The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
خب امیرحسین جان فک کردن نمیخواست که بلا !! منم همینو گفتم دیگه! آقا مرتضی شما هم بهتره تو این تایپک نیای تا یاران گمنام تلو ترورت نکنن جیگر!!
فکر کردی تاپیک ماله باباته که به ملت دستور میدی.منم طرفدار این بازیم ولی مثل شما نیستم که به خاطر یه کنسول یا یه بازی به همه بی احترامی کنم

دوست عزیز این چه طرزه حرف زدنه, من کی تا حالا به کسی بی احترامی کردم?! در شان من نیس این طرز رفتار, نمیدونم چی بگم
داداش بی احترامی نشه ولی تو تاپیکایی مثل این بازی یا halo 4 جوی درست کردن که آدم جرات نمیکنه از بازی یه ایراد کوچیک بگیره.اگه میخوای برو تو تاپیک halo یه انتقاد بکن ببین چیکارت میکنن.این جا شده مثل اونجا
یکی میاد یه حرف میزنه همچین میزنن تو پرش که دیگه بر نمیگرده اینجا.سعی کنین یه جوری رفتار کنین که دیگرانو ناراحت نکنین به خاطر یه بازی;)

داداش بی احترامی نشه ولی تو تاپیکایی مثل این بازی یا halo 4 جوی درست کردن که آدم جرات نمیکنه از بازی یه ایراد کوچیک بگیره.اگه میخوای برو تو تاپیک halo یه انتقاد بکن ببین چیکارت میکنن.این جا شده مثل اونجا
یکی میاد یه حرف میزنه همچین میزنن تو پرش که دیگه بر نمیگرده اینجا.سعی کنین یه جوری رفتار کنین که دیگرانو ناراحت نکنین به خاطر یه بازی;)

کسی چرت و پرت و خزعبلات تحویل نده تو تاپیک کسی باهاش کاری نداره ولی جواب همچین حرف هایی هم همچون ری اکشن های هست . خواهشا انقدر الکی جو نگیرتتون و جو خوب تاپیک رو بهم نریزید . الکی هم هی نیاید بگید تاپیک اینجوری شده ، تاپیک اونجوری شده !

ادم فوقش بدش میاد یا ناراحت هست میشه بالا مرورگرش رو اون ضربدر یه کلیک میکنه !

کسی چرت و پرت و خزعبلات تحویل نده تو تاپیک کسی باهاش کاری نداره ولی جواب همچین حرف هایی هم همچون ری اکشن های هست . خواهشا انقدر الکی جو نگیرتتون و جو خوب تاپیک رو بهم نریزید . الکی هم هی نیاید بگید تاپیک اینجوری شده ، تاپیک اونجوری شده !

ادم فوقش بدش میاد یا ناراحت هست میشه بالا مرورگرش رو اون ضربدر یه کلیک میکنه !
دقیقا منظورم این آدماست

من اون پستی که به دوتا دوستمون دادم با لحن شوخی بود حتی توجه کنید یکی از اون دوستان لایک هم زده! فک نکنم تا حالا کسی از من آزرده خاطر شده باشه, شما هم لطفا زود قضاوت نکن داداش ,نظرتونم واسم قابل احترامه

نه عزیز من کجا اینجوریه
من خودم اون کاتانا رو با GTA کردم تو شیکم وحید (Red V) :دی

اون هیلو فن ها هم که میگید داد همه رو در آوردن،من خودم دیگه روم نمیشه بگم از HALO خوشم میاد
حتی قبول نمیکنن COD بیشتر از HALO میفروشه=))

کجا این تاپیک اونجوریه؟!:-/

من اون پستی که به دوتا دوستمون دادم با لحن شوخی بود حتی توجه کنید یکی از اون دوستان لایک هم زده! فک نکنم تا حالا کسی از من آزرده خاطر شده باشه, شما هم لطفا زود قضاوت نکن داداش ,نظرتونم واسم قابل احترامه
اگه شوخی کردی پس تقصیر من بوده متوجه نشدم ببخشید.حداقل یک عکس از این دلقکا(:d)اینا بذار تا بفهمیم
ولی خوب از این آدما زیادن که طرف فکر میکنه تاپیک ماله خودشه به خاطر یه بازی یکی دیگه رو میبره زیر سوال

البته اونجور ادما که میگین وجود دارنا اتفاقا یکی دو ماه پیش با یکیشون تو همین تاپیک برخورد کردم الانم که تو تاپیک هیلو فراوونن ولی مهدی که معلوم بود داشت شوخی میکرد
در کل همدیگه رو دوس بدارین:d

تازه مرتضی جان تو اون پستی که گفتم اکثرا فن این بازی هستن,اولش نوشته بودم همه فن این بازی هستن! بعدش گفتم الان اینو بفرستم همه میان میگن از کجا میدونی, حالا بیا درستش کن ,واس همین همه رو پاک کردم بجاش اکثرا رو گذاشتم!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or