The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
خوب مث که همه کاسه کوزه سر من داره میشکنه!!
اقا احسان :
حق با شماست و tlou رو 10 نفر به زور بازی میکنن و شک نکن gta گوتی هست.
امیرحسین(خبرنگار):
من فک کردم شما فن p3 هستی ببخشید اگه ناراحتت کردم و از کلمه ی بدی استفاده کردم!جدی نگفتم!داغ بودم
بقیه دوستان:
بنده شکر خوردم .....
اصن این بازی worst of the year !!
پ.ن:اصلا به من چه کدوم گوتی میشن!!!!!!!دوستان هم هرچی نظر میدن محترمه
من از بازیی که بخوام لذت می برم و تو ذهن خودم گوتی هست!
حالا حتی اگه woty بشه!!!!!!!!!!مگر این که tlou تو تریلر الکی باشه و شاهد یک بازی ابکی باشیم!!!!!

جو تاپیک اصلا مناسب نیست , هر کی میاد یه نظر میده سریعا در مقابلش جبهه میگیرید.

میلاد جان به جون خودم اینجوری نیست !! :d

اگه تاپیک انحصاری گنده اون طرف رو دنبال میکردید اینجا همچین حرفی نمیزدید !! . ما اینجا با همه چه انتقاد کنند و چه نکنند با روی خنده و شوخی جوابشون رو میدیم ولی تو تاپیک بعضی ها ، با کنایه و تهمت و فحش ادم رو بیرون میکردند !!

جو اینجا خیلی عالی بود و هست مگه اینکه .. :d

اقا احسان :
حق با شماست و tlou رو 10 نفر به زور بازی میکنن و شک نکن gta گوتی هست.
و خداوند کنایه را آفرید !
نه عزیزم حق با شماست tlou همونقدر مخاطب داره و میفروشه که GTA مخاطب داره و میفروشه >:d<
من همچین چیزی گفتم؟
من وقتی گفتم 10 نفر منظورم تعداد کم بود وقتی میایید حرف من رو به مسخره میگیرید یعنی دقیقاً همین رو می خواستید بگید !
ینی در این حد داغونه که تعداد کم بازیش کنن؟
واقعاً منظور حرفهام رو نمیگیری یا نمی خوای ؟ دارم نسبت به فن بیس GTA یا سایر سبک های عامه پسند با فن بیس بیشتر میگم !
==============
من نگفتم یه اندازه می فروشن!!!این غیر ممکنه!!tlou خیلی زور بزنه فقط رو ps3 می تونه بفروشه ولی...
پس خواهشا حرف تو دهن ادم نزارید!
بعد از 3 بار نقل قول پست رو ویرایش میکنی ! :|
باشه آقا من تسلیمم آخر سال میبینمتون .

آخرین ویرایش:
و خداوند کنایه را آفرید !
نه عزیزم حق با شماست tlou همونقدر مخاطب داره و میفروشه که GTA مخاطب داره و میفروشه
yahoo_6.gif

من وقتی گفتم 10 نفر منظورم تعداد کم بود وقتی میایید حرف من رو به مسخره میگیرید یعنی دقیقاً همین رو می خواستید بگید !
من نگفتم یه اندازه می فروشن!!!این غیر ممکنه!!tlou خیلی زور بزنه فقط رو ps3 می تونه بفروشه ولی...
پس خواهشا حرف تو دهن ادم نزارید!

آخرین ویرایش:
امیر جون من ، جون من ، جون من ، جون من بگو هدفت چیه ؟؟ :d
اومدی الان مثلا ترول کنی یا بری رو مخ ؟؟ :d

ما الان با خودی ها به اندازه کافی مشکل داریم دیگه شما مته نشید :d
نه باو دارم احساس نگرانی می‌کنم:دی
باو منم دل دارم تریلر جدید می‌خوام خب:دی:|:(

به ND که نباید شک کرد در مورد کیفیت بازی ، اون از اون

مساله مهم اینجا تحویل گرفته شدن بازی در سال بعد هست . اگه GTA نبود من راحت میگفتم tlou سال بعد همه رو منفجر میکرد ولی وجود GTa باعث میشه آدم نتونه همچین حرفی بزنه . ولی باز میتونیم امیدوار باشیم که ND یه معجره دیگه مثل U2 انجام بده و بزنه دک و پوز GTA رو بیاره پایین :دی

پ.ن : هر جور بشه این بازی فوق العادست .

The last of us is Best Game for Ever

اگه The last of us همون بازیی که توی این چند تریلر اخیر دیدیدم باشه , رقابت با این بازی کار حضرت فیل (ع) است. البته GTA V هم بسیار عالی ظاهر شده , ولی بهتر نیست که تا سال دیگه صبر کنیم هر 2 Game رو بازی کنیم بعد نظر بدیم ؟!

بعد از 3 بار نقل قول پست رو ویرایش میکنی ! :|
باشه آقا من تسلیمم آخر سال میبینمتون .
:))
نه باو با موبایلم هی پاک میشه بعد یادم میره چی گفته بودم یه چی دیگه میگم:دی
اقا قبول خوب چرا میزنی هر کی یه نظری داره!!!!!!!!!!!
=================================
اقا اولین نفری که تو این تاپیک این دوتا رو مقایسه کرد کی بود؟:دی
خدا بگم چی کارش کنه:دی

آخرین ویرایش:
نه بابا :d شما مگه خودی هستید ؟؟ :d

والا نمیدونم:-/ماکروفن ها که بم میگن سونی فن با چوب و چماق هم دنبالمن>:d<
جو تاپیک اصلا مناسب نیست , هر کی میاد یه نظر میده سریعا در مقابلش جبهه میگیرید.

