The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
امروز به یه چیز پی بردم خیلی جالبه
همه جا نوشتن اطلاعات لو رفته اما تنها اطلاعات لو رفته از بازی مربوط به مالتی پلیر هست که اونم چیزه خاصی نیست چون مالتی رو که اول و آخر باید نشون میدادن و مثل سینگل نیست اگه همه چیزش هم لو بره مهم نیست به هر حال همه باید کل مالتی رو ببیننم تا خوششون بیاد
من تمام اطلاعات لو رفته رو خوندم هیچی نداشت شاید باورتون نشه خیلی هاش رو خودم حدس زده بودم در مورد سینگل پلیر هیچ چیز خاصی لو نرفته تمام اسلحه های لو رفته قبلا تو دموها دیده شده بود و جالب اینه که چند تا اسلحه که قبلا تو دمو ها دیدیم اصلا اینجا ذکر نشده
اما بحث در مورد کات سین ها چرا خودتون رو ناراحت میکنید؟ کل اینترنت رو بگردید اگه یه دونه پیدا کردید جایزه دارید فقط گفتن لو رفته هیچ جا اطلاعاتی راجع بش داده نشده این موضوع عجیب نیست؟
خب نتیجه گیریه من از این حرفها اینه که نگران نباشید این کار رو خوده ناتی داگ انجام داده اگه اطلاعاتی از کات سین ها میدیدم یا از آخر بازی یا از داستانش باور میکردم اما الان هرکی هم بگه باور ندارم و میگم کار کاره خوده ناتی داگه به این دلیل:
با این حرکت زیرکانه هم کمی اطلاعات از مالتی درج کرد و هم بازی رو خبر ساز کرده الان هرجا بری این اخبار هست به نظرم که حرکت هوشمندانه و عالیی بوده خودتون رو نگران نکنید حرکت تیمیه:دی

آخر بازی رو فهمیدم دیگه لطفی نداره بازی کنم
آخرش ... آخرش:((...
credits رو می نویسه و تموم میشه!:|
مثل این که فقط تایتل ویدیو ها همه چی رو لو میده تو gaf همه شاکی بودن به خاطر این انتخاب اسم ها
خدا آخر عاقبت این تاپیک رو به خیر کنه 8-|

لطفا دوستان دیگه این بحث رو تموم کنید تا دیگران هم به پایان بازی پی نبرند ومثل بعضیا بد بخت شن من الان خودم ندونستم پایا ن بازی چیه ونمی خوام هم یک کلمه در مورد ان ببینم لطفا تمومش کنید.

امروز اینترنتم مهلتش تمام میشه
خواستم شارژکنم ولی دیگه نمکنم تا 18 خرداد چون نمخوام یکدفع چشم به اخر بازی بخوره
پول هایتان را اماده کنید تا ابر شاهکار ناتی داگ رو تحربه کنید

The developers at ND have decided to completely rewrite the story in order to make these spoilers useless.
واقعا کی اینو باور میکنه ؟؟؟؟ 1-2 هفته مونده به گلد شدن بازی میخوان این کارو بکنن؟؟
این ناتی داگ مردم رو سنگ کرده من که گفتم دوباره هم میگم فقط قصد ناتی داگ از این کارا خبر سازیه همین و بس

خوب کارهای برگزیده توی رشته ی فن آرت و ویدیوها اومدن! :d Cosplay هم مثل اینکه IGN انتخاب میکنه! :d
فعلا فن آرت ها رو میزارم :

برای عکس های بیشتر به اینجا مراجعه بنمایید.
---

---

---

بند انگشتیش سیاه افتاده،ولی روش کلیک کنید عکس میادش:-"
ولی این 2تا رو درک نمیکنم چرا به نام 2 نفر میباشند :-" یک عکس،از 2 زاویه میباشند! :d
---

---

این 2تا طرح از یک نفر میباشد :d
---

---

باز هم برای دیدن عکس های بیشتر به اینجا مراجعه فرمایید!

---
جای مانگای احسان خالیست:-s
نمیدونم ویدیو ها رو هم آپ بنمایم یا نه؟ :-" البته من خودم هنوز ندیدمشون :d

الان من یه چیزی میگم دوستان باز ناراحت میشن.
آخه بازی زامبولی قصه نداره که اول و آخر داشه باشه. شخصیت ها توش میان و میرن.
آخرش هم یکیشون میمیره و اونیکی عزادار میشه.
به نظر من، ناتی داگ هم میدونه قصه نابی نتونسته آماده کنه و همه اش کلیشه است، واسه همین این فیلم ها رو درآورده تا بگه مجبور شدم هول هولکی قصه رو عوض کنم.( یکی از دوستان هم بالا اشاره کرده)

به نظر من، ناتی داگ هم میدونه قصه نابی نتونسته آماده کنه و همه اش کلیشه است، واسه همین این فیلم ها رو درآورده تا بگه مجبور شدم هول هولکی قصه رو عوض کنم.( یکی از دوستان هم بالا اشاره کرده)
اون چیزی که صفحه قبل گفته شده مزخرف محضه . مگه کشکه که چند روز مونده بازی گُلد شه داستان رو عوض کنن ؟! و اما اینکه ناتی داگ در مورد داستان The Last of Us چیکار کرده تا روز عرضه صبر میکنیم و میبینیم .

