The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
god of war به هیچ وجه تکراری نیست
ولی COD دیگه شورش رو در آورده
خوب وقتی با GTA حال نمیکنید زور که نیست حال نمیکنید :d
نه داداش بازیه شاخیه رو جف چشه منم جا داره:دی
ولی این که می گین tlou تلف شد و اینا یا زیر سایه ی gta رفت من اصلا قبول ندارم!

---------- نوشته در 07:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:22 PM ارسال شده بود ----------

god of war به هیچ وجه تکراری نیست
ولی COD دیگه شورش رو در آورده
خوب وقتی با GTA حال نمیکنید زور که نیست حال نمیکنید :d

---------- نوشته در 07:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:21 PM ارسال شده بود ----------

این طور فرض کن که کاملا در اشتباهی و فقط فنهای GTA میدونن چی توی این بازی عوض میشه :d

بله خوب فن از رو فن بودنش نظر میده
قضیه سوسکس که به پسرش میگه قوربون بدن بلورت برم:دی

اقا چرا از این حرف ها میزنید GTA یه بازی یزرگ هست منم قبول دارم ولی انصافا دیگه تکراری شده :دی هی یه ماشین میدزدی میری 100 نفر رو درو میکنی :دی اخه این چی هست :دی ولی tlou یه بازی منحصر به فرد هست

اخ چی میشه این tlou گوتی شه !!!!!!!!!!!ینی بزرگترین سورپرایز سال میشه:دی

اقا لطفا یکی بیاد با منطق بگه gta واسه چی شانس اول و با توجه به گفته های شما 99% واسه گوتی شدن هست؟!!!!!!
gta5 همون قبلی هاست فقط گرافیکش بهتر شده و حالا یه کوهنوردی و سگ و بچه و این جنگولک بازی هم بهش اضافه شده!اوه یادم رفت بگم زحمت کشیدن مرحله ها شم تغیر دادن:دی
ولی tlou تو همه چی باور نکردنی هست!به نظرم این حرفای گوتی که راجبه gta5 میزنین بیشتر درمورد tlou صدق می کنه!ینی چون این بازی open world نیست باید گوتی نشه!!!!!چه جالب!

نکته اینجاست که GTA تمام چیزهایی که یه گیمر بیکار یا باکار میخواد رو داره :دی (و همین نکات هم توی , تو شم بودن بازی تاثیر مستقیم داره) یعنی اگر حال و حوصله هم نداشته باشی میری واسه خودت یه چرخی توی محیط بازی میزنی یا یه وسیله نقلیه ای سوار میشی , بی خود ول میچرخی (!!!) یا یه گله آدم میکشی یا هزاران کار دیگه ! (البته خود اینکارها باید اصولی توی بازی پیاده بشه که گیمر ترغیب بشه که خب راکستار توی این کار استاده) این چیزیه که به چشم دیدم ! یعنی طرف له له میزنه برای GTA بعد که میزاره توی دستگاه (حالا کنسول یا PC) میبینم 1 ساعت الکی داره مثلاً با ماشین ول می چرخه یا یه کارهایی میکنه آدم می مونه :دی بارها شده دیگه تو حالت کما یا چرت رفتم وقتی کنار همچین کسایی که GTA بازی میکنن نشستم :دی این چیزیه که توی دنیای گیم خیلی برای یه بازی ارزشمنده یعنی بازی بتونه حتی الکی هم شده سرگرمت کنه , چه گیمر نوب رو چه گیمر حرفه ای رو (حالا ماموریت ها و باقی المان های بازی بماند من بد ترین حالت و کم حوصله ترین حالت رو در نظر گرفتم) ولی حالا شما TLOU رو در نظر بگیر ! اگر مثل حالتی که گفتم توی اوج بی حوصلگی باشی حتی حس این نمیاد که بخوای بازی رو بذاری توی کنسول چه برسه به اینکه بخوای با برنامه بازی کنی یا برای کشتن و تیرهات برنامه بچینی و ... :دی یعنی بازی سبکش جوری نیست که در همه حال بتونه ترغیبت کنه برای بازی کردن :دی
کلاً GTA به شدت ارزش تکرار بالایی داره و به شدت هم اعتیاد آور و وقت پر کنه و محیط خیلی بزرگی برای اکتشاف داره یعنی چه با حوصله باشی چه بی حوصله همیشه یه جای خالی برای این بازی برات پیدا میشه چیزی که شاید بقیه نداشته باشن از طرفی بازی اسم بزرگی هم داره و فقط نیمی از راه رو فقط به خاطر اسمش تا الان رفته در صورتی که TLOU اولین بازی ای هست که با این نام داره ساخته میشه و اولین کار ناتی داگ در این زمینه هست در صورتی که *R توی زمینه ی GTA امتحان حودش رو پس داده :دی خیلی راحت بخشی از همین عوامل می تونه راحت تلو رو کنار بزنه ! در مورد باقی بخش ها چیزی نگفتم چون باید تا زمان عرضه ی بازی صبر کرد ولی قطعاً ماموریت های متنوع , آنلاین خسته و باقی المان های پیشرفت کرده توی این نسخه (V) می تونه میخ رو محکم بکوبه :دی

