The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
خب بحث بالاگرفت منم می‌پرم وسط:دی
به نظرم بازی تا اینجا نمایش شاهکاری رو داشته، ولی واقعا بازی همینی هست که نمایش داده می‌شه؟! هزاران حقه وجود داره که باعث می‌شه هایپ ما بچسبه به سقف!
مثلا هممون گرافیک Crysis 3 رو دیدم و باور نکردیم که خود بازی باشه، چون نمی‌شه باور کرد و مطمعنا هم با این گرافیک عرضه نمی‌شه؛ حالا هم TLOU اومده و یه چند تا نمایش بسیار زیبا و با گرافیک رو به نمایش گذاشته که خیلی دلچسب بوده تا الان ولی واقعا گرافیک بازی همین ـه و افت پیدا نمی‌کنه؟!
تو تمام قسمت هایی که گذاشته شدن ما فقط 2 چیز رو دیدیم: درگیری و دنبال راه خروج گشتن؛ حالا اگه کل بازی به همین چیز ها ختم بشه با کله نمی‌خوره زمین؟! سال بعد هم پر از بازی های شاخ ـه:دی
از GTA V و Tomb Raider بگیر تا MGS: GD که باعث می‌شه این بازی تو هر کدوم از فصل های سال بعدی منتشر بشه، به خاطر تازه کار بودنش و تازه کار بودن شرکت سازندش تو این سبک به کلی زیر سایه بره! تا همین الان هم معلوم نیست سرونوشت این بازی چی می‌شه! خیلی وقت که حتی مصاحبه هم نداشتن در موردش چه برسه به تریلر و... پس دو امکان وجود داره: یا تیم به سختی در حال کار کردن روی بازی ـه یا بازی به کندی پیش می‌ره و نمی‌تونن توی این نسل، اونطوری که می‌خوان و تا الان نمایش دادن بازی رو منتشر کنن! بین این 2 تا تقریبا یه حالت توازنی وجود داره که باعث شده نیما و احسان و بعضی از دوستان به شک بیوفتن!
از طرفی دوستان می‌گن GTA فقط سرگرم کنندس و این بازی خاص! باید توجه کرد که 90% شرکت ها فقط با تریلر و عکس الکی دارن هایپ می‌کنن و بعد از عرضه بازی تازه متوجه تفاوت فاحش بین تریلر ها و خود گیم پلی می‌شیم! برای مثلا AC 3 که همه می‌گفتن امسال دیگه می‌ترکونه و... ولی کلی باگ داشت+ افت فریم+ گرافیک نه چندان قوی که هیچ کدوم از این موارد توی تریلر ها قابل مشاهده نبود، همین موارد می‌تونه در مورد TLOU هم صدق کنه ولی GTA چی؟! R* هر وقت تریلر داده بازیش عین همون تریلر بوده! الان چرا دوستان می‌گن GTA زیاد فرقی نکرده؟! چون فقط دارن گرافیک و برخی از محیط ها رو می‌بینن درسته که چیزی که می‌بینن واقعی ـه ولی کامل نیست! هنوز هیچ مرحله و دیالوگ و نقشه و... از GTA نمایش داده نشده!
ولی TLOU چی؟! درگیری ها و محیط با گرافیکی بالا نمایش داده شده که همه رو به وجد آورده، ولی اگر بازی واقعا این نبود چی؟!
در کل امیدوارم بازی بدرخشه و بیاد دستمون و حال کنیم:دی
معذرت که طولانی شد:دی منتظر پیشنهادات و انتقادات شما عزیزان هستیم:دی

^^^
خب دیگه فرق ناتی داگ با بقیه ی سازنده ها همینجاست که الکی خالی نمیبندن برا مخاطب :دی یعنی همینی که تو نمایش ها دیدیم، حالا خوب بود، بد بود، شاهکار بود یا افتضاح بود رو تو نسخه ی اصلی میبینیم. چه بسا بهتر از این. تازه هنوز بازی تو مراحل پایانی ساخت نبوده و 100% تا اون موقع پولیش میخوره و بهتر هم میشه. همون اتفاقی که سر آنچارتد 3 هم افتاد. کافی بود نمایش های اولیه رو با نمایش های آخری مقایسه کنی تا پیشرفت رو به وضوح ببینی. به علاوه ی اینکه دقیقا همون ها رو و حتی بهترش رو تو نسخه ی اصلی هم دیدیم :دی
===
سال بعد واقعا غیر قابل پیش بینیه. دقیقا سالی هست که پرافتخار ترین سازنده ها و IP ها باهم برخورد میکنن. کوجیما با MGS، راکستار با GTA، بایوشاک و Ken Levine، ناتی داگ با TLOU، سانتامونیکا با GOW و...
از الان هیچ پیش بینی ای نمیشه کرد.

