The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
در هر صورت تلف شد بازی ... دیگه فقط باید با خود بازی حال کرد نه با موفقیتش ، یکی بخاطر GTA یکی هم بخاطر نسل بعد ... بازم امیدوارم حداقل تا قبل از معرفی نسل بعد ( احتمالا E3 ) بازی منتشر بشه که دیگه تو حال هوای نسل بعد نریم و این بازی از چشممون بیفته .

در هر صورت تلف شد بازی ... دیگه فقط باید با خود بازی حال کرد نه با موفقیتش ، یکی بخاطر GTA یکی هم بخاطر نسل بعد ... بازم امیدوارم حداقل تا قبل از معرفی نسل بعد ( احتمالا E3 ) بازی منتشر بشه که دیگه تو حال هوای نسل بعد نریم و این بازی از چشممون بیفته .
اگه فقط مشکل GTA هست که خیلی جای نگرانی نیست، هیچ کدوم از GTA ها تو سالی که اومدن بیشترین Goty رو نگرفتن :دی نسل بعد هم تو زمان لانچ احتمالا بازی خیلی خفن و بترکونی نداره، برو لیست بازی های 360 و PS3 موقع لانچ رو نگاه کن متوجه میشی چی میگم :دی البته شاید اوضاع الان خیلی فرق کنه ولی تجربه یه چیز دیگه میگه :دی به نظر من اگه Fallout 4 تو VGA تایید نشه همه بازی های بزرگ سال بعد به یه اندازه شانس دارن، یعنی TLoU و Infinite و MGS: GZ و GTA V :دی

آخرین ویرایش:
نیما جان بنظرم ما اصلا نباید نگران این چیزا باشیم داداش, مگه Ps3 اومد Gow2 تحت الشعاع قرار گرفت!? بازی جایزه ای هم نبره بازم واس ما سروره مگه غیر از اینه

هیچی دیگه عملا بگید بازی با کلم و شلغم یکی هست !! .........

دیگه یجوری GTA ، GTA میکنید انگار ناتی گاد کم اسمیه !!

یه راس و یه قدم بگید بازی اشغال شد و یه تکبیر هم بگید و تاپیک رو هم ببندید !!!!

تکبیــــــــــر :دی

خدا بیامرزتش . بد موقعی اومد به قول دوستان و خودم . نسل داره ... میشه .
استودیو های تعطیلی داریم که از بزرگترین عناوین گیمینگ ـشون رو یکجا گذاشتند سال بعد . باشد که مجلس ترحیمی دسته جمعی برای The Last of Us, GTA V, Bioshock: Infinite, MGS: Ground Zeroes, Tomb Raider و... بنا کنیم . روحشان قرین رحمت حق باد
icon9.png
!

خوبه وحيد من استارت زدم تو پاتو گذاشتي رو گاز احسان هم كه عين يه مانع يهو وسط راهمون سبز شد ردش كرديم( :d ) الان نوبت نيما هستش كه تا ته پر كنه:d

خوبه وحيد من استارت زدم تو پاتو گذاشتي رو گاز احسان هم كه عين يه مانع يهو وسط راهمون سبز شد ردش كرديم( :d ) الان نوبت نيما هستش كه تا ته پر كنه:d

نه:d منظور من از اینکه نیما بیاد این بود که بیاد دیگه یکدفعه تاپیک رو هم قفل بکنه و سر درش بزنه تاپیک این بازی بدلیل GTA V و نام کوچک سازنده این عنوان ( TLOU ) ریق رحمت را سر کشید و دار فانی را وداع گفت !!

خب آخه GTA واقعا عظیمه ، GTA و کلا Open World های R* بازیهایی هستند که شاید 90% گیمرها رو تحت تاثیر قرار میدن ... اما TLOU تکلیفش مشخص نیست ، قبول دارم که ND هم خیلی کارش درسته و این بازی در E3 هم عالی درخشید ، ولی من اصلا نمیتونم اطمینانی که به GTA دارم رو به TLOU داشته باشم ... از نظر عظمت و تنوع گیمپلی که نمیتونه با GTA رقابت کنه ، ولی میتونه با داشتن یه داستان خیلی خاص و قوی ، Single Player ی که طولانی و قابلیت تکرار رو داشته باشه و مراحل و لوکیشن های متنوع سعی کنه که از GTA تاثیرگذارتر و ماندگارتر باشه . در اینصورت میشه روش حساب کرد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or