The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
اساس و پایه شکل گیری IP "آخرین ما" همین شیوع ویروس (Spore) و بوجود اومدن جو Post-Pandemic به خاطر انسان ها و موجودات مبتلا شده یا همون Infected هست, حالا اگر بخوان حذفشون کنند باید کلاً پروژه رو کنسل کنن :دی !

خب نه مثلا ميتونند بگن اين ويروس فقط باعث كشته شدن انسان ميشه نه جهشش :d

در كل حالا يه تريلر هم نشون بدن كه ما اين رو ماهشون رو ببينيم بد نميشه :d چون واقعا دوست دارم بدونم كه چكار هايي ميتونند بكنند !! ادم ميخورن ؟؟ چيزي تف ميكنند ؟؟ چجوري ميميرند !!!:d ولي راستش رو بخوايد خيلي دوست دارم از بازي حذف بشند تا با يه بازي نسبتا واقع گرايانه روبرو بشيم :d

واقعی که ما شما منظورته بازی میشه Watch dogs !:دی مشکلی نداره بودنشون با توجه به داستان بازی

واقعا بچه ها همه رو این بازی حساس شدن! ND‏ ثابت کرده بینظیرترین استودیوس!شاه دقت به جزئیات تو بازیهاس!! خدا کنه دیگه تریلر ندن تا سورپرایزتر شیم!! بچه ها باورتون میشه الان بیمارستانم!ظهر عمل داشتم!الانم با گوشی دارم اخبارو پیگیری میکنم

واقعی که ما شما منظورته بازی میشه Watch dogs !:دی مشکلی نداره بودنشون با توجه به داستان بازی
اونجا که ملت با یه تیر نمی میرن دی منظور فکر کنم حوادث دنیای واقعیه دی یعنی مشابه رفتار ما توی این دنیا توی بازی هم اتفاق بیوفته دی
این تیکه با وحیدم دی
البته از طرفی این زامبولی ها منافاتی هم با واقعیت ندارن چون اینا می تونستن مثلاً مثل خیلی از بازیهای دیگه سلاح های بیولوژیکی یا ساختن سوپر سولجر یا آزمایش های عجیب غریب برای درمان یه بیماری ناعلاج رو پیش بکشن که خب بحث خیلی مسخره , تکراری و بدور از واقعیتیه ولی اومدن با استفاده از یه اتفاق که توی خود طبیعت رخ میده , خواستن حتی زامبولی های بازی هم بیشتر از سایر بازیها یا فیلم ها با واقعیت مطابقت داشته باشه دی یعنی همچین موجوداتی از یک پدیده ی طبیعی و از دل طبیعت بیرون اومدن نه با هزار و یک جور آزمایش ساخته ی دست بشر که بعد به صورت خیلی خز از کنترل خارج بشه و همه گیر بشه دی به نوعی ریِل زامبول خلق کردن دی

دوتا سوال : :دی
کسی اینجا فیلم The road رو دیده ؟؟؟ تمام چیزایی که تا حالا نشون دادن تو بازی تو این فیلم هم هست اصلا انگار بازی این فیلم رو ساختن !!
نمی دونم چرا خیلی ها این بازی رو به فیلم i am legend ربط می دن در حالی که نداره!!!!

سوال دومم مطمئنا دیدین دیگه ولی حالا بازم می گم تو این صحنه به خون دماغ شدن جوئل دقت کردین ؟؟؟

87214434790002771934.jpg

آخرین ویرایش:
بازی کلا مربوط به شیوع قارچ و آلودگی میکروبی هستش، توی این تریلر آخری هم اون طرف وقتی میزنه پشت پای جوئل و میزنتش زمین میخواد چکش کنه( که ببینه آلوده هست یا نه) و بعد جوئل هم بهش میگه که بس کنه و اون پاکه و آلوده نیست. کلا بازی از نظر من شاید ایده ش تازه نباشه ولی با شواهدی که از تریلرها پیداس فکر میکنم برای همیشه این سبک و داستان رو متحول کنه و جایی برای سازنده های دیگه توی این ژانر و با یه همچین پرداخت داستانی و اتمسفریکی نذاره. در حقیقت فکر میکنم بهترین پرداخت یه همچین داستانی رو دیگه فقط میشه توی همین بازی دید چون اینقدر عالی کار کرده این استودیو از همه لحاظ ( با توجه به نمایش ها) دیگه جای کار رو از همه ی سازنده ها گرفته . گرافیکش به کنار اینقدر اتمسفر از توی این تریلرها جذب خون و مغز گیمرها شده که تا حالا نظیر نداشته.

