The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
من خودم به شخصه ازین بازی خیلی خوشم میاد . وقتی گرافیکشو دیدم کف کردم .
خیلی هم عالی:دی
خدا رو شکر این بازی در هوش مصنوعی 15 قدم رو به جلو ور داشته:دی
البته به غیر از گرافیک و هوش مصنوعیش بدون شک داستان،گیم پلی،اتمسفر و... بینظیری هم دارهb-)
احسان نميشه فقط كركترا رو رنگ بزني :d ??

درستش اینه که خودشون جواب بدن:">اما من بیخوابی زده به کلم،حس و حال سرگرمی(فیلم و بازی و ...) هم نیست،پس یه جواب کوچیکی من میدم:دی

نمیتونن این کار رو بکنن به 2 دلیل (که من میدونم)
1)بسیار زمان بر هست 2)دردسر داره در حد رنگ کردن فراری:دی

شرمنده من این پست رو جواب دادمx_x

ملیسا چان ، کاوایـــــــــــی :d (وان پیس بین ها به سبک سانجی بخونند :-" :d )
البته از نظر ظاهری :-" ، ولی از نظر اخلاقی به نظرم خشن میخوره :d پایگاه نظامی و اینا ... :-" ولی خوب تا اومدن مانگا و آشنا شدن بیشتر با شخصیت ها و همچنین اینکه داستان چجوری پیش میره صبر مینماییم برای نظر نهایی! :d

راستی یک سؤال! :d هر قسمت مانگا تقریبا چند صفحه میشه؟ :d احسان تقریبی میتونی حدس بزنی؟ :d

احسان نميشه فقط كركترا رو رنگ بزني :d ??

دقیقاً همون طور که دوستمون هم اشاره کردن کار بسیار زمان بری هست :دی به خصوص خود مانگا که هر صفحه 3 سطر هست و هر سط حداقل شامل 3-4 ستون هست ! و رنگ کردن هر کدو شاید باعث بشه هر قسمت مانگا 1 ماه طول بکشه :دی ولی اگر نظرت فقط در مورد این کرکتر هایی هست که تکی دارن کشیده میشن باید ببینم وقت میشه یا نه :دی چون بعد کشیدن اینها میریم سراغ طرح های خود مانگا و زمان بیشتر صرف کردن روی این کرکتر ها = دیرتر آماده شدن خود مانگا :دی
ملیسا چان ، کاوایـــــــــــی :d (وان پیس بین ها به سبک سانجی بخونند :-" :d )
البته از نظر ظاهری :-" ، ولی از نظر اخلاقی به نظرم خشن میخوره :d پایگاه نظامی و اینا ... :-" ولی خوب تا اومدن مانگا و آشنا شدن بیشتر با شخصیت ها و همچنین اینکه داستان چجوری پیش میره صبر مینماییم برای نظر نهایی! :d

راستی یک سؤال! :d هر قسمت مانگا تقریبا چند صفحه میشه؟ :d احسان تقریبی میتونی حدس بزنی؟ :d

خب به خودم تبریک میگم که تونستم امیر رو تحریک کنم :دی
والا دقیق که نمی تونم بگم ولی با توجه به اون داستان اگر بخوام بخش بخشش کنم شاید 10-15 صفحه ای بشه قسمت اول :دی حالا یه کم بیشتر یا کمتر ولی همین حدودا خواهد بود :دی
خواستين به NG بفرستينش دو صفحه اول رو بفرستيد براي بقيه صفحات بهشون شماره حساب بديد
yahoo_4.gif
=))

آخرین ویرایش:
ممنون داداشه گل
سلامت باشی
درسته من یه فیلم 300 مگی ازین بازی تو gamespot ازش دیدم کلی کیف کردم
یه مراحل بازی نشون میداد
معلوم بازی سختی هم هست
راستی من haevy rain تموم کردم این بازی هم مثل haevy rain اخرشو خودمون رقم میزنیم چطور تموم بشه؟

اول از همه بابت خريد PS3 بهت تبريك ميگم

ولي در مورد سوالت فكر نكنم تا اونجايي كه من ميدونم گفتن تو بازي آزادي عمل زيادي وجود داره ولي در نهايت همه راه ها به يك جا و به يك هدف ختم ميشه.اصولا تو يه چنين بازي با اين تم داستاني نبايد داستان رو خود گيمر رقم بزنه;)

