The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
همینجوری هی جوهر میپاشی رو صفحه؟:d خب زود بریز بده دیگه:d

نه :دی با اون خرت و پرت هایی که میبینی خطوط مدادی رو جوهری میکنم و یه کم هم سعی میکنم سایه بزنم و افکت بدم :دی تازه به خاطر کمبود وقت خیلی دارم از سر و ته جزییات میزنم و گرنه چیز هیولایی میشد :دی بزودی تموم میشه کارش چیزی نمونده :دی اینم اضافه کنم مانگا 3 قسمتی شده و طولانی تر :دی همین قسمت 2 حدود 28 صفحه ـس قسمت 3 هم بیشتر از این :دی

نه :دی با اون خرت و پرت هایی که میبینی خطوط مدادی رو جوهری میکنم و یه کم هم سعی میکنم سایه بزنم و افکت بدم :دی تازه به خاطر کمبود وقت خیلی دارم از سر و ته جزییات میزنم و گرنه چیز هیولایی میشد :دی بزودی تموم میشه کارش چیزی نمونده :دی اینم اضافه کنم مانگا 3 قسمتی شده و طولانی تر :دی همین قسمت 2 حدود 28 صفحه ـس قسمت 3 هم بیشتر از این :دی

همزمان ترجمه هم یادت نره ها. منتظر حضور مانگا در عرصه بین الملل هستیم. :دی

منم این تریلر رو دیدم عجب اهنگی داره ....:-o من به همه گفتم که سازنده های انچارتد و این بازی یه سرو گردن از همه بازی سلز ها بالاتر هستند و انگار علم اینده رو دارند !!!!واقعا بازی هاشون حرف نداره .

این دو تا توی 4 سال چقدر عوض شدن !!!! :d بعد اینکه آنچارتد 2 اومد و فهمیدن چی ساختن اعتماد به نفس گرفتن و الان عجب قیافه و تیپی میزنن:d

5584vbbdetd4j4wo1g6b.jpg

شــــــِط!!

انگاری یه 20 سالی به سند و سالشون اضافه شده :|

Druckmann علاوه بر اینکه سن و سالش بیشتر و پیرتر شده چرا اینقدر چرکولک شده !؟ :| :دی

این دو تا توی 4 سال چقدر عوض شدن !!!! :d بعد اینکه آنچارتد 2 اومد و فهمیدن چی ساختن اعتماد به نفس گرفتن و الان عجب قیافه و تیپی میزنن:d

5584vbbdetd4j4wo1g6b.jpg
قیافه خودشون رو هم به شکل کرکتر بازیشون در آوردن . موقع U شبیه nate شاد و شنگول و موقع tlou شبیه joel :دی خیلی جالبه .

فکر کنم پول خرید ژیلت رو هم دارن خرج بازی میکنن :d عجب بازی ای بشه b-)
هنگام خرید PS3 وقتی به دوستام میگفتم نزدیک یه تومن دادم بابت PS3 میگفتن تو دیوانه ای! حالا میگن Last of us اومد میدی ما هم بازی کنیم؟
t6.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or