خب بحث بالاگرفت منم می‌پرم وسط:دی
به نظرم بازی تا اینجا نمایش شاهکاری رو داشته، ولی واقعا بازی همینی هست که نمایش داده می‌شه؟! هزاران حقه وجود داره که باعث می‌شه هایپ ما بچسبه به سقف!
مثلا هممون گرافیک Crysis 3 رو دیدم و باور نکردیم که خود بازی باشه، چون نمی‌شه باور کرد و مطمعنا هم با این گرافیک عرضه نمی‌شه؛ حالا هم TLOU اومده و یه چند تا نمایش بسیار زیبا و با گرافیک رو به نمایش گذاشته که خیلی دلچسب بوده تا الان ولی واقعا گرافیک بازی همین ـه و افت پیدا نمی‌کنه؟!
تو تمام قسمت هایی که گذاشته شدن ما فقط 2 چیز رو دیدیم: درگیری و دنبال راه خروج گشتن؛ حالا اگه کل بازی به همین چیز ها ختم بشه با کله نمی‌خوره زمین؟! سال بعد هم پر از بازی های شاخ ـه:دی
از GTA V و Tomb Raider بگیر تا MGS: GD که باعث می‌شه این بازی تو هر کدوم از فصل های سال بعدی منتشر بشه، به خاطر تازه کار بودنش و تازه کار بودن شرکت سازندش تو این سبک به کلی زیر سایه بره! تا همین الان هم معلوم نیست سرونوشت این بازی چی می‌شه! خیلی وقت که حتی مصاحبه هم نداشتن در موردش چه برسه به تریلر و... پس دو امکان وجود داره: یا تیم به سختی در حال کار کردن روی بازی ـه یا بازی به کندی پیش می‌ره و نمی‌تونن توی این نسل، اونطوری که می‌خوان و تا الان نمایش دادن بازی رو منتشر کنن! بین این 2 تا تقریبا یه حالت توازنی وجود داره که باعث شده نیما و احسان و بعضی از دوستان به شک بیوفتن!
از طرفی دوستان می‌گن GTA فقط سرگرم کنندس و این بازی خاص! باید توجه کرد که 90% شرکت ها فقط با تریلر و عکس الکی دارن هایپ می‌کنن و بعد از عرضه بازی تازه متوجه تفاوت فاحش بین تریلر ها و خود گیم پلی می‌شیم! برای مثلا AC 3 که همه می‌گفتن امسال دیگه می‌ترکونه و... ولی کلی باگ داشت+ افت فریم+ گرافیک نه چندان قوی که هیچ کدوم از این موارد توی تریلر ها قابل مشاهده نبود، همین موارد می‌تونه در مورد TLOU هم صدق کنه ولی GTA چی؟! R* هر وقت تریلر داده بازیش عین همون تریلر بوده! الان چرا دوستان می‌گن GTA زیاد فرقی نکرده؟! چون فقط دارن گرافیک و برخی از محیط ها رو می‌بینن درسته که چیزی که می‌بینن واقعی ـه ولی کامل نیست! هنوز هیچ مرحله و دیالوگ و نقشه و... از GTA نمایش داده نشده!
ولی TLOU چی؟! درگیری ها و محیط با گرافیکی بالا نمایش داده شده که همه رو به وجد آورده، ولی اگر بازی واقعا این نبود چی؟!
در کل امیدوارم بازی بدرخشه و بیاد دستمون و حال کنیم:دی
معذرت که طولانی شد:دی منتظر پیشنهادات و انتقادات شما عزیزان هستیم:دی

