The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
به عنوان یکی از مفت خور ترین اعضا جامعه و کسی که تا به حال اگه 10 ساعت بازی کرده باشه 8 ساعتش کپی بوده و یا در زمینه فیلم و هر مدیای مشابهی همیشه کپی زده تو رگ بگم:">

دلم نمیاد اینقدر مفتی مفتی ....>:d

دمت گرم احسان من هي داشتم تو اون عكس تفكر ميكردم كه چرا الي انقدر كوچيك و شبيه پسرا شده نگو جووني جول هستش=))

اقا اين مانگاها رو بفرستين واسه ND شايد دلشون سوخت زيرنويس فارسي زدن بازيو :d:d:d:d!!!!
آخ آخ گفتي خدايي يه لحظه در وجودم احساس نشاط كردم:d

احسان خدايي نسخه انگليسيش رو براي خود NG بفرست افراد متشخصي تو اين استوديو هستن همين بالسترا رفيق فابريك من هستش:dحتما ازتون تقدير ميكنن;):dفقط دمتون گرم بگين اگه ميشه به عنوان قدرداني به قول اين دوستمون تو زبوناي TLOU فارسي رو هم بزارن حداقل براي زيرنويس:d

دمت گرم احسان من هي داشتم تو اون عكس تفكر ميكردم كه چرا الي انقدر كوچيك و شبيه پسرا شده نگو جووني جول هستش=))

آخ آخ گفتي خدايي يه لحظه در وجودم احساس نشاط كردم:d

احسان خدايي نسخه انگليسيش رو براي خود NG بفرست افراد متشخصي تو اين استوديو هستن همين بالسترا رفيق فابريك من هستش:dحتما ازتون تقدير ميكنن;):dفقط دمتون گرم بگين اگه ميشه به عنوان قدرداني به قول اين دوستمون تو زبوناي TLOU فارسي رو هم بزارن حداقل براي زيرنويس:d
طی صحبت هایی که شده گویا رضا قراره اینکار رو بکنه :دی

(The Last Of Us (The Road To Redemption - MANGA SERIES

درود

خوب برای استارت مانگا، امروز با معرفی یکی از شخصیت‌هایی که در قسمت اول داستان حضور داره در خدمتتونیم.

نام: Jason Lee
محل تولد: بوستون در ایالت ماساچوست آمریکا
شغل: لوله کش – فروشنده مواد مخدر​

جیسون لی یکی از نجات یافتگان پس از شیوع بیماری در آمریکاست. او در شهر بوستون به دنیا آمد و تا زمان تبدیل شدن این شهر به منطقه قرنطینه در آنجا زندگی می‌کرد. جیسون پدر و مادر خود را در دوران کودکی از دست داد. او در یک یتیم خانه بزرگ شد و در سن 18 سالگی در کنار شغل خودش مواد مخدر نیز می‌فروخت. همین سن 18 سالگی او آغاز شیوع بیماری بود. جیسون هر روز از طریق تلویزیون اخبار مربوط به این حادثه رو گوش می‌داد. بعد از یک مدت کوتاه این بیماری فراگیر شد و تقریباً تمامی ایالات متحده آمریکا را در برگرفت. شهر بوستون از مرکز بیماری دور بود و برای همین از طرف دولت آمریکا به منطقه قرنطینه‌ای برای نگاهداری بازماندگان انتخاب شد. جیسون به صورت داوطلبانه کمک‌های زیادی به نیروهای ارتشی برای مدیریت بازمانده‌ها می‌کرد و مدت‌ها شاهد ورود بازماندگان به این شهر بود. جیسون حتی از این موقعیت هم سؤاستفاده می‌کرد و و به صورت مخفیانه به بازمانده‌ها و حتی بعضی از ارتشی‌ها مواد مخدر می‌فروخت.

8 سال بعد از شیوع بیماری دسته جدیدی از بازمانده‌ها وارد منطقه قرنطینه بوستون شدند که یکی از آن‌ها جول بود. جول بعد از مدتی زیر نظر گرفتن جیسون متوجه می‌شود که او فروشنده مواد مخدر است، همین اتفاق زمینه‌ای برای رفاقت این دو می‌شود. از آن به بعد هر دوی آن‌ها به صورت قاچاق و مخفیانه در منطقه اسلحه و مواد مخدر می‌فروختند، حتی آن‌ها با خروج از منطقه برای ارتش نیز اسلحه و مهمات فراهم می‌کردند ولی این بهانه‌ای برای وارد کردن مواد مخدر به منطقه بود.

حالا 12 سال از آشنایی جیسون و جول می‌گذرد (جیسون 38 سال و جول 40 سال دارد) و اتفاقاتی که برای این دو می‌افتد شروع داستان ماست. بعد از اینکه ارتش به دلیل خاصی خروج از منطقه قرنطینه رو ممنوع اعلام می‌کند این دو به صورت مخفیانه از منطقه خارج می‌شوند، آخرین شب خروج آن‌ها از منطقه حفاظت شده همراه با حوادثی هست ... .

