The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
نه رضا، وجود يه زن كه به بازي لطمه نميزنه بلكه با يه شخصيت پردازي خوب ميتونه بازي رو پربارترم بكنه چه بسا كه ديديم تو سري Uncharted همين elena fisher و chloe fraser چه قدر به جذابيت و روند داستاني بازي كمك كردن ولي من تو متن بالا هم اشاره كردم كه براي من حضور يه زن تو اين عنوان بدترين اتفاق بود، چون، متاسفانه بنده تو بازي و فيلم يكم زن ستيز هستم كه همينم كار دستم داده:d

بحث وارد کردن شخصیت مونث توی این تیپ بازیها (آخر الزمانی یا جنگ های بزرگ و ...) اصلاً بر پایه ی موضوع جذابیت نیست ! نکته اینجاست که اکثر بازیهایی که به سمت جنگ های بزرگ , بین سیاره ای , یا تم آخرالزمانی کشیده میشن یهو شخصیت های مونث توشون ناپدید میشه و این سوال پیش میاد که الان این همه مرد آیا از زیر بوته زدن بیرون ؟ :دی (مشکلی که کیلزون و امثالش اوایل کار داشتن :دی) ولی بازیهای بزرگ و درست درمون توی این سبک ها رو اگر در نظر بگیرید میبینید که حتماً چند تا شخصیت زن با پرداخت ردیف توشون هست :دی حضور ایشون هم الان به همین منظوره :دی نه اینکه یه زنی اینجا گذاشته باشن دور هم فیض ببریم , بلکه نشون بدن این سرزمین زن هم داره که علاوه بر مردها تونستن به بقا ادامه بدن و فقط یه گله مرد اینجا حضور ندارن :دی خود به خود عدم حضور شخصیت مونث توی این بازیها یه کمبود و ضعف در پرداخت جو و محیط حاکم بر جامعه ی مورد نظر رو ایجاد میکنه .

مگه میخوای باهاش ازدواج کنی که عکس میزاری:dمن از این خوشم میاد از اون بدم میاد
از اون لحاظ خب شاید منم از الن خوشم نیاد ولی خلاصه کاریزمای پیج نفی شدنی نیستb-)

نه:"> ولی میخوام باش ارتباط برقرار کنم،نمیخوام!؟:-/
من همین الآن هم با الی تو این بازی حسابی ارتباط برقرار کردم>:d<
اصلاً یه چیز هایی تو وجود این کاراکتر گذاشتن که آدم با 10-15 دقیقه تریلر دیدن هم کشش درش به وجود میاد
از اون ابروی راستش گرفته تا اون as**ole گفتنش تو یکی از تریلرها قبل از اینکه آجر رو ول بده تو صورت طرف!!!و n تا چیز دیگه;)شاید هم این ها برای یک نفر دیگه جذابیت به وجود نیارن اما برای من.....:x
ولی برام Beyond بازی کردن و در نظر نگرفتن این که کی داره نقشش رو ایفا میکنه مثل اینه که بگن بشین ویدئو کلیپ جاستین بیبر ببین ولی در نظر نگیر کی خوانندشه:-"
valorie-curry.png

خاک بر سر دیوید کیج که این دُر گران را نگذاشت برای Beyond)x:-l~x(:cursing::ranting::censored::angry:

همین الآن نه این بازی اومده نه اون یکی اما فکر کنم ELLIE صد برابر رقیبش طرفدار داره;;)تازه نقش اول بازی هم Joel هستش نه اون:d

اما الآن این کار رو کردمb-)

---------- نوشته در 08:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:45 PM ارسال شده بود ----------

تاریخ عرضه بازی به تاریخ خودمون کی هست ؟ :دی

Q 1 2013 مثل همه ی بازی بزرگ های 2013 سونی
میشه از 12 دی تا 13 فروردین

مصاحبه های کارگردان بازی رو بخون.بار ها اشاره کرده که تو بازی با آدمهای زیادی مواجه میشید!این هم یکی از اون هاست!قرار نیست حتما یه رابطه نزدیک با شخصیت های اصلی داشته باشه!:d
بله عزيز اطلاعات كامل در اين مورد دارم حتما هم همينطوره.چون پايه و اساس بازي براساس رابطه بين جول و الي هستش و تلاشي كه اي دونفر براي بقا ميكنن پس به احتمال خيلي زياد ايشون نبايد نقشي در اندازه الي داشته باشن:d

