The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
بعید نیست یه بخشی از Uncharted 4 رو با Sir Francis Drake بازی کنیم ! :biggrin1:

sir fransis drake که تو uncharted 2 هم بود.
اینم عکسش
:d:d
uncharted2_skelleton.jpg

حالا چرا u4 ??
چرا بايد سريع سري شماره هاي اين بازي بالا بره ؟؟ يه نسخه غير شماره دار با فرانسيس دريك براي ps4 براي شروع كار nd در نسل بعد ايده عال به نظر ميرسه.....
دريا نوردي با گرافيك نسل بعدي nd چه شود همراه باگيم پلي تركيبي كه nd درش استاد به اضافه دستاورد جديدشون يعني هوش مصنوعي قوي ومتمايز >:d

یه نسخه بدون شماره یا به قول امروزیا Spin-Off از آنچارتد با فرانسیس دریک و یا ویکتور سالیوان . حرفشم آدمو به وجد میاره . Uncharted : Drake's Origins (با فرانسیس) - Uncharted : The Great Thief (با سالیوان) :دی خوب اسماشونم انتخاب شد الان به رضا بگیم یه زنگ بزنه به ND که کارو شروع کنن :دی

2 سال هم بعد از اون ینی 2016 یا 17 یه آنچارتد اصلی . البته کلا اگه ایده ی ناب و چند تا نوآوری داشته باشن واسه ادامه (چه اسپین آف چه شماره دار) وگرنه مثل GOW:A نمیخام باشه .

ویرایش : الان که فک میکنم اگه اون نولان نورث هست پس تمام نظریه های من از اعتبار ساقط میشن :دی

آخرین ویرایش:
ثانیه 50 توی همین ویدئو Wasteland Beautiful دقیت کنید دوتا کرکتر غیر از جوئل و الی هستند که یکیشون داره یچیزی مثل نردبون یا ... رو میکشه روی سقف اتوبوس . حدس میزنم مربوط به بخش Co-Op باشه:دی!

ثانیه 50 توی همین ویدئو Wasteland Beautiful دقیت کنید دوتا کرکتر غیر از جوئل و الی هستند که یکیشون داره یچیزی مثل نردبون یا ... رو میکشه روی سقف اتوبوس . حدس میزنم مربوط به بخش Co-Op باشه:دی!

مثله اینکه موضوع داره جذاب میشه من اول فکر کردم او 2تا جوئل و الی هستن حالا که دقت کردم دیدم نیستن البته فکر نکنم مربو به بخش co-op باشه چون بازی فاقد این بخش است فکر هم نکنم شبیه مولتی پلیر باشه کلا عجیب غریبه خیلی

قدم زدن توی این فضای دوست داشتنی و غروب دل انگیز ... :( وجود همچین سکانسی با یه موسیقی زمینه ی حماسی من یکی رو به اوج می رسونه !

Attachments

• tumblr_m9q0rskhC91qc8m0yo1_500.jpg
    tumblr_m9q0rskhC91qc8m0yo1_500.jpg
    35.3 KB · مشاهده: 39
  • tumblr_m9q0rskhC91qc8m0yo2_500.jpg
    tumblr_m9q0rskhC91qc8m0yo2_500.jpg
    37.7 KB · مشاهده: 39
Last edited by a moderator:
مثله اینکه موضوع داره جذاب میشه من اول فکر کردم او 2تا جوئل و الی هستن حالا که دقت کردم دیدم نیستن البته فکر نکنم مربو به بخش co-op باشه چون بازی فاقد این بخش است فکر هم نکنم شبیه مولتی پلیر باشه کلا عجیب غریبه خیلی
Co-Op داستانی نداره, Co-Op بخش چند نفره صد در صد مثل سری آنچارتد داره:دی!

Co-Op داستانی نداره, Co-Op بخش چند نفره صد در صد مثل سری آنچارتد داره:دی!
اگر Co-Op داستانی مثل آنچارتد داشته باشه خیلی باحال میشه :d همون 5 مرحله و جمع کردن مجسمه ها جالب بود:-"
البته علاوه بر این، یک Survival درست حسابی هم میخوام! مثل آنچارتد2 ! توی U3 اومده بودن Objective هم قاطیش کرده بودن که اون حس Survivalـی که انتظار داشتم(و شایدم داشتیم) رو نمیداد :d
البته اگر با Objective هم در کنارش بزارن خوبه ها! جفتش رو بزارن! تکراری نشه :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or