The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
خواب های ما رو باش
به جان خودم امروز خواب دیدم : از خواب که بیدار میشم یه پیام بازدید کننده از امیر حسین دارم که میگه بدو بیا اولین قسمت مانگا ریلیز شد،نگو جدی جدی یه خبرهایی بوده:-?
فقط امروز تاپیک رو پیدا نمیکردم بیام بگم:))

این آریا چرا تمام اطلاعات تماسش رو بسته ؟
biggrin1.gif
آریا لطفاً عکس اون مورچه ها که مرتبط با همین بازی بودن رو یه بار دیگه اینجا بذار پیداش نکردم
biggrin1.gif

همین نزدیکی هاست
پستت رو لایک کرده
yahoo_3.gif

این آریا چرا تمام اطلاعات تماسش رو بسته ؟ :دی آریا لطفاً عکس اون مورچه ها که مرتبط با همین بازی بودن رو یه بار دیگه اینجا بذار پیداش نکردم :دی
دم و دستگاه رو تعطیل کردیم تا اطلاع ثانوی ! :دی
اینجا بلاگش رو زده بودم. ببینین چقدر طرز فکر من و ND به هم نزدیکه ! :-" 2009 اون بلاگه رو زدم و ND هم یه کمی بعد از اون رفت سراغ این ایده ! :دی
کلاً سرچ کنی Fungus Ant ، فیلم و عکس و اینا ازش پیدا میشه. :دی

اینجا بلاگش رو زده بودم. ببینین چقدر طرز فکر من و ND به هم نزدیکه ! :-" 2009 اون بلاگه رو زدم و ND هم یه کمی بعد از اون رفت سراغ این ایده ! :دی
توی ناتی داگ کار نمی کنی:biggrin1:

دستت طلا :دی
کلاً گویا با عالم غیب در ارتباطی :دی

ND یک نمایش کاملا جدید از The Last of Us رو برای VGA امسال (هفتم دسامبر) تایید کرد.
همچنین گفته یک شخصیت جدید هم در این شماره Game Informer رونمایی کردند.
تاریخ عرضه رسمی بازی برای Q1 سال بعد و همچنین یک نمایش خوف انگیز از Infected ها:دی!

به به , ببینیم بانو ساندرلند ما بهتره یا بانوی اینا :دی
تاریخ عرضه رسمی بازی برای Q1 سال بعد و همچنین یک نمایش خوف انگیز از Infected ها:دی!
رضا خوف میشد اگر بازی رو همین امسال عرضه میکردن با وجود اون جی تی ای اینا هر چقدر هم زور بزنن زیر سایه ـش گم و گور میشن شاید آخر سال یه دمپایی توالت برنده بشن :دی
اگر امسال عرضه میشد با توجه به وضعیت فعلی بازی ها خیلی دیدنی میشد عملکردش ولی چه کنیم ناتی داگ گذاشته سال آخر این نسل و خُب سالی که یکی از پربارترین یا شاید هم پربارترین سال تاریخ گیمینگ هست IP جدیدش رو عرضه کنه
biggrin1.gif
!
سال دیگه هر بازی GOTY شد باید توی گینس ثبت شه بنظر من!
با این بازی های درپیتی که امسال عرضه شدن و به زور 2-3 عنوان خوب میشد از بین بازیهای درست حسابی و دهن پر کن کشید بیرون راحت 90% جوایز + گوتی رو می تونستن ببرن :دی حالا سال بعد حتی هوش مصنوعیش هم پشیزی ارزش نخواهد داشت :دی

آخرین ویرایش:
رضا خوف میشد اگر بازی رو همین امسال عرضه میکردن با وجود اون جی تی ای اینا هر چقدر هم زور بزنن زیر سایه ـش گم و گور میشن شاید آخر سال یه دمپایی توالت برنده بشن :دی
اگر امسال عرضه میشد با توجه به وضعیت فعلی بازی ها خیلی دیدنی میشد عملکردش ولی چه کنیم ناتی داگ گذاشته سال آخر این نسل و خُب سالی که یکی از پربارترین یا شاید هم پربارترین سال تاریخ گیمینگ هست IP جدیدش رو عرضه کنه :دی!
سال دیگه هر بازی GOTY شد باید توی گینس ثبت شه بنظر من!

یکی به من بگه سونی چیکار داره میکنه دقیقا؟ :دی 3 تا بزرگترین انحصاریاش رو گذاشته برا Q1 سال بعد :|:دی حداقل یکم فاصله بندازه بینشون :دی

همون بهتر که بازی امسال نیومد. بین این بازی های عموما درپیت امسال GOTY هم میشد افتخار زیادی نداشت به نظر من :دی

البته از یه جهت که بحثش در این مبحث نمیگنجه ولی خودتون میدونید منظورم چیه همچین بد هم نمیشد :دی

حالا افتخار زیادی نداشت باز همون یکم افتخار رو که داشت! :d سال دیگه همون رو هم نمیبره! :| علاوه بر این 3تا خفنا ، Sly رو هم گذاشته برای 3 ماه اول! :d کلا من نمیتونم سونی رو درک کنم که حرف حسابش چیه! :d
سال دیگه هم دوباره آخر سال بی بازی میشه سونی! :d مثل امسال که الان هیچ بازی شاخی نداره...(البته غیر وان پیس :-" :d )

یکی به من بگه سونی چیکار داره میکنه دقیقا؟ :biggrin1: 3 تا بزرگترین انحصاریاش رو گذاشته برا Q1 سال بعد :|:biggrin1: حداقل یکم فاصله بندازه بینشون :biggrin1:

جا داره من به همین دلیل انزجار خودم رو از سونی نشون بدم:d:|

این احمق ها فکر نمیکنن ما شبه عیدی باید با این کاسب های محترم چی کار کنیم!؟!؟:((3تا بازی 250 تومنی،حداقل:|:|:|:|:|:|:|:|:|

تازه Bioshock Infinite هم هست که Q1 میاد:(
در ضمن به احتمال 99% در جنگ GOTY های سال دیگه علاوه بر GTA & TLOU&BI یه عنوان وحشی دیگه هم داریم MGS:GZ!!!!!!
شاید باز هم باشه....
بنظرم زیاد اهمیتی نداره که تو چه موقعی میاد اگر بازی خوب باشه خوب هم نمره میگیره

اتفاقاً میلاد جان این خیلی مهمه
هم به دلایل بازاریابی و این تیپ مسائل مربوط به SONY
هم به خاطر اینکه آخرش من و شما میخوایم این بازی رو بخریم!جداً تو Q1 باید نزدیک 1 میلیون تومن پیاده بشیم~x(~x(~x(~x(
من الآن میخوام برم بیمارستان جهت آزمایش های لازم برای فروش کلیه،تا قبل از 2013 باید بفروشمش
yahoo_46.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or