The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
اوایل بازی یادتونه فکر میکردیم یه دختر بچه بی عرضه هستش که همش جلوی دست و پامون ؟ :))
دقیقا اون موقع همش خدا خدا میکردیم که جلو دست و پامون نباشه و مثل RE4 مجبور نباشیم همش حواسمون بهش باشه . واقعا هم اگه اونجوری میشد بیشتر لذت بازی از بین میرفت .
الان هی با خودم فکر میکنم نکنه هروقت گیر کردیم بخواد بپره وسط کمکمون کنه ! :دی هرچند ND همیشه نشون داده که بازیهاش کمترین نقص ممکن رو دارن . کلا بنظرم روی کار 3 استودیو بازیسازی نباید شک کرد یکی همین + کوجیما پروداکشن و بانجی :دی

facial animation دیوانه کنندست ! قشنگ حس و حال کارکتر ها رو میشه احساس کرد . به واکنش های صورت جوئل تو این چهارتا شات دقت کنید :

جالبه اين انيميشن هاي فوق العاده فقط هم محدود به كركترهاي اصلي نميشه توي همين كات سين خوب به حالات صورت اون مردِ دقت كنين كاملاً عصبانيت و كلافگيش رو از الي ميشه احساس كرد.
يا توي نمايش قبلي بازي توي e3 اگر يادت باشه انيميشن صورت دشمن ها توي گيم پلي بازي هم منحصر به فرد بود.

آخرین ویرایش:
یه کامنت از یه بنده خدا در یکی از سایتها :d

Wow did not realize how stupid ps3 fan boys are. This game is running on a high end PC as seen by it's lighting, antilising, and resolution. Non of which are capable on ancient hardware like your shit ps3. If you have seen in a recent interview with the producer, he said that the lead platform is on PC. Which means the"PC VERSION WILL BE SUPERIOR" dumbasses

منم تریلر رو دیدم بالاخره :دی یه روز ما پای نت نبودیم از بازی تریلر اومد :))
عجب دختریه این اِلی :دی از همین الان میگم تو این بازی یکی از بهترین شخصیت پردازی ها و روابط بین کارکتر ها رو خواهیم دید. مثل روز روشنه.
کلا بنظرم روی کار 3 استودیو بازیسازی نباید شک کرد یکی همین + کوجیما پروداکشن و بانجی :دی
و صد البته سانتامونیکا :x:دی

گفتن بازی تم اکتشافی داره و باید محیط رو کنکاش کنید اما Fetch Quest دیگه فوق العادست .
"I need a car!"
"I can get you one, but first you need to get these items for me."
"OK, where? How?"
"I just happen to have this detailed map under all this junk, let's gooo!"
----
facial animation دیوانه کنندست ! قشنگ حس و حال کارکتر ها رو میشه احساس کرد . به واکنش های صورت جوئل تو این چهارتا شات دقت کنید :

این GIF هم به زیبایی نشون میده حالات چهره Joel رو !
انیمیشن ها و حالت های صورت بصورت دستی و فوق العاده حرفه ای طراحی شدن. بینظیره ! جالبه کوچکترین تفاوتی بین کات سین و گیم پلی وجود نداره . تکسچرها، مدلینگ، نورپردازی، انیمیشن ها و... همه و همه از خود گیم پلی هستن . مثلاً به تصاویر زیر از حالت چهره جوئل توی گیم پلی دقت کنید :

البته با توجه به شروع مستقیم دمو E3 از کات سین به گیم پلی مشخصه همه چیز .

ویرایش:
این هم ویدئوی از نشست بچه های ناتی داگ و اکتور های بازی در Comic-Con . یک قسمت های هم از گیم پلی نشون میده که مربوط به پشت درهای بسته E3 هست .
البته فقط Interact پوستر Down of the Wolf :دی بقیه ش همون دمو E3 ـه !
http://www.youtube.com/watch?v=sPznn4ys5rE&feature=youtube_gdata_player

دقیقه 32 ببعد .

آخرین ویرایش:
گفتن بازی تم اکتشافی داره و باید محیط رو کنکاش کنید اما Fetch Quest دیگه فوق العادست .

----

این GIF هم به زیبایی نشون میده حالات چهره Joel رو !
انیمیشن ها و حالت های صورت بصورت دستی و فوق العاده حرفه ای طراحی شدن. بینظیره ! جالبه کوچکترین تفاوتی بین کات سین و گیم پلی وجود نداره . تکسچرها، مدلینگ، نورپردازی، انیمیشن ها و... همه و همه از خود گیم پلی هستن . مثلاً به تصاویر زیر از حالت چهره جوئل توی گیم پلی دقت کنید :

البته با توجه به شروع مستقیم دمو E3 از کات سین به گیم پلی مشخصه همه چیز .

ویرایش:
این هم ویدئوی از نشت بچه های ناتی داگ و اکتور های بازی در Comic-Con . یک قسمت های هم از گیم پلی نشون میده که مربوط به پشت درهای بسته E3 هست .
البته فقط Interact پوستر Down of the Wolf :دی بقیه ش همون دمو E3 ـه !
The Last of Us - Behind the Scenes with Naughty Dog Panel - YouTube

دقیقه 32 ببعد .

