit-emoticon.gif

در مورد اون صحنه ای که آریا اشاره کرد ، به شدت حس و حال سریال tWD بهم دست داد :دی یعنی واقعاً خوب بود ! اصلاً تصورشم نمی کردم بشه چیزی که آدم در قالب فیلم و سریال می بینه رو انقدر خوب توی بازی هم انجام بده :دی عالی بود آقا عالی :دی
یه نکته ی جالب هم در مورد اون زامبول مرحوم بگم :دی وقتی بیل با اون شافدولکش می کوبه وسط صورت این بنده خدا لباسش به حالت خیس شدن به خون آغشته میشه :دی یعنی اگر دقت کنید خون توی بافت های لباس میره و خیسش میکنه و اون قسمت خونی لباس هی بیشتر و بیشتر میشه :دی وقتی هم کله ـش قطع میشه اگر به فک ـش دقت کنید باز و بسته میشه و لق میخوره :دی
پ.ن : کسی می تونه لینک مستقیم هم از اون ویدئو بذاره بی زحمت ؟ :دی

آخرین ویرایش:
تو این عکس متحرکی که گذاشتید ، جوئل زیادی خونسرد نیست؟ ایراد نمیگیرم ها ، ولی اینگار دارن خیار پوست میکنن :d ضربه ی دومی که بیل میزنه خیلی جالبه ، جوئل اون بدبخت رو با دست نگه میداره تا قشنگ به فنا بره :d الی هم مثل همیشه ازون دور شاهد ماجراست و داره حرص میخوره ، قشنگ ترس و حس زجر کشیدن از چشماش معلومه =((
لینک یو/تیوب این تریلر:
7Gmn52szE9k
سوالی که پیش میاد اینه که این بدبخت پاکه یا اینفکتد شده؟ اگه اینفکتده پس چرا قارچکی نشده؟
اون پستی که انواع دشمنان بازی رو توضیح میداد هم لطف کنید/

Last edited by a moderator:
میگم نکنه اینا رو سانسور کنن ؟! خشونتش وحشتناکه و از اون مهمتر چیزی که از بازیهای خشن دیگه جداش میکنه اینه که خیلی واقعیه ... در هر حال هر یک ثانیه ای که بیشتر میبینم امیدم به بازی هم بیشتر میشه ، تا اینجا همه چی فوق العاده بنظر میرسه .
نه سانــسور که نمیکنن ! :دی شاید بعضی کشورها که خیلی گیر میدن سانــسور کنن. تازه این ویدئو برای سایت آمازون بود و من فکر میکردم اونجا بیشتر روی این موارد حساس هستن !
ولی من یه کم نگران نسل بعد شدم ! :دی وقتی ND که سبک بازی هاش تا الآن ملایم بوده (حتی Uncharted هم خشونت خاصی نداره) ، همچین چیزی رو انقدر طبیعی میسازه ، دیگه توی نسل بعد با بالا رفتن سخت افزار و طبیعی تر شدن ، خدا به دادمون برسه !! :دی

فقط توی ثانیه 13 چرا کلیکر ها همینطوری یکجا ایستاده بودن؟ :| (اُه اُه اُه ، زیر نور خورشید هم میان اینا؟ :-ss )
آره قضیه اینا چی بود ؟! من تنها حدسی که میتونم بزنم اینه که شاید مثلاً زیر نور خورشید عضلات بدنشون قفل میکنه و نمیتونن راه برن !

تو این عکس متحرکی که گذاشتید ، جوئل زیادی خونسرد نیست؟ ایراد نمیگیرم ها ، ولی اینگار دارن خیار پوست میکنن :d
شوکه شده ! :دی شاید هم دیگه عادت کرده به این چیزا ! lol

سوالی که پیش میاد اینه که این بدبخت پاکه یا اینفکتد شده؟ اگه اینفکتده پس چرا قارچکی نشده؟
به نظر میاد توی مرحله اول بیماری هست ! از اینایی که چشم هاشون هنوز میبینه و قارچکی نشدن ! :دی

