The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
بازی به شدت سخت به نظر میرسه ! :دی
توی ویدئوی GameSpot (لقمان زحمتش رو اینجا کشیده) در طول 3،4 دقیقه ، طرف 3 بار میمیره !! :دی تازه مطمئنم قبلش هم چند باری مُرده چون همون دست اول که توی ویدئو میمیره عصبانی میشه !

بند و بساطی خواهیم داشت سر این بازی ! وقتی اون مرحله GoW: Ascension صدای ملت رو درمیاره ، احتمالاً سر TLoU تظاهرات راه می افته ! :دی خیلی ها میخوان به سبک بازی های "بزن و بکش" بازی کنن و احتمالاً آمار مرگ و میر به یه عدد خیره کننده میرسه.

اگه این درجه سختی نرمال باشه باز فکر مبکنم ایزی و وری ایزی هم داشته باشه.

سختی زیاد میتونه ارزش بازیرو بالاتر ببره البته اگه غیر منطقی نباشه که به نظر میاد برای TLOU غیر منطقی نیست یعنی میشه با فکر کردن جستجوی محیط و درست بازی کردن بازیرو جلو برد البته اگه کسی اکشن بازی کنتش احتمالا اصلا از بازی خوشش نیاد
این تریلراییم که پخش شده عالی بودن خیلی وقته یه چنین بازی تولید نشده بازی که باید توش فکر کنی و ازلکی نری جلو از نظر گرافیکیم که خیلی نمیشد رو این تریلرا فهمید چه خبره اما جزئیات تو صحنه ها بیداد میکرد اون افکت خوردن بارون به شیشه های پنجره ها هم فوق العاده بود فقط یکم انیمیشنای تس بد بود یکمم بافتای دور دست تیزو گوشه دار به نظر میومدن تو همون اول دمو تو اون محیط باز که این ایراداهم تا نسخه ی نهایی برطرف میشن
در کل انتظار برای بزرگترین بازی این نسل واقعا سخت شده

بند و بساطی خواهیم داشت سر این بازی ! وقتی اون مرحله GoW: Ascension صدای ملت رو درمیاره ، احتمالاً سر TLoU تظاهرات راه می افته ! :biggrin1:
آماده ی سرکوب کردن هرگونه مخالفتی در این راستا میباشم
5.gif

باو خداییش یکی از چیزهایی که به شدت به شدت من یکی رو جذب کرد همین چلنجینگ بودن بازیه :x
حالا کی اعتراضی داره
stoneage.gif

خیلی ها میخوان به سبک بازی های "بزن و بکش" بازی کنن و احتمالاً آمار مرگ و میر به یه عدد خیره کننده میرسه.
این دوستان بروند RE6 بزنند :-" :دی

سختی تلو بیشتر به خاطر AI بازی هست که کار رو خیلی سخت می کنه و جو بازی که باعث کمبود مهمات شده و باید درست از مهمات استفاده کرد کسی مشکل باهاش پیدا نمی کنه و سختیش با بازی های دیگه قابل مقایسه نیست

ویدئو گیم اسپات رو دیدم مثل اینکه واقعاً بازی سخته :d در برابر این کله قارچی ها واقعاً راه فراری نیست , وقتی سمتت بیان فاتحه ـت خوندست :d , نه تیری اثر میکنه نه میشه فرار کرد :d حالا با این وضع روی درجه سختی آخر باید با زور ویدئو های Youtube رد کنیم :d

بازی به شدت سخت به نظر میرسه ! :دی
توی ویدئوی GameSpot (لقمان زحمتش رو اینجا کشیده) در طول 3،4 دقیقه ، طرف 3 بار میمیره !! :دی تازه مطمئنم قبلش هم چند باری مُرده چون همون دست اول که توی ویدئو میمیره عصبانی میشه !

بند و بساطی خواهیم داشت سر این بازی ! وقتی اون مرحله GoW: Ascension صدای ملت رو درمیاره ، احتمالاً سر TLoU تظاهرات راه می افته ! :دی خیلی ها میخوان به سبک بازی های "بزن و بکش" بازی کنن و احتمالاً آمار مرگ و میر به یه عدد خیره کننده میرسه.
آریا حالا جالبه بخاطر همین One-Hit Kill بودن و سختی بیش از حد مواجهه با Clicker هاست که ND سیستم Listen Mode رو توی بازی برای کسایی که خیلی خیلی هاردکور نیستن قرار داده که صدای بعضی هارو هم در آورده . بقول Arne Meyer از ناتی داگ یک دکمه ست دیگه احساس میکنی خیلی Veteran ـی ازش استفاده نکن :دی .

با این وضعیت چالش برانگیز بودن TLoU سیستم Listen Mode واقعاً توی مواقع سخت خیلی میتونه به استراتژی گیمر کمک کنه !

پ.ن: جزئیات صورت جوئل و افکت خون توی عکس وسط تو حلقم:دی!