قربوت دستت فقط همون یه تیکش رو ببر بزار:x
نشست بچه های ناتی داگ و اکتور های بازی در Comic-Con کجاست؟ لینکش؟

Hideo Kojima paid a sneaky visit to see The Last of Us at E3, according to a tweet by Naughty Dog boss Ethan Wells, to learn the secrets of why PS3's flagship game looks so fantastic. The answer, as PSM3 discovered during an alternate playthrough of the Sony E3 demo, is down to bearded hero Joel's 'punch lasers'.
The Last of Us: Is this already the best game of next year ؟

ادم این مقاله رو از کسایی که پشت درهای بسته دمو 15 دقیقه ای رو دیدن میخونه کف میکنه واقعا :دی !

At the demo's end, Joel and Ellie locate a lift shaft (press R2 to 'see' clues). They clamber onto the lift's roof, and its coils heave ominously, before Joel boosts Ellie (with Triangle) to the floor above. Suddenly, the lift collapses, and Ellie looks on helplessly as Joel crashes many floors below into water, nursing an injured arm.
"Joel! Joel!" she cries. "I'm all right," he barks, panting for breath. Joel wades through deep water in a dark corridor wielding a spot-lit pistol - it looks incredible - and music fades into life as the demo ends. Amazing. Joel remembers the world before the fungus outbreak, but Ellie has only ever known the marshall law of the quarantine zones. Their journey explores the worst - and best - of humanity, so you won't just battle survivors, but meet farming communities, striving to create a better life.

آخرین ویرایش:
من موندم این ها چرا همش پشت درهای بسته نشون می دن مگه ملت ادم نیستن
بالاخره که بازی میاد اونموقع که دیگه نمی تونن بگن نمی شه این قسمت رو بازی کنید

بهتره خوب! :d پشت درهای بسته نشون ندن ما که تحمل نداریم میشینیم همه ی تریلرهاش رو میبینیم! اینجوری بهتره چیزی هم لو نمیره برامون!
وگرنه میشه مثل GOW III و U3 که بیشتر از نصف بازی رو نشون داده بودن! :d

اتفاقاً اين عدم نمايش براي گيميرها ونمايش دادن هاي مكرر tlou براي منتقدين پشت در هاي بسته نشانه احتياط يا ترس nd نيست برعكس نشانه اوج اعتماد به نفس و شهامت مسئولين اين سازنده گيم رو ميرسونه، ميپرسيد چرا؟
چون اين گيميرها نيستن كه به بازي نمره ميدن كه بگيم nd براي سورپرايز كردن اون ها از نمايش زياد بازي براي عموم خود داري ميكنه اتفاقاً هر چي همچين بازي بيشتر نمايش عمومي داشته باشه براش تبليغ بيشتريه و توي فروش بازي تأثير مستقيم داره، در عوض nd چيكار مي كنه مياد بازي رو براي كسايي كه قرار به بازي نمره بدن وبايد موقع نقد كردن بازي به نكات غافلگير كننده برخورد داشته باشن نمايش هاي مكرر ميزاره
چون حتي باز نكات غافلگير كننده ي ديگه اي هم داره كه بازهم منتقدين رو سورپرايز كنه، حالا خودتون قضاوت كنيد ايا nd از كارش در اوج اعتماد به نفس نيست؟
من خودم از اين كار nd بسيار لذت بردم و ازش دو تا نتيجه گرفتم:
١ nd از فروش بازي مطمئن چون خيلي از بازي نمايش عمومي نمي زاره.
٢ nd خيالش از نمره هاي بازي راحت چون مدام نمايش هاي مكرر براي منتقدين پشت درهاي بسته مي زاره.

٢ nd خيالش از نمره هاي بازي راحت چون مدام نمايش هاي مكرر براي منتقدين پشت درهاي بسته مي زاره.
مدام ؟ نه برادر من, پستی که دادم منظورم همون دمو 15 دقیقه ای E3 بود که ما قسمتیش رو بصورت عمومی دیدیم .

پ.ن: عجب کاوری زدن برای ماه آگوست OPM AU :d :
84911570228634992117.jpg

آخرین ویرایش:
من یک دمو چند روز پیش از پردیس دانلود کردم برای The last of us بود خیلی جذاب بود توe3نشان نداده بودن یک نفر بهشون کمک میکنه خیلی گرافیک بازی بالا بود کف کردم امسال بهترین بازی سال خواهد شد شکی درش نیسته

مدام ؟ نه برادر من, پستی که دادم منظورم همون دمو 15 دقیقه ای E3 بود که ما قسمتیش رو بصورت عمومی دیدیم .

پ.ن: عجب کاوری زدن برای ماه آگوست OPM AU :d :
84911570228634992117.jpg
چه کاور خوفی
همین رو برای بازی هم بذارن خیلی توپه
حساب کن با چاقو بزنی چشم های یارو رو در بیاری
یا این که گلوش روببری
یا این که چاقو رو بزنی توی مغزش
چقدر اهداف پلید دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن