Infected Area
کاربر سایت
امسال دوستمون نیما نقش احسان رو موقع آنچارتد 3 رو بازی میکنه :d اینا هیچ قصد بدی ندارن و فقط میخوان هایپ زدایی کنن :d
امسال دوستمون نیما نقش احسان رو موقع آنچارتد 3 رو بازی میکنه :d اینا هیچ قصد بدی ندارن و فقط میخوان هایپ زدایی کنن :d
بهتره تا VGA صبر کنیمعرضه در دو نسخه ؟!
عرضه در دو نسخه ؟!به نظرم فقط در یک صورت The Last of Us می تونه خیلی بیشتر تحویل گرفته بشه یه حدس های زدم برای گفتنش تا VGA صبر میکنم اگه همه چیز اونطوری که فمر می کردم پیش بره ممکنه خیلی بیشتر از اون چیزی که تصور می کنید تحویل گرفته بشه (با فرض اینکه کیفیت نهایی اونطوری که به نظر می رسه از اب در بیاد)
یعنی اواخر سال همزمان با لانچ PS4 هم برای PS3 بیاد و هم برای PS4 ! اگه اینطور باشه با مخ میخوره زمین و من اصلا موافق نیستم :d
کسی نگفت این بازی نمیتونه goty بشه هیچ ربطی هم به سبکش نداره خیلی هم عالیه :dاخ چی میشه این tlou گوتی شه !!!!!!!!!!!ینی بزرگترین سورپرایز سال میشه
اقا لطفا یکی بیاد با منطق بگه gta واسه چی شانس اول و با توجه به گفته های شما 99% واسه گوتی شدن هست؟!!!!!!
gta5 همون قبلی هاست فقط گرافیکش بهتر شده و حالا یه کوهنوردی و سگ و بچه و این جنگولک بازی هم بهش اضافه شده!اوه یادم رفت بگم زحمت کشیدن مرحله ها شم تغیر دادن
ولی tlou تو همه چی باور نکردنی هست!به نظرم این حرفای گوتی که راجبه gta5 میزنین بیشتر درمورد tlou صدق می کنه!ینی چون این بازی open world نیست باید گوتی نشه!!!!!چه جالب!
چرا عزیز من خیلی از بچه ها با این که فن این بازین مثل همین اقا نیما عملا میگن نمیشه دیگه!!دیگه چجوری بیاد بگه !کسی نگفت این بازی نمیتونه goty بشه هیچ ربطی هم به سبکش نداره خیلی هم عالیه :d
حقیقت اینه که GTA خیلی خفنه اینم همیشه ثابت کرده!
چرا عزیز من خیلی از بچه ها با این که فن این بازین مثل همین اقا نیما عملا میگن نمیشه دیگه!!دیگه چجوری بیاد بگه !
بعدشم چرا gta خیلی خفنه!!چون ow هست دیگه!چون می شه یه ماشین گرفت رفت با هاش عشق و حال!چون یه تفنگ میگیری مردم رو عشقی می کشی!چرا جدا؟!چرا؟!
چرا عزیز من خیلی از بچه ها با این که فن این بازین مثل همین اقا نیما عملا میگن نمیشه دیگه!!دیگه چجوری بیاد بگه !
بعدشم چرا gta خیلی خفنه!!چون ow هست دیگه!چون می شه یه ماشین گرفت رفت با هاش عشق و حال!چون یه تفنگ میگیری مردم رو عشقی می کشی!چرا جدا؟!چرا؟!
واقعا منم در عجبم! چطور وقتی خدای جنگ میخواد بیاد میگن تکراریه و این حرفا دیگه نباد نسخه جدیدش بیاد! یا کال اف و میگن تکراری شده و... اما این gta تاحالا چندین نسخه داده از اول تا آخرشم عین هم حالا با پیشرفت های گرافیکی!!!! اخه چی داره خداوکیلی ؟ به جز گرافیک چیش عوض شده؟
خوب هر چن سال یه بار میاد باید این قدر تغییر رو بکنه!
من خودم از این بازی خوشم میاد ولی به نظرم حتی اگرم بخواد گوتی شه نباید این طوری از الان برنده دونستش!
ولی واقعا tlou یه فاز جداست!
gta فقط شخصیتاش عوض میشه و گرافیکش بهبود پیدا میکنه و مراحلش!این طور فرض کن که gta iv اول راهنمایی هست و gta v اول دبیرستان!
ولی با tlou انگار از مهدکودک رفتی دانشگاه