The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
آریا اینم اضافه که عرضه ـش از یه تاریخ ایده آل شوت شد وسط جریانات E3
38690300242677461502.gif

احسان خدا بگم چیکارت کنه که دوباره یه ملت رو اذیت کردی :d من که میدونم داری چیکار میکنی کلک :d اخر یه روز ملت حرفات رو جدی میگیرن ها :d

اقا احسان ، جان هر کی دوست داری اذیت نکن دیگه برادر من :|

اون ور که خود استاد اومده وسط ادم خفه میشه نمی تونه حرف بزنه این ور هم اتفاقات مشابهی که گریبان گیر بازی شده
هر چقدر هم دلیل پیدا می کنیم تا یک جوری این حرف و حدیث هارو حل کنیم و از تو ذهنمون پاکش کنیم باز نمیشه :| :دی

هر بازی دیگه ای بود قضیش فرق می کرد حتا انچارتد 4 یا هر چیزی ولی این لامصب اصلا یه وضعی ایجاد کرده که با هر چه نزدیک شدن به زمان انتشارش
حساسیت و دلشوره هم بیشتر میشه :دی :(

بیماری اعصاب گرفتم :|

به جان خودم هایپ زدایی نیست ! :دی بابا احساسات درونیم رو گفتم آریا هم که با بخش شانسش موافقت کرد :دی حالا هی بگید هایپ زدایی تا ملت ما رو فحش خور کنن :دی خیلی شیک و تمیز تریلر رو دیدم و احساس کردم که استاد با جو بازی جو تلو رو له کرد :دی البته یه کم زیاده روی هم کردم چون فقط اینا هم سبک هستن ولی از بنیان با هم فرق دارن :دی
در مورد بد شانسی هم چیزیه که فعلاً دم خونه ی ناتی خوابیده و خیلی عظمت می خواد تا از این سدی که درست شده بتونه رد بشه :دی

در مورد The Evil Within منم اولش وقتی مصاحبه رو خوندم و دیدم گفتن که تلفیقی از اکشن و ترس هست فوری یاد TLOU افتادم و نگران شدم . ولی وقتی تریلرش رو دیدم نظرم عوض شد . اصلا ربطی نداره به تلوو کلا یه چیز ـه مریضیه و بیشتر شبیه سایلنت هیل هست . خیالم راحت شد .

پ.ن : ولی در مورد تاریخ انتشار هنوزم اعصابم خورده , احسان راست میگه .

یه جا قضیه خیلی خوبه بازی سلطان 2014 میاد :دی این TloU هم 2013 یعنی کمترین تداخل ممکن :دی اتفاقاً TLOU بیشتر میتونه برای Evil Within دردسر درست کنه :دی
اینجا به نظر بدشانسی که نیاورده هیچ خوش شانس هم هست Evil Within 2013 نمیاد #:-s :دی
پ.ن : ولی در مورد تاریخ انتشار هنوزم اعصابم خورده , احسان راست میگه .

جالبه اون موقع که در مورد تاریخ انتشار بازی من فحش میدادم به زمین زمون کسی ما رو یاری نمیکرد :-?
فقط فک کنم SMM9 هم شاکی بود :دی

البته فقط بدشانسی نیست. ساخت IP جدید آخر نسل کلا کار درستی نیست. آخر نسل معمولا وقت ساخت بازیهایی مثل GOW:A هست که یجورایی spin-off هستن و ساخته میشن که بفروشن فقط. کاش حداقل قبل از عرضه ی PS4 عرضه بشه.
البته اینا همه در صورتی هستن که بازی برای PS4 نباشه. من واقعا تعجب میکنم اگه برای PS4 هم عرضه اش نکنن. سونی هر چی انحصاری امسال داره رو باید برای PS4 هم عرضه کنه. فکر کنید TLoU و Beyond و GT6 رو لانچ تایتل PS4 معرفی کنن. هرچند به فروش اینا رو PS3 ضربه میخوره ولی به شدت به نفع سونی هست. بخصوص که PS4 بازیهای PS3 رو ساپورت نمیکنه.
کلاً بازی های ND توی این نسل تأکید زیادی روی داشتن یه همراه در طول بازی دارن. سری Uncharted که اکثر اوقات یکی کنارمون بود و توی TLoU هم این قضیه پررنگ تر شده.
فقط این نسل نیست. جک و دکستر :دی
این قضیه تاثیر مستقیم Amy Henning هست. حالا نمیدونم روی TLoU هم کار میکنه یا نه، ولی هر چی مصاحبه ازش خوندم گفته که دوست داره با شخصیتای فرعی قوی که نقش زیادی داشته باشن، عمق شخصیتای اصلی رو بیشتر کنه.

