من خودم آماده ام یکی اینجا به TLOU بگه بهترین بازی نسل و از این هایپ های دوزاری تا CQC روش اجرا کنمبابا دیگه رویاپردازی نکنین که . 96 دیگه خیلی دور از انتظاره همون بالای 88 باشه به نظرم کافیه زیاد انتظارات آنچنینی از متا نداشته باشین . بایوشاک یه استثنا بود
حیف که نسخه دانلودیش بدون تبلیغهسونی کم کم داره توی تبلیغات راه می افته ! :biggrin1: قراره یه تبلیغ از TLoU در زمان پخش اپیزود آخر سیزن 3 سریال The Walking Dead پخش بشه. (مثل اینکه همین فردا هست) سریال مناسبی رو برای تبلیغ انتخاب کردن ! :biggrin1:
ND رو دست کم نگیر تا حالا شده بازی بسازه که کسی خوشش نیاد؟!متا به 90 برسه من یکی کلاهمو میندازم آسمون هفتم امید واهی اصلا به خودتون ندید حتی در صورتی که بالای 90 هم بشه باز هم احتمال اینکه به Bioshock برسه رو حدود 3% میدونم حتی اگه تام چیک تا اون موقع از متا حذف بشه یا به فرض محال نمره ی خوبی به بازی بده هم بعید میدونم برسه
مگر اینکه واقعا معجزه رخ داده باشه و عزیزان حاضر در استدیوی ND کاملا بی نقص عمل کرده باشن . نه مثل GOW: A که کم نقص به نظر میرسید ولی وقتی اومد دیدیم اونقدرا هم کم نقص نبوده
بلی J&D رو خیلی ملت دوست نمیداشتن (به نسبت کار قبلیشون میگما!!!!)ND رو دست کم نگیر تا حالا شده بازی بسازه که کسی خوشش نیاد؟!
صد البته که همه ی بازی ها یه مشکلی دارند ولی اینکه یه بازی بدون مشکل باشه دور از انتظار نیست اونم برای ND!
بلی J&D رو خیلی ملت دوست نمیداشتن (به نسبت کار قبلیشون میگما!!!!)
Uncharted 1 هم همچین شاخی نبود
این هایی هم که گفتم ربطی به TLOU نداره فقط خواستم گفته باشم
سر گاو هم بهتون گفتم اینجا هم میگم هر کسی می تونه fail بشه ! بیخود هم از ناتی داگ برای خودتون خدا نسازید ! ناتی داگ همونه که خیلی ها نسل پیش اصلاً سراغ J&D ـش نرفتن مگه اونایی که پلتفرمینگ باز بودن ! (ایران رو عرض میکنم ) ناتی داگ همونیه که آنچارتد 1 ـش از یه بازی خوب فراتر نرفت ! ناتی داگ همونیه که با آنچارتد 2 توی اینجا یهو برای اکثریت تبدیل به یه بُت شد ! همونطور که سانتا نسل پیش یهو برای همه مهم شد متاسفانه خیلی ها از ناتی فقط آنچارتد 2 رو میبینن ! یه چند سال عقب تر برید تا همینطور بی پروا برای خودتون از چیزی خدا نسازید بازی تلو توی سبکیه که توی چند سال اخیر اشباع شده ! 3 تا رزیدنت ایول (راکون سیتی ، 6 و رولیشنز) ! یه بازی واکینگ دد اپیزودی به همراه سریالش ! یه واکینگ دد اول شخص ! دو تا دد آیلند ! 2 تا دد اسپیس ! تازه اینا بازیهای زامبی محور همین یکی دو سال اخیر بودن ! حالا حساب کنید کلی بازی دیگه که به صورت جزیی از زامبی توی بازیهاشون هم در حد یه سری مرحله یا ماد مولتی پلیر و ... استفاده کردن ! یعنی تلو باید خیلی احساس متفاوتی رو القا کنه تا بتونه نظر منتقد ها رو به خودش جلب کنه چون الان یه جورایی از زامبولی اشباع شدن ! فکر نکنید کار راحتیه ! اگر آنچارتد 2 میاد اونجوری میشه واسه اینه تا اون موقع هیچ اکشن ادونچری تا اون زمان اونجوری نبود ! هر چی بوده یه چیزی مشابه تومب ریدر های کلاسیک بوده ! اگر بیوشاک نسخه ی 1 و Infinity ـش میاد میترکونه برای اینکه هر کدوم یه تجربه ی متفاوت از سایر بازیها رو داره به مخاطب ارائه میکنه ! یکی بر پایه ی دنیای زیر آب یکی بر پایه ی آسمون ! شاید اسم هر دو بیوشاک باشه ولی دو تا بازی کاملاً متفاوت از همدیگه هستن
خلاصه از ناتی برای خودتون بُت نسازین هنوز هیچی معلوم نیست ! یه لحظه اون عصبانیت یارو گیم اسپاتیه رو موقع بازی کردن و مُردنش یادتون بیاد ، حالا حساب کنید اون منتقد های نوبی که به خاطر سخت بودن چپتر بسیار نرمال 28 گاو اسنژن میان اونجوری گرد و خاک میکنن با سختی واقعی این چیکار میکنن ؟!