عزیز من بازی به این عظیمی ! غذا نیست که بوی خوبی داشته باشه ولی بد از اب دربیاد! ناتی داگ هستا!!!!اعتبار سونی زیر سوال میره اگه اینا افت کنه!افت چیه باید پیشرفت کنه!
بعدشم ac3 کجا این بازی کجا!تو رو به خدا این دیگه چه مقیاسی هست!مگه nd امتحان پس نداده؟!مگه un2, 3 از تریلر هاشون بهتر نبودن؟!!!
بابا شما این طوری بازی به این عظیمی رو این طوری ترول می کنین چه انتظاری می شه از فن های xshit داشت؟!!!!!
در مورد درگیری و راه فرار هم داداش سبک بازی اینه!باید درگیر بشی بجنگی و .....البته تعجب می کنم شما تو این دو تا تریلر فقط درگیری و فرار دیدی؟؟ینی به خاطر این دوتا همه جوایز e3 رو برد؟
بابا این بازی تعجب برانگیزه!شاید فکر کنین چون فن ps3 هستم اینو می گم ولی باور کنین gow:a یک دهم این بازی منو هایپ نکرد!!
در مورد بیاند هم چیزی خاصی هنوز نیومده بیرون که هایپم کنه!!!!!!!!ولی بی تعصب میگم....
این بازی با روح و روان ادم بازی میکنه!!!!

عزیز من بازی به این عظیمی ! غذا نیست که بوی خوبی داشته باشه ولی بد از اب دربیاد! ناتی داگ هستا!!!!اعتبار سونی زیر سوال میره اگه اینا افت کنه!افت چیه باید پیشرفت کنه!
بعدشم ac3 کجا این بازی کجا!تو رو به خدا این دیگه چه مقیاسی هست!مگه nd امتحان پس نداده؟!مگه un2, 3 از تریلر هاشون بهتر نبودن؟!!!
بابا شما این طوری بازی به این عظیمی رو این طوری ترول می کنین چه انتظاری می شه از فن های xshit داشت؟!!!!!
در مورد درگیری و راه فرار هم داداش سبک بازی اینه!باید درگیر بشی بجنگی و .....البته تعجب می کنم شما تو این دو تا تریلر فقط درگیری و فرار دیدی؟؟ینی به خاطر این دوتا همه جوایز e3 رو برد؟
بابا این بازی تعجب برانگیزه!شاید فکر کنین چون فن ps3 هستم اینو می گم ولی باور کنین gow:a یک دهم این بازی منو هایپ نکرد!!
در مورد بیاند هم چیزی خاصی هنوز نیومده بیرون که هایپم کنه!!!!!!!!ولی بی تعصب میگم....
این بازی با روح و روان ادم بازی میکنه!!!!
شما جدا نمی‌تونی بدون توهین به من و بقیه فن های 360 صحبت کنی؟!
ترول؟! می‌گم اگر این احتمالات باشه بازی خراب می‌شه، حالا خوبه تهش دارم می‌گم که امیدوارم اینطور نباشه!
شما می‌گی مگه ND امتحان پس نداده؛ خب مگه EA و Ubi و Acti و Capcom پس نداده بودن؟!
یه ذره منطقی باشید تورو خدا، من می‌گم اگر احتمالا اینطوری بشه بازی خراب می‌شه!
^^^
خب دیگه فرق ناتی داگ با بقیه ی سازنده ها همینجاست که الکی خالی نمیبندن برا مخاطب :biggrin1: یعنی همینی که تو نمایش ها دیدیم، حالا خوب بود، بد بود، شاهکار بود یا افتضاح بود رو تو نسخه ی اصلی میبینیم. چه بسا بهتر از این. تازه هنوز بازی تو مراحل پایانی ساخت نبوده و 100% تا اون موقع پولیش میخوره و بهتر هم میشه. همون اتفاقی که سر آنچارتد 3 هم افتاد. کافی بود نمایش های اولیه رو با نمایش های آخری مقایسه کنی تا پیشرفت رو به وضوح ببینی. به علاوه ی اینکه دقیقا همون ها رو و حتی بهترش رو تو نسخه ی اصلی هم دیدیم :biggrin1:
===
سال بعد واقعا غیر قابل پیش بینیه. دقیقا سالی هست که پرافتخار ترین سازنده ها و IP ها باهم برخورد میکنن. کوجیما با MGS، راکستار با GTA، بایوشاک و Ken Levine، ناتی داگ با TLOU، سانتامونیکا با GOW و...
از الان هیچ پیش بینی ای نمیشه کرد.
خب اون که آره ولی این کار جدیدشون ـه و تو این سبک هم تجربه ندارن:دی
U3 امتحان خودش رو پس داده بود و لازم به هایپ و... نبود چون همه بهش اطمینان داشتیم.
------
Tomb Raider رو هم بگو:دی
پ.ن: بر خلاف امضات با بیشتر حرفات موافقم ولی:دی

