The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
خب آخه GTA واقعا عظیمه ، GTA و کلا Open World های R* بازیهایی هستند که شاید 90% گیمرها رو تحت تاثیر قرار میدن ... اما TLOU تکلیفش مشخص نیست ، قبول دارم که ND هم خیلی کارش درسته و این بازی در E3 هم عالی درخشید ، ولی من اصلا نمیتونم اطمینانی که به GTA دارم رو به TLOU داشته باشم ... از نظر عظمت و تنوع گیمپلی که نمیتونه با GTA رقابت کنه ، ولی میتونه با داشتن یه داستان خیلی خاص و قوی ، Single Player ی که طولانی و قابلیت تکرار رو داشته باشه و مراحل و لوکیشن های متنوع سعی کنه که از GTA تاثیرگذارتر و ماندگارتر باشه . در اینصورت میشه روش حساب کرد .

نیما مطمئن باش همونقدر که به نام R* اطمینان دارم و داشتم و خواهم داشت برای ND هم به همون اندازه اطمینان دارم و داشتم و خواهم داشت و اگه روزی ، روزی ، روزی به ND شک کنم مطمئن باش به R* هم میشه شک کرد .

بعدهم نیما تو الان داری R* رو بر اساس عناوین قبلی و تجربه های فوق قوی که داشته سبک و سنگینی میکنی ایا بنظرت همین کارنامه قوی رو ND به اندازه کافی نداشته ؟؟

35374959076082982829.jpg

:دی
پ.ن : کپی رایت داره آقا :دی
=========
یعنی احسان تو روحت ............
yahoo_4.gif

خیلی ......
yahoo_22.gif
yahoo_4.gif
:دی
ولی برای صفحه ی game over بازی چیز خدایی میشه ها :دی
اينو خودت ساختي احسان؟
yahoo_4.gif
اگه خودت ساختي كه دمت شوفاژ 360 درجه
yahoo_4.gif

ولي مجبورم نكن كه يه عكس بسازم كه تاپيك رو منفجر بكنه ها
yahoo_4.gif
مي خواي بسازم بزارمش اينجا؟
yahoo_4.gif
خودم درست کردم که گفتم کپی رایت داره دیگه :دی

آخرین ویرایش:
اگه ND کارش رو درست انجام بده زیاد مهم نیست که GTA چیکار می کنه ! چیزی که مشخصه یه سری المان همیشه تکراری با مقداری پیشرفت هست که توی gta 5 خواهیم دید . در حالی که TLOU می تونه پر از سورپرایز و نکات نو برای منتقد ها باشه . ND با انچارتد 2 خیلی راحت mw 2 که از لحاظ fanbase و ... کاملا سرتر از سری gta هست رو شکست داد . پس می تونه این کارو تو سال 2013 با TLOU هم انجام بده !

نه:d منظور من از اینکه نیما بیاد این بود که بیاد دیگه یکدفعه تاپیک رو هم قفل بکنه و سر درش بزنه تاپیک این بازی بدلیل GTA V و نام کوچک سازنده این عنوان ( TLOU ) ریق رحمت را سر کشید و دار فانی را وداع گفت !!
آهان پس از اون لحاظ ميگي:dيعني منظورت اينه كه يهو نيما بياد ترمز بزنه:d
نیما مطمئن باش همونقدر که به نام R* اطمینان دارم و داشتم و خواهم داشت برای ND هم به همون اندازه اطمینان دارم و داشتم و خواهم داشت و اگه روزی ، روزی ، روزی به ND شک کنم مطمئن باش به R* هم میشه شک کرد .

