The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
مدام ؟ نه برادر من, پستی که دادم منظورم همون دمو 15 دقیقه ای E3 بود که ما قسمتیش رو بصورت عمومی دیدیم
از اون دمو كه ما فقط ٦ دقيقه ٣٠ثانيه اش رو ديديم! يعني پس بيش از نصفش نديديم. تازه اينطورم كه از شواهد معلومه جلوي منتقدها با روشهاي ديگه حتي همون قسمت ٦ دقيقه اي عمومي رو انجام دادن كه خود همين هم ميشه يه پا نمايش جديد.
بعد من فقط منظورم اون پست نبود كه اگر خاطرت باشه ٧ ماه پيش بلا فاصله كه بازي در vga معرفي شد همون موقع براي منتقدين مجله gi يه نمايش ديگه از گيم پلي بازي گذاشتن.
خوب اينهمه نمايش كه ما اصلاً نديدم ولي منتقدين ديدند. براي همين از واژه مدام استفاده كردم.:d

این بازی ۱.انیمیشن کاورش تو چشم ۲.گیم پلی متنوع دارد ۳.هوش مصنوعی friendخوبی داره ۴.شاهکاری در ai است ۵.این یک بازی نیست این یک شاهکاره تا الان کوچیترین نقطه ضعف تو تریلر ها نبود اتمسفر بازی فوق العاده قوی نشون داده شده این بازی در همه ی موارد بهتر از unchartedاست .

عجب چیزیه :دی لوکیشن که همون سالُنه تو تریلر E3 هست که از پنجره میپرن توش ولی استایل شخصیتها عالیه :دی
با توجه به خشونت بی حدو مرز بازی، مو رو به تن آدم سیخ میکنه ببینیم جوئل توی یک همچین موقعیتی چجوری جون طرف رو با Machete میگیره :دی !

این جول بدبخت چرا همش در حال نفله شدنه دی جول شده کتک بخور الی بزن بهادر دی بابا گناه داره دی
پ.ن : با این چیزایی که همش دارن از خشونت و بد دهنی الی نشون میدن باید اون Scary 'o' meter توی دفترچه ی نیت عوض بشه دی بعد از سیبیل سالی باید الی رو بذارن توش دی

دوستان تا حالا توجه كرديد حتي يه شات و حتي يه ويدئو كه به اين كله كلمي ها كامل بپردازه منتشر نكردند ؟؟/:):d نميدونم چرا احساس ميكنم از بازي حذفشون كردند و همون عنصر ادم در مقابل ادم دارند استفاده ميكنند . چون خيلي عجيبي حتي يه ويدئو هم براي نشون دادن مبارزه يا فرار از اين زامبي ها نشون ندادن !

دوستان تا حالا توجه كرديد حتي يه شات و حتي يه ويدئو كه به اين كله كلمي ها كامل بپردازه منتشر نكردند ؟؟/:):d نميدونم چرا احساس ميكنم از بازي حذفشون كردند و همون عنصر ادم در مقابل ادم دارند استفاده ميكنند . چون خيلي عجيبي حتي يه ويدئو هم براي نشون دادن مبارزه يا فرار از اين زامبي ها نشون ندادن !

سوپرایزشونه دیگه! رکن داستان رو که نمیان حذف کنند :d دلیلی نداره همه چیز رو نشون بدند. تو این تریلر آخری هم که صدای دلنشینشون رو شنیدیم، پس جای هیچ نگرانی نیست :d

همین تریلر آخری زامبولیها افتادن دنبالشون که اومدن تو اتاق دیگه :d من فکر کنم میخوان سورپرایز بکنن !:d تازه شب رو هم نشون ندادن !:d

نه بابا امکان نداره . همین تریلر آخری که اومد تابلو بود از دست همون کله کلمیها دارن فرار میکنن . صداشونم میومد . خیالت راحت . دارن ملت رو تو کف میزارن :دی

در كل حالا يه تريلر هم نشون بدن كه ما اين رو ماهشون رو ببينيم بد نميشه :d چون واقعا دوست دارم بدونم كه چكار هايي ميتونند بكنند !! ادم ميخورن ؟؟ چيزي تف ميكنند ؟؟ چجوري ميميرند !!!:d ولي راستش رو بخوايد خيلي دوست دارم از بازي حذف بشند تا با يه بازي نسبتا واقع گرايانه روبرو بشيم :d

توی بازی که هستن ولی هنوز معلوم نیست حضورشون چقدره ! :دی
توی اولین ویدئو کامل نمایش داده شدن ، ماکت ـشون هم نمایش داده شده ! توی همین تریلر آخری هم دارن بروبچ رو تعقیب میکنن ولی ما فقط لحظه آخر رو می بینیم و صداهاشون رو می شنویم ! :دی
من احتمال میدم توی نمایش E3 هم داشتن اینا رو تعقیب میکردن. چون یه سر و صداهایی میاد و اینا سریع پشت در یه چیزایی میذارن. حالا معلوم نیست آدم اون پشت هست یا کله کلمی ! :دی

در كل حالا يه تريلر هم نشون بدن كه ما اين رو ماهشون رو ببينيم بد نميشه
yahoo_4.gif
چون واقعا دوست دارم بدونم كه چكار هايي ميتونند بكنند !! ادم ميخورن ؟؟ چيزي تف ميكنند ؟؟ چجوري ميميرند !!!
yahoo_4.gif
ولي راستش رو بخوايد خيلي دوست دارم از بازي حذف بشند تا با يه بازي نسبتا واقع گرايانه روبرو بشيم
yahoo_4.gif
گوشتخوار که هستن ! :دی ولی نحوه پراکنده شدنشون (!) هنوز معلوم نیست. احتمال داره توی یه نواحی ای یه نوع قارچ هایی باشه که هاگ پخش میکنن و ملت رو این شکلی میکنن. چون ماسک هم توی بازی وجود داره ! :دی

اساس و پایه شکل گیری IP "آخرین ما" همین شیوع ویروس (Spore) و بوجود اومدن جو Post-Pandemic به خاطر انسان ها و موجودات مبتلا شده یا همون Infected هست, حالا اگر بخوان حذفشون کنند باید کلاً پروژه رو کنسل کنن :دی !

میدونید ، به نظر من این استدیو ار عنوان Uncharted 3 که عنوان واقعا فوق العاده ای هم بود (بگم که اشتباه برداشت نشه :دی) یه سری درس هایی هم گرفت.
مثل اینکه تو تریلرهای مختلف همه چیز رو مشخص نکنه و یه سری سوالات بزرگی رو هم برای گیمر مطرح کنه که گیمر بیش از پیش به داستان علاقه مند بشه.

اگه یادتون باشه قبل از معرفی عنوان یه سری صحنه از مستند BBC پخش شد که اشاره داشت به همون قارچ ها که روی حشرات تاثیر وحشتناکی میذارن
۱۰۰ درصد داستان اصلی هم مربوط میشه به همین قارچ ها و جهشی خاص که باعث شده رو انسان ها (و یا حتی دیگر جانوران) هم تاثیر بذاره.
با این رویه من احساس میکنم حتی کمی پشیمون هم هستن که چرا تو اولین تریلر یه صحنه نشونشون هم میدن شاید خیلی جالبتر میشد که ما کلا ندونیم چه هیولایی در انتظار ما نشسته تو این عنوان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or