نکته اینجاست که GTA تمام چیزهایی که یه گیمر بیکار یا باکار میخواد رو داره
(و همین نکات هم توی , تو شم بودن بازی تاثیر مستقیم داره) یعنی اگر حال و حوصله هم نداشته باشی میری واسه خودت یه چرخی توی محیط بازی میزنی یا یه وسیله نقلیه ای سوار میشی , بی خود ول میچرخی (!!!) یا یه گله آدم میکشی یا هزاران کار دیگه ! (البته خود اینکارها باید اصولی توی بازی پیاده بشه که گیمر ترغیب بشه که خب راکستار توی این کار استاده) این چیزیه که به چشم دیدم ! یعنی طرف له له میزنه برای GTA بعد که میزاره توی دستگاه (حالا کنسول یا PC) میبینم 1 ساعت الکی داره مثلاً با ماشین ول می چرخه یا یه کارهایی میکنه آدم می مونه
بارها شده دیگه تو حالت کما یا چرت رفتم وقتی کنار همچین کسایی که GTA بازی میکنن نشستم
این چیزیه که توی دنیای گیم خیلی برای یه بازی ارزشمنده یعنی بازی بتونه حتی الکی هم شده سرگرمت کنه , چه گیمر نوب رو چه گیمر حرفه ای رو (حالا ماموریت ها و باقی المان های بازی بماند من بد ترین حالت و کم حوصله ترین حالت رو در نظر گرفتم) ولی حالا شما TLOU رو در نظر بگیر ! اگر مثل حالتی که گفتم توی اوج بی حوصلگی باشی حتی حس این نمیاد که بخوای بازی رو بذاری توی کنسول چه برسه به اینکه بخوای با برنامه بازی کنی یا برای کشتن و تیرهات برنامه بچینی و ...
یعنی بازی سبکش جوری نیست که در همه حال بتونه ترغیبت کنه برای بازی کردن
کلاً GTA به شدت ارزش تکرار بالایی داره و به شدت هم اعتیاد آور و وقت پر کنه و محیط خیلی بزرگی برای اکتشاف داره یعنی چه با حوصله باشی چه بی حوصله همیشه یه جای خالی برای این بازی برات پیدا میشه چیزی که شاید بقیه نداشته باشن از طرفی بازی اسم بزرگی هم داره و فقط نیمی از راه رو فقط به خاطر اسمش تا الان رفته در صورتی که TLOU اولین بازی ای هست که با این نام داره ساخته میشه و اولین کار ناتی داگ در این زمینه هست در صورتی که *R توی زمینه ی GTA امتحان حودش رو پس داده
خیلی راحت بخشی از همین عوامل می تونه راحت تلو رو کنار بزنه ! در مورد باقی بخش ها چیزی نگفتم چون باید تا زمان عرضه ی بازی صبر کرد ولی قطعاً ماموریت های متنوع , آنلاین خسته و باقی المان های پیشرفت کرده توی این نسخه (V) می تونه میخ رو محکم بکوبه
پ.ن : عجب طوماری شد