به هر حال تعداد زیادی کاراکتر برای همچین بازی هایی الزامی هست ! چون معمولاً توی این سبک باید چند نفر کشته بشن و یکی دو نفر تبدیل به زامبی (در اینجا گل کلم) بشن تا تأثیر بیشتری روی مخاطب بذاره ! :biggrin1: شاید این زنه هم یکی از اینا باشه ! :biggrin1:
خوب تو يه چنين بازي كه جو و اتمسفر آخرالزماني داره وجود اشخاص متفاوت لازمه چون اگه نباشه باعث تعجبه و بازي رو از واقعيت دور ميكنه:d مطمئنا در طول بازي شاهد مرگ و مير افراد زيادي خواهيم بود كه مخاطب رو بيشتر درگير ميكنه:d
بحث وارد کردن شخصیت مونث توی این تیپ بازیها (آخر الزمانی یا جنگ های بزرگ و ...) اصلاً بر پایه ی موضوع جذابیت نیست ! نکته اینجاست که اکثر بازیهایی که به سمت جنگ های بزرگ , بین سیاره ای , یا تم آخرالزمانی کشیده میشن یهو شخصیت های مونث توشون ناپدید میشه و این سوال پیش میاد که الان این همه مرد آیا از زیر بوته زدن بیرون ؟ :biggrin1: (مشکلی که کیلزون و امثالش اوایل کار داشتن :biggrin1:) ولی بازیهای بزرگ و درست درمون توی این سبک ها رو اگر در نظر بگیرید میبینید که حتماً چند تا شخصیت زن با پرداخت ردیف توشون هست :biggrin1: حضور ایشون هم الان به همین منظوره :biggrin1: نه اینکه یه زنی اینجا گذاشته باشن دور هم فیض ببریم , بلکه نشون بدن این سرزمین زن هم داره که علاوه بر مردها تونستن به بقا ادامه بدن و فقط یه گله مرد اینجا حضور ندارن :biggrin1: خود به خود عدم حضور شخصیت مونث توی این بازیها یه کمبود و ضعف در پرداخت جو و محیط حاکم بر جامعه ی مورد نظر رو ایجاد میکنه .
چرا تو كيلزون3 يكي بود بقيه همه بچه همون بودن:d

نه حرفت رو به طور كامل قبول دارم احسان اين مشكلي هست كه نه تنها تو بازي ها بلكه تو بسياري از فيلم هاي هاليوودي و صدالبته باليوودي ( :d ) باهاش رو به رو هستيم منم ردش نميكنم تو متن بالا هم منظور من از جذابيت منظور موارد حاشيه اي نبود منظورم همين كمك به اتمسفر بازي و ايجاد ارتباط ميان شخصيت ها با مخاطب بودش:d
من خودمم نميگم وجود اين شخصيت زن بده نه خيلي هم خوبه ولي تو دوتا پست قبلي هم اشاره كردم به نظر شخصي من اگه رابطه مستقيم و نقش پررنگ نداشته باشه بهتره;):dتو كه خودت ميدوني من تو بازي ها به جز موارد خاص متاسفانه چقدر زن ستيز هستم:d

@ kaizershauze

امين كاري ندارم كي خوبه كي بد ولي به الن توهين نكن ميزنم جد و آباد Inception رو به خاك سياه ميشونم:d

چرا تو كيلزون3 يكي بود بقيه همه بچه همون بودن:d

نه حرفت رو به طور كامل قبول دارم احسان اين مشكلي هست كه نه تنها تو بازي ها بلكه تو بسياري از فيلم هاي هاليوودي و صدالبته باليوودي ( :d ) باهاش رو به رو هستيم منم ردش نميكنم تو متن بالا هم منظور من از جذابيت منظور موارد حاشيه اي نبود منظورم همين كمك به اتمسفر بازي و ايجاد ارتباط ميان شخصيت ها با مخاطب بودش:d
من خودمم نميگم وجود اين شخصيت زن بده نه خيلي هم خوبه ولي تو دوتا پست قبلي هم اشاره كردم به نظر شخصي من اگه رابطه مستقيم و نقش پررنگ نداشته باشه بهتره;):dتو كه خودت ميدوني من تو بازي ها به جز موارد خاص متاسفانه چقدر زن ستيز هستم:d
اشاره کردم اون قسمت های اولش :دی
اینم که یه شخصیت فرعی ای بیش نیست نترس مشکلی ایجاد نمیکنه :دی
من نفهمیدم این تاپیک تاپیک گوتی سال هست تاپکی الن پیج هست تاپیک چی هستش
yahoo_7.gif
تاپیکی برای دور هم بودن در گذران روزهای سخت زندگی :دی

من نفهمیدم این تاپیک تاپیک گوتی سال هست تاپکی الن پیج هست تاپیک چی هستش:-/

برو بیرون:دی;)
ببین بحث از اینجا شروع شد که من گفتم ELLIE (یکی از کاراکترهای اصلی The Last of Us) مدل بهتری داره (البته نه چون خودش خفنه چون حریفش...) در ادامش هم گفتم به نظرم شخصیت پردازی بهتری داره نسبت به کاراکتر همسادهb-)اوکی!؟;)

