نه رضا، وجود يه زن كه به بازي لطمه نميزنه بلكه با يه شخصيت پردازي خوب ميتونه بازي رو پربارترم بكنه چه بسا كه ديديم تو سري Uncharted همين elena fisher و chloe fraser چه قدر به جذابيت و روند داستاني بازي كمك كردن ولي من تو متن بالا هم اشاره كردم كه براي من حضور يه زن تو اين عنوان بدترين اتفاق بود، چون، متاسفانه بنده تو بازي و فيلم يكم زن ستيز هستم كه همينم كار دستم داده:d
مگه میخوای باهاش ازدواج کنی که عکس میزاری:dمن از این خوشم میاد از اون بدم میاد
از اون لحاظ خب شاید منم از الن خوشم نیاد ولی خلاصه کاریزمای پیج نفی شدنی نیستb-)
تاریخ عرضه بازی به تاریخ خودمون کی هست ؟
بله عزيز اطلاعات كامل در اين مورد دارم حتما هم همينطوره.چون پايه و اساس بازي براساس رابطه بين جول و الي هستش و تلاشي كه اي دونفر براي بقا ميكنن پس به احتمال خيلي زياد ايشون نبايد نقشي در اندازه الي داشته باشن:dمصاحبه های کارگردان بازی رو بخون.بار ها اشاره کرده که تو بازی با آدمهای زیادی مواجه میشید!این هم یکی از اون هاست!قرار نیست حتما یه رابطه نزدیک با شخصیت های اصلی داشته باشه!:d
خوب تو يه چنين بازي كه جو و اتمسفر آخرالزماني داره وجود اشخاص متفاوت لازمه چون اگه نباشه باعث تعجبه و بازي رو از واقعيت دور ميكنه:d مطمئنا در طول بازي شاهد مرگ و مير افراد زيادي خواهيم بود كه مخاطب رو بيشتر درگير ميكنه:dبه هر حال تعداد زیادی کاراکتر برای همچین بازی هایی الزامی هست ! چون معمولاً توی این سبک باید چند نفر کشته بشن و یکی دو نفر تبدیل به زامبی (در اینجا گل کلم) بشن تا تأثیر بیشتری روی مخاطب بذاره ! :biggrin1: شاید این زنه هم یکی از اینا باشه ! :biggrin1:
چرا تو كيلزون3 يكي بود بقيه همه بچه همون بودن:dبحث وارد کردن شخصیت مونث توی این تیپ بازیها (آخر الزمانی یا جنگ های بزرگ و ...) اصلاً بر پایه ی موضوع جذابیت نیست ! نکته اینجاست که اکثر بازیهایی که به سمت جنگ های بزرگ , بین سیاره ای , یا تم آخرالزمانی کشیده میشن یهو شخصیت های مونث توشون ناپدید میشه و این سوال پیش میاد که الان این همه مرد آیا از زیر بوته زدن بیرون ؟ :biggrin1: (مشکلی که کیلزون و امثالش اوایل کار داشتن :biggrin1 ولی بازیهای بزرگ و درست درمون توی این سبک ها رو اگر در نظر بگیرید میبینید که حتماً چند تا شخصیت زن با پرداخت ردیف توشون هست :biggrin1: حضور ایشون هم الان به همین منظوره :biggrin1: نه اینکه یه زنی اینجا گذاشته باشن دور هم فیض ببریم , بلکه نشون بدن این سرزمین زن هم داره که علاوه بر مردها تونستن به بقا ادامه بدن و فقط یه گله مرد اینجا حضور ندارن :biggrin1: خود به خود عدم حضور شخصیت مونث توی این بازیها یه کمبود و ضعف در پرداخت جو و محیط حاکم بر جامعه ی مورد نظر رو ایجاد میکنه .
اشاره کردم اون قسمت های اولشچرا تو كيلزون3 يكي بود بقيه همه بچه همون بودن:d
نه حرفت رو به طور كامل قبول دارم احسان اين مشكلي هست كه نه تنها تو بازي ها بلكه تو بسياري از فيلم هاي هاليوودي و صدالبته باليوودي ( :d ) باهاش رو به رو هستيم منم ردش نميكنم تو متن بالا هم منظور من از جذابيت منظور موارد حاشيه اي نبود منظورم همين كمك به اتمسفر بازي و ايجاد ارتباط ميان شخصيت ها با مخاطب بودش:d
من خودمم نميگم وجود اين شخصيت زن بده نه خيلي هم خوبه ولي تو دوتا پست قبلي هم اشاره كردم به نظر شخصي من اگه رابطه مستقيم و نقش پررنگ نداشته باشه بهتره:dتو كه خودت ميدوني من تو بازي ها به جز موارد خاص متاسفانه چقدر زن ستيز هستم:d
تاپیکی برای دور هم بودن در گذران روزهای سخت زندگیمن نفهمیدم این تاپیک تاپیک گوتی سال هست تاپکی الن پیج هست تاپیک چی هستش
من نفهمیدم این تاپیک تاپیک گوتی سال هست تاپکی الن پیج هست تاپیک چی هستش
اگه مهم نباشه و نقشش پررنگ نباشه كه هيچي وگرنه خودم رو بن ميكنم پا ميشم از سايت ميرم:dاشاره کردم اون قسمت های اولش :biggrin1:
اینم که یه شخصیت فرعی ای بیش نیست نترس مشکلی ایجاد نمیکنه :biggrin1:
خوب نمي خوام تاپيك رو از روال كاريش خارج كنم پس اين جواب رو ميدم و به بحث اصلي ميپردازم:dتوهین نکردم به خدا،نظر شخصیم رو گفتم
تازه من هم که عکس رقیبش رو گذاشتم خواستی خودت راستش رو بگو کی بیتره:shrewd:
در ضمن من عشق Inception هم نیستمفقط خواستم بگم طرف تاثیرات مخربی داره
هر دو نعمت خداوند هستند و شکر کنید...
تاپیک به جای بحث در مورد Tlou شده الن VS اشلی , البته اختیار دست خودتون بچه ها ولی نکنید این بحث رو تاپیک خیلی بهتره
فکر کنم 2010 یک ماه یا دو ماه قبلش Heavy Rain رو عرضه کرد :dراستش چند روز پیش اتفاقا داشتم به این فک میکردم که رقابت سختی داره ,اما واسم مهم نیس چون عاشقشم,در مورد تاریخ عرضه مطمئن باشید Q1 نمیاد, همه میدونیم سونی موقع عرضه gow همیشه 2ماه قبل با 2ماه بعدش هیچ بازی شاخی عرضه نمیکنه! بنظرم اواسط 2013 بیاد