خب به خودم تبریک میگم که تونستم امیر رو تحریک کنم :biggrin1:
والا دقیق که نمی تونم بگم ولی با توجه به اون داستان اگر بخوام بخش بخشش کنم شاید 10-15 صفحه ای بشه قسمت اول :biggrin1: حالا یه کم بیشتر یا کمتر ولی همین حدودا خواهد بود :biggrin1:

خواستين به NG بفرستينش دو صفحه اول رو بفرستيد براي بقيه صفحات بهشون شماره حساب بديد:d

آقاي نيمه محترم ما از اتظار مرديم باو حداقل بيا يه چيزي بگو مارو از سكوت خبري بيار بيرون:d

راستي دوستان اينم كامل ترين پيش نمايش بازي كه خودم نوشتمش:d

xx4.png

Joel:به زودي من ميرم توي مانگا احسان و علي چيكار كنم كه خفن به نظر بيام؟
Ellie:بزار يه دوساعت كپ مرگم رو بزارم F* ck you joel

LastOfUs_screen32.jpg

Joel:آره آره بايد سه چهارتا حركت خفن بزنم كه تو مانگا جذاب به نظر بيام
Ellie: اين باكتري هوازي داره در مورد چي فكر ميكنه؟

the-last-of-us.jpg

Ellie:جول نگاه كن يه ماموت هم سن خودت داره اونجا راه ميره
Joel:اول يدونه بزنم تو كله اين دخترك انقدر چرت نگه

The-last-of-us-610x400-600x393.jpg

Joel:اول اينو بكشم همه بفهمن من خفن تر از ناتان برو به دَرَكَم

TLoU_5.jpg

Joel:لعنتي غلط كردم اين يكي تصوير رو سانسور كن

the-last-of-us_3.jpg

Joel:باو گفتم كه شوخي بود چرا اينجوري ميكني؟
Ellie: بزار يكم جول رو بزنه بعد ميرم گوشش رو گاز ميگيرم

db1bbfaf6092b8b7ad24c88db10a86dd.jpg

Joel:آقا اصلا عسل خوردم بيا منو بكش راحتم كن... وحشي... حيوون انسان نما... نفهم بافهم نما ... Ellie مذكر ....

الان مي خوام شوكه بشيد/:)
هيچ كدوم از اينا واقعيت نداشت اينا همش تفكر يه مرد خسته بود

img_206167_the-last-of-us-the-truck-ambush-trailer.jpg

آقاي نيمه محترم ما از اتظار مرديم باو حداقل بيا يه چيزي بگو مارو از سكوت خبري بيار بيرون:d

راستي دوستان اينم كامل ترين پيش نمايش بازي كه خودم نوشتمش:d

xx4.png

Joel:به زودي من ميرم توي مانگا احسان و علي چيكار كنم كه خفن به نظر بيام؟
Ellie:بزار يه دوساعت كپ مرگم رو بزارم F* ck you joel

LastOfUs_screen32.jpg

Joel:آره آره بايد سه چهارتا حركت خفن بزنم كه تو مانگا جذاب به نظر بيام
Ellie: اين باكتري هوازي داره در مورد چي فكر ميكنه؟

the-last-of-us.jpg

Ellie:جول نگاه كن يه ماموت هم سن خودت داره اونجا راه ميره
Joel:اول يدونه بزنم تو كله اين دخترك انقدر چرت نگه

The-last-of-us-610x400-600x393.jpg

Joel:اول اينو بكشم همه بفهمن من خفن تر از ناتان برو به دَرَكَم

TLoU_5.jpg

Joel:لعنتي غلط كردم اين يكي تصوير رو سانسور كن

the-last-of-us_3.jpg

Joel:باو گفتم كه شوخي بود چرا اينجوري ميكني؟
Ellie: بزار يكم جول رو بزنه بعد ميرم گوشش رو گاز ميگيرم

db1bbfaf6092b8b7ad24c88db10a86dd.jpg

Joel:آقا اصلا عسل خوردم بيا منو بكش راحتم كن... وحشي... حيوون انسان نما... نفهم بافهم نما ... Ellie مذكر ....

