همونطور که قبلاً هم گفته شد, توی همایش Comic-Con هم نمایش in-game ـی رو از بازی خواهیم دید .
زیاد:dدوستان به نظرتون چقدر احتمال داره این عنوان Game of the year بشه؟!
همونطور که در جریان هستید جوایز E3 رو دوستان بردن با خودشون بدون کوچکترین رحمی!
خیلی زیاد چون که این بازی با بازی های دیگر خیلی متفاوت است و هیچ بازی در این نسل مثل این نبوده همچنین رکورد 10 ساله دوم 3را شکست به امید خدا شاین بهترین بازی این نسل از بازی هاهم بشهدوستان به نظرتون چقدر احتمال داره این عنوان Game of the year بشه؟!
همونطور که در جریان هستید جوایز E3 رو دوستان بردن با خودشون بدون کوچکترین رحمی!
خدا بگم اون كسى رو كه اين قضيه ركورد E3 رو كشيد وسط ... :d
آقايون E3 هيچ تظمينى براى موفقيت بازيها نيست ، خيلى بازيها بودن كه در E3 توجه خيليها رو جلب كردند ولى در نهايت هيچ ... ى نشدن . بنابراين از الان هم خودتون و هم بازى رو سوژه نكنيد.
باو راه دور چرا میری برگرد به 2009 و عملکرد بازی همین تیم در E3 و آخر سال!خدا بگم اون كسى رو كه اين قضيه ركورد E3 رو كشيد وسط ... :d
آقايون E3 هيچ تظمينى براى موفقيت بازيها نيست ، خيلى بازيها بودن كه در E3 توجه خيليها رو جلب كردند ولى در نهايت هيچ ... ى نشدن . بنابراين از الان هم خودتون و هم بازى رو سوژه نكنيد.
دقيقاً با نظرت موافقمباو راه دور چرا میری برگرد به 2009 و عملکرد بازی همین تیم در E3 و آخر سال!
ولی خو در کل نمیشه 100% مطمئن بود، باید صبر کرد و دید !
بده هایپ بازی رو چسبوندم تا سقف؟خدا بگم اون كسى رو كه اين قضيه ركورد E3 رو كشيد وسط ... :d
هاون ؟ :d همون 2008 هم MGS4 بیشترین GOTY رو گرفت! :dاین بازی با رفتن به 2013 کاش خیلی سخت شد...حالا شاید بگیم BI مثلا جلوش نتونه یا هر بازیی دیگه ای ولی این GTA 5 مثل سال 2008 باز میاد و بازی بزرگی مثل متال گیر 4 زیر سایش گم میشه کلا از همون سال از GTA بدم اومده و میترسم باز امسال هم بیاد و همه چیو درو کنه...چون انصافا بازی TLOU لایق بهترین هستش...
اِ ! :d چند وقت پیش یکجا دیده بودم زده بود MGS4 اوله و بعدش F3 ولی الان چک کردم دیدم بله F3 اول بودش :d (منبعم اشتباه زده بوده نامرد :d )حالا زیاد ربطی به تاپیک نداره ولی سال 2008 بیشترین Goty رو Fallout 3 گرفت (چه با احتساب Reader's Choice و چه بدون اون)، آمار غلط به مردم نده
حالا زیاد ربطی به تاپیک نداره ولی سال 2008 بیشترین Goty رو Fallout 3 گرفت (چه با احتساب Reader's Choice و چه بدون اون)، آمار غلط به مردم نده البته بعد از Fallout 3 بیشترین جایزه رو MGS4 گرفت و بعد از این دو تا هم GTA IV.هاون ؟ :d همون 2008 هم MGS4 بیشترین GOTY رو گرفت! :d
البته رکورد امتیاز این نسل دست GTA هست ولی GOTY 2008 خیر ....! :d پس زیر سایه گم نشد :d
2013 هم ترس من از BS:I هست و بس :d (البته برای من که از الان GOTY سال بعد GOW A هست )
http://www.gamerankings.com/xbox360/939933-fallout-3/index.htmlزکی Fallout 3 که سال 2009 اومد .واقعا که .تازه دو نفر هم این مطلبو پسندیدن .ولی دمت گرم کلی خندیدم.