The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
بنظرم زیاد اهمیتی نداره که تو چه موقعی میاد اگر بازی خوب باشه خوب هم نمره میگیره.درست مثل پارسال اسکایرم کل جایزه ها رو درو کرد ولی بتمن باز هم نمره های بالای خودش رو گرفت.
توقع گاتی رو هم تا سر حد ممکن پایین بیارید.اون GTA IV که نصف این جدیده قابلیت و امکانات نداشت بهترین بازی سال شد و کلی هم جایزه درو کرد.حالا وای بحال GTA V که کلکسیونی از امکانات عجیب و قریبه!:d

در ضمن به احتمال 99% در جنگ GOTY های سال دیگه علاوه بر GTA & TLOU&BI یه عنوان وحشی دیگه هم داریم MGS:GZ!!!!!!
اصلا رقابت بین GTA,TLOU وGZئه!بقیه باید برن سراغ همون دمپائیو...:d!

جالبه MGR و Beyond هم امسال میومدن شانس GOTY داشتن!کلا امسال سال خیلی خوبی نبود!

دوستان بحث رو منحرف نکنید خواهشا فقط درباره ی the last of us بحث کنید میام اینجا فکر می کنم خبر جدیدی شده می بینم دارید درباره ی چیزهای دیگه بحث می کنید

بچه ها تسلیت...گاتی از قفس پرید...o:-)
قیچی شدیم رفت...
GTA سال بعد بقیه بازیارو اینجوری سر میکشه: :pepsi:
این *R عادتشه پابرهنه بیاد تو مجلس SCE! اون سال هم GTA IV نذاشت یه پک کامل سی و شش تایی مدادرنگی ببریم:دی
خب لامصب،امسال میدادی که HALO4 بودش>:) خیلی لامصبه لامصب...

دوستان غیر اون تریلری که آخرش از آسانسور پایین میوفته دیگه تریلر دیگه ای ازش نیومده؟؟؟؟

فعلا خیر.

آقا اصلاٌ نمیتونم تا VGA صبر کنم :d مطمئنم نمایش جدیدشون از هر چیزی که تا الآن نشون دادن جون دار تره (یه حسه فقط:d)

در مورد GOTY شدن هم نگران نباشید، TLOU شانس زیادی برای GOTY شدن داره، همه چیزش بی نظیره، گرافیک، گیم پلی و هوش مصنوعی، صداگذاری و حتی داستان.

یه لینک از آخرین دمویی که اومده میزارین ؟
من هر چی دانلود کردم همون دمو e3 بود

Code:
 http://strm03-ams.minoto-video.com/s/056d3f6826cf2a10b904d49bd9433cec50479bb3/n93VLenprsDv_lq.mp4

این تریلر همون لوکیشن تریلر E3 هست فقط با یه گیم پلی متفاوت و البته انگشت به دهان کننده:d

74680863439354623549.jpg

اينم كركتر جدييييد :d

خب با دلیل بگو عزیز

GTA V :دی

بهترین گرافیک هم نمیشه چون WD هم قراره 2013 عرضه بشه :دی (و احتمالاً یه سری بازی نسل بعد دیگه !)
پ.ن : می مردن بازی رو امسال میدادن :|
پ.ن 2 : علی اینو بی خیال نون توش نیست بیا بریم برای GTA مانگا بدیم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or