پ.ن : عجب طوماری شد :دی

همه ی طومارت قبول
biggrin1.gif
ولی گوتی شدن ینی سرگرم کردن؟!!!برا همین هست که tlou یه بازی ناب هست!نه یه بازی که حتی بچه 3 ساله هم دنبالشه!
همین دیگه , نکته اینجاست که همین سرگرم کردن ارزش یه گیم برای گوتی , امتیاز یا هر چیز دیگه ای رو میبره بالا و گرنه اگر به گرافیک و انیمیشن و ... بود الان تمام کرایسیس ها و بازیهای گرافیکی هر سال که می اومدن گوتی میشدن :دی البته نمیشه منکر باقی چیزها شد ولی همین پای بازی نگه داشتن مهم ترین نکته ـس :دی

آخرین ویرایش:
نکته اینجاست که GTA تمام چیزهایی که یه گیمر بیکار یا باکار میخواد رو داره :دی (و همین نکات هم توی , تو شم بودن بازی تاثیر مستقیم داره) یعنی اگر حال و حوصله هم نداشته باشی میری واسه خودت یه چرخی توی محیط بازی میزنی یا یه وسیله نقلیه ای سوار میشی , بی خود ول میچرخی (!!!) یا یه گله آدم میکشی یا هزاران کار دیگه ! (البته خود اینکارها باید اصولی توی بازی پیاده بشه که گیمر ترغیب بشه که خب راکستار توی این کار استاده) این چیزیه که به چشم دیدم ! یعنی طرف له له میزنه برای GTA بعد که میزاره توی دستگاه (حالا کنسول یا PC) میبینم 1 ساعت الکی داره مثلاً با ماشین ول می چرخه یا یه کارهایی میکنه آدم می مونه :دی بارها شده دیگه تو حالت کما یا چرت رفتم وقتی کنار همچین کسایی که GTA بازی میکنن نشستم :دی این چیزیه که توی دنیای گیم خیلی برای یه بازی ارزشمنده یعنی بازی بتونه حتی الکی هم شده سرگرمت کنه , چه گیمر نوب رو چه گیمر حرفه ای رو (حالا ماموریت ها و باقی المان های بازی بماند من بد ترین حالت و کم حوصله ترین حالت رو در نظر گرفتم) ولی حالا شما TLOU رو در نظر بگیر ! اگر مثل حالتی که گفتم توی اوج بی حوصلگی باشی حتی حس این نمیاد که بخوای بازی رو بذاری توی کنسول چه برسه به اینکه بخوای با برنامه بازی کنی یا برای کشتن و تیرهات برنامه بچینی و ... :دی یعنی بازی سبکش جوری نیست که در همه حال بتونه ترغیبت کنه برای بازی کردن :دی
کلاً GTA به شدت ارزش تکرار بالایی داره و به شدت هم اعتیاد آور و وقت پر کنه و محیط خیلی بزرگی برای اکتشاف داره یعنی چه با حوصله باشی چه بی حوصله همیشه یه جای خالی برای این بازی برات پیدا میشه چیزی که شاید بقیه نداشته باشن از طرفی بازی اسم بزرگی هم داره و فقط نیمی از راه رو فقط به خاطر اسمش تا الان رفته در صورتی که TLOU اولین بازی ای هست که با این نام داره ساخته میشه و اولین کار ناتی داگ در این زمینه هست در صورتی که *R توی زمینه ی GTA امتحان حودش رو پس داده :دی خیلی راحت بخشی از همین عوامل می تونه راحت تلو رو کنار بزنه ! در مورد باقی بخش ها چیزی نگفتم چون باید تا زمان عرضه ی بازی صبر کرد ولی قطعاً ماموریت های متنوع , آنلاین خسته و باقی المان های پیشرفت کرده توی این نسخه (V) می تونه میخ رو محکم بکوبه :دی

پ.ن : عجب طوماری شد :دی

همه ی طومارت قبول:دی ولی گوتی شدن ینی سرگرم کردن؟!!!برا همین هست که tlou یه بازی ناب هست!نه یه بازی که حتی بچه 3 ساله هم دنبالشه!

