The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
فکر کنم 2010 یک ماه یا دو ماه قبلش Heavy Rain رو عرضه کرد :-" :d
امسال هم توی همون ماه March میخواد Sly 4 رو عرضه کنه :| البته مخاطباشون فرق دارن:d ولی بازم روی Sly تاثیر میزاره )
TLOU رو هم اگر بخواد بندازه مثلا برای Q2 که میخوره به GTA و کلا به فنا میره،تابستون هم دیگه خیلی زیادیش میشه:-" (معمولا هم تابستون بازی های شاخ عرضه نمیشن! چراش رو نمیدونم :d )
آخر سال هم که اگر نسل بعدی در کار بشه هیچی ، بهترین موفع همون Q1ـه :d

امیدواریم توی VGA تاریخ انشار رو بگن! بی خبری خیلی بده:((

همون تابستون بهترین گزینه ـس ولی طبق شواهد به نظر همون Q2 عرضه میشه :دی مگر اینکه کاری کنن این توی ماهی که GTA V عرضه میشه نباشه ! یهو دیدی عین I2 عرضه رو انداختن روز E3 :| خدایی تو ذهن اینا چی میگذره ؟ :دی

همون تابستون بهترین گزینه ـس ولی طبق شواهد به نظر همون Q2 عرضه میشه :دی مگر اینکه کاری کنن این توی ماهی که GTA V عرضه میشه نباشه ! یهو دیدی عین I2 عرضه رو انداختن روز E3 :| خدایی تو ذهن اینا چی میگذره ؟ :دی

داش احسان این سازندگان گرامی عادت ندارند بازی های شاخ رو توی تابستون عرضه کنند! حتما توی اوج مدرسه ها و زمانی که باید مثل ... بخونیم این بازیای ناز رو عرضه می کنن، ما هم باید شکر کنیم و بازیشون کنیم( گور بابا درس : دی)
شکر نعمت , نعمتت افزون کند

پ.ن: تاریخ انتشار در گیم اسپات:

e38nbq3pxta5txu7606.png

آخرین ویرایش:
من فکر کنم Q3 یا Q4 بیاد

تایتل خداحافظی با PS3 یحتمل این باشه:crying1:

اینجوری نیست امیر علی جان این تاریخ هم مال Last Guardian تو آمازونه،میشه Pre-Order کرد:|:|:|
34175657843883532425.png

تا خودشون چیزی نفرماییند نمیشه به چیزی اطمینان کرد;)

آخرین ویرایش:
داش احسان این سازندگان گرامی عادت ندارند بازی های شاخ رو توی تابستون عرضه کنند! حتما توی اوج مدرسه ها و زمانی که باید مثل ... بخونیم این بازیای ناز رو عرضه می کنن، ما هم باید شکر کنیم و بازیشون کنیم( گور بابا درس : دی)
شکر نعمت , نعمتت افزون کند

پ.ن: تاریخ انتشار در گیم اسپات:

e38nbq3pxta5txu7606.png

اصلاً معلوم نیست چیکار میکنن :دی
اون گیم اسپات که تاریخ هاش نقش پشمک رو داره :دی همینجوری یه چیزی زده با اومدن تاریخ رسمی اون آپدیت میشه قطعاً :دی

اصلاً معلوم نیست چیکار میکنن :biggrin1:
اون گیم اسپات که تاریخ هاش نقش پشمک رو داره :biggrin1: همینجوری یه چیزی زده با اومدن تاریخ رسمی اون آپدیت میشه قطعاً :biggrin1:
چرا معلومه دارن لقمه رو دور سر خودشون مي پيچونن،كاري كه هميشه ميكنن:d

به قول احسان تاريخاي اين گيم اسپات نقش پشمك رو داره:dاين بنده خدا تاريخايي كه اعلام شدن رو هم اشتباه ميزنه اينا كه ديگه وضعيتشون معلومه:d

ولی یک نکته ظریفی که هست پیرامون تاریخ انتشار بازی برخلاف Uncharted 3 که همون ابتدای آنونس تاریخ عرضه رسمی 11.1.11 رو اعلام کردن اینا نمیخوان تاریخی رو بی مهابا اعلام کنن که بعدش باعث بشه بخاطر ایده ها و کارهای جاه طلبانه ای که توی بازی پیاده سازی میکنند بازی تاخییر بخوره یا با کم کاری مواجه بشه, برای همین هم هست تا الان حرفی از تاریخ عرضه رسمی بازی بعد از تقریباً یکسال بمیون نیومده . دمشون گرم . نوامبر یا دسامبر سال بعد هم باشه من استقبال میکنم . این ناتی داگ وی تراست:دی!

بابا تاریخ چه فرقی داره . مثلا پارسال آنچارتد 3 10 روز قبل از اسکایریم ریلیز شد . چی شد اونوقت زیر سایه موند ؟ نگران نباشین هیچی نمیشه . خیلی هم عالی میشه و gta یه رقیب سر سخت واسه روزای اول عرضه خواهد داشت اگه تو یه ماه عرضه بشن ;)

آخرین ویرایش:
به نظرم تو VGA تاریخ رو اعلام میکنن، من حدس میزنم سپتامبر عرضه بشه :دی البته تو Q1 بیاد که خیلی بهتره، زودتر میشه بازیش کرد :دی فقط اگه PS4 بخواد نوامبر سال دیگه بیاد دیگه بعید میدونم بازی دیرتر از سپتامبر عرضه بشه.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or