The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
البته این درصورتیه که هک بشه تا بتونی دانلودش کنی! راستی قرار ندادن 3D‏ بنظرم بخاطر این بوده که احتمالا حجم بازی بیشتر از 50تا میشده که خب با توجه به حجم آنچارتد3 که تا خرخره پر بود دور از انتظار هم نبود! ببین جزیئات چقد بالاس که بلوری کم میاره!!

چه ربطی به هک شدن داره ما داریم درباره دانلود از استور حرف میزنیم اگه رو استور بیاد درباره 3Dهم شاید به این دلیل که گفتی باشه ولی عوض شدن سیاست های سونی تو 3D gamingiهم تاثیر گذار بوده

تو استور هم فک نکنم به این زودیا بیاد ! باید یه وقفه ای بین دیسکی و اورجینالیش باشه دیگه درسته? تازه مگه میشه با PC‏ دان کنی و بعد بریزی تو کنسول?

تو استور هم فک نکنم به این زودیا بیاد ! باید یه وقفه ای بین دیسکی و اورجینالیش باشه دیگه درسته? تازه مگه میشه با PC‏ دان کنی و بعد بریزی تو کنسول?

بازی های ناتی داگ حجمشون به استور نمیخوره ! :d حجم آنچارتد 3 بالای 40 گیگ بود ! TLoU هم بعید بدونم کمتر از 40 باشه ! :dفوقش اگه برای استور فشرده سازی کنن 30-35 گیگ درمیاد که هم دانلودش سخته هم برای خریدار صرف نمیکنه که این همه حجم هارد رو اشغال کنه میره همون 60$ رو میده پک فیزیکی تازه خیلی بیشتر فاز میده ! :d

بهنظر میاد خیلی بازی بهتری باشه
ps3
میخواد دیگه با این بازی بترکونه ولی فک کنم بهتر از انچارتد باشه و از لحاظ گرافیکی هم بهتر باشه از انچارتد

بهنظر میاد خیلی بازی بهتری باشه
ps3
میخواد دیگه با این بازی بترکونه ولی فک کنم بهتر از انچارتد باشه و از لحاظ گرافیکی هم بهتر باشه از انچارتد
مقایسه این بازی با تمام بازیای که این نسل اومده فقط باعث خنده میشه :d

البته این درصورتیه که هک بشه تا بتونی دانلودش کنی! راستی قرار ندادن 3D‏ بنظرم بخاطر این بوده که احتمالا حجم بازی بیشتر از 50تا میشده که خب با توجه به حجم آنچارتد3 که تا خرخره پر بود دور از انتظار هم نبود! ببین جزیئات چقد بالاس که بلوری کم میاره!!

از استور میخریم! چرا هک بشه؟

اونایی که میگن بهتر از آنچارتد هست این the last of us ; فکر کنم درست دقت نکردند!
1-آقا the last of us یه جورای زاده ی UNCHARTED هست.
2-از لحاظ گرافیکی باید پیشرفت بکنه (چون شرکت ناتی داگ هست و خودتون میدونین که منظورم چیه (هر روز بهتر از دیروز))
3-اما هر چقدر هم بازی گرافیکش بهتر باشه فکر نکنم به مرحله ی 18 آ«چارتد برسه . تو اون مرحله من دقیقا کوپ کرده بودم .
4- من برای عرضه شدن THE LAST OF US لحظه شماری میکنم اما خواهشا نگین که بهتر از آنچارتد خواهد شد و غیره! چون من هنوز هم که هنوزه زمانی که وب گردی میکنم موزیک های UNCHARTED 3 روگوش میدم. یه جورای دیونشم .این آهنگها رو توصیه میکنم 100% گوش بدین : MIND GAMES , DREAMERS OF THE DAY , THE SETUP . این ها رو فک کنم تو GOOGLE سرچ کنید بیاره . گوش کنید بعد بگید که THE LAST OF US بهتر از آنچارتد خواهد شد یا نه.
در ضمن THE LAST OF US قابل مقایسه با UNCHARTED نیست که بخواهیم مقایسه بکنیم سبک هاشون فرق داره فقط از لحاظ گرافیکی شبیه هم هستند که اونم به خاطر استفاده از همون متور پایه هست .
در کل من فکر نکنم یکی( مثل من که بهترین بازی از نظرم UNCHARTED هست ) بتونه این دو بازی رو با هم مقایسه بکنه.
5- اگه کسی بگه که TLOU بهتر UC هست از نظر من هنوز یک گیمر استاندارد نشده است.
فکر کنم THE LAST OF US تو جایگاه دوم بهترین بازی من قرار بگیره!