آخه بچه سه ساله چه میفهمه GTA چیه؟
GTA هم یه بازی ناب هست ...... پرابلم؟ :d

بله پرابلم:دی
باور کن 3 ساله نباشه 5-6 ساله هست!خودم چندین بار دیدم اومده gta خواسته ولی فروشنده گفته به درد سنت نمی خوره(صحنه:دی) مادره هم پشیمون میشه:دی
ناب نیست!احسان خوب چیزی گفت!سرگرم کنندس!

---------- نوشته در 07:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:45 PM ارسال شده بود ----------

همین دیگه , نکته اینجاست که همین سرگرم کردن ارزش یه گیم برای گوتی , امتیاز یا هر چیز دیگه ای رو میبره بالا و گرنه اگر به گرافیک و انیمیشن و ... بود الان تمام کرایسیس ها و بازیهای گرافیکی هر سال که می اومدن گوتی میشدن :دی البته نمیشه منکر باقی چیزها شد ولی همین پای بازی نگه داشتن مهم ترین نکته ـس :دی

دلیل خنده داری هست یکم:دی
چون nd با توجه به عقیده ی تو داره گل لگد میکنه:دی
اون که میگی به خاطر محبوبیت و بیش از حد معروف بودن بازیه
yahoo_4.gif

شما فکر کن فقط tlou ناب
yahoo_3.gif

من که گفتم به هیچ TLOU رو از دست نمیدم چون واقعا عالیه
شما هم که با GTA حال نمیکنی کاری نمیشه کرد خوب دوست نداری دیگه
yahoo_22.gif
من نمی فهمم چجوری بگم gta رو دوس دارم تا بفهمی:دی

آخرین ویرایش:
بله پرابلم:دی
باور کن 3 ساله نباشه 5-6 ساله هست!خودم چندین بار دیدم اومده gta خواسته ولی فروشنده گفته به درد سنت نمی خوره(صحنه:دی) مادره هم پشیمون میشه:دی
ناب نیست!احسان خوب چیزی گفت!سرگرم کنندس!

---------- نوشته در 07:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:45 PM ارسال شده بود ----------

اون که میگی به خاطر محبوبیت و بیش از حد معروف بودن بازیه :d
شما فکر کن فقط tlou ناب ;)
من که گفتم به هیچ TLOU رو از دست نمیدم چون واقعا عالیه
شما هم که با GTA حال نمیکنی کاری نمیشه کرد خوب دوست نداری دیگه :|

یعنی اواخر سال همزمان با لانچ PS4 هم برای PS3 بیاد و هم برای PS4 ! اگه اینطور باشه با مخ میخوره زمین و من اصلا موافق نیستم :d

خیلی خیلی خیلی بعید میدونم این کار رو بکنن
بازی از دست میره میسوزه
با Okami & GOW 2 که این کار رو نکردن:(

ولی مطمئنم که PS4 داره 2013 میاد:(( پولش رو نداریم=((

بقیه دوستانی که میگن GTA ناب نیست:
شماها فقط یک بازی دیگه مثل GTA با سطح کیفیه خوب البته بگید من قبول میکنم که GTA ناب نیست>:d

این VGA کی شروع میشه دیگه :-w :-w

خیلی خیلی خیلی بعید میدونم این کار رو بکنن
بازی از دست میره میسوزه
با Okami & GOW 2 که این کار رو نکردن:(

ولی مطمئنم که PS4 داره 2013 میاد:(( پولش رو نداریم=((

بقیه دوستانی که میگن GTA ناب نیست:
شماها فقط یک بازی دیگه مثل GTA با سطح کیفیه خوب البته بگید من قبول میکنم که GTA ناب نیست>:d

