The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
درود

62747585371593829016.jpg

تصویر بالا مربوط به رونمایی بزرگی در آخر این هفته است ! (فن مِید , نه رسمی) برای اولین بار در بازیسنتر :دی (لااقل فکر کنم اولین باره :دی)
منتظر ما باشید :دی

درود

62747585371593829016.jpg

تصویر بالا مربوط به رونمایی بزرگی در آخر این هفته است ! (فن مِید , نه رسمی) برای اولین بار در بازیسنتر :دی (لااقل فکر کنم اولین باره :دی)

احسان اومدی ؟؟؟:(( [-o< بیا بغلم داداش >:d<

اقا احسان خفن گیرمون میخواد بکنه . فکر کنم میخواد دست به نقاشی بشه که نفاشی هاش بس خفن هستند !!

درود

62747585371593829016.jpg

به به داش احسان گل ! :دی

artwork

ولی عجب سلاح سردی داره!
اون ماسک برای چی هست؟
Machete باحالی دستش گرفته ! :دی
احتمالاً یه جاهایی هوا آلوده هست و باید ماسک بزنن. شاید مثلاً هاگ های این قارچ ها منتشر میشه و به هرکی بخوره مسموم میشه و بعد از یه مدت قارچکی میشه ! :دی نامردا به ما که چیزی نشون نمیدن. به جاش برای کلیفی نمایش میذارن ! :|

به به داش احسان گل ! :biggrin1:
درود بر آریای کبیر :دی
-------------------------
تصویر مربوط جوءل و الیه
اینکه تابلوئه نکته توی جای استفاده ـش هست :دی

ویرایش :
توی آرت ورکه جول شبیه دی کاپریو ـه :دی

آخرین ویرایش:
artwork
ولی عجب سلاح سردی داره!
اون ماسک برای چی هست؟
این تصویر مال وقتیه که بازی معرفی شده بود و بعدا قیافه جوئل رو پخته تر کردن(ریشو:دی)

بچه ها فکر کنید با این قمه بزنی یه "فرق از بقل" رو کله ِی طرف وا کنی...هع....WoOoW

این ماسک تو فضاهای بسته و کوچیک استفاده میشه(مثل آپارتمان)
یکی از ضعفای این قارچ اینه که نمیتونه تو فضای باز قدرت انتقال داشته باشه و برعکس در فضاهای بسته به راحتی انتقال پیدا میکنه و بسیار کشندس.این ماسک هم واسه فضاهای محدود طراحی شده.فقط یه سوال پیش میاد که گاز این قارچ مرئی هست یا نه؟؟:دی
من که تو تصاویر بازی چیز خاصی ندیدم...احتملا باید قبلش هشداری چیزی دریافت کنیم که آلوده نشیم...
واسه همین گاز کشنده ND بهترین level design رو میکنه...هیجان انگیزه در حد بوگاتی....

ِآلوده ِی قارچتم ND :دی

درود

اینم از یک آخر هفته ی زیبا و زمان رونمایی از کار بزرگی که در حال انجام بود (البته هنوزم هست :دی) :دی
(سایز اصلی)

(سایز کوچک)

خب همونطور که از عکس هم پیداست من و دوست بسیار خوبم علی (Heart Broken) براتون یه مانگا از بازی the last of us ترتیب دادیم که از یکی دو هفته ی دیگه تا زمان عرضه ی بازی هر چند هفته یکبار توی همین تاپیک قرار میگیره . داستانش با قلم گیرای علی نوشته شده و من هم طراحی این مانگا رو به عهده دارم . البته خیلی دوست داشتم مانگا رو براتون به صورت رنگی عرضه کنیم ولی متاسفانه مشکل کمبود وقت و مشغله اجازه نمیده :دی (ایشالا در آینده توی یه کار دیگه) در پایین نمونه هایی از طراحی های اولیه ی این پروژه رو براتون قرار میدم تا علاقه مندان ازش استفاده کنن و در جریان کار قرار بگیرن :دی (البته همونطور که گفتم طرح ها اولیه هستن و تا الان دستخوش تغییرات ریز و درشتی شدن :دی)

در پایان هم از دوست خوبم علی دعوتم میکنم تشریف بیارن روی سِن و براتون از کلیات و سیر داستانی این مانگا بگن :دی (تشویق حضار برای علی :دی)

آخرین ویرایش:
:groupwave:
احسان برو کنار میخوام گل پرت کنم روی صحنه: :flowers:
کار بسیار به جا و خوبیه. تشکر ویژه تو حلق جفتتون:d
فقط این دست کیه اونجا نفله شده؟:d

در اینکه شاهکار میشه شکی نیست ! :d هر 2 نفر اصلی که روی بازی کار میکنن ( Bruce Straley و Neil Druckmann ) همون 2 نفر اصلی هستن که روی آنچارتد 2 کار کردن ! :d
آنچارتد 2 هم متای 96 آورد و جایزه ها رو قشنگ درو کرد ! :d
خلاصه به بعضی دوستان که هنوزم امیدوار هستن باید بگم که تیرتون خطا خواهد رفت :d

@ احسان

خداست پسر ! واقعاً مرسی :x

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or