The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
احسان! خموش :d

برادر من هایپ زدایی هم می‌خوان بکنند دست رو نقطه ضعف بازی می‌ذارن، نه نقطه قوت :d اول اینکه مقایسه TLOU با ORC و یا DI و امثالهم توهین به ساحت مقدس این بازیه :d (این مقایسه از اساس اشتباه هست نه به خاطر فن بازی!) من کاری با ND یا شخص Neil Druckmann و یا مدت زمان ساخت بازی و انحصای بودن و این جور مسائل ندارم، چیزی که تا الآن از بازی ارائه شده تفاوت رو نشون داده و این بحثی هست که از اول این تاپیک در جریان بوده. قضاوت زود هنگام نمی‌کنیم ولی تا به حال نمایش‌های بازی هر چیزی رو که یک بازی Survival برای کامل بودن نیاز داره رو به ما نشون داده (حالا وارد جزئیات نمی‌شم:d). حالا تعداد بازی‌های با کیفیت Survival Horror تو نسل هفتم رو به من بگو! به شخصه اگر امیدی به این بازی دارم به خاطر همین موضوع هست نه اینکه ND این بازی رو می‌سازه! بعد از این موارد تازه به نام ND نگاه می‌کنم و امیدم به موفقیت بازی بیشتر میشه. همین که TLOU بتونه یک تجربه SH ناب رو برامون تو این نسل ایجاد کنه کافیه، متا که در برابر این موضوع اهمیتی نداره :d

خلاصه پیشنهاد می‌کنم: 1-به متای بازی چندان امیدی نداشته باشید. 2- به هایپ زدایی‌های احسان توجه کنید ولی بهش دل ندید :d

آخرین ویرایش:
خواهشاً این بحث رو تموم کنید :d
کسی انتظار متای 96 نداره ,بحث GOW شد اینو بدونیم که تیم دوم سانتا داشت GOW رو میساخت و میشد انتظار نمره های 7 و 8 رو داشت
اما در مورد The Last of Us بحث Neil Druckman و Bruce Straley میاد وسط که بهتر از من میشناسین :d, من مطمئنم TLoU امتیازات عالی میگیره اما خدایی 96 خیلی نامردیه :d
یکم انتظارات رو بیارین پایین چون ip جدیده و آوردن متای 90-91 خودش یعنی شاهکار هرچند این اعداد فقط بدرد کل کل میخوره و تاثیری در خرید عناوین ناتی داگ نداره >:d

از احسان ممنونم که همکاری کرد با من در این مورد :دی

خاستیم یخورده از حیرونی در بیاین . اومدم اینجا دیدم دارن بحث در مورد متای 96 اینا میشه احساس کردم که دیگه زیادی ملت جو گیر شدن . عزیزم هیچ چیزی بعید نیست پس کاری نکنین تا فردا پس فردا خدایی نکرده اتفاقی افتاد نا امیدیتون چند برابر بشه .

برادر احسان لطفا با احساسات ملت این طوری رفتار نکن :دی
فردا من خودکشی کردم خونش گردن خودته ها گفته باشم :دی
+
با این که اکثر حرفاتون درسته اما این تیکه اصلا

گیم پلی تلاش برای بقا که بشه اسلحه ترکیب کرد و بند و بساط رو با هم قاطی کرد مثل تومب ریدر یا آی اَم الایو داریم ! ببین تا اینجا د لست آو آس هیچ چیز جدیدی رو نکرده !

:دی خیلی موراد هست که بحثش خیلی هم طولانیه :دی

ببینید دوستان چیزایی که گفتم به هیچ وجه برای هایپ زدایی و این حرفها نیست :دی نکته اینجاست که به خاطر اتفاقات اخیر (بیوشاک) یه سری از دوستان هیجان زده شدن و دارن با اون مقایسه ـش می کنن ! :دی منم در همین راستا این حرفها رو زدم ! ببینید کن لوین این نسل 2 تا بیوشاک داد (2 ـش مال لوین نبود فکر میکنم) هر دو با متای 96 ! خب این نشون میده این موفقیت اتفاقی نبوده ! ولی ناتی این 4 ـمین بازیشه و فقط یکیش متاش 96 بوده و اون دو تای دیگه حتی نزدیکشم نشدن ! خب این وسط خیلی بین اینها فرقه ! :دی اینا رو گفتم که فکر نکنید چون اون تونست اینم می تونه ! همین حرفها رو توی تاپیک آنچارتد 3 هم زدم همه فکر کردن دارم هایپ زدایی میکنم ! بتمن اومد اون متای گرخناک رو گرفت همه توی تاپیک آنچارتد 3 شور حسینی گرفتن گفتن دوباره 96 آنچارتد 2 تکرار خواهد شد و این حرفها ، حتی متای 97 هم توقع داشتن ! ولی آنچارتد 3 متاش چند شد ؟ خلاصه همونطور که سال 2011 بتمن و اسکایریم با متای 95-96 یکه تاز اون سال شدن و آنچارتد نزدیکشون هم نشد (در حالی که بچه ها توقعش رو داشتن !) امسال هم قرار نیست چون بیوشاک 96 شد پس تلو هم عین آب خوردن همین متا رو به دست بیاره :دی

به نظر من تنها نقطه ضعف این بازی (البته نمیشه گفت نقظه ضعف بلکه تنها نکته ای که میتونه از مخاطب عام این بازی کم کنه ) یکی از نقاط قدرتش هست که همون هوش مصنوعی فوق العاده بازی هستش و با توجه به اینکه در این نسل اکثرا (یکیش خود من به کسی بر نخوره ) عادت کردیم به بازی ساده و راحت بزن در رو مثل کالاف و ... خیلی حوصله کل انجار رفتن و در گیر شدن با بازی نداریم و البته امید وارم با توجه به جزییات وحشتناک زیاد بازی و گرافیک دلچسب و طراحی محیط کاملا علمی و اصولی بازی این رغبت در ما (گیمرهای نوب ) ایجاد بشه که بازی تا انتها با لذت بریم ... و البته من شخصا به ناتی داگ اعتقاد خاصی دارم و امید زیادی به این با زی

نه نیما جان فکنم اون دموی روی گاد افوارو بازی کرده که تو id رفته؟:-o

فکنم Beyond بود بعدم تو id خودتم هست که کلک...............:d قضیه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر منظورتون اینه :

41294982149101873504.png

که ، اون همون Favourite game هست و هر چیزی میشه نوشت :دی

نه میدونم ضایع نکن مارو........نه id طرف رو پیدا نمیکنم دیشب دیدم فکنم از روی دموی بازی گادافوار رفته...........شایدم این یه شایعه سازی.............خدارو چه دیدی..................
yahoo_4.gif
شاید بنده خدا داشته روز شمار TLOU رو میدیده زیر یوزرش نوشته تلو :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or