فکر کردی تاپیک ماله باباته که به ملت دستور میدی.منم طرفدار این بازیم ولی مثل شما نیستم که به خاطر یه کنسول یا یه بازی به همه بی احترامی کنمخب امیرحسین جان فک کردن نمیخواست که بلا !! منم همینو گفتم دیگه! آقا مرتضی شما هم بهتره تو این تایپک نیای تا یاران گمنام تلو ترورت نکنن جیگر!!
داداش بی احترامی نشه ولی تو تاپیکایی مثل این بازی یا halo 4 جوی درست کردن که آدم جرات نمیکنه از بازی یه ایراد کوچیک بگیره.اگه میخوای برو تو تاپیک halo یه انتقاد بکن ببین چیکارت میکنن.این جا شده مثل اونجادوست عزیز این چه طرزه حرف زدنه, من کی تا حالا به کسی بی احترامی کردم?! در شان من نیس این طرز رفتار, نمیدونم چی بگم
داداش بی احترامی نشه ولی تو تاپیکایی مثل این بازی یا halo 4 جوی درست کردن که آدم جرات نمیکنه از بازی یه ایراد کوچیک بگیره.اگه میخوای برو تو تاپیک halo یه انتقاد بکن ببین چیکارت میکنن.این جا شده مثل اونجا
یکی میاد یه حرف میزنه همچین میزنن تو پرش که دیگه بر نمیگرده اینجا.سعی کنین یه جوری رفتار کنین که دیگرانو ناراحت نکنین به خاطر یه بازی
دقیقا منظورم این آدماستکسی چرت و پرت و خزعبلات تحویل نده تو تاپیک کسی باهاش کاری نداره ولی جواب همچین حرف هایی هم همچون ری اکشن های هست . خواهشا انقدر الکی جو نگیرتتون و جو خوب تاپیک رو بهم نریزید . الکی هم هی نیاید بگید تاپیک اینجوری شده ، تاپیک اونجوری شده !
ادم فوقش بدش میاد یا ناراحت هست میشه بالا مرورگرش رو اون ضربدر یه کلیک میکنه !
داداش بی احترامی نشه ولی تو تاپیکایی مثل این بازی یا halo 4 جوی درست کردن که آدم جرات نمیکنه از بازی یه ایراد کوچیک بگیره.اگه میخوای برو تو تاپیک halo یه انتقاد بکن ببین چیکارت میکنن.این جا شده مثل اونجا
یکی میاد یه حرف میزنه همچین میزنن تو پرش که دیگه بر نمیگرده اینجا.سعی کنین یه جوری رفتار کنین که دیگرانو ناراحت نکنین به خاطر یه بازی
اگه شوخی کردی پس تقصیر من بوده متوجه نشدم ببخشید.حداقل یک عکس از این دلقکا(:d)اینا بذار تا بفهمیممن اون پستی که به دوتا دوستمون دادم با لحن شوخی بود حتی توجه کنید یکی از اون دوستان لایک هم زده! فک نکنم تا حالا کسی از من آزرده خاطر شده باشه, شما هم لطفا زود قضاوت نکن داداش ,نظرتونم واسم قابل احترامه