War Has Change
کاربر سایت
از اون دمو كه ما فقط ٦ دقيقه ٣٠ثانيه اش رو ديديم! يعني پس بيش از نصفش نديديم. تازه اينطورم كه از شواهد معلومه جلوي منتقدها با روشهاي ديگه حتي همون قسمت ٦ دقيقه اي عمومي رو انجام دادن كه خود همين هم ميشه يه پا نمايش جديد.مدام ؟ نه برادر من, پستی که دادم منظورم همون دمو 15 دقیقه ای E3 بود که ما قسمتیش رو بصورت عمومی دیدیم
با توجه به خشونت بی حدو مرز بازی، مو رو به تن آدم سیخ میکنه ببینیم جوئل توی یک همچین موقعیتی چجوری جون طرف رو با Machete میگیره !عجب چیزیه لوکیشن که همون سالُنه تو تریلر E3 هست که از پنجره میپرن توش ولی استایل شخصیتها عالیه
دوستان تا حالا توجه كرديد حتي يه شات و حتي يه ويدئو كه به اين كله كلمي ها كامل بپردازه منتشر نكردند ؟؟:d نميدونم چرا احساس ميكنم از بازي حذفشون كردند و همون عنصر ادم در مقابل ادم دارند استفاده ميكنند . چون خيلي عجيبي حتي يه ويدئو هم براي نشون دادن مبارزه يا فرار از اين زامبي ها نشون ندادن !
همین تریلر آخری زامبولیها افتادن دنبالشون که اومدن تو اتاق دیگه :d من فکر کنم میخوان سورپرایز بکنن !:d تازه شب رو هم نشون ندادن !:dدوستان تا حالا توجه كرديد حتي يه شات و حتي يه ويدئو كه به اين كله كلمي ها كامل بپردازه منتشر نكردند ؟؟:d نميدونم چرا احساس ميكنم از بازي حذفشون كردند و همون عنصر ادم در مقابل ادم دارند استفاده ميكنند . چون خيلي عجيبي حتي يه ويدئو هم براي نشون دادن مبارزه يا فرار از اين زامبي ها نشون ندادن !
نه بابا امکان نداره . همین تریلر آخری که اومد تابلو بود از دست همون کله کلمیها دارن فرار میکنن . صداشونم میومد . خیالت راحت . دارن ملت رو تو کف میزارندوستان تا حالا توجه كرديد حتي يه شات و حتي يه ويدئو كه به اين كله كلمي ها كامل بپردازه منتشر نكردند ؟؟:d نميدونم چرا احساس ميكنم از بازي حذفشون كردند و همون عنصر ادم در مقابل ادم دارند استفاده ميكنند . چون خيلي عجيبي حتي يه ويدئو هم براي نشون دادن مبارزه يا فرار از اين زامبي ها نشون ندادن !
توی بازی که هستن ولی هنوز معلوم نیست حضورشون چقدره !دوستان تا حالا توجه كرديد حتي يه شات و حتي يه ويدئو كه به اين كله كلمي ها كامل بپردازه منتشر نكردند ؟؟:d نميدونم چرا احساس ميكنم از بازي حذفشون كردند و همون عنصر ادم در مقابل ادم دارند استفاده ميكنند . چون خيلي عجيبي حتي يه ويدئو هم براي نشون دادن مبارزه يا فرار از اين زامبي ها نشون ندادن !
گوشتخوار که هستن ! ولی نحوه پراکنده شدنشون (!) هنوز معلوم نیست. احتمال داره توی یه نواحی ای یه نوع قارچ هایی باشه که هاگ پخش میکنن و ملت رو این شکلی میکنن. چون ماسک هم توی بازی وجود داره !در كل حالا يه تريلر هم نشون بدن كه ما اين رو ماهشون رو ببينيم بد نميشهچون واقعا دوست دارم بدونم كه چكار هايي ميتونند بكنند !! ادم ميخورن ؟؟ چيزي تف ميكنند ؟؟ چجوري ميميرند !!!ولي راستش رو بخوايد خيلي دوست دارم از بازي حذف بشند تا با يه بازي نسبتا واقع گرايانه روبرو بشيم