دوستان شدیداً خواهش مندیم با لطافت با یک دیگر برخورد بُنمایید:دی
برا من که بازی در حد Journey هم ظاهر بشه بسی خوشحال کنندس8->

میدونید که چی میگم>:)

خصوصاً شما که چراغ خاموش میای اینورها

اخه مخاطب داشتن چه ربطی به گوتی شدن داره:دی
این طوری باشه فیفا13 یا کال هم باید گوتی بشن
پس چرا میگن دیسانرد گوتی میشه؟
و اینم در نظر داشته باش tlou تو همه چیز استثناس!حتی تو این زمینه:دی

مخاطب خاص یعنی سلیقه ی خاص کسی هم نمیاد به بازی ای که به زور 10 نفر بازی میکننش گوتی بده :دی آره قربونش :دی

@ امیر هاردی :
خب از اون باب که اصلاً قابل بحث نیست :دی ناتی دو تا بازی داده که اون سال بهترین گرافیک شدن , پس نمیشه گفت اینی که نشون دادن معلوم نیست همین باشه یا ... تازه همون آنچارتد با اون عظمت حتی لودینگ و نصب هم نداشت (اونم زمانی که همه خودشون رو پاره میکردن نصب و لودینگ رو به حداقل برسونن) :دی به اضافه ی اینکه بازی از 2009 توی ساخت بوده پس وقت هم کم نمیارن :دی در کل از لحاظ بصری و ... که شکی تو کار اینا نیست مسئله اینه GTA خیلی راحت تر نظر بقیه رو به خودش جلب میکنه تا تلو :دی به خاطر اسم این سری , به خاطر تحول بزرگی که توی این شماره داشته و به خاطر گیم پلی اش :دی

خب اون که آره ولی این کار جدیدشون ـه و تو این سبک هم تجربه ندارن:دی
U3 امتحان خودش رو پس داده بود و لازم به هایپ و... نبود چون همه بهش اطمینان داشتیم.
------
Tomb Raider رو هم بگو:دی
پ.ن: بر خلاف امضات با بیشتر حرفات موافقم ولی:دی
وقتی آنچارتد رو هم ساختن تو اون سبک تجربه ای نداشتن :دی جِدا" کی فکرش رو میکرد سازنده ی Crash Bandicoot یه روز یکی از بهترین IP های این نسل و همینطور پر افتخار ترین بازی انحصاری این نسل رو بسازه؟ :دی اون هم تو سبک اکشن ادونچر TPS.
---------
Tomb Raider رو از همین الان قلم بگیر :دی شاید بازی قوی ای در بیاد ولی عمرا نمیتونه بین بازی های شاخ سال بعد سری تو سرا دربیاره :دی
پ.ن: :دی.

دوستاني كه الان يه مقدار به شك افتادن (البته اگر اين شك واقعيه و انتي هايپ ني:d)
يه با ر ديگه تريلر بازي رو ببينن. اتوماتيك همه چي درست ميشه:d
من خودم اين كارو كردم جواب داد.;):d

وقتی آنچارتد رو هم ساختن تو اون سبک تجربه ای نداشتن :دی جِدا" کی فکرش رو میکرد سازنده ی Crash Bandicoot یه روز یکی از بهترین IP های این نسل و همینطور پر افتخار ترین بازی انحصاری این نسل رو بسازه؟ :دی اون هم تو سبک اکشن ادونچر TPS.
---------
Tomb Raider رو از همین الان قلم بگیر :دی شاید بازی قوی ای در بیاد ولی عمرا نمیتونه بین بازی های شاخ سال بعد سری تو سرا دربیاره :دی
پ.ن: :دی.
خب منم همین رو می‌گم دیگه شاید نتونه تو همه سبک ها موفق بشه:دی
البته ما که از خدامونه بشه:دی
پ.ن: اون شاید رو بولد کردم که اون دوستمون نیاد من رو بخوره:دی

خب منم همین رو می‌گم دیگه شاید نتونه تو همه سبک ها موفق بشه:دی
البته ما که از خدامونه بشه:دی
پ.ن: اون شاید رو بولد کردم که اون دوستمون نیاد من رو بخوره:دی

امیر جون من ، جون من ، جون من ، جون من بگو هدفت چیه ؟؟ :d
اومدی الان مثلا ترول کنی یا بری رو مخ ؟؟ :d

ما الان با خودی ها به اندازه کافی مشکل داریم دیگه شما مته نشید :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی