The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
:groupwave:
احسان برو کنار میخوام گل پرت کنم روی صحنه: :flowers:
کار بسیار به جا و خوبیه. تشکر ویژه تو حلق جفتتون:d
فقط این دست کیه اونجا نفله شده؟:d
قربونت :دی
دست همونی که به ضرب لوله ی جول کشته شده :دی
آقا خودت کشیدی اینا رو!
دمت گرم!خوب برو ناتی داک دیگه!واسه چی موندی تو ایران!؟منهم نقاشی رو خیلی دوست دارم!مخصوصا اگه اینطوری که شما کشیدی باشه اما خوب قسمت نبود برم دنبالش!
کاش منم میتونستم اینطوری بکشم!
حالا میشه بگید این مانگا اصلا چی هستش؟یه لینکی چیزی بدید اگه بخونیم ممنون میشیم!
والا توی عکس که طراح رو زده من دیگه راست و دروغش رو نمی دونم :دی
مانگا در واقع کمیک بوک هست به سبک ژاپنی :دی اینم دقیقاً عین کمیک بوک می مونه فقط حالات شخصیت ها , طراحی هاشون و از این دست موارد با کمیک فرق می کنه :دی

آخرین ویرایش:
درود

اینم از یک آخر هفته ی زیبا و زمان رونمایی از کار بزرگی که در حال انجام بود (البته هنوزم هست :دی) :دی

خب همونطور که از عکس هم پیداست من و دوست بسیار خوبم علی (Heart Broken) براتون یه مانگا از بازی the last of us ترتیب دادیم که از یکی دو هفته ی دیگه تا زمان عرضه ی بازی هر چند هفته یکبار توی همین تاپیک قرار میگیره . داستانش با قلم گیرای علی نوشته شده و من هم طراحی این مانگا رو به عهده دارم . البته خیلی دوست داشتم مانگا رو براتون به صورت رنگی عرضه کنیم ولی متاسفانه مشکل کمبود وقت و مشغله اجازه نمیده :دی (ایشالا در آینده توی یه کار دیگه) در پایین نمونه هایی از طراحی های اولیه ی این پروژه رو براتون قرار میدم تا علاقه مندان ازش استفاده کنن و در جریان کار قرار بگیرن :دی (البته همونطور که گفتم طرح ها اولیه هستن و تا الان دستخوش تغییرات ریز و درشتی شدن :دی)

در پایان هم از دوست خوبم علی دعوتم میکنم تشریف بیارن روی سِن و براتون از کلیات و سیر داستانی این مانگا بگن :دی (تشویق حضار برای علی :دی)
آقا خودت کشیدی اینا رو!
دمت گرم!خوب برو ناتی داک دیگه!واسه چی موندی تو ایران!؟منهم نقاشی رو خیلی دوست دارم!مخصوصا اگه اینطوری که شما کشیدی باشه اما خوب قسمت نبود برم دنبالش!
کاش منم میتونستم اینطوری بکشم!
حالا میشه بگید این مانگا اصلا چی هستش؟یه لینکی چیزی بدید اگه بخونیم ممنون میشیم!

در اینکه شاهکار میشه شکی نیست ! :d هر 2 نفر اصلی که روی بازی کار میکنن ( Bruce Straley و Neil Druckmann ) همون 2 نفر اصلی هستن که روی آنچارتد 2 کار کردن ! :d
آنچارتد 2 هم متای 96 آورد و جایزه ها رو قشنگ درو کرد ! :d
خلاصه به بعضی دوستان که هنوزم امیدوار هستن باید بگم که تیرتون خطا خواهد رفت :d

کارگردانهای U2 دو نفر بودن.Amy Hennig و Bruce Straley که اولی رفت ساخت U3 و دومی رفت TLOU که خیلی کار خوبی بود و اونور امی وJustin Richmond تونستن U3 رو بدون بروس شاهکار بسازن و همه چیزشو بالاتر ببره اینورم بروس داره شاهکار میسازه البته به همراه نیل که دوتا کرگردانها هستن
نویسنده های U2 هم Neil DruckMann و Amy Hennig بودن که باز نیل رفت ساخت TLOU وهم تک نویسندش شد هم کارگردان بازی به همراه بروس.Amy هم که تک نویسنده ی U3 بود که باز هم داستانش عالی بود و فقط میمونه داستان TLOU که اون هم با اینکه نیل پشتشه مطمئنا" عالی میشه
Designerهای U2 هم Richard Lemarchand و Neil Druckmann بودن که ریچارد رفت Designer شد برای U3 ونیل توی TLOU(البته باز معلوم نیست کسی کمکش میکنه تو دیزاین یا نه)
ولی به معنای واقعی کلمه عالی جدا و تقسیم کردن و واقعا" به هیچکدوم از دو بازی کوچکترین ضربه ای نخورد

ﺑﺎ ﻋﺮض ﺳﻼم ﺧﺪﻣﺖ ﺣﻀﺎر ﻣﺤﺘﺮم :d

دوست خوبم احسان عزیز توضیحات کلی راجع به طرح مانگا رو دادند. قبل از هر چیزی یک تشکر ویژه از احسان میکنم که این به اصطلاح "کرم" رو به جون من انداخت و الآن خیلی خوشحالم که می‌تونیم این هدیه کوچک رو به تمامی طرفداران این بازی بزرگ تقدیم کنیم و امیدوارم ازش لذت ببرید.

خوب کلیات داستان بازی رو همه شما می‌دونید. داستان مانگا مقدمه‌ای بر داستان اصلی بازی هست که وقایع و اتفاقاتی رو که در مسیر سفر Ellie و Joel به شهر Pittsburgh وجود داره شرح میده. ( همون شهری که تو تریلرهای بازی دیدید با اون پل معروف)

داستان از ملاقات Joel با دوستش که درخواست خارج کردن Ellie از منطقه قرنطینه شهر Boston رو داره شروع میشه. بعد از این اتفاق اون‌ها سفر طولانی‌ای رو شروع میکنند تا به غرب آمریکا برسند، در راه نیروهای ارتش، انسان‌های آلوده شده و شکارچی‌ها مشکلاتی رو برای سفرشون درست می‌کنند که هسته اصلی داستان هم همین اتفاقاته. رابطه بین این دو شخصیت و نحوه تغییر رفتارشون نسبت به همدیگه در گذر زمان هم از نکات اصلی داستانه.

شخصیت‌های زیادی در داستان این مانگا هستند که مطمئناً در داستان اصلی بازی وجود ندارند ولی نقش کلیدی‌ای تو این داستان دارند. همون طور که می‌دونید ناتی داگ اطلاعات کمی از جزئیات داستان بازی منتشر کرده، پس سعی شده بر اساس کلیاتی که از داستان بازی وجود داره یک داستان منطقی برای این مانگا نوشته بشه.

ضمناً خشونت در داستان این بازی بدیهیه برای همین شما یک مانگای خشن و به اصطلاح 18+ رو خواهید دید، البته تمام داستان به این نحو نیست و در بعضی از قسمت‌ها صحنه‌های رمانتیک هم وجود داره.

نظرات شما در مورد داستان هم خیلی برام اهمیت داره و حتماً ایده‌هاتون تو کیفیت این کار تأثیر داره.

از همه تشکر میکنم که پست من رو مطالعه کردند.

پاینده باشید.

کارگردانهای U2 دو نفر بودن.Amy Hennig و Bruce Straley که اولی رفت ساخت U3 و دومی رفت TLOU که خیلی کار خوبی بود و اونور امی وJustin Richmond تونستن U3 رو بدون بروس شاهکار بسازن و همه چیزشو بالاتر ببره اینورم بروس داره شاهکار میسازه البته به همراه نیل که دوتا کرگردانها هستن
نویسنده های U2 هم Neil DruckMann و Amy Hennig بودن که باز نیل رفت ساخت TLOU وهم تک نویسندش شد هم کارگردان بازی به همراه بروس.Amy هم که تک نویسنده ی U3 بود که باز هم داستانش عالی بود و فقط میمونه داستان TLOU که اون هم با اینکه نیل پشتشه مطمئنا" عالی میشه
Designerهای U2 هم Richard Lemarchand و Neil Druckmann بودن که ریچارد رفت Designer شد برای U3 ونیل توی TLOU(البته باز معلوم نیست کسی کمکش میکنه تو دیزاین یا نه)
ولی به معنای واقعی کلمه عالی جدا و تقسیم کردن و واقعا" به هیچکدوم از دو بازی کوچکترین ضربه ای نخورد

آره دونستن که یه نفر هم برای یه بازی کفاف میده و تقسیم کار کردن :d من یه مصاحبه امروز توی G4TV نگاه کردم برا Comic-Con 2012 بود و Bruce Straley و Neil DruckMann رو باهاشون مصاحبه میکردن و واقعاً از شخصیتشون خوشم اومد :d واقعاً دوست داشتنی هستن :d بخصوص Neil Druckmann
در کل ایول به همه بچه های ناتی داگ که خلاقیت و نوآوری رو توی صنعت زنده میکنن ! :x
آنچارتد 2 که سرتاپا انقلاب بود, :d آنچارتد 3 هم توی گرافیک کنسولی انقلاب کرد (حالا صداگذاری و گیمپلی و فیزیک محشر و . . . رو بیخیال میشیم ,:d ) TLOU ـم حتماً از یه لحاظ انقلاب میکنه حالا صبر میکنیم :d

علی رو دست کم نگیرید امی هنینگ رو هم رد میکنه :دی
علی دمت گرم با پستت حضار (+ خودم) رو ترکوندی :دی
احسان جون من اینا رو خودت طراحی کردی ؟ :دی مگه می شه ؟ :ی پسر تو یه هنرمند واقعی هستی جدی دمت گرم :دی حرف رضا هم شدیدا تائید می شه :دی
آره بابا , صاف شدم سرش :دی

آخرین ویرایش:
من برای بازی کردن این بازی،حتما باید برم کلوپ:|ساعتی 2تومان:|معلوم نشده بازی چند ساعته؟

نوچ
اما 10-15 ساعته احتمالاً
از الآن هفته ی 500 تومن ذخیره کنی خرجش در میادo:-)
30 تومان میشه ها؟ برای یه گیمر نوب و اینا بگو ها. میخوام سقفش رو حساب کنم
yahoo_4.gif
.
اگر از الان روزی 500 ذخیره کنم...میکنه به عبارتی...تا دی باید پولش در بیاد ها؟
yahoo_4.gif
بازی کی میاد؟تو پیشنمایشه سایت تاریخ نزده
yahoo_2.gif

گفتم هفته ای
yahoo_3.gif

اما اینکه کی میاد 2013
biggrin1.gif
تاریخ ریلیز نداره که
yahoo_9.gif

اما بنا بر قوانین استقراء kaizershauze بازی نوامبر 2013 میاد!!!
yahoo_26.gif
دیدی که استقراء kaizershauze شکست نمیخوره
yahoo_25.gif
biggrin1.gif
yahoo_3.gif
احتمالاً از الآن تا اون موقع همون هفته ای 500 تومن رو بگذاری کنار پولش در اومده
yahoo_3.gif
(البته اگه تورم تو این 1 سال ) باعث نشه این ساعتی 2 تومن بشه 3 تومن
yahoo_22.gif

ما اگه بخوایم بخریمش چه گوری باید تو خاکمون بریزیم
yahoo_20.gif

آخرین ویرایش:
ایول احسان و علی ! :دی دمتون گرم ! کار خیلی جالب و منحصربفردی رو شروع کردین و ایشاالله موفق باشین !
راستی دوستمون اینجا یه مقاله خیلی خوب در مورد بازی نوشته که گفتم شاید بعضی ها ندیده باشن ! :دی

آخرین ویرایش:
نوچ
اما 10-15 ساعته احتمالاً
از الآن هفته ی 500 تومن ذخیره کنی خرجش در میادo:-)
30 تومان میشه ها؟ برای یه گیمر نوب و اینا بگو ها. میخوام سقفش رو حساب کنم:d.
اگر از الان روزی 500 ذخیره کنم...میکنه به عبارتی...تا دی باید پولش در بیاد ها؟:d بازی کی میاد؟تو پیشنمایشه سایت تاریخ نزده:(

با عرض پوزش اینم اورجینال سایز اون دو تا بنده خدا هست , برای اینکه حجم زیاد نشه کوچیکش رو گذاشته بودم اینم برای هر کسی که خواست :دی

و

آخرین ویرایش:
انصافا درود به شرفت احسان ! :x>:d< همچنین داش علی >:d<

کلا ادم شما رو میبینه به خودش و زندگی امیدوار میشه و میگه راه فن بویی درستی رو در پیش گرفتم :d

استدیوهای بازی سازی باید بیان سورپرایز کردن رو از علی و احسان یاد بگیرن >:d< میگم این احسان هر چند روز یه بار غیبش میزد ، نگو داشته رو این کار میکرده :دی

از همینجا دست هردوتون رو به گرمی میفشارم و بهتون خسته نباشید میگم ، بی صبرانه منتظرم تا مانگای زیباتون رو بخونم >:d:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or