بنظر من کسی که واقعاً منتظر بازی باشه و به اون علاقمند باشه نمیره لیست اسم Cutsceneهایی که لیک شدن رو ببینه.یه نفر اینهمه منتظر بازی باشه بعدش بیاد بخاطر اسم Cutsceneهای بازی یه سری چیزها رو واسه خودش اسپویل کنه؟من که فکر نمیکنم.اگر هم هر کی بره ببینه در واقع به خودش ضربه زده چون این لیک شدن خیلی هم عمومی نیست و اکثریت هم اینا رو نمیبینن و فکر نکنم مشکل خیلی زیادی واسه ND و سونی کلا همه چیش درست کنه و فقط برای اون فرد اسپویل میشه و میزان لذت بردن از بازیش رو مقداری کم میکنه

خب معلومه همینجوری یه چیزی میپرونی همه ناراحت میشن دیگه , اینجوری که شما میگی نباید هیچ بازی توی این سبک ساخته بشه چون بالاخره یکی از شخصیت ها آخرسر میمیره , این بازی هم زامبولی نیست و شاید اکثر قسمت های بازی با آدمیزاد سر و کار داشته باشیم , این همه وقت و هزینه روی بازی صرف شده اونوقت شما اومدی میگی نتونسته آماده کنه میخواد داستان رو عوض کنه ؟ الان کل جامعه گیمرها در حد مرگ منتظر بازی هستن بعد اومدی میگی حتماً داستان کلیشه ایه , ناتی داگ گند زده و میخواد این کارا رو بکنه
میلیون ها دلار هزینه شده , کلی از نوابغ صنعت دارن روی این بازی کار میکنن , بازی فوق العاده شده و این رو میشه از تریلر ها فهمید , و روزی که نمره ها اومد خواهیم داد داستان کلیشه ای شده یا نه , فقط کاش این اتفاق نمیفتاد , البته بازی های دیگه ای مثل هیلو 4 یا گیرز 3 هم حدود 1 ماه قبل از عرضه Leak شدن اما بازم فروششون اُفت نکرد , فکر نکنم کسی که بخواد 60$ بده بازی بره این اطلاعات رو بخونه

The developers at ND have decided to completely rewrite the story in order to make these spoilers useless
این سایته که خبرهاش فقط برای مسخره بازی هست :دی یعنی کارش همینه که خبرهای سایت های دیگه رو مسخره میکنه، همین دیروز خبر Kotacu رو مسخره کرده بود و گفته بود که مایکروسافت یادش رفته واسه Next Xbox بازی بسازه :دی یعنی اینکه اصلا خبری نیست این چیزی که نوشته شده. اینم متن خبر (البته توصیه میکنم بازش نکنید فقط تیتر رو بخونید :دی)
Naughty Dog Replacing Ellie with New Character to Render Spoilers Useless in The Last of Us | Play4Real

دیگه بدون فوت وقت و بی معطلی میرم سر اصل مطلب :دی اینم لینک اپیزود 2 :

لینک از 4Shared
http://www.4shared.com/zip/jb77kOrn/TLOU_Episode_2.html

لینک از Mediafire
http://www.mediafire.com/?sa612p6vvm143i7

لینک از آپلودباز
http://www.uploadbaz.com/gqsn8rm82ngg

آها راستی دوباره برگه ی نظر سنجی داریم و ازتون خواهشمندیم بازم با ما ارتباط داشته باشید :دی منتظر نظراتتون هستیم :دی
دیگه انقدر این وسط حوادث عجیب غریب پیش اومد که جا برای حرف زدن باقی نمی مونه :دی تا من و علی داریم شامپاین ها رو باز می کنیم شما هم از قسمت 2 لذت ببرید :دی فکر کنم همگی کار با مانگا ریدر رو دیگه یادتون هست و نیازی به توضیح نیست :دی

آخرین ویرایش:
مانگا - چپتر 2 (اسپویل شدید! :-" باز ننمایید اگر نخوندید! :d )
اول در مورد طراحی بگم! :d من این طراحی کاملا دستی رو بیشتر میپسندم! :x یک دست تر و قشنگ تر بودش! :d
و پنل مورد علاقمم ، صفحه ی یکی مونده به آخر ، پنل بالا سمت راست که روی چشم کامینوکه زوم شده بود میباشد:-" خیلی خفن بود! مخصوصا با چشم های قرمز! :d
ولی 2تا ضدحال اساسی زد این چپتر! :(( جیسون و کامینوکه! :(( مخصوصا جیسون که حیف شد این بشر موتید :-"
منتظر ورود شخصیت های جدید توی چپتر آینده هم میباشم! :d

کلا خیلی لذت بردم ! :d احسان و علی دستتون درد نکنه! :d
اینکه به جای صرف وقت برای اضافه کردن EEـها ، وقت رو گذاشتی روی طراحی خیلی خوب شده بود! :d آها رنگ قرمز هم بسیار خوب بود:-" شانس اوردیم یافت نمودی رنگ قرمز رو:p
یک سؤال از احسان! :d صفحه ی اول، C جا افتاده یا حکمت دیگری در Huji میباشد؟ :d
---
احسان گفت مثل اینکه با مدیافایر مشکل داره و نمیتونه آپ کنه، برای همین من آپ نمودم! :d (با اجازه ی خودش البته :d )
TLOU Episode 2.zip

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or