این میدونی از کجا میاد؟!:-/از اونجایی که دیگه دوست و دشمن و رهگذر رو نمیشه تشخیص داد:دی ایقدر شر درست شده که آدم فکر میکنه اگه طرف یه چیزی گفته حتماً دشمن است!!:|
بقیه دوستان:
بنده شکر خوردم .....
اصن این بازی worst of the year !!

بابا چرا اینقدر سریع شوما قاط میزنی میری میزنی کانال 8!؟!؟:-? فکر کنم این بحث مسخره GOTY رو خود خر احمقم بودم که شروع کردم و پای اون سگ مصب GTA رو به این تاپیک باز کردم،شرمنده ی همه ام:((

به خدا کسی چیزی میگه و از فلان بازی (یا بیشعوری مثل من از Developer) اسم میبره به این معنی نیست که ND یا TLOU کوچیکن بیشتر به این معنی که اگه یه چیزی خفن باشه دلیل نمیشه شماره 1 هم حتماً باشه!!!
مساله مهم اینجا تحویل گرفته شدن بازی در سال بعد هست . اگه GTA نبود من راحت میگفتم tlou سال بعد همه رو منفجر میکرد ولی وجود GTa باعث میشه آدم نتونه همچین حرفی بزنه . ولی باز میتونیم امیدوار باشیم که ND یه معجره دیگه مثل U2 انجام بده و بزنه دک و پوز GTA رو بیاره پایین :دی

پ.ن : هر جور بشه این بازی فوق العادست .

احسنت،لایکُم نوش جونت>:d<

پ.ن:من فقط انتظار در حد درخشش Journey دارم و بسo:-)
فکر کنم اولین بار کار من بود
biggrin1.gif
بعد از دیدن تریلر فلان بازی اومدم پست دادم
biggrin1.gif

چی میگی عامو:دی اون موقع که من این رو گفتم تریلری در کار نبود
yahoo_9.gif

آخرین ویرایش:
بابا چرا اینقدر سریع شوما قاط میزنی میری میزنی کانال 8!؟!؟:-? فکر کنم این بحث مسخره GOTY رو خود خر احمقم بودم که شروع کردم و پای اون سگ مصب GTA رو به این تاپیک باز کردم،شرمنده ی همه ام:((

به خدا کسی چیزی میگه و از فلان بازی (یا بیشعوری مثل من از Developer) اسم میبره به این معنی نیست که ND یا TLOU کوچیکن بیشتر به این معنی که اگه یه چیزی خفن باشه دلیل نمیشه شماره 1 هم حتماً باشه!!!

فکر کنم اولین بار کار من بود :دی بعد از دیدن تریلر فلان بازی اومدم پست دادم :دی
پ.ن : اگر تلو گوتی شد برام یه هفته بن ببرید :دی

بچه ها قبلا هم گفتم, اکثر کسایی که میان تو این تایپک فن Tlou‏ هستن پس بنظرم واس ما که عاشق بازی هستیم فقط وعده های ND‏ مهمه, البته درسته گوتی بشه همه سرمست میشم اما در وهله اول بنظرم مهم اون انتظاریه که از خود بازی داریم

نه قاط نمی زنم یه دلیل خواستم برا گوتی شدن gta که هنوز منطقی جواب نگرفتم:|
اقا احسان میگه چون بازی عامه پسند هست و مخاطب بیشتری داره که به نظر من منطقی نیست!!
اگه این طوری باشه همون طور که گفتم کوجیما و دیوید کیج و مخصوصا ND دارن کار بیهوده انجام می دن!!!!!!!!!ینی چون mgs عامه پسند نیست شانسی نداره!!!!!!!اگه بر این مبنا گوتی رو انتخاب می کنن ترجیح می دم گوتی نشه!!!!!!!
گوتی هم گوتیای قدیم:|

بچه ها قبلا هم گفتم, اکثر کسایی که میان تو این تایپک فن Tlou‏ هستن پس بنظرم واس ما که عاشق بازی هستیم فقط وعده های ND‏ مهمه, البته درسته گوتی بشه همه سرمست میشم اما در وهله اول بنظرم مهم اون انتظاریه که از خود بازی داریم

اقا الکی جمع نبند :d ما تو تاپیکم میاییم منتظرشم هستیم ولی فن تلو نیستم الکی اکثرا مکثرا نکن:d

نشستم کلی فکر کردم (مثل خر:دی) گفتم بیام این پست رو بدم:دی
براتون مهم نباشه که بازی GOTY می‌شه، نمی‌شه، نمرش عالی می‌شه یا ضعیف! فقط براتون لذت بازی باید مهم باشه! الان همین هیلو که متاش شد 87 و امکان گوتی شدنش هم هست، به نظرم اصلا متاش و جوایزی که قرار هست بگیره یا نگیره مهم نیست و فقط اون لذتی که من موقع بازی بردم مهم بود!
یا مثلا U2 که متاش 96 شد و کلی هم جایزه برد، دوباره مهم این بود که من از بازی لذت ببرم یا نه که مثل خر لذت بردم:دی
TLOU هم اگر GOTY نشه مطمعنا خود بازی لذت بخش هست! بازی هم که لذت بخش باشه متاش پشیزی اهمیت نداره!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or