جالبه اون موقع که در مورد تاریخ انتشار بازی من فحش میدادم به زمین زمون کسی ما رو یاری نمیکرد :-?
فریاد اعتراضی از این بلندتر میخواستی؟ :-/ :دی
http://forum.bazicenter.com/thread53714/page197/#post2484618
کامنت های بعدش رو هم بخون خیلی ها مشکل داشتن با تاریخ عرضه بازی :دی

در کل اقا جون هر کی دوست دارین کمی شل بگیرین
رسما میگم اعصابم داغون شده یک جوری این بازی شده برام سنبل یک نوع انتظار برای ظهور (عجیبه من اصلا این طور نبودم )

هیچ وقت به هیچ بازی این طوری نشده بودم حتا متال گیرها ولی این بدجوری سیستم مرکزی رو به هم ریخته :دی
از یک طرف هم خدا رو صد هزار مرتبه شکر که امتحانات رو کشیدن جلو تر وگرنه بعید بود حتا یک درس رو پاس کنم

اوضام خرابه

فریاد اعتراضی از این بلندتر میخواستی؟ :-/ :دی
http://forum.bazicenter.com/thread53714/page197/#post2484618
کامنت های بعدش رو هم بخون خیلی ها مشکل داشتن با تاریخ عرضه بازی :دی
کامنت های بعدش که بیشتر دور و اطراف حرف های علی قلب شکسته بود /:)
آخه من فقط کامنت های مثل حرف های این پسره یووه ای یادم مونده بود
خوبه حالا من اون پستت رو لایک کرده بودما :-" :دی
کی میگه تاریخ بازی افتضاح ست؟اتفاقا تاریخ ریلیز کاملا هوشمندانه انتخاب شده!
هیچی لذت بخش تر از خریدن یه بازی بعد از دیدن تریلرش نیست!:d
خو من چی بش بگم 8-| :دی
(این کامنت میلاد رو آوردم چون میدونم اینقدر اذیتش کردم که دیگه ناراحت نمیشه :دی)

دوستان مقایسه نکنید تا خیر دنیا و آخرت نصیب شما بشود. واقعاً این همه بدبینی رو نمیتونم درک کنم!:| هر دوی این بازی‌ها (tlou و tew) میتونند تو ترقی و پیشرفت سبک Survival horror سهیم باشند ولی در عین حال هیچ دخلی با هم ندارند و هیچ مشکلی برای هم پیش نمیارند! tlou با داستان پردازی و روایت خاصش از دنیای آخر زمانی و tew با اتمسفر سنگین و داستان روانشناسانه خودش.

مورد بعدی تاریخ عرضه بازیه! هنوز هم من این تاریخ عرضه رو احمقانه‌ترین کار سونی در قبال این بازی می‌دونم ولی اگر قرار باشه بازی تو این مدتی که تأخیر خورده حتی 1% هم پیشرفت کنه، من مشکلی ندارم. بیخیال جو E3 و امثالهم، کلاً به چیزای خوب فکر کنیم :d

@Dinosaur

آریا می‌فهمم چی میگی ولی خواهشاً یک بار دیگه به اسم سازنده و ناشر بازی دقت کن! به نظر من TLOU میتونه ترکیب با کیفیتی از این مواردی که گفتی بشه و تا به اینجا ND این رو ثابت کرده. در ضمن شاید بازی در همه موارد (داستان، گیم پلی و هوش مصنوعی، موسیقی و صداگذاری و ...) چیزی جدیدی داشته باشه که تو بازی‌هایی که مثال زدی ندیدیم!

آخرین ویرایش:
البته فقط بدشانسی نیست. ساخت IP جدید آخر نسل کلا کار درستی نیست. آخر نسل معمولا وقت ساخت بازیهایی مثل GOW:A هست که یجورایی spin-off هستن و ساخته میشن که بفروشن فقط. کاش حداقل قبل از عرضه ی PS4 عرضه بشه.
البته اینا همه در صورتی هستن که بازی برای PS4 نباشه. من واقعا تعجب میکنم اگه برای PS4 هم عرضه اش نکنن. سونی هر چی انحصاری امسال داره رو باید برای PS4 هم عرضه کنه. فکر کنید TLoU و Beyond و GT6 رو لانچ تایتل PS4 معرفی کنن. هرچند به فروش اینا رو PS3 ضربه میخوره ولی به شدت به نفع سونی هست. بخصوص که PS4 بازیهای PS3 رو ساپورت نمیکنه.
.

