Red Dev!ls
کاربر سایت
آریا اینم اضافه که عرضه ـش از یه تاریخ ایده آل شوت شد وسط جریانات E3
احسان خدا بگم چیکارت کنه که دوباره یه ملت رو اذیت کردی :d من که میدونم داری چیکار میکنی کلک :d اخر یه روز ملت حرفات رو جدی میگیرن ها :d
آریا اینم اضافه که عرضه ـش از یه تاریخ ایده آل شوت شد وسط جریانات E3
پ.ن : ولی در مورد تاریخ انتشار هنوزم اعصابم خورده , احسان راست میگه .
جالبه اون موقع که در مورد تاریخ انتشار بازی من فحش میدادم به زمین زمون کسی ما رو یاری نمیکرد
فقط این نسل نیست. جک و دکسترکلاً بازی های ND توی این نسل تأکید زیادی روی داشتن یه همراه در طول بازی دارن. سری Uncharted که اکثر اوقات یکی کنارمون بود و توی TLoU هم این قضیه پررنگ تر شده.
فریاد اعتراضی از این بلندتر میخواستی؟جالبه اون موقع که در مورد تاریخ انتشار بازی من فحش میدادم به زمین زمون کسی ما رو یاری نمیکرد
کامنت های بعدش که بیشتر دور و اطراف حرف های علی قلب شکسته بودفریاد اعتراضی از این بلندتر میخواستی؟
http://forum.bazicenter.com/thread53714/page197/#post2484618
کامنت های بعدش رو هم بخون خیلی ها مشکل داشتن با تاریخ عرضه بازی
خو من چی بش بگمکی میگه تاریخ بازی افتضاح ست؟اتفاقا تاریخ ریلیز کاملا هوشمندانه انتخاب شده!
هیچی لذت بخش تر از خریدن یه بازی بعد از دیدن تریلرش نیست!:d
البته فقط بدشانسی نیست. ساخت IP جدید آخر نسل کلا کار درستی نیست. آخر نسل معمولا وقت ساخت بازیهایی مثل GOW:A هست که یجورایی spin-off هستن و ساخته میشن که بفروشن فقط. کاش حداقل قبل از عرضه ی PS4 عرضه بشه.
البته اینا همه در صورتی هستن که بازی برای PS4 نباشه. من واقعا تعجب میکنم اگه برای PS4 هم عرضه اش نکنن. سونی هر چی انحصاری امسال داره رو باید برای PS4 هم عرضه کنه. فکر کنید TLoU و Beyond و GT6 رو لانچ تایتل PS4 معرفی کنن. هرچند به فروش اینا رو PS3 ضربه میخوره ولی به شدت به نفع سونی هست. بخصوص که PS4 بازیهای PS3 رو ساپورت نمیکنه.
.
این جریان TLOU من رو یاد میرمهنا می ندازه!! میرمهنا هم قبل از این که بیاد با تریلرهای خوب و دموهای کارگردانی شده اش جو زیادی ایجاد کرده بود و خیلی طرفدار برای خودش جمع کرده بود و انتظارات رو از خودش بالا برده بود. اما بعد از عرضه اش وقتی گیمرها دیدن که بازی اون چیزی نیست که از تریلرها برداشت کرده بودن، توی ذوقشون خورد و از بازی بدشون اومد. در صورتی که میرمهنا واقعاً بازی بدی نبود و می تونم بگم از همه بازی های ایرانی که تا اون موقع عرضه شده بودن در خیلی از زمینه ها بهتر بود، اما چرا گیمرها مثلاً از گرشاسپ بیشتر خوششون اومد؟ چون گرشاسپ همون چیزی بود که توی دموها دیده می شد و بازی همون چیزی بود که مخاطب انتظار داشت.
حالا من نگرانم که TLOU با این دموهایی که نشون داده انتظار ما رو زیادی بالا برده باشه. ببینید، من مطمئنم که TLOU بازی خوبیه، اما می ترسم دقیقاً اون چیزی که انتظار داریم نباشه. در این صورت ضربه می خوره. حتی اگه بازی خوبی هم باشه، باز هم وقتی اون چیزی که فکر می کردیم، نیست، توی ذوقمون می خوره.
اون وقت افسرده می شیم و همه با هم باید بریم هاراگیری دسته جمعی کنیم!
ولی فکرشو بکن TLOU همون چیزی باشه که انتظارشو داریم و حتی خیلی بهتر.
این دفعه از ذوق باید بریم خودمونو بکشیم!