The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
خب یه مینی کمیک 4 جلدی برای بازی معرفی شد ! :دی کار Dark Horse هست.

The Last of Us: American Dreams که در مورد گذشته Ellie هست که چطوری با سن و سال کم توی این شرایط زندگی میکرده و آشنایی اون با Joel به چه شکل بوده و ... در کل نقش Prequel بازی رو داره و بد نیست قبل از شروع بازی ، مطالعه کنین.
American Dreams قراره بهار 2013 بیاد. احتمالآ این تاریخ یه ربطی به تاریخ عرضه خود بازی هم داشته باشه و مثلآ کمی قبل از عرضه بازی باشه. IGN ازشون در این مورد پرسیده و فقط گفتن که بازی و کمیک هر دو توی یه سال عرضه میشن (نه بابا ؟! :دی) و نمیشه اطلاعات بیشتری داد ! :|

خب یه مینی کمیک 4 جلدی برای بازی معرفی شد ! :دی کار Dark Horse هست.

The Last of Us: American Dreams که در مورد گذشته Ellie هست که چطوری با سن و سال کم توی این شرایط زندگی میکرده و آشنایی اون با Joel به چه شکل بوده و ... در کل نقش Prequel بازی رو داره و بد نیست قبل از شروع بازی ، مطالعه کنین.
American Dreams قراره بهار 2013 بیاد. احتمالآ این تاریخ یه ربطی به تاریخ عرضه خود بازی هم داشته باشه و مثلآ کمی قبل از عرضه بازی باشه. IGN ازشون در این مورد پرسیده و فقط گفتن که بازی و کمیک هر دو توی یه سال عرضه میشن (نه بابا ؟! :دی) و نمیشه اطلاعات بیشتری داد ! :|

خدا رو شكر. dark horse هم كه تو كار دارك. اميدوارم كار dark ي از آب دربياد. فقط خدا نكنه يه هفته قبل بازي بدن.:(

در ادامه پست اریا ... :دی

viewer.php
[/URL][/IMG]

البته این درصورتیه که هک بشه تا بتونی دانلودش کنی! راستی قرار ندادن 3D‏ بنظرم بخاطر این بوده که احتمالا حجم بازی بیشتر از 50تا میشده که خب با توجه به حجم آنچارتد3 که تا خرخره پر بود دور از انتظار هم نبود! ببین جزیئات چقد بالاس که بلوری کم میاره!!

این بازی واقعا بازیه؟؟؟ یا ضامن نارنجک!!

همین بازی کافیه که کل صنعت گیم چنتا گام ورداره به جلو (اونم با خشتک محکمو برزنتی!!!)
هیدئو چشم تنگه این بازیو دید که باز حال کرد برگرده MG بده بیرون...

یا کوروش کبیر...سیستم مبارزات شبیه دعواهای میوه فروشا تو میدون تره باره!!آخه چقد REAL؟به طور حسابی خراب بازی شدیم...
صب کن یه دور دیگه تریلر بازیو نیگا بندارم(از دوست خوبم حسین کد تشکر و ماچ میکنم)

آخ دلم قیلی ویلی میره...این بازی حضرته گرافیکه!!! جریان یه نگاهو صد دله!

راستی یه چیزی،،،دقت کردین اینی که بازی رو انجام میده چقد قشنگ کارشو بلده؟بازی کردنشونم حرفه ایه!!تمام حرکات آنالوگش بجاس.دمش قیژ.

وقتی دیدم با سه ضربه آجر میشه چیکارا که نکرد،دیدم نسبت به آجر عوض شد!

نورپردازی قسمتی که از آسانسور سقوط میکنید هر ذهنی رو ارضای بصری میکنه...

این جوئل چقد کارش درسته تو دعوا!!!فکر کنم چنتا پرونده ضرب و شتم داشته باشه تو دادگاه انقلاب!!!

سابقه ی خاصی ازش درز نیافته؟؟؟مثلا چیکاره بوده؟
خودم یافتم: قبلا مواد پواد و اسلحه معامله میکرده(دیدی گفتم طرف سابقه داره)الان تحت تعقبیه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or