The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
این دو تا توی 4 سال چقدر عوض شدن !!!! :d بعد اینکه آنچارتد 2 اومد و فهمیدن چی ساختن اعتماد به نفس گرفتن و الان عجب قیافه و تیپی میزنن:d

5584vbbdetd4j4wo1g6b.jpg

این Bruce Straley فکر کنم از موقع E3 تا الان ریششو نزده.این ذوق سازنده ها رو نشون میده که انقدر از شخصیتشون راضین و همزادپنداری باهاش دارن که خودشون رو شبیه به اون میکنن واقعاً جالبه

خب دیگه کمیک هم اومد :biggrin1: ما هم از مانگا کنار بکشیم بهتره نه ؟ :biggrin1: با وجود کمیک بعید می دونم کسی مانگای فن مید بخونه
اگر میتونید ادامه بدید که خیلی خوب میشه کلا کیفیت کاری مانگا از هر نظر عالی بود و تازه اینکه فن مید هم بود خیلی لذت بخش تر و جذابترش میکرد

این دو تا توی 4 سال چقدر عوض شدن !!!! :d بعد اینکه آنچارتد 2 اومد و فهمیدن چی ساختن اعتماد به نفس گرفتن و الان عجب قیافه و تیپی میزنن:d

5584vbbdetd4j4wo1g6b.jpg

یا حضرت عباس اینا چه بلایی سر خودشون دارن میارن ؟؟ شبیه غار نشین ها شدن :|:d

عشق به این بازی چه کارها که نمیکنه ، این اثر کار دوست خوش ذوقم حامد هستش ، فکر کنم 13 بدر نشسته این رو درست کرده :
Full Size
[TABLE="class: grid, width: 1, align: right"]
[TR]
[TD]
87817941149879396616.jpg
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

منبع

آخرین ویرایش:
یه زمان چه بزن برقصی اینجا بود الان چه سوت و کوره :دی خب کم کم به زمان عرضه ی قسمت 2 مانگا داریم نزدیک میشیم یه کم عملیات هایپ انگیز انجام بدیم :دی مثل قبل صفحه ی اول رو براتون قرار میدم (عین این بازیا که 10 دقیقه ی اولش منتشر میشه :دی) خلاصه یه دید کلی در مورد این قسمت بهتون میده چه طراحی چه داستان :دی یه نکته هم که لازم به ذکره طراحی این قسمت تماماً دستیه حتی افکت ها :دی به همین دلیل رنگ و افکت خون هم سیاه سفید می باشد ! اگر خیلی رنگش براتون مهم نیست که هیچ ولی اگر خیلی با رنگ قرمز خون حال می کنید و این حرفها که برم یه دونه از این روان نویس های قرمز ردیف کنم و خونها رو قرمز کنم ؟ :دی
خداییش اگر وقت بیشتری داشتیم چیزی فراتر از حتی کمیک خود بازی بهتون ارائه می کردیم :دی دیگه شرمنده باید با همین سر کنید :دی

من مشکلی با سیاه و سفید بودنش ندارم :d هر هفته داریم بلیچ میخونیم، گالن گالن خون مشکی از هر صفحه ـش میریزه :-" مشکلی نداریم :d (البته تا هفته ی بعدش،فن ها بعضی صفحاتش رو کلا رنگی میکنند و میدن بیرون :d )

احسان همین سیاه سفید رو بفرست از سرمون زیاده :d هرکی خون خواست میره یه پرینت میگیره خودش میشینه رنگ آمیزی میکنه :d:|

نه بابا این حرفها چیه :دی از شانسم یه روان نویس قرمز توی بساطم داشتم خونها رو قرمز کردم :دی خیالتون از این بابت هم راحت :دی
---
اینم یادم رفت بگم :دی موتور مانگا بهینه شده و گرافیک مقداری تغییر کرده به همین خاطر ممکنه بعضی چهره ها متفاوت تر باشن همینجا هم جول یه مقدار تغییر داشت جوونیش :دی
+ اینکه Easter Egg ها هم به خاطر استقبال کم و کمبود وقت از قسمت 2 حذف شدن :دی

نمیدونم اینو کسی دیده یا نه، اما تو ویدیوی آخری که از TLoU اومد (اینو میگم)، Nolan North تو استودیو رویت شده! :d (صد در صد خودشه، دقیقه ی 2:30 ویدیو رو چک کنید (سمت چپه تصویر) تا مطمئن بشید):

این تیکش هم (2:43) اون مانیتور پشتی سمت چپ، لباساشون انگار زیاد به مال Tlou شباهت نداره! /:)

اینو رو هم بگم که دو تیمی که تو استودیو هستند اینطور نیستن که جدا از هم باشند. همه تو بخش اصلی استودیو، تو هم تو همند، و دارن کار میکنند! :d (اینو تو مصاحبه هاشون گفتند).

آنچارتد 4 - E3 2013 - PS4 - بوم؟ :-/:d

----
ND مگه شماره 4 هم میسازه؟!
yahoo_7.gif
biggrin1.gif

سنت شکنی زوری می باشد این دفعه! :d8-|

آخرین ویرایش:

ND مگه شماره 4 هم میسازه؟! :-/ :دی
اینو رو هم بگم که دو تیمی که تو استودیو هستند اینطور نیستن که جدا از هم باشند. همه تو بخش اصلی استودیو، تو هم تو همند، و دارن کار میکنند! :d (اینو تو مصاحبه هاشون گفتند).
چقدر محل کارشون خوجگله! من هم از این دفتر ها میخوام 8->

بعد از اون دفتر معروفه گوگل بهترین چیزیه که دیدم :دی

نمیدونم اینو کسی دیده یا نه، اما تو ویدیوی آخری که از TLoU اومد (اینو میگم)، Nolan North تو استودیو رویت شده! :d (صد در صد خودشه، دقیقه ی 2:30 ویدیو رو چک کنید (سمت چپه تصویر) تا مطمئن بشید):

این تیکش هم (2:43) اون مانیتور پشتی سمت چپ، لباساشون انگار زیاد به مال Tlou شباهت نداره! /:)

به جان خودم همون چیزی هست که 2 سال پیش گفتم ! :دی لباس یارو توی اون تصویر پشت خیلی شبیه لباس های قدیمی دریانوردها هست. بعید نیست یه بخشی از Uncharted 4 رو با Sir Francis Drake بازی کنیم ! :دی
از یه عکس ده سانتی متری تار و غیر واضح چه برداشت هایی که نکردم ! :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or