بعدهم نیما تو الان داری R* رو بر اساس عناوین قبلی و تجربه های فوق قوی که داشته سبک و سنگینی میکنی ایا بنظرت همین کارنامه قوی رو ND به اندازه کافی نداشته ؟؟
اگه ND کارش رو درست انجام بده زیاد مهم نیست که GTA چیکار می کنه ! چیزی که مشخصه یه سری المان همیشه تکراری با مقداری پیشرفت هست که توی gta 5 خواهیم دید . در حالی که TLOU می تونه پر از سورپرایز و نکات نو برای منتقد ها باشه . ND با انچارتد 2 خیلی راحت mw 2 که از لحاظ fanbase و ... کاملا سرتر از سری gta هست رو شکست داد . پس می تونه این کارو تو سال 2013 با TLOU هم انجام بده !
به جز اون قسمت قرمز بقيه پستاتون تو حلق اين Activision :d

اينو خودت ساختي احسان؟:d اگه خودت ساختي كه دمت شوفاژ 360 درجه:d
ولي مجبورم نكن كه يه عكس بسازم كه تاپيك رو منفجر بكنه ها:dمي خواي بسازم بزارمش اينجا؟:d

فقط همین رو بگم یکی از 5 تیم بازی سازی دنیا که ND هم جزئشون نیست!!! دارن GTA میسازن و GTA بزرگترین بازیشون محسوب میشه

لول !!

دیگه دارید یه کاری میکنید به مقدسات هم چنگ بندازیم ها !!

ND همینجوری بزرگترین و گنده لات ترین و بهترین استدیو بازیسازی این نسل بوده و نیاز نیست کسی عیارشون رو مشخص بکنه !! کارکردن تو این استدیو شده ارزو بزرگترین بازیساز ها !!
یه بازی هم داره با متا پرودگار که خیلی ها تو خوابم نمیبیننش !!

البته معلومه که ND تو TOP 5 نیست !! ND تو TOP 2 هست !!

دیگه حال و حوصله دعوا با دوستان گل 3 باز رو ندارم :-<
اينجا جاش نيست ولي
من يه تار موي گنديده COD رو به 1000 تا مثل BF3 نميدم:d
----------------
حالا باشه ول كنيد هر استوديو براي طرفداراش مقدسه يكي Bioware رو جز 3 تاي اول ميدونه يكي اصلا حسابش نميكنه نظر با نظر فرق داره بهتره كه بپردازيم به همون بحث اصلي و صحبت من باب Tlou و پيش بيني هامون براي آينده اين بازي:d
----------------
احسان صبر كن به زودي عكس رو ميسازم و آپ ميكنم انگشت كوچيكه عكس تو هم نميشه ولي مفهومو خوب ميرسونه:d

اول اینکه ... نه ! :d به اندازه R* به ND اطمینان ندارم . اما اینجا بحث استودیو نیست ، بحث بازیه ، واسه من GTA یک عنوانی هست که امتحانش رو پس داده و داره بعد از 5 سال منتشر میشه و کلی پیشرفت و تحول نسبت به نسخه کاملا موفق قبلی داشته ، در نتیجه موفقیتش برای من یجورایی 100% ه ... من خیلی اهل این نیستم که از قبل روی چیزی شرط ببندم یا حرفهای اینطوری بزنم ، ولی بقدری به GTA اطمینان دارم که از الان میتونم روی موفقیتش شرط ببندم . اما TLOU این حس اطمینان رو بهم نمیده چون یک عنوان جدیده و ریسکش بالاست . ولی موفقیتش بی نهایت برام مهمه و ارزش داره ، چون پتانسیلش رو داره و میتونه یه عنوان خیلی خاص و منحصربفرد بشه .

نیمارو ولش کنید کلاً نیمه خالی رو میبینه همیشه:دی قبل از E3 هم یکسری چیزا میگفت که بعد کفش برید:دی انشالله بعد از عرضه بازی هم شاهد همین قضایا خواهیم بود:دی!

متاسفانه tlou یه رقیب غیر قابل مهار به اسم gta داره که امکان داره علیرغم همه شایستگیها این بازی پشت شایستگیهای اون بازی به چشم نیاد.
فکرشو بکنید آخر سال tlou جوایز زیادی نگیره و علتش فقط gta باشه.اوونوقت همه فحشش میدن
:d

حالا شماهم یجور شور برتون داشته انگار سال دیگه فقط GTA V و TLoU در رقابت با هم ریلیز میشن
کلا جوانان پر شوری هستید... ادامه بدین :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or