The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
دوستان به نظرتون چقدر احتمال داره این عنوان Game of the year بشه؟!
همونطور که در جریان هستید جوایز E3 رو دوستان بردن با خودشون بدون کوچکترین رحمی!:دی

همونطور که در جریان هستید جوایز E3 رو دوستان بردن با خودشون بدون کوچکترین رحمی!:دی
زیاد:d
البته هنوز همه بازی های 2013 معرفی نشدن درضمن bioshock infinitie هم هست اون رو نباید دست کم گرفت

به نظر من این نوع نظرسنجی جالب و مفید نخواهد بود ! تا زمانی که بازی عرضه نشه و خودمون انجامش ندیم نمیشه گفت که بازی در چه سطحیه !

من آدم بدبینی هستم درست :دی.
ولی این تریلر E3 خیلی کارش درست بود خیلی سخته برام باور کنم تک تک لحظات بازی عین همین تریلر هست :دی.
تو این 10 دقیقه گیم پلی نزدیک به 100000000 تا نکته خوابیده بود :دی. تازه یه سریشو کسی کشف نکرده هنو

خیلی زیاد چون که این بازی با بازی های دیگر خیلی متفاوت است و هیچ بازی در این نسل مثل این نبوده همچنین رکورد 10 ساله دوم 3را شکست به امید خدا شاین بهترین بازی این نسل از بازی هاهم بشه

خدا بگم اون كسى رو كه اين قضيه ركورد E3 رو كشيد وسط ... :d

آقايون E3 هيچ تضمينى براى موفقيت بازيها نيست ، خيلى بازيها بودن كه در E3 توجه خيليها رو جلب كردند ولى در نهايت هيچ ... ى نشدن . بنابراين از الان هم خودتون و هم بازى رو سوژه نكنيد.

آخرین ویرایش:

آقايون E3 هيچ تظمينى براى موفقيت بازيها نيست ، خيلى بازيها بودن كه در E3 توجه خيليها رو جلب كردند ولى در نهايت هيچ ... ى نشدن . بنابراين از الان هم خودتون و هم بازى رو سوژه نكنيد.

کسی با E3 و رکوردها و این بحثا کاری نداره، بازی حتی اگه تو نمایشگاه گل و گیاه تهران هم نمایش داده می‌شد گویای همه چیز بود، کسی دنبال رکوردهای این بازی نیست.

آقايون E3 هيچ تظمينى براى موفقيت بازيها نيست ، خيلى بازيها بودن كه در E3 توجه خيليها رو جلب كردند ولى در نهايت هيچ ... ى نشدن . بنابراين از الان هم خودتون و هم بازى رو سوژه نكنيد.
باو راه دور چرا میری برگرد به 2009 و عملکرد بازی همین تیم در E3 و آخر سال:دی!

ولی خو در کل نمیشه 100% مطمئن بود، باید صبر کرد و دید !

باو راه دور چرا میری برگرد به 2009 و عملکرد بازی همین تیم در E3 و آخر سال:دی!

ولی خو در کل نمیشه 100% مطمئن بود، باید صبر کرد و دید !
دقيقاً با نظرت موافقم
ما هم نگفتيم ١٠٠٪ goty هست ولي خوب خداييش احتمالش خيلي زياد شده
به هرصورت جوايز VGA رو هم همين منتقدين ميدن.
ضمناً جناب مدير عجب اواتار خفني گذاشتي.

آخرین ویرایش:
این بازی با رفتن به 2013 کاش خیلی سخت شد...حالا شاید بگیم BI مثلا جلوش نتونه یا هر بازیی دیگه ای ولی این GTA 5 مثل سال 2008 باز میاد و بازی بزرگی مثل متال گیر 4 زیر سایش گم میشه کلا از همون سال از GTA بدم اومده و میترسم باز امسال هم بیاد و همه چیو درو کنه...چون انصافا بازی TLOU لایق بهترین هستش...

منم از همون اول اعتقاد داشتم که از روی تریلر به هیچ عنوان نمیشه راجع به یک بازی قضاوت کرد !!
درسته که همه میدونن بازی خیلی خوبی میشه اما ممکنه یه بازی کملا معمولی از آب در بیاد !
توی نسخه نهایی ممکنه خیلی از جزئیات بالا و پایین بشه !​

این بازی با رفتن به 2013 کاش خیلی سخت شد...حالا شاید بگیم BI مثلا جلوش نتونه یا هر بازیی دیگه ای ولی این GTA 5 مثل سال 2008 باز میاد و بازی بزرگی مثل متال گیر 4 زیر سایش گم میشه کلا از همون سال از GTA بدم اومده و میترسم باز امسال هم بیاد و همه چیو درو کنه...چون انصافا بازی TLOU لایق بهترین هستش...
هاون ؟ :d همون 2008 هم MGS4 بیشترین GOTY رو گرفت! :d
البته رکورد امتیاز این نسل دست GTA هست ولی GOTY 2008 خیر ....! :d پس زیر سایه گم نشد :d
2013 هم ترس من از BS:I هست و بس :d (البته برای من که از الان GOTY سال بعد GOW A هست :-" )

حالا زیاد ربطی به تاپیک نداره ولی سال 2008 بیشترین Goty رو Fallout 3 گرفت (چه با احتساب Reader's Choice و چه بدون اون)، آمار غلط به مردم نده
biggrin1.gif
اِ ! :d چند وقت پیش یکجا دیده بودم زده بود MGS4 اوله و بعدش F3 ولی الان چک کردم دیدم بله F3 اول بودش :d (منبعم اشتباه زده بوده نامرد :d )
خوب حالا در هر صورت منظور اینه که GTA خطری ایجاد نمیکنه :-" :d

آخرین ویرایش:
هاون ؟ :d همون 2008 هم MGS4 بیشترین GOTY رو گرفت! :d
البته رکورد امتیاز این نسل دست GTA هست ولی GOTY 2008 خیر ....! :d پس زیر سایه گم نشد :d
2013 هم ترس من از BS:I هست و بس :d (البته برای من که از الان GOTY سال بعد GOW A هست :-" )
حالا زیاد ربطی به تاپیک نداره ولی سال 2008 بیشترین Goty رو Fallout 3 گرفت (چه با احتساب Reader's Choice و چه بدون اون)، آمار غلط به مردم نده :دی البته بعد از Fallout 3 بیشترین جایزه رو MGS4 گرفت و بعد از این دو تا هم GTA IV.
زکی Fallout 3 که سال 2009 اومد .واقعا که .تازه دو نفر هم این مطلبو پسندیدن .ولی دمت گرم کلی خندیدم.
http://www.gamerankings.com/xbox360/939933-fallout-3/index.html
Release Date: October 28, 2008

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or