در مورد قسمت بالای عکس که من خودم با کراش بزرگ شدم () ولی به صرف چند تا بازی عالی نمیشه قضاوت کرد شما میگی آنچارتد 2 فلان تا جایزه برد و فلان تا کار کرد ، درست ولی اینم بگو اون موفقیت دوباره تکرار هم شد ؟درمورد این که بازیهای با تم زامبی خیلی زیادن نظر شما درسته.ولی یادت باشه یه بازی کم خرج مثل the walking dead تو این اشفته بازار که پر از زامبی هست عرضه میشه و حتی جایزه بهترین بازی سال رو هم دریافت میکنه.چون پر از نواوری و خلاقیته.هنوز هم که TLOU عرضه نشده ولی مطمئن باش با خلاقیتی که naughty dog داره این بازی خیلی متفاوت تر از اون چیزی میشه که من و شما فکرشو میکنیم و مقایسه اش با بازی های ضعیفی مثل رزیدنت 6 یا dead island کار درستی نیست.شما یه بار دیگه تریلری که تو gamescom منتشر شد رو نگاه کن.تا حالا تو کدوم بازی هوش مصنوعی مثل هوش مصنوعی الی دیدی؟؟
یه لحظه به گیم پلی فکر کن.این که تو یه محیط وحشی گیر افتادی و دشمنا اونقدر طبیعی رفتار میکنن که واقعا باید رو حساب کتاب بازی رو پیش ببری.اون صحنه گیر افتادن جوئل تو ساختمون رو یادت بیاد وقتی دشمنا تو ساختمون مخفی شده بودن.دیگه واقعا از یه بازی چی میخوای؟؟؟؟مگه رسالت بازی ها سرگرم کنندگی نیست؟؟؟
خب دقیقاً با همین دیدی که شما داری به من میگی هنوز چیزی معلوم نیست و می تونه چیز عالی ای باشه منم با همین دید دارم برعکسش رو میگم نمیگم بازی بده یا قطع امید کنید دارم میگم با همین دیدی که میگید هنوز چیزی معلوم نیست ، پس صبر کنید و از یه چیز ساده برای خودتون خدا نسازید به همین سادگی منم می خواستم به همین برسم ، یعنی از چیزهایی که الان می دونیم همونقدر که میشه گفت خوبه همونقدر هم میشه گفت خوب نیست پس اینکه بیایید بگید اوف ناتی یه بازی با متای 96 داشته پس الان دنیای گیم رو فتح کرده یه چیز پوچ و رویا پردازیه چون هنوز هیچ چی معلوم نیستافرین. منم میخواستم به همین برسم .مگه قبل از عرضه the waking dead کسی به این بازی امید داشت.مخصوصا بعد از عرضه بازی نسبتا ضعیف پارک ژوراسیک.تفاوت ها و خلاقیت ها رو تا بازی عرضه نشه نمیشه تشخیص داد.ولی همین هوش مصنوعی یکی از مواردی هست که بازی رو از بقیه متمایز میکنه.شما حساب کن که دشمنا واکنش های فوق طبیعی دارن.مثل اتفاقی که تو او ساختمون افتاد.وقتی جوئل رو دیدن اول بهش حمله کردن.بعد که دیدن زورشون نمیرسه مخفی شدن.همین هیجانی که تو این دموی چند دقیقه ای بود به هزار تا رزیدنت اویل 6 می ارزه.داستا رو هم که ما نمیدونیم چیه پس شما از کجا میدونی داستان جدید نیست.درسته تم بازی اخرالزمانیه ولی خود داستان رو که کسی چیزی ازش نمیدونه.مثلا همین بازی the walking dead هم تم اخرالزمانی داشت ولی داستانش میخکوب کننده بود.فقط باید شخصیت پردازی ها خوب باشه تا مخاطب رو راضی کنه.مثل شخصیت پردازی lee و کلمنتاین عزیزم.
شما مطمئن باش بازی تجربه جدیدی خواهد بود.درسته الان صنعت زامبی زده شده ولی TLOU هم نمونه نداشته تا الان.
در مورد قسمت بالای عکس که من خودم با کراش بزرگ شدم () ولی به صرف چند تا بازی عالی نمیشه قضاوت کرد شما میگی آنچارتد 2 فلان تا جایزه برد و فلان تا کار کرد ، درست ولی اینم بگو اون موفقیت دوباره تکرار هم شد ؟
به کم خرج و پر خرج بودن نیست ! به تفاوته چرا جورنی با 750 مگ کاری کرد که چند گیگی ها ازش عاجز موندن ؟ بحث حجم و سرمایه و تبلیغ و ... نیست ! بحث متفاوت بودنه ! با چیزی هم که تا الان دیدیم نمی تونیم نظر بدیم بازی چیز متفاوتی هست یا نه ! اون هوش مصنوعی و ... هم که شما میگید صرفاً برابره با بهتر یا بدتر شدن گیم پلی ! این هیچ تفاوتی ایجاد نمی کنه بازی نه داستان جدیدی داره ، نه گیم پلی جدید نه چیز خیلی خاصی که بخواهد بهش متکی باشه ! همین الانش هم داستان غنی ای مثل واکینگ دد داریم ! گیم پلی تلاش برای بقا که بشه اسلحه ترکیب کرد و بند و بساط رو با هم قاطی کرد مثل تومب ریدر یا آی اَم الایو داریم ! ببین تا اینجا د لست آو آس هیچ چیز جدیدی رو نکرده ! تا الان هر چی بوده بهتر شده ی چیزهاییه که قبلاً هم بوده ! فقط باید منتظر موند و دید این بهینه کردن و رشد دادن المان های گذشته چقدر می تونه موفق باشه ! پس هیچ چیز این وسط قطعی نیست
رسالت بازی فلانه و بیساره و ... همش شعاره ! الان دنیا دنیایی نیست که بگیم فلان بازی سرگرم کرد یا نه ! بازی یا تجربه ی جدیدی بهت میده یا نمیده اگر تجربه ی جدید ارائه نده کارش تمومه