دوستان به این نکته دقت کردین ؟
تمام این تریلر ها که تا اینجا پخش کردن فقط یه معنی میده
شما دیگه یه قهرمان نیستید مثل آلیس تو فیلم مسخره رزدنت اویل
یا تو خیلی از آی پی های مسخره مثلا وحشتناک که تکی بزنید دهن مهن همه هیولاها رو سرویس کنید !

تو این بازی همیشه انگار باید فرار کرد از دست این زامبولای عزیز و قهرمان بازی = مرگ !
دقیقا مثل دنیای واقعی
تو این شاهکار قراره استرس همیشه و همه جا همراه ما باشه

رسما دارم عاشق این عنوان میشم.

یا تو خیلی از آی پی های مسخره مثلا وحشتناک که تکی بزنید دهن مهن همه هیولاها رو سرویس کنید !

تو این بازی همیشه انگار باید فرار کرد از دست این زامبولای عزیز و قهرمان بازی = مرگ !
دقیقا مثل دنیای واقعی

قبلا هم ناتی داگ گفته بود که جول قهرمان نیست چیز جدیدی نیست

امیدوارم کمپانی‌های بازی سازی خود فروخته، مخصوصاً ژاپنی‌های غرب زده، با دیدن این بازی یاد بگیرند که چه جوری میشه یک بازی survival واقعی ساخت.

این کپکام از خدا بی خبر به جای اینکه سری COD رو الگو قرار بده، کمی از گروه ND خلاقیت یاد بگیره.

ND کلیشه‌ای ترین ایده رو به بهترین نحو ممکن روایت میکنه و مطمئنم برای همه تجربه جدیدی خلق میکنه. به شخصه خیلی دوست داشتم یک بازی survival تو این نسل با این کیفیت ساخته بشه.

امیدوارم کمپانی‌های بازی سازی خود فروخته، مخصوصاً ژاپنی‌های غرب زده، با دیدن این بازی یاد بگیرند که چه جوری میشه یک بازی survival واقعی ساخت.

این کپکام از خدا بی خبر به جای اینکه سری COD رو الگو قرار بده، کمی از گروه ND خلاقیت یاد بگیره.

ND کلیشه‌ای ترین ایده رو به بهترین نحو ممکن روایت میکنه و مطمئنم برای همه تجربه جدیدی خلق میکنه. به شخصه خیلی دوست داشتم یک بازی survival تو این نسل با این کیفیت ساخته بشه.
شدید موافقم و می دونم منظورت کدوم شرکته :دی
ولی اگه دقت کرده باشی اون شرکت اکثرا می خواد از رقیب سونی تقلید کنه در صورتی که سونی اهمیتی کمتری به تجاری بودن بازی میده برای همین اکثر بازی هاش داستان محور ساخته میشه

In a recent video interview on G4TV, Naughty Dog talked a bit about contextual looks, which are certain glowing objects that you can interact with in the environment. This feature is intended to add more stories into the exploratory aspects of the game. By interacting with these optional objects, more information is revealed about the characters, including their background and perspectives. You can find the “contextual looks” items on the main and tangent paths in your journey
.........

دقیقا مثل دنیای واقعی

مدل كاورگيري تو بازي حرف شما رو تأييد مي كنه.
كاملاً كاور گيري توي اين بازي طبيعي و منحصر به فرد من كه ياد ندارم بازيه ديگه اي اين سبكي باشه كاورگيريش.

قبلا هم ناتی داگ گفته بود که جول قهرمان نیست چیز جدیدی نیست

ببینید فکر کنم یکم منظورم رو بد رسوندم.
مثلا تو بازی Uncharted 3 ما با یه بتمن یا سوپرمن رو به رو نبودیم اما Nathan هم برای خودش یلی بود :دی
اما همونطور که قبلا هم خود استدیو ND هم اعلام کرد Joel به قدرت Nathan نیست اما حسی که من نسبت به این حرف دارم اینه که اوضاع خیلی بدتر از چیزیه که فکر میکنیم
شاید تو بازی با صحنه هایی رو به رو بشیم که اصلا نشه درگیر شد.

در تریلر اول تنها جایی که کله کلمی های عزیز رو زیارت میکنیم کاملا مشهوده چه دهنی ازشون صاف میشه تا بکشنش
تازه در صحنه بعدی دارن مثل چی فرار میکنن

شاید اصلا قرار نیست با این کله کلمی ها درگیر بشیم. هر چی هست هزینه درگیری با این زامبولای جدید (!) بسیار سنگینه.

میگم این کله کلمی ها هم که در روز هستن پس در شب قراره با چی رو به رو بشیم ؟ :-s

مدل كاورگيري تو بازي حرف شما رو تأييد مي كنه.
كاملاً كاور گيري توي اين بازي طبيعي و منحصر به فرد من كه ياد ندارم بازيه ديگه اي اين سبكي باشه كاورگيريش.

آره قبول دارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or