The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ.....:-o:wow::ziped::silenced::o:eek::scare: این کله کلمی ها:d(چه ضایع,یه اسم بهتر نبود)... تو روز اینقدر ترسناکن و باید ازشون فرار کرد....
پس قراره شب چی بشه![-o<
راستی بازی داینامیکه؟

مارس بیاد خیلی خوب میشه 3 تا بازی شاخ gears of war..god of war ...the last of us واقعا خیلی حال میده اونم نزدیک عید ..مدرسه ها تعطیل میشه:d

فکر نمیکنم !
حالا که GOW رو در ماه مارچ داریم امکانش خیلی خیلی کمه که SONY بیاد یه انحصاری بزرگ دیگه رو دقیقا تو همون ماه مارچ بده.
البته از سمت دیگه اخبار نسل بعد داره میرسه !

واقعا نمیدونم این سونی میخواد چیکار کنه ؟‌ :دی
اگه برنامه ریزیش با من بود قطعا TLOU رو میذاشتم قبل معرفی نسل جدید (البته اگه در کار باشه).

فکر نمیکنم !
حالا که GOW رو در ماه مارچ داریم امکانش خیلی خیلی کمه که SONY بیاد یه انحصاری بزرگ دیگه رو دقیقا تو همون ماه مارچ بده.
البته از سمت دیگه اخبار نسل بعد داره میرسه !

واقعا نمیدونم این سونی میخواد چیکار کنه ؟‌ :دی
اگه برنامه ریزیش با من بود قطعا TLOU رو میذاشتم قبل معرفی نسل جدید (البته اگه در کار باشه).

تا 2014 هیچ دستگاهی بیرون نیماد:d

سلام!
گیم پلی E3 رو تازه دیدم (از دنیا عقبم).

در کل عجـــــــــــــــــب چیزی بود! :d

بخش Inventoryـش فوق العاده طراحی شده.
گیم پلی بازی یه چیز عجیب غریب اما خفنی بود! :d عاشق اون تیکشم که جوئل تیر تموم می کنه، بعد اون یارو می فهمه!
مخفیکاری هم خوب کار شده بود. خیلی دوست دارم ببینم این بخش رو زامبی هاش چطوری کار می کنه. کلا گیم پلی قسمت زامبی هاش هنوز ناشناخته مونده! :d

الی هم چرا اینقدر بی تربیت شده؟! :d

بچه ها اینکه تو نمایش فالون به اسکریپت شده بودن هوش مصنوعی دشمن ها پی بردن حقیقت داره؟تو بازی رایانه هم در موردش یه چیزایی گفتن

بچه ها اینکه تو نمایش فالون به اسکریپت شده بودن هوش مصنوعی دشمن ها پی بردن حقیقت داره؟تو بازی رایانه هم در موردش یه چیزایی گفتن
این همه خود من نقل قول از سایتهایی که بازی رو پشت درهای بسته E3 دیدن یا تجربه کردن صفحات فبل گذاشتم ندیدی ?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or