این VGA کی شروع میشه دیگه :-w :-w
بقیه دوستان منم دیگه نه:biggrin1:
اقا اصن ناب من مشکلی با نابیش ندارم!مشکل من اینه که از قبل گوتیش می کنین!
این هم نشانه اعتبار بالای بازیه
yahoo_4.gif
به اعتبار باشه همون طور که گفتم واسه بچه 5 ساله هم اعتبار داره(چون سرگرم کنندس)

آخرین ویرایش:

دلیل خنده داری نیست ! حقیقت محضه :دی مشکل کار اینجاست که داری تلو رو با ترازوی موفقیت آنچارتد می سنجی :دی آنچارتد یه بازی با سبک و داستان عام و همه پسند بود ولی سبک Survivor یا Horror سبکی نیست که بتونه به اون اندازه عام و همه گیر باشه چون مخاطب خاص خودش رو داره ! الان چند تا بازی توی این سبک داریم که تونسته باشن غوغایی توی جوایز آخر سال بوجود بیارن ؟ اگر باشن هم مطمئناً خیلی خیلی کم ! :دی

ولی سبک Survivor یا Horror سبکی نیست که بتونه به اون اندازه عام و همه گیر باشه چون مخاطب خاص خودش رو داره ! الان چند تا بازی توی این سبک داریم که تونسته باشن غوغایی توی جوایز آخر سال بوجود بیارن ؟ اگر باشن هم مطمئناً خیلی خیلی کم ! :دی

آخرین کسی که این کار رو کرد عاموم شینجی میکامی بود:دی البته n سال پیش:)) هرچند خیلی هم سوروایوال نبود:دی اما بعد از خودش دیگه تقریباً این سبک خوابید تا 2013 که قراره یه خبرهایی بشه>:d<
الته شاید این ها هم بتونن،اما خیلی رقیب کت و کلفت دارن:-b

دلیل خنده داری نیست ! حقیقت محضه :دی مشکل کار اینجاست که داری تلو رو با ترازوی موفقیت آنچارتد می سنجی :دی آنچارتد یه بازی با سبک و داستان عام و همه پسند بود ولی سبک Survivor یا Horror سبکی نیست که بتونه به اون اندازه عام و همه گیر باشه چون مخاطب خاص خودش رو داره ! الان چند تا بازی توی این سبک داریم که تونسته باشن غوغایی توی جوایز آخر سال بوجود بیارن ؟ اگر باشن هم مطمئناً خیلی خیلی کم ! :دی
اخه مخاطب داشتن چه ربطی به گوتی شدن داره:دی
این طوری باشه فیفا13 یا کال هم باید گوتی بشن
پس چرا میگن دیسانرد گوتی میشه؟
و اینم در نظر داشته باش tlou تو همه چیز استثناس!حتی تو این زمینه:دی

ميگم با اين اوصافي كه به راهه حتما به يه تاپيك GTA V vs The Last of us نياز پيدا ميكنيم:dبكشيد بيرون از مقايسه اين دوتا بازي يه موقع ديديد شما هنوز داريد اين دوتا رو مقايسه ميكنيد MGS اومد زده همه ي جوايز رو برد:d
------------------
m_d

نظراتت خيلي خوب بود مهدي اما نبايد پيشرفت چشمگير GTA رو هم برد زير سوال، بازي از هر لحاظ پيشرفت كرده و با تلفيق دنياي چند نسخه قبلي يك شاهكار با اصالت رو به وجود آورده;)البته بقيه حرفات رو قبول دارم:d
----------------
Chuji

حالا هي ترول كن اين بازي مارو:dبه دور از شوخي نظرات شاهكاره با اينكه يكم داري از پيش داوري ميكني ولي مواردي كه نام بردي رو قبول دارم البته اين دليل نميشه كه Tlou نتونه سال بعد جلوي بقيه عناوين قد علم كنه:d

---------------
حالا اينارو ول كنيد اين VGA بي شرف كي شروع ميشه ما بازي جديد استاد ميكامي رو ببينيم:d

يه چندتا حركت انسان دوستانه بزنم جو عوض بشه:d

LEAD_tlou-440x270.jpg

از اين عكس پاييني خيلي خوشم مياد:dتم رنگيش هم كه... :d:-"

829_max.jpg

اگه سر غذا خوردن هستيد يا كمتر از يك ساعت از وقت غذاتون گذشته عكس پاييني رو خواهشمندم، واقعا خواهشمندم باز نكنيد كه به سرتاپاي من فحش ميديد:d

The-Last-of-Us-infected-zombie.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or