The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
خوب شد من یه چیزی گفتم همه استاد اسپم ها و متعصب ها تونستن نفری یه پست به ارسالهاشون اضافه کنن !!

واقعا خسته نباشید از این همه اندیشه فکری!!

اما باید قبول کرد که کاراکتر تا حد زیادی به سم فیشر شباهت داره !

اصلا هم برام مهم نیست که دیگه این حرفو قبول داریید یا نه ! :d​

خوب شد من یه چیزی گفتم
عجیبه هیچکدوم از منتقدان و ...این موضوع رو نفهمیدن,واقعا هوش و زکاوت بسیار بالایی دارید تبریک میگم.

دوستان هر پستي كه ارزش جواب دادن يا نقل قول كردن نداره كه .

با این جمله کاملا موافقم.

آخرین ویرایش:
خوب شد من یه چیزی گفتم همه استاد اسپم ها و متعصب ها تونستن نفری یه پست به ارسالهاشون اضافه کنن !!

واقعا خسته نباشید از این همه اندیشه فکری!!

اما باید قبول کرد که کاراکتر تا حد زیادی به سم فیشر شباهت داره !

اصلا هم برام مهم نیست که دیگه این حرفو قبول داریید یا نه ! :d​
ولی حالا بدون تعصب و این حرفها من شباهتی نمیبینم.
چشم های سم فیشر ریز و تو رفته هستن ولی مال جوئل درشت و گرد.
همینطور لب های باریک سم و لب های ضخیم تر جوئل.
ریش ها و موهای جوئل هم خیلی پر پشت تر از موها و ریش های سم هست. مدل موشون هم فرق میکنه.
شاید تنها شباهتشون داشتن ریش باشه :دی

ولی حالا بدون تعصب و این حرفها من شباهتی نمیبینم.
چشم های سم فیشر ریز و تو رفته هستن ولی مال جوئل درشت و گرد.
همینطور لب های باریک سم و لب های ضخیم تر جوئل.
ریش ها و موهای جوئل هم خیلی پر پشت تر از موها و ریش های سم هست. مدل موشون هم فرق میکنه.
شاید تنها شباهتشون داشتن ریش باشه :دی

اخرش ما نفهميديم چه شباهتى ايشون ديده اين همه هم پا فشارى ميکنه.

انجا واقعا مثل این که شده اسپم بازی اگه نظری دارین برین جای دیگه تاپیک بزنین هرچقد خواستین به بازی گیر بدین اما اینجا نه محل مقایسه هستش نه آرزو های بعضی ها نه ... انقدر اسپم پراکنی نکنید .

مثل این که تاپیک بازی TLOU هستش تا وقتی نیومده میتونین راجب خبر های قبلی یا خود بازی نظر بدین به جای ..... انقدر بدم میاد تاپیک رو آدم باز میکنه ببینه خبر جدید امده میبینه مثل بچه ها تاپیک بازی رو کردین تاپیک عکس سم و .... اگه اینجوری باشه هزار تا کارکتر مثل کاراکتر های دیگه هستن تو بازی های مختلف خوب که چی بشه ؟ الان باید گریه کنیم ؟ کافیه دیگه انقدر بچه بازی .

بهترین بازی سال خواهد شد nd این بازی رو بهتر از un 1 2 3 درست میکند اگر دقت کنید ازun 1 2 3 به مراتب و پله پله بازی زیباتر شد پس این بازی هم همین روال رو خواهد طی کرد

استاد به اندازه ای به پروژه آتی ناتی داگ (آخرین ما) علاقه مند شدن که در بدو ورودشون به ایالت کالیفرنیا از استودیو مرکزی ND دیدن فرمودند :
87861792598066993502.jpg

https://twitter.com/evan_wells/status/222416562261471232

آخرین ویرایش:
برم تو انگشت استاد دی اون ولز هم کلاً همه جا مظلومه دی اون بالسترا رو هم هر دفعه میبینم یاد Sean Bean می افتم دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or