5- اگه کسی بگه که TLOU بهتر UC هست از نظر من هنوز یک گیمر استاندارد نشده است.فکر کنم THE LAST OF US تو جایگاه دوم بهترین بازی من قرار بگیره!
دوست عزيز كاملا معلومه رو آنچارتد تعصب خاصي داري ولي حرفت منطقي نيست كه هر كي لست اف و بهتر از آنچارتد بدونه هنوز گيمر استاندارد نشده!آنچارتد يكي از بهترين بازياي عمرم بوده قشنگ يادمه به مرحله ي بيابون كه رسيدم فكم رو زمين بود يا مرحله ي كشتي...ولي باز ميگم لست اف خيلي بهتر از آنچارتد ميشه يكي از دلايلي كه باعث ميشه لست اف بهتر از آنچارتد بشه اينه كهNDدستش واسه اين بازي بازه مثلا حركت دوربين و خشونت تو مبارزه هاي تن به تن كه تو تريلر e3همه ديديم گرافيك بازي كه معلومه پيشرفت كرده.فعلا كه هيچ كس بازي رو انجام نداده ولي اگه طراحي همه ي مراحل و جزئيات بازي مثل دمويe3باشه كه به نظر من با سابقه ي درخشان ND صد در صد همين جوري هست با 1بازي كه فرازتر از اين نسل هست روبرو ميشيم

اونایی که میگن بهتر از آنچارتد هست این the last of us ; فکر کنم درست دقت نکردند!
1-آقا the last of us یه جورای زاده ی UNCHARTED هست.
2-از لحاظ گرافیکی باید پیشرفت بکنه (چون شرکت ناتی داگ هست و خودتون میدونین که منظورم چیه (هر روز بهتر از دیروز))
3-اما هر چقدر هم بازی گرافیکش بهتر باشه فکر نکنم به مرحله ی 18 آ«چارتد برسه . تو اون مرحله من دقیقا کوپ کرده بودم .
4- من برای عرضه شدن THE LAST OF US لحظه شماری میکنم اما خواهشا نگین که بهتر از آنچارتد خواهد شد و غیره! چون من هنوز هم که هنوزه زمانی که وب گردی میکنم موزیک های UNCHARTED 3 روگوش میدم. یه جورای دیونشم .این آهنگها رو توصیه میکنم 100% گوش بدین : MIND GAMES , DREAMERS OF THE DAY , THE SETUP . این ها رو فک کنم تو GOOGLE سرچ کنید بیاره . گوش کنید بعد بگید که THE LAST OF US بهتر از آنچارتد خواهد شد یا نه.
در ضمن THE LAST OF US قابل مقایسه با UNCHARTED نیست که بخواهیم مقایسه بکنیم سبک هاشون فرق داره فقط از لحاظ گرافیکی شبیه هم هستند که اونم به خاطر استفاده از همون متور پایه هست .
در کل من فکر نکنم یکی( مثل من که بهترین بازی از نظرم UNCHARTED هست ) بتونه این دو بازی رو با هم مقایسه بکنه.
5- اگه کسی بگه که TLOU بهتر UC هست از نظر من هنوز یک گیمر استاندارد نشده است.
فکر کنم THE LAST OF US تو جایگاه دوم بهترین بازی من قرار بگیره!

الان شما علایق و سلایق خودت رو داری میگی ، چه ربطی به بقیه داره ؟!! گیمر استاندارد ؟! یخچاله مگه ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or