احسان یاد کریتسوگو افتادم:d
آخ آخ گفتي خدايي يه لحظه در وجودم احساس نشاط كردم:dاقا اين مانگاها رو بفرستين واسه ND شايد دلشون سوخت زيرنويس فارسي زدن بازيو :d:d:d:d!!!!
طی صحبت هایی که شده گویا رضا قراره اینکار رو بکنهدمت گرم احسان من هي داشتم تو اون عكس تفكر ميكردم كه چرا الي انقدر كوچيك و شبيه پسرا شده نگو جووني جول هستش
آخ آخ گفتي خدايي يه لحظه در وجودم احساس نشاط كردم:d
احسان خدايي نسخه انگليسيش رو براي خود NG بفرست افراد متشخصي تو اين استوديو هستن همين بالسترا رفيق فابريك من هستش:dحتما ازتون تقدير ميكنن:dفقط دمتون گرم بگين اگه ميشه به عنوان قدرداني به قول اين دوستمون تو زبوناي TLOU فارسي رو هم بزارن حداقل براي زيرنويس:d
جول بعد از مدتی زیر نظر گرفتن جیسون متوجه میشود که او فروشنده مواد مخدر است، همین اتفاق زمینهای برای رفاقت این دو میشود. از آن به بعد هر دوی آنها به صورت قاچاق و مخفیانه در منطقه اسلحه و مواد مخدر میفروختند،.
فقط بروبکس محترم میشه یه تاریخ ریلیز بدین!؟یا سوپرایزه!؟
آخه من الآن چند روز این جا حلو PC نشستم تکون هم نمیخورم،بو گرفتم....
اگه تاریخ ریلیز بدین ممنون میشم،ما هم بتونیم بریم شوخ از تن بگشاییم:biggrin1:
به به پس رضا هم قراره بياد كه ديگه چه شود :dيهو بگو يه تيم از تمامي حرفه اي هاي سايت داريد جمع ميكنيد ديگه:d قراره لشكركشي بشه:dطی صحبت هایی که شده گویا رضا قراره اینکار رو بکنه :biggrin1:
نه متأسفانه، شرمنده امیر حسین جان :dعلي مي خواي مارو نيمه كش بكنيا من آخر يه روز انتقامم رو از شما دوتا ميگيرم:dحالا نميشه يه جوري با هم حساب كنيم كه تو پيام خصوصي تاريخ عرضه رسمي رو بگي؟:d
من برای جلوگیری از اسپویل اخبار بازی رو زیاد دنبال نمیکنم ، الان علی/احسان این شخصیت Jason Lee اوریجیناله یا اینکه توی بازی هم هست ؟![]()
به عنوان یه شخصیت اوریجینال خیلی خوب درش آوردین ، هم طراحی و هم Backstory ـش به شدت با دنیای TLOU هماهنگهنه این شخصیت فقط تو داستان مانگا حضور داره، قبلاً هم توضیح داده بودم، شخصیتهایی وجود دارند که تو داستان مانگا هستند ولی حضوری در داستان اصلی بازی ندارند. سعی شده داستان مانگا منطقی باشه و شباهت زیادی به داستان بازی داشته باشه ولی بعضی از قسمتها ارتباطی با بازی نداره و بر اساس ایدهای شخصی نوشته شده، این هم به خاطر اینه که ND جزئیات زیادی رو از داستان نگفته.