The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
عجب لاتیه این Ellie !! :دی یعنی قشنگ نشون میده که کسی توی بچگی بالای سرش نبوده ! :دی
اون لوله چیز درست حسابی ای نبود که کندش زیاد سخت باشه ! یه لوله زنگ زده بوده که 20 و خورده ای سال کسی کاری باهاش نداشته و دیگه شل و ول شده ! :دی
خوبی ویدئوهای TLoU اینه که برعکس U3 چیز خیلی خاصی نشون نمیدن. یعنی تا الآن 3،4 تا ویدئو و یدونه گیم پلی اومده ، ولی تقریبآ چیز بزرگی رو لو نداده.

چه صفی هم بستن ملت برای دیدن نمایش :دی:
47832765992849004936.jpg

70073157834883778304.jpg

30313811940616000375.jpg

آخرین ویرایش:
یه سوال این همون کات سینی هست که در Comic-conاز این شاهکار نشون دادن؟این بازی واقعا محشره و همچنین دلم برای joelمی سوزه به خاطر سروکله زدن با کله شقی مثل الی:d

همچین می گفتین معصوم انگار که یادتون نیست تو E3 تو صورت یارو اجر پرت کرد:d
ماشالله خوب فحش می ده کتک می زنه خوب هم جواب می ده:d
پس لات محلشون الی بوده:d

وای این الی عجب بچه ی تُخسی بود دی خیلی حال کردم دی از ایناس که وسط دعوا یکی باید بیاد سواش کنه دی
فوق العاده کار کردن روی شخصیت الی، یعنی خیلی زیبا نشون میده یک دختر بچه بی پدرو مادر تو یک محیط آخر الزمانی چجوری باید گلیم خودشو از آب بکشه بیرون :دی یکی دوبار اگر جوئل جلوشو نگرفته بود اون یارو بیل رو بافته بود :دی !

فوق العاده کار کردن روی شخصیت الی، یعنی خیلی زیبا نشون میده یک دختر بچه بی پدرو مادر تو یک محیط آخر الزمانی چجوری باید گلیم خودشو از آب بکشه بیرون :دی یکی دوبار اگر جوئل جلوشو نگرفته بود اون یارو بیل رو بافته بود :دی !

به علاوه ی اینکه توی نور روشن روز زامبولی ها بهشون حمله کرده بودن ! خدا بخیر بگذرونه دی

بسی زیبا بود

و نشون داد که الی پارتنر خوبی برای جوئل هست، جفتشون کله خرابند :d

آخه از یه دختر 13 -14 ساله تو همچین موقعیتی انتظار دارید بچه سربه زیر و مظلومی باشه؟ اصلاً اون صحنه‌های مبارزه با شکارچیان آدم‌ها یه مرد 60 ساله رو قصی القلب می‌کنه :d

به علاوه ی اینکه توی نور روشن روز زامبولی ها بهشون حمله کرده بودن ! خدا بخیر بگذرونه دی

>:d

آخرین ویرایش:
تریلر عالی بود . فوق العاده بود . مطمئنم از نظر صداگذاری همه-ی بازیها رو مورد عنایت قرار میده . انیمیشن صورتهاشون هم خیلی خوب بود . جزئیات صورت هم همینطور . الی هم نشون داد شخصیت کاملا متفاوتی نسبت به یک دختر عادی تو همین سن داره .
لذت بردیم اساسی هنوزم اون زامبولیهارو درست نشونمون ندادن انقدر در خفا کارشون رو میکنن که تشنه-ی یک تریلر از قسمت ترسناک بازی بشیم .

ایول منم به شدت حال کردم با رفتارش
اوایل بازی یادتونه فکر میکردیم یه دختر بچه بی عرضه هستش که همش جلوی دست و پامون ؟ :))
با این چیزی که من دیدم فکر کنم تو بازی این بیشتر نقش داشته باشه تا ما :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or