آقا لینک رو دنلدیدم ولی دو شقه بود
yahoo_2.gif
یعنی دو تا همزمان کنار هم پخش میشد ! لینک بهتری موجود نیست ؟
برای اینکه اسپم نشه هم اون یارو که کله ـش پرید رانر بود به خاطر همین قارچ و اینا روی کله ـش نبود
biggrin1.gif
پست رو به خاطر لینک Youtube مجبور شدم ویرایش کنم ، اشتباهی یه h بهش اضافه شد ! :دی
لینک اینه : 7Gmn52szE9k

آخرین ویرایش:
تو این عکس متحرکی که گذاشتید ، جوئل زیادی خونسرد نیست؟ ایراد نمیگیرم ها ، ولی اینگار دارن خیار پوست میکنن :d ضربه ی دومی که بیل میزنه خیلی جالبه ، جوئل اون بدبخت رو با دست نگه میداره تا قشنگ به فنا بره :d الی هم مثل همیشه ازون دور شاهد ماجراست و داره حرص میخوره ، قشنگ ترس و حس زجر کشیدن از چشماش معلومه =((
لینک یو/تیوب این تریلر:
h7Gmn52szE9k
اون پستی که انواع دشمنان بازی رو توضیح میداد هم لطف کنید/
آقا لینک رو دنلدیدم ولی دو شقه بود :( یعنی دو تا همزمان کنار هم پخش میشد ! لینک بهتری موجود نیست ؟
برای اینکه اسپم نشه هم اون یارو که کله ـش پرید رانر بود به خاطر همین قارچ و اینا روی کله ـش نبود :دی

اقا من با توجه به حرف های احسان که باعث زدایی شدن احساسات من شد رفتم که خودمو از پل بندازم پایین
نشسته بودم که یکی از بچه ها بدو بدو اومد این GIF را نشانم داد و باعث شد تا امیدواری در من رسوخ کنه و به زندگی برگردم ، از این به بعد هایپ زدایی ممنوع :دی

در ویدئو دقت کنید یک لحظه جوئل دستش رو مشت میکنه تا ضربه بزنه یعنی مطمئن نبوده که ممکنه زامبولیه به فنا بره یا نه که پارکر در ضربت دوم کار را تمام می کند :دی

یک موضوعی کههست اینه که به احتمال زیاد اکثر مواقعی پیش میاد که ما تنها به راهمون ادامه بدیم و کمکی نباشه ، اونجاست که کنسول OFF می شود :دی

تو این نسل بازیی نبوده که بتونه مثل عناوین نسل پیش منو بترسونه یعنی کلا هوروری در این نسل نبوده که منو مورد عنایت قرار بده (البته کوچولو سایرن ترسوند ) برا همین خیلی دلم می خواد که به صورت خیلی خسته ای بترسم
میگن قراره امتحانات هم بکشن جلو که اینم خوبه :دی

خشونت بازی شاید یکم واسش مشکل درست کنه تو بحث فروش مخصوصا تو کشورایی مثل استرالیا مثلا الان این بایوشاک اینفینیتی ام خیلی خشنه اصلا جو بازی و مبارزاتش خیلی خشن و تنش زاست اما خوب چون جو بازی و طراحی کلی صحنه ها تا حدودی فانتزیه خشونت بازی خشک نیست و خیلی تاثیر گذار نیست اما این لامصب خشونتش خیلی گیراست یعنی خشک خشکه هم گرافیک بازی خیلی بالاست هم صداگذاری بازی هم اینکه جو بازیم معلومه اصلا فان نیست و چیز شادی نداره یجورایی برای صنعت گیم این نوع خشونت شاید تازگی داره بودن بازیایی که خیلی خشن بودن اما بازم ذات خشونت این یه چیز دیگست و تو این صنعت خیلی نادره مخصوصا به خاطر صداگذاریش که اصلا یه چیز دیگست اما خوب یکی از دلایلی که بازی اینقدر به چشم میاد همین خشونتشه از همون اولین نمایشاشم این مورد باعث جذابیتش شده بود ما که هم از سختی وحشتناک و هم از خشونت بینظیرش به شدت استقبال میکنیم

آخرین ویرایش:
دیدن صحنه قطع کردن سر خیلی چیز تازه ای نیست ولی اینکه اینجوری انجام بشه :d و کله درست بیفته جلوی دوربین جلوی چشم آدم بحثش جداست :twisted1::blink:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or