دمت گرم بابا!من كه هنوز تو كف تريلر e3 موندم!همه ي ما منتظريم تا ببينيم تو اين VGA خراب شده قراره تاريخ عرضه رسمي رو كي اعلام كنن ولي من به شخصه واسه يه چيزي حتي بيشتر از اون مشتاقم...:d
خيلي عقبم من!!!:d
دمت گرم بابا!من كه هنوز تو كف تريلر e3 موندم!همه ي ما منتظريم تا ببينيم تو اين VGA خراب شده قراره تاريخ عرضه رسمي رو كي اعلام كنن ولي من به شخصه واسه يه چيزي حتي بيشتر از اون مشتاقم...:d
فکر کنم 2010 یک ماه یا دو ماه قبلش Heavy Rain رو عرضه کرد:d
امسال هم توی همون ماه March میخواد Sly 4 رو عرضه کنهالبته مخاطباشون فرق دارن:d ولی بازم روی Sly تاثیر میزاره )
TLOU رو هم اگر بخواد بندازه مثلا برای Q2 که میخوره به GTA و کلا به فنا میره،تابستون هم دیگه خیلی زیادیش میشه(معمولا هم تابستون بازی های شاخ عرضه نمیشن! چراش رو نمیدونم :d )
آخر سال هم که اگر نسل بعدی در کار بشه هیچی ، بهترین موفع همون Q1ـه :d
امیدواریم توی VGA تاریخ انشار رو بگن! بی خبری خیلی بده![]()
همون تابستون بهترین گزینه ـس ولی طبق شواهد به نظر همون Q2 عرضه میشهمگر اینکه کاری کنن این توی ماهی که GTA V عرضه میشه نباشه ! یهو دیدی عین I2 عرضه رو انداختن روز E3
خدایی تو ذهن اینا چی میگذره ؟
![]()
داش احسان این سازندگان گرامی عادت ندارند بازی های شاخ رو توی تابستون عرضه کنند! حتما توی اوج مدرسه ها و زمانی که باید مثل ... بخونیم این بازیای ناز رو عرضه می کنن، ما هم باید شکر کنیم و بازیشون کنیم( گور بابا درس : دی)
شکر نعمت , نعمتت افزون کند
پ.ن: تاریخ انتشار در گیم اسپات:
![]()
چرا معلومه دارن لقمه رو دور سر خودشون مي پيچونن،كاري كه هميشه ميكنن:dاصلاً معلوم نیست چیکار میکنن :biggrin1:
اون گیم اسپات که تاریخ هاش نقش پشمک رو داره :biggrin1: همینجوری یه چیزی زده با اومدن تاریخ رسمی اون آپدیت میشه قطعاً :biggrin1:
تا الان كاور بازي مشخص شده چه جوريه ؟؟؟
توگيم اسپات كه هيچ كاوري براي بازي معلوم نشده.