@ Dark War
توهین نکردم به خدا،نظر شخصیم رو گفتم
تازه من هم که عکس رقیبش رو گذاشتم خواستی خودت راستش رو بگو کی بیتره:shrewd:
در ضمن من عشق Inception هم نیستم:|فقط خواستم بگم طرف تاثیرات مخربی داره

کسی هم خواست ادامه این بحث رو بکنه بریم تاپیک همساده:دی

اشاره کردم اون قسمت های اولش :biggrin1:
اینم که یه شخصیت فرعی ای بیش نیست نترس مشکلی ایجاد نمیکنه :biggrin1:
اگه مهم نباشه و نقشش پررنگ نباشه كه هيچي وگرنه خودم رو بن ميكنم پا ميشم از سايت ميرم:d

---------- نوشته در 11:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:01 PM ارسال شده بود ----------

توهین نکردم به خدا،نظر شخصیم رو گفتم
تازه من هم که عکس رقیبش رو گذاشتم خواستی خودت راستش رو بگو کی بیتره:shrewd:
در ضمن من عشق Inception هم نیستم:|فقط خواستم بگم طرف تاثیرات مخربی داره
خوب نمي خوام تاپيك رو از روال كاريش خارج كنم پس اين جواب رو ميدم و به بحث اصلي ميپردازم:d
من از بعد ديگري نگاه ميكنم ترجيح ميدم شخصيت و هنر طرف رو ببينم تا ... :d پس الن پيچ:d
منم علاقه خاصي ندارم فقط اسمش اومد دم دستم گفتم:dتاثيراتش هم بسي مثبته بايد چشم بصيرت داشته باشي:d

شرمنده اگه خارج از مبحث اصلي تاپيك صحبت كردم

بچه ها Please !
این بحث خواهران الن و اشلی رو تموم کنید , هر دو نعمت خداوند هستند و شکر کنید...
تاپیک به جای بحث در مورد Tlou شده الن VS اشلی , البته اختیار دست خودتون بچه ها ولی نکنید این بحث رو تاپیک خیلی بهتره

هر دو نعمت خداوند هستند و شکر کنید...
=))=))=))=))=))=))=))

تاپیک به جای بحث در مورد Tlou شده الن VS اشلی , البته اختیار دست خودتون بچه ها ولی نکنید این بحث رو تاپیک خیلی بهتره

کاراکتر هم بخشی از بازیس
و بحث راجع به کاراکتر هم مثل بحث در مورد بازیس
ولی چشم دیگه ادامه نمیدیم:">

راستش چند روز پیش اتفاقا داشتم به این فک میکردم که رقابت سختی داره ,اما واسم مهم نیس چون عاشقشم,در مورد تاریخ عرضه مطمئن باشید Q1 نمیاد, همه میدونیم سونی موقع عرضه gow‏ همیشه 2ماه قبل با 2ماه بعدش هیچ بازی شاخی عرضه نمیکنه! بنظرم اواسط 2013 بیاد

راستش چند روز پیش اتفاقا داشتم به این فک میکردم که رقابت سختی داره ,اما واسم مهم نیس چون عاشقشم,در مورد تاریخ عرضه مطمئن باشید Q1 نمیاد, همه میدونیم سونی موقع عرضه gow‏ همیشه 2ماه قبل با 2ماه بعدش هیچ بازی شاخی عرضه نمیکنه! بنظرم اواسط 2013 بیاد
فکر کنم 2010 یک ماه یا دو ماه قبلش Heavy Rain رو عرضه کرد :-" :d
امسال هم توی همون ماه March میخواد Sly 4 رو عرضه کنه :| البته مخاطباشون فرق دارن:d ولی بازم روی Sly تاثیر میزاره )
TLOU رو هم اگر بخواد بندازه مثلا برای Q2 که میخوره به GTA و کلا به فنا میره،تابستون هم دیگه خیلی زیادیش میشه:-" (معمولا هم تابستون بازی های شاخ عرضه نمیشن! چراش رو نمیدونم :d )
آخر سال هم که اگر نسل بعدی در کار بشه هیچی ، بهترین موفع همون Q1ـه :d

امیدواریم توی VGA تاریخ انشار رو بگن! بی خبری خیلی بده:((

همه ي ما منتظريم تا ببينيم تو اين VGA خراب شده قراره تاريخ عرضه رسمي رو كي اعلام كنن ولي من به شخصه واسه يه چيزي حتي بيشتر از اون مشتاقم...:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or