VecchiaSignora
کاربر سایت
جو تاپیک اصلا مناسب نیست , هر کی میاد یه نظر میده سریعا در مقابلش جبهه میگیرید.
و خداوند کنایه را آفرید !اقا احسان :
حق با شماست و tlou رو 10 نفر به زور بازی میکنن و شک نکن gta گوتی هست.
من وقتی گفتم 10 نفر منظورم تعداد کم بود وقتی میایید حرف من رو به مسخره میگیرید یعنی دقیقاً همین رو می خواستید بگید !من همچین چیزی گفتم؟
واقعاً منظور حرفهام رو نمیگیری یا نمی خوای ؟ دارم نسبت به فن بیس GTA یا سایر سبک های عامه پسند با فن بیس بیشتر میگم !ینی در این حد داغونه که تعداد کم بازیش کنن؟
بعد از 3 بار نقل قول پست رو ویرایش میکنی !من نگفتم یه اندازه می فروشن!!!این غیر ممکنه!!tlou خیلی زور بزنه فقط رو ps3 می تونه بفروشه ولی...
پس خواهشا حرف تو دهن ادم نزارید!
من نگفتم یه اندازه می فروشن!!!این غیر ممکنه!!tlou خیلی زور بزنه فقط رو ps3 می تونه بفروشه ولی...و خداوند کنایه را آفرید !
نه عزیزم حق با شماست tlou همونقدر مخاطب داره و میفروشه که GTA مخاطب داره و میفروشه
من وقتی گفتم 10 نفر منظورم تعداد کم بود وقتی میایید حرف من رو به مسخره میگیرید یعنی دقیقاً همین رو می خواستید بگید !
نه باو دارم احساس نگرانی میکنمامیر جون من ، جون من ، جون من ، جون من بگو هدفت چیه ؟؟ :d
اومدی الان مثلا ترول کنی یا بری رو مخ ؟؟ :d
ما الان با خودی ها به اندازه کافی مشکل داریم دیگه شما مته نشید :d
بعد از 3 بار نقل قول پست رو ویرایش میکنی !
باشه آقا من تسلیمم آخر سال میبینمتون .
نه بابا :d شما مگه خودی هستید ؟؟ :d
جو تاپیک اصلا مناسب نیست , هر کی میاد یه نظر میده سریعا در مقابلش جبهه میگیرید.
بقیه دوستان:
بنده شکر خوردم .....
اصن این بازی worst of the year !!
مساله مهم اینجا تحویل گرفته شدن بازی در سال بعد هست . اگه GTA نبود من راحت میگفتم tlou سال بعد همه رو منفجر میکرد ولی وجود GTa باعث میشه آدم نتونه همچین حرفی بزنه . ولی باز میتونیم امیدوار باشیم که ND یه معجره دیگه مثل U2 انجام بده و بزنه دک و پوز GTA رو بیاره پایین
پ.ن : هر جور بشه این بازی فوق العادست .
فکر کنم اولین بار کار من بودبعد از دیدن تریلر فلان بازی اومدم پست دادم
بابا چرا اینقدر سریع شوما قاط میزنی میری میزنی کانال 8!؟!؟ فکر کنم این بحث مسخره GOTY رو خود خر احمقم بودم که شروع کردم و پای اون سگ مصب GTA رو به این تاپیک باز کردم،شرمنده ی همه ام
به خدا کسی چیزی میگه و از فلان بازی (یا بیشعوری مثل من از Developer) اسم میبره به این معنی نیست که ND یا TLOU کوچیکن بیشتر به این معنی که اگه یه چیزی خفن باشه دلیل نمیشه شماره 1 هم حتماً باشه!!!
بابا چرا اینقدر سریع شوما قاط میزنی میری میزنی کانال 8!؟!؟ فکر کنم این بحث مسخره GOTY رو خود خر احمقم بودم که شروع کردم و پای اون سگ مصب GTA رو به این تاپیک باز کردم،شرمنده ی همه ام
به خدا کسی چیزی میگه و از فلان بازی (یا بیشعوری مثل من از Developer) اسم میبره به این معنی نیست که ND یا TLOU کوچیکن بیشتر به این معنی که اگه یه چیزی خفن باشه دلیل نمیشه شماره 1 هم حتماً باشه!!!
بچه ها قبلا هم گفتم, اکثر کسایی که میان تو این تایپک فن Tlou هستن پس بنظرم واس ما که عاشق بازی هستیم فقط وعده های ND مهمه, البته درسته گوتی بشه همه سرمست میشم اما در وهله اول بنظرم مهم اون انتظاریه که از خود بازی داریم