The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
البته عزیز دل برادر توی دموی Pax شما اصولاً اسلحه ای نمی بینی که بخوای مثل دموی E3 از توش تیر برداری :دی توی دموی Pax همه کلیکر هستن و به ازای کشتنشون 2 الی 3 تا دونه گلوله روی زمین میندازه به عنوان جایزه :دی خب وقتی دکمه میزنی از روی زمین گلوله ها برداشته میشن دیگه برداشتن گلوله هم که قر و فر نداره :دی
تاکید میکنم تا الان هیچ چیزی وجود نداره که قبلاً توی بازی دیده باشیم و الان از بازی حذف شده باشه ، هیچی :دی

شما دموی pax 2012 نگاه کنی متوجه این امر میشی (همون دمو 15 دقیقه ایه) تو اون دمو تیر رو به روش سنتی برمیداره
مثلا شما نگاه تو دموی pax و E3 آجر رو چطور از رو زمین برمیداره اما pax2013 اونقدر نرم نیست البته در مورد این بحث ها من فکر میکنم بیلد این دموها قدیمی باشه چون حتی از لحاظ گرافیکی هم منو راضی نکرد
البته ممکنه یه سریا فکر کنن من دارم ترول میکنم اما باید بگم که من تو زندگیم منتظر یه بازی هستم اونم همینه بعد از اومدنشم فکر نکنم حالا حالا ها تا چند سال سمت بازیا دیگه برم اما انتظارات من از این بازی خیلی بالاست در حد یکی از بهترین های تاریخ البته با وجود اسمه بازی فکر نکنم انتظارم خیلی بالا باشه به هر حال tlou هست دیگه.
اما یه چیز دیگه من خودم شک ندارم خوده بازی چیزی فراتر از تصور ما هست اسم ND پشت این بازی هست
در مورد گرافیک هم بگم از اون چیزی که در VGA2011 دیدید هم بالاتره چون خوده ND گفته اون گرافیک تست بوده و نسخه نهایی بالاتره
اما یه چیز که خیلی منو تو کف گذاشته اینه چرا هیییییییییچ خبری دریغ از یک خبر از مالتی پلیر بازی نمیدن2 حالت داره
1.یا چیزه زیادی در چنته ندارند(نسبت به بازی) که این ایراد اصلا به ND وارد نیست و کفر محسوب میشه
2.یا یه چیزه انقلابی دارند مثه خوده بازی ولی رو نمیکنن میخوان یه دفعه همه رو سکته بدن

احسان دیگه حجت بر تو تموم شد. تا فردا وقت داره. باور کن اگه دیر بجنبی و وقتش بگذره، نمی بخشمت! )x
فعلاً همون فارسیشو بفرست، بعداً انگلیسی کن و بفرست.

دادا این داستان Firefly رو چند روز پیش میخواستم به احسان بگم , اما :

You must be a resident of the United States to be eligible to win.

احسان اگه گرین کارت داری و ما خبر نداریم زود بجنب :d

درود بر همه

دوستان خوبم، شرمنده تک‌تکتون هستم. به خاطر مشکلی که برای دوستمون احسان پیش اومده (ایشون چند وقته کسالت دارند و باید استراحت کنند)، فعلاً نمی‌تونیم قسمت جدید رو براتون آماده کنیم، پس با عرض پوزش ازتون می‌خوام که تا اطلاع بعدی منتظر قسمت جدید مانگا نباشید. به خاطر صبر و شکیباییتون و به خاطر لطف و محبتی که به ما دارید ازتون ممنونم.

پاینده باشید.

آخرین ویرایش:
نمیدونم تاریخ چرا این بازی هی تعغیر میکنه :دی
بالاخرهمیخوان بدن به بازار یا نه قرار بود اردبیهشت بدت انداختن عقب شد خرداد فک کنم اون موقعه هم تعغیر میکنه به مرداد اینا کدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or