منتظر قسمت اول باشید.

با تشکر از احسان (Chuji).

آخرین ویرایش:
جول بعد از مدتی زیر نظر گرفتن جیسون متوجه می‌شود که او فروشنده مواد مخدر است، همین اتفاق زمینه‌ای برای رفاقت این دو می‌شود. از آن به بعد هر دوی آن‌ها به صورت قاچاق و مخفیانه در منطقه اسلحه و مواد مخدر می‌فروختند،.

ایول ایول خوشمان آمد،خصوصاً این تیکه اش>:d<:)
فقط بروبکس محترم میشه یه تاریخ ریلیز بدین!؟:-/[-o< یا سوپرایزه!؟/:)
آخه من الآن چند روز این جا حلو PC نشستم تکون هم نمیخورم،بو گرفتم:-&....:))
اگه تاریخ ریلیز بدین ممنون میشم،ما هم بتونیم بریم شوخ از تن بگشاییم:biggrin1:

فقط بروبکس محترم میشه یه تاریخ ریلیز بدین!؟:-/[-o< یا سوپرایزه!؟/:)
آخه من الآن چند روز این جا حلو PC نشستم تکون هم نمیخورم،بو گرفتم:-&....:))
اگه تاریخ ریلیز بدین ممنون میشم،ما هم بتونیم بریم شوخ از تن بگشاییم:biggrin1:

عرضم به حضورتون که لطف می‌کنید اگر اندکی شکیبا باشید :d

به زودی قسمت اول تو تاپیک قرار می‌گیره ولی نمی‌تونیم تاریخ مشخصی رو اعلام کنیم برای همین پیشنهاد می‌کنم شما الساعه به سوی گرمابه بشتابید، شوخ از تن بگرفته تا هنگام رونمایی از قسمت اول شما و اطرافیان را دشواری و سختی نباشد :d

همين افرادي مثل جول بودن كه بچه هاي مردم رو معتاد كردن ديگه اين افراد بايد از ريشه (جدشون) فرهنگ سازي بشن:d

علي مي خواي مارو نيمه كش بكنيا من آخر يه روز انتقامم رو از شما دوتا ميگيرم:dحالا نميشه يه جوري با هم حساب كنيم كه تو پيام خصوصي تاريخ عرضه رسمي رو بگي؟:d

طی صحبت هایی که شده گویا رضا قراره اینکار رو بکنه :biggrin1:
به به پس رضا هم قراره بياد كه ديگه چه شود :dيهو بگو يه تيم از تمامي حرفه اي هاي سايت داريد جمع ميكنيد ديگه:d قراره لشكركشي بشه:d

علي مي خواي مارو نيمه كش بكنيا من آخر يه روز انتقامم رو از شما دوتا ميگيرم:dحالا نميشه يه جوري با هم حساب كنيم كه تو پيام خصوصي تاريخ عرضه رسمي رو بگي؟:d
نه متأسفانه، شرمنده امیر حسین جان :d

من برای جلوگیری از اسپویل اخبار بازی رو زیاد دنبال نمیکنم ، الان علی/احسان این شخصیت Jason Lee اوریجیناله یا اینکه توی بازی هم هست ؟ :دی

نه این شخصیت فقط تو داستان مانگا حضور داره، قبلاً هم توضیح داده بودم، شخصیت‌هایی وجود دارند که تو داستان مانگا هستند ولی حضوری در داستان اصلی بازی ندارند. سعی شده داستان مانگا منطقی باشه و شباهت زیادی به داستان بازی داشته باشه ولی بعضی از قسمت‌ها ارتباطی با بازی نداره و بر اساس اید‌های شخصی نوشته شده، این هم به خاطر اینه که ND جزئیات زیادی رو از داستان نگفته.

نه این شخصیت فقط تو داستان مانگا حضور داره، قبلاً هم توضیح داده بودم، شخصیت‌هایی وجود دارند که تو داستان مانگا هستند ولی حضوری در داستان اصلی بازی ندارند. سعی شده داستان مانگا منطقی باشه و شباهت زیادی به داستان بازی داشته باشه ولی بعضی از قسمت‌ها ارتباطی با بازی نداره و بر اساس اید‌های شخصی نوشته شده، این هم به خاطر اینه که ND جزئیات زیادی رو از داستان نگفته.
به عنوان یه شخصیت اوریجینال خیلی خوب درش آوردین ، هم طراحی و هم Backstory ـش به شدت با دنیای TLOU هماهنگه

همچنان در انتظار مانگا >:d<

دوستان عزیز هر گونه نظر , انتقاد و پیشنهاد در مورد جزییات داستان و طراحی ها دارید خوشحال میشیم با ما در میون بذارید چون چیزی که در حال انجامه برای شماست و مشارکت بیشتر شما باعث هر چه بهتر شدن کار میشه پس نظراتتون رو دریغ نکنید :دی

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or