آخه عرضه ی بازی بزرگ برای لانچ یه کنسول جدید هم اشتباهه :دی اکثراً هم به همین دلیل اوایل هر نسل شاهد تعداد زیادی IP جدید هستیم :دی چون لانچ تایتل بودن به فروش بازیهای بزرگ صدمه میزنه واسه همین حداقل یکی دو سال بعد از عرضه ی کنسول بازیهای بزرگ روش میان :دی چون اون اوایل بازی هر چقدر هم سیستم سلر باشه به زور شاید فروش کنسول به یکی دو میلیون بخواد برسه حالا چند نفر از اونا بخوان اون بازی خاص رو تهیه کنن بماند :دی اینه که بازیای بفروش مثل آنچارتد و جی تی و گاو و ... اگر لانچ بیان خیلی شیک و تر و تمیز فروششون منهدم میشه حالا وای به حال بقیه :دی

این جریان TLOU من رو یاد میرمهنا می ندازه!! :دی میرمهنا هم قبل از این که بیاد با تریلرهای خوب و دموهای کارگردانی شده اش جو زیادی ایجاد کرده بود و خیلی طرفدار برای خودش جمع کرده بود و انتظارات رو از خودش بالا برده بود. اما بعد از عرضه اش وقتی گیمرها دیدن که بازی اون چیزی نیست که از تریلرها برداشت کرده بودن، توی ذوقشون خورد و از بازی بدشون اومد. در صورتی که میرمهنا واقعاً بازی بدی نبود و می تونم بگم از همه بازی های ایرانی که تا اون موقع عرضه شده بودن در خیلی از زمینه ها بهتر بود، اما چرا گیمرها مثلاً از گرشاسپ بیشتر خوششون اومد؟ چون گرشاسپ همون چیزی بود که توی دموها دیده می شد و بازی همون چیزی بود که مخاطب انتظار داشت.
حالا من نگرانم که TLOU با این دموهایی که نشون داده انتظار ما رو زیادی بالا برده باشه. ببینید، من مطمئنم که TLOU بازی خوبیه، اما می ترسم دقیقاً اون چیزی که انتظار داریم نباشه. در این صورت ضربه می خوره. حتی اگه بازی خوبی هم باشه، باز هم وقتی اون چیزی که فکر می کردیم، نیست، توی ذوقمون می خوره.
اون وقت افسرده می شیم و همه با هم باید بریم هاراگیری دسته جمعی کنیم!
ولی فکرشو بکن TLOU همون چیزی باشه که انتظارشو داریم و حتی خیلی بهتر. 8->
این دفعه از ذوق باید بریم خودمونو بکشیم!

این جریان TLOU من رو یاد میرمهنا می ندازه!! :دی میرمهنا هم قبل از این که بیاد با تریلرهای خوب و دموهای کارگردانی شده اش جو زیادی ایجاد کرده بود و خیلی طرفدار برای خودش جمع کرده بود و انتظارات رو از خودش بالا برده بود. اما بعد از عرضه اش وقتی گیمرها دیدن که بازی اون چیزی نیست که از تریلرها برداشت کرده بودن، توی ذوقشون خورد و از بازی بدشون اومد. در صورتی که میرمهنا واقعاً بازی بدی نبود و می تونم بگم از همه بازی های ایرانی که تا اون موقع عرضه شده بودن در خیلی از زمینه ها بهتر بود، اما چرا گیمرها مثلاً از گرشاسپ بیشتر خوششون اومد؟ چون گرشاسپ همون چیزی بود که توی دموها دیده می شد و بازی همون چیزی بود که مخاطب انتظار داشت.
حالا من نگرانم که TLOU با این دموهایی که نشون داده انتظار ما رو زیادی بالا برده باشه. ببینید، من مطمئنم که TLOU بازی خوبیه، اما می ترسم دقیقاً اون چیزی که انتظار داریم نباشه. در این صورت ضربه می خوره. حتی اگه بازی خوبی هم باشه، باز هم وقتی اون چیزی که فکر می کردیم، نیست، توی ذوقمون می خوره.
اون وقت افسرده می شیم و همه با هم باید بریم هاراگیری دسته جمعی کنیم!
ولی فکرشو بکن TLOU همون چیزی باشه که انتظارشو داریم و حتی خیلی بهتر. 8->
این دفعه از ذوق باید بریم خودمونو بکشیم!

آیا تجربه و قدمت ناتی داگ با بازیسازان ایرانی برابر است ؟
باشد که رستگار شوید :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or