The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
قدم زدن توی این فضای دوست داشتنی و غروب دل انگیز ... :( وجود همچین سکانسی با یه موسیقی زمینه ی حماسی من یکی رو به اوج می رسونه !

حالا بهتر شد. از این جا خانواده عبور می کنه!

راستی توی همین ویدئوی اخیر این تابلو رو دیدید؟
f96n12kjkqj1vagsuex4.jpg
[/URL][/IMG]
شایعه شده که اون تاریخ روی تابلو، تاریخ رونمایی از Uncharted4 هست!

تو صفحه اصلی که میگن احتمالا مربوط به تاریخ عرضه ps4 باشه؟؟

والا مربوط به هر چیزی می تونه باشه، باید صبر کرد و دید!

راستی امضات منو کشته. من عاشق انیو موریکونه و آهنگاش هستم. اون کنسرت رو هم کاملش رو دارم. فوق العاده است.

اگر Co-Op داستانی مثل آنچارتد داشته باشه خیلی باحال میشه :d همون 5 مرحله و جمع کردن مجسمه ها جالب بود:-"
البته علاوه بر این، یک Survival درست حسابی هم میخوام! مثل آنچارتد2 ! توی U3 اومده بودن Objective هم قاطیش کرده بودن که اون حس Survivalـی که انتظار داشتم(و شایدم داشتیم) رو نمیداد :d
البته اگر با Objective هم در کنارش بزارن خوبه ها! جفتش رو بزارن! تکراری نشه :-"
البته از داستانی منظورم Campaign بود:دی!

therethere1-859x1024-503x600.jpg

:arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd:

17390797213668709031.jpg

بندگان خدا شانس هم ندارن :دی قرن ها بود این سبک خاموش بود ، بعد از عمری هم اینا از بازی فان کندن اومدن ترسناک و 18+ بسازن که یهو زد خود استاد اومد توی گود :دی

17390797213668709031.jpg

بندگان خدا شانس هم ندارن :دی قرن ها بود این سبک خاموش بود ، بعد از عمری هم اینا از بازی فان کندن اومدن ترسناک و 18+ بسازن که یهو زد خود استاد اومد توی گود :دی

انشا... شوخیه دیگه احسان جون؟؟؟؟:dچون اگه جدی گفته باشی حرف بی ربطیه.چون همون موقع که میکامی اویل میساخت سایلنت هیل هم تو بازار بود.هر دو بازی هم شاهکار بودن و شونه به شونه هم حرکت میکردن.نه اینکه برتری چشمگیری نسبت به هم داشته باشن.در ضمن TLOU هفتاد روز دیگه عرضه میشه در حالی که تاریخ دقیق عرضه این بازی هنوز مشخص نشده.تا EVIL WITHIN به بازار عرضه بشه TLOU جوایز رو درو میکنه.;)

17390797213668709031.jpg

در مورد شانس موافقم ! :دی (پایین تر دلایلش رو میگم) ولی خب این The Evil Within رسماً ارتباطی با The Last of Us نداره ! یعنی به جز اینکه هر دو قراره ترسناک باشن ، کلاً توی دو تا فاز متفاوت هستن. :دی
در مورد شانس (قبلاً بعضی موارد رو گفتم ولی بازم یه اشاره ای می کنم)
کلاً بازی های ND توی این نسل تأکید زیادی روی داشتن یه همراه در طول بازی دارن. سری Uncharted که اکثر اوقات یکی کنارمون بود و توی TLoU هم این قضیه پررنگ تر شده. بعد این دفعه به جای Sully ، یه دختر کنارمون هست که باید ازش محافظت کنیم ! :دی یعنی شباهت خیلی زیادی به BioShock: Infinite داره. اونجا هم باید یه دختر رو از جایی به جای دیگه منتقل کنیم و توی TLoU هم هدف همین هست. اونجا هم Elizabeth در طول بازی کلی کمک میکنه و مهمات و چیزهای دیگه بهمون میده ، توی TLoU هم Ellie کمک میکنه و مثلاً می افته به جون بعضی دشمن ها یا آجر پرت میکنه توی کله ـشون ! :دی خیلی طبیعیه که در نگاه اول شباهت بین داستان این دو تا و همراه بودن کاراکترها به چشم بیاد.
مورد بعدی که قبلاً هم گفتم ، به The Walking Dead برمیگرده. اونجا هم دوباره یه مردی هست و یه دختری ! :دی اونجا هم باز مرده باید از دختره محافظت کنه و برسونتش به یه جایی. مضمون زامبولی اون بازی هم شباهتش با TLoU رو بیشتر میکنه. بقیه ـش رو هم قبلاً اینجا گفتم.
یعنی 3 تا بازی با حضور یه کاراکتر مرد که باید یه دختری که باهاش رابطه خاصی نداره و تازه با هم آشنا شدن رو از جایی به جای دیگه منتقل کنه !!! موضوع جالب هم اینه که اینا همه ـشون به صورت موازی با همدیگه ساخته شدن و بر اثر اتفاق ، هر 3 توی یه بازه زمانی نزدیک به هم منتشر میشن. یعنی مثلاً کمیک های TWD از سال 2003 منتشر میشده و سریالش از سال 2010 ، ولی بازیش همین چند وقت پیش اومد ! یا کن لوین BioShock رو سال 2007 تموم کرد و بازی بعدیش رو دقیقاً همین امسال منتشر کرد ! از شانس خوب (!) TLoU ، دقیقاً هر دوی این بازی ها هم فوق العاده ظاهر شدن ! :دی یکی تبدیل شد به GOTY پارسال و یکی هم که همین چند وقت پیش ترکوند و امتیازهای فجیعی گرفت ! TLoU باید خیلی کیفیت بالایی داشته باشه تا بتونه از این موقعیت زنده بیرون بیاد ! :دی امیدوارم همین طور بشه و بعد از اون دو تا تجربه عالی (مخصوصاً Infinite که باهاش زندگی کردم) TLoU هم بازی فوق العاده ای از آب دربیاد.

zwkrmooc0ib9tsie3.jpg

طبق تاریخی که در تابلوی درون ویدیوی جدید ولی کوتاه گیم پلی بازی The Last of Us مشاهده شده انگار خبر از یک رونمایی بزرگ و حیرت انگیز توسط Naughty Dog در تاریخ 17 اکتبر 2013 راس ساعت 8 شب به وقت آمریکا می ده
این رونمایی بزرگ می تونه از دیدگاه من و خیلی های دیگه معرفی نسخه تازه ای از Uncharted 4 برای PS4 باشه و یا یک آی پی کاملن جدید و اون هم باز برای PS4 توسط Naughty Dog
همه این روز رو باید از حالا تو تقویم دایره دورش بکشیم!

آخرین ویرایش:
Co-Op داستانی نداره, Co-Op بخش چند نفره صد در صد مثل سری آنچارتد داره:دی!
میدونم برادر اما هنوز تایید نکردن که بازی co-op داره و خود نیل دارکمن تو یکی از مصاحبه ها گفته بود نمیخوام دیگه اشتباه آنچارتد رو تکرار کنیم چون co-opآنچارتد اون چیزی نشد که ما میخواستیم و به نظر ما خوب از آب در نیومد

واقعا جاي تعجب داره كه دوستان چه جوري از يه لايو اكشن به اين نتيجه ها ميرسن و فاتحه يكي از بازي هاي پر اميد امسال رو در همين سبك ميخونن....
لااقل ميزاشتين يه تريلر از گيم پلي اون بازي ميومد ببينيم بازي چه جوري هست و در چه سطحي هست بعد نسخه tlou رو ميپيچوندين ......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or