اگه فقط مشکل GTA هست که خیلی جای نگرانی نیست، هیچ کدوم از GTA ها تو سالی که اومدن بیشترین Goty رو نگرفتن نسل بعد هم تو زمان لانچ احتمالا بازی خیلی خفن و بترکونی نداره، برو لیست بازی های 360 و PS3 موقع لانچ رو نگاه کن متوجه میشی چی میگم البته شاید اوضاع الان خیلی فرق کنه ولی تجربه یه چیز دیگه میگه به نظر من اگه Fallout 4 تو VGA تایید نشه همه بازی های بزرگ سال بعد به یه اندازه شانس دارن، یعنی TLoU و Infinite و MGS: GZ و GTA Vدر هر صورت تلف شد بازی ... دیگه فقط باید با خود بازی حال کرد نه با موفقیتش ، یکی بخاطر GTA یکی هم بخاطر نسل بعد ... بازم امیدوارم حداقل تا قبل از معرفی نسل بعد ( احتمالا E3 ) بازی منتشر بشه که دیگه تو حال هوای نسل بعد نریم و این بازی از چشممون بیفته .
هیچی دیگه عملا بگید بازی با کلم و شلغم یکی هست !! .........
دیگه یجوری GTA ، GTA میکنید انگار ناتی گاد کم اسمیه !!
یه راس و یه قدم بگید بازی اشغال شد و یه تکبیر هم بگید و تاپیک رو هم ببندید !!!!
تکبیــــــــــر
بابا بازي نيومده چرا براش مجلس ختم گرفتيد بزاريد بياد بعد براش آه و ناله كنيد:d
استودیو های تعطیلی داریم که از بزرگترین عناوین گیمینگ ـشون رو یکجا گذاشتند سال بعد . باشد که مجلس ترحیمی دسته جمعی برای The Last of Us, GTA V, Bioshock: Infinite, MGS: Ground Zeroes, Tomb Raider و... بنا کنیم . روحشان قرین رحمت حق بادخدا بیامرزتش . بد موقعی اومد به قول دوستان و خودم . نسل داره ... میشه .
خوبه وحيد من استارت زدم تو پاتو گذاشتي رو گاز احسان هم كه عين يه مانع يهو وسط راهمون سبز شد ردش كرديم( :d ) الان نوبت نيما هستش كه تا ته پر كنه:dهیچی دیگه عملا بگید بازی با کلم و شلغم یکی هست !! .........
دیگه یجوری GTA ، GTA میکنید انگار ناتی گاد کم اسمیه !!
یه راس و یه قدم بگید بازی اشغال شد و یه تکبیر هم بگید و تاپیک رو هم ببندید !!!!
خوبه وحيد من استارت زدم تو پاتو گذاشتي رو گاز احسان هم كه عين يه مانع يهو وسط راهمون سبز شد ردش كرديم( :d ) الان نوبت نيما هستش كه تا ته پر كنه:d