The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
یک بار دیگه درباره ی بازی های دیگه اینجا حرف زدید پست همتون رو گزارش می دم خسته شدم دیگه
==========================================================================
احسان مانگات در چه حاله:d

این آنچارتد 2 انتظارات فن ها رو خیلی بالا بُرده ! :| بازی بیاد و GoTY نگیره اما نمره های شاخ بهش بدن و کلی سایت از گرافیک و صداگذاریش تعریف کنن و ما هم یجوری بازی برسه دستمون کافیه ,:d وگرنه در سالی که GTA V هست کلاً یه خط روی GoTY بکشین :d

وگرنه در سالی که GTA V هست کلاً یه خط روی GoTY بکشین :d
اصلا بات موافق نیستم....
Tlou به امید خدا انقدر عجیب و شگف آور هست که حتی Gta V هم نمی تونه جلوش وایسه.
همونطور که از امضام پیداست Tlou میاد که...

یعنی فقط من و رفیق های صمیمی احسان میدونیم که احسان هدفش از این پست ها و حرف ها چی هست :d فقط یه چیز بهتون بگم که احسان داره لطف بزرگی به بازی حداقل در این فروم میکنه :d احسان دادا ادامه بده :d

چرا تو يه بازي كه انقدر منتظرش هستم و حتي براش حاضر شدم از علاقم به Re4 بگذرم و اعتراف كنم اين بازي براي من عنوان بزرگ تريه بايد بدترين اتفاق ممكن بيوفته و يه شخصيت زن فوق العاده مزخرف براي گند زدن تو جو بازي وارد بشه؟ (نظر شخصي)

یک بار دیگه درباره ی بازی های دیگه اینجا حرف زدید پست همتون رو گزارش می دم خسته شدم دیگه

شاخ نشو:-l
بعد از تاپیک های مربوط به MGS بیشترین تاپیکی که دیدم توش رنگین پوشان میان همینجاسb-)(البته از نوع مربوط به گیمش:دی)
چرا تو يه بازي كه انقدر منتظرش هستم و حتي براش حاضر شدم از علاقم به Re4 بگذرم و اعتراف كنم اين بازي براي من عنوان بزرگ تريه بايد بدترين اتفاق ممكن بيوفته و يه شخصيت زن فوق العاده مزخرف براي گند زدن تو جو بازي وارد بشه؟ (نظر شخصي)

برا اینکه زن ها میتونن جذابیت به وجود بیارنo:-)

یک شات 320x160 بیشتر از این خانومه ندیدیم و هیچی هم در موردش نمیدونیم چجوری به این نتیجه رسیدی "بايد بدترين اتفاق ممكن بيوفته و يه شخصيت زن فوق العاده مزخرف براي گند زدن تو جو بازي وارد بشه؟" ؟!:دی

یک شات 320x160 بیشتر از این خانومه ندیدیم و هیچی هم در موردش نمیدونیم چجوری به این نتیجه رسیدی "بايد بدترين اتفاق ممكن بيوفته و يه شخصيت زن فوق العاده مزخرف براي گند زدن تو جو بازي وارد بشه؟" ؟!:biggrin1:
نه رضا، وجود يه زن كه به بازي لطمه نميزنه بلكه با يه شخصيت پردازي خوب ميتونه بازي رو پربارترم بكنه چه بسا كه ديديم تو سري Uncharted همين elena fisher و chloe fraser چه قدر به جذابيت و روند داستاني بازي كمك كردن ولي من تو متن بالا هم اشاره كردم كه براي من حضور يه زن تو اين عنوان بدترين اتفاق بود، چون، متاسفانه بنده تو بازي و فيلم يكم زن ستيز هستم كه همينم كار دستم داده:d

نه رضا، وجود يه زن كه به بازي لطمه نميزنه بلكه با يه شخصيت پردازي خوب ميتونه بازي رو پربارترم بكنه چه بسا كه ديديم تو سري Uncharted همين elena fisher و chloe fraser چه قدر به جذابيت و روند داستاني بازي كمك كردن ولي من تو متن بالا هم اشاره كردم كه براي من حضور يه زن تو اين عنوان بدترين اتفاق بود، چون، متاسفانه بنده تو بازي و فيلم يكم زن ستيز هستم كه همينم كار دستم داده:d
مصاحبه های کارگردان بازی رو بخون.بار ها اشاره کرده که تو بازی با آدمهای زیادی مواجه میشید!این هم یکی از اون هاست!قرار نیست حتما یه رابطه نزدیک با شخصیت های اصلی داشته باشه!:d

به هر حال تعداد زیادی کاراکتر برای همچین بازی هایی الزامی هست ! چون معمولاً توی این سبک باید چند نفر کشته بشن و یکی دو نفر تبدیل به زامبی (در اینجا گل کلم) بشن تا تأثیر بیشتری روی مخاطب بذاره ! :دی شاید این زنه هم یکی از اینا باشه ! :دی

بازیگر نقش الی( خواهر Ashley Johnson ) در کنار یکی دیگر از بازیگران ایشالا که موفق باشنo:-)
(بر خلاف اون الن پیج:-&با اون سلیقه دیوید کیج:-l)
توهین به الن پیج (:x) ؟! :|
80% دلیلی که من اخبار Beyond رو تعقیب میکنم اینه که الن جان توش حضور داره ! :| این دختره که صداگذار Ellie هست کجا و الن پیج کجا ! شبیه ژله موز هست این یکی ! :دی

توهین به الن پیج (:x) ؟! :|
80% دلیلی که من اخبار Beyond رو تعقیب میکنم اینه که الن جان توش حضور داره ! :| این دختره که صداگذار Ellie هست کجا و الن پیج کجا ! شبیه ژله موز هست این یکی ! :biggrin1:

توهین نکردم به خدا :-sنظر شخصی بود8-|

اوهووووم! به مقدسات توهین نکن:coolgun:

بابا من بدم میاد ازش~x(~x(~x(~x(~x(
با حضور خودش Inception هم خراب کرد:-"

بعد هم منکه نگفتم این یارو خوبه

photos-coupes-lyndall028764617ib4-img.jpg
مدل کاراکتر باید ایجوری باشه:smoke:نه اون :|:|:| نه اون یکی:)

جواب اون رو هم جرات ندارم بگم،:-sولی با همین عکس بالا گفتم:shrewd:

آخرین ویرایش:
توهین نکردم به خدا :-sنظر شخصی بود8-|

بابا من بدم میاد ازش~x(~x(~x(~x(~x(
با حضور خودش Inception هم خراب کرد:-"

بعد هم منکه نگفتم این یارو خوبه

photos-coupes-lyndall028764617ib4-img.jpg
مدل کاراکتر باید ایجوری باشه:smoke:نه اون :|:|:| نه اون یکی:)

جواب اون رو هم جرات ندارم بگم،:baby:ولی با همین عکس بالا گفتم:shrewd:

مگه میخوای باهاش ازدواج کنی که عکس میزاری:dمن از این خوشم میاد از اون بدم میاد
از اون لحاظ خب شاید منم از الن خوشم نیاد ولی خلاصه کاریزمای پیج نفی شدنی نیستb-)

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or