الان مي خوام شوكه بشيد/:)
هيچ كدوم از اينا واقعيت نداشت اينا همش تفكر يه مرد خسته بود

img_206167_the-last-of-us-the-truck-ambush-trailer.jpg

خیلی باحال بود :دی

من از ترس اسپویل و هایپ اصلا به این تاپیک نیومدم و نه عکس و نه تریلری دیدم . الان که اومدم دیدم بابا اینجا چه خبرایی هست . جریان این مانگا و اینا چیه ؟ ما رو هم در جریان بزارین . فقط قول بدین چیزی رو اسپویل نکنین .

من از ترس اسپویل و هایپ اصلا به این تاپیک نیومدم و نه عکس و نه تریلری دیدم . الان که اومدم دیدم بابا اینجا چه خبرایی هست . جریان این مانگا و اینا چیه ؟ ما رو هم در جریان بزارین . فقط قول بدین چیزی رو اسپویل نکنین .

اسپویل که نداره،چون هنوز بازی نیومده:دیتو تریلرها هم فعلاً چیز خاصی نیست،حلالن;)

مانگا هم که شاهکار فن میدِ Chuji & Heart Broken این 2تا عزیزه>:d:d

این #1566 هم ComicBook متفرقه اس که Dark War ترتیبش داده،خیلی خوبه:))

خیلی باحال بود :biggrin1:
حاصل تلاش شبانه روزيم بود:d
حيف كه تو 6،7 دقيقه درستش كردم وگرنه اگه روش وقت ميذاشتم چيز خيلي بهتري ميشد:d

البته اين يكم بار نوستالوژيش زياده بايد با تريلرا زندگي كرده باشي تا دركش بكني:d

اسپویل که نداره،چون هنوز بازی نیومده:دیتو تریلرها هم فعلاً چیز خاصی نیست،حلالن;)

مانگا هم که شاهکار فن میدِ Chuji & Heart Broken این 2تا عزیزه>:d:d

فوق العادست . خیلی افتخار میکنم که فن بازیی هستم که همچین طرفدارایی داره . واقعا دارم رفته رفته رابطه ی عجیبی با last of us برقرار میکنم ( مخصوصا بعد از اون آهنگایی که بهروز گذاشت ) :دی دستتون درد نکنه بچه ها .

خب بعد از کش و قوس های فراوان و ایجاد یک سری تغییر در خط داستانی مانگا , قرار شد هر شماره از مانگا در یک ماه داخل تاپیک قرار بگیره پس مانگا ماهانه هست . اولین شماره هم مربوط به آبان ماه هست که در آخرین هفته از این ماه داخل تاپیک گذاشته میشه و طبیعی هست که برای ماههای بعد هم به همین منوال در آخرین هفته ی همون ماه شماره ی جدید رو دریافت خواهید کرد . مانگا در کل 5 شماره داره و انتشارش در تاپیک در 5 ماه تا بهار ادامه خواهد داشت . (در ابتدا قرار بود 10 شماره ای باشه برای انتشار هر دو هفته یکبار پس طبیعتاً هر کدوم از این 5 شماره حجمی دو برابر هر شماره ی قبلی خواهند داشت)
موفق و پیروز باشید :)

خب بعد از کش و قوس های فراوان و ایجاد یک سری تغییر در خط داستانی مانگا , قرار شد هر شماره از مانگا در یک ماه داخل تاپیک قرار بگیره پس مانگا ماهانه هست . اولین شماره هم مربوط به آبان ماه هست که در آخرین هفته از این ماه داخل تاپیک گذاشته میشه و طبیعی هست که برای ماههای بعد هم به همین منوال در آخرین هفته ی همون ماه شماره ی جدید رو دریافت خواهید کرد . مانگا در کل 5 شماره داره و انتشارش در تاپیک در 5 ماه تا بهار ادامه خواهد داشت . (در ابتدا قرار بود 10 شماره ای باشه برای انتشار هر دو هفته یکبار پس طبیعتاً هر کدوم از این 5 شماره حجمی دو برابر هر شماره ی قبلی خواهند داشت)
موفق و پیروز باشید :)
شما واقعا موفق و پيروز باشيد كه انقدر زحمت ميكشيد>:d

این آریا چرا تمام اطلاعات تماسش رو بسته ؟ :دی آریا لطفاً عکس اون مورچه ها که مرتبط با همین بازی بودن رو یه بار دیگه اینجا بذار پیداش نکردم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or