آخرین ویرایش:
من نمیدونستم که Troy Baker که نقش Joel رو در TLOU داره ، Voice Actor شخصیت اصلی Bioshock Infinite هم هست ( اسم شخصیت اصلی بایوشاک اینفینیت Booker Dewitt ه ) ... داشتم BI رو بازی میکردم دیدم چقدر صدای این یارو آشناست :d یه سرچ زدم متوجه شدم ...
بنظر Voice Actor فوق العاده ای میاد این Troy Baker ... صداش هم عالیه . GameSpot هم مدال Voice Acting رو به BI داده ...

من نمیدونستم که Troy Baker که نقش Joel رو در TLOU داره ، Voice Actor شخصیت اصلی Bioshock Infinite هم هست ( اسم شخصیت اصلی بایوشاک اینفینیت Booker Dewitt ه ) ... داشتم BI رو بازی میکردم دیدم چقدر صدای این یارو آشناست :d یه سرچ زدم متوجه شدم ...
بنظر Voice Actor فوق العاده ای میاد این Troy Baker ... صداش هم عالیه . GameSpot هم مدال Voice Acting رو به BI داده ...

توی نینجا گایدن 3 مرحوم هم جای ریو هایابوسا حرف زده بود :دی کلاً خیلی صدای گرم و تو دل برویی داره :دی

سلام
دوستان من سر این بازی و بایوشاک شرط بندی کردم و مفاد شرط بندیم به این شکله که هر کدام از این دو بازی از نظر نمرات و متا نسبت به اون یکی کمتر ظاهر بشه طرف باید بیاد بگه که بازی مد نظر زیر اون یکی قرار داره
یعنی مثلا لست بشه 95 و بایوشاک که شده 96 من اینجا شکست خوردم.

حالا موضوع اصلی که منو نگران و مضطرب کرده و باعث شده از نظر روحی افت کنم اینه که می ترسم نمرات بازی فاصله خوبی نداشته باشه مثلا بشه 92 و من از این بابت خیلی نگران و اشفتم و نیازمند یک هایپ اساسی هستم
یکی لطف کنه منو هایپ کنه یک جورایی این 77 روز باقی مانده رو بتونم تحمل کنم و وگرنه خودکشی میکنم :(

سلام
دوستان من سر این بازی و بایوشاک شرط بندی کردم و مفاد شرط بندیم به این شکله که هر کدام از این دو بازی از نظر نمرات و متا نسبت به اون یکی کمتر ظاهر بشه طرف باید بیاد بگه که بازی مد نظر زیر اون یکی قرار داره

حالا موضوع اصلی که منو نگران و مضطرب کرده و باعث شده از نظر روحی افت کنم اینه که می ترسم نمرات بازی فاصله خوبی نداشته باشه مثلا بشه 92 و من از این بابت خیلی نگران و اشفتم و نیازمند یک هایپ اساسی هستم
یکی لطف کنه منو هایپ کنه یک جورایی این 77 روز باقی مانده رو بتونم تحمل کنم و وگرنه خودکشی میکنم :(

یه پیشنهاد واسه نحوه خودکشیت دارم:dتی شرت TLO رو بپوش و خودتو حلق آویز کن و با من از طریق اسکایپ در ارتباط باش.فیلمتو میزارم یوتوب هم مشحور(محشور)میشی و هم یه هایپ اساسی واسه بازی هستش:d

سونی کم کم داره توی تبلیغات راه می افته ! :دی قراره یه تبلیغ از TLoU در زمان پخش اپیزود آخر سیزن 3 سریال The Walking Dead پخش بشه. (مثل اینکه همین فردا هست) سریال مناسبی رو برای تبلیغ انتخاب کردن ! :دی
این اولین TV Spot بازی هست. معمولاً این جور تبلیغ ها خیلی کوتاه هستن و شاید اصلاً چیز جدیدی توش نبینیم.

نميدونم چرا احساس ميكنم اين دمويي كه دادن ملت تو pax east بازي كردن build ش قديميه....
Arne توی Neogaf یه پست زده بود که دمو خیلی جدید نیست و buildـش برای قبل از اون ویدئوی گیم پلی هست که چند وقت پیش اومد.

سونی کم کم داره توی تبلیغات راه می افته ! :biggrin1: قراره یه تبلیغ از TLoU در زمان پخش اپیزود آخر سیزن 3 سریال The Walking Dead پخش بشه. (مثل اینکه همین فردا هست) سریال مناسبی رو برای تبلیغ انتخاب کردن ! :biggrin1:
این اولین TV Spot بازی هست. معمولاً این جور تبلیغ ها خیلی کوتاه هستن و شاید اصلاً چیز جدیدی توش نبینیم.

باورم نمیشه :-o این سونی همونیه که فردای E3 داره بازی میده!؟:-o
احتمال اینکه متای جفتشون بشه 96 خیلی زیاده ;;) (منظورم قبل از نمره دادن تام چیکه!!!)
البته شومایی که روی TLOU شرط بستی اشتباه بدی رو مرتکب شدید چون تام چیک مثل مرد سر راه TLOU وایساده و یه 2 یا نهایتاً 4 میکنه تو لنگش >:d< ولی در مورد Bioshock نتونست نمره ی PC رو خراب کنه!!!
به نظرم از همین تام چیک استفاده کن :-" :دی
آخه چرا با اون 779 شرط بستی 8-|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or