The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
تا دیروز ترول های خارجی برای بازدید بیشتر 1 ماه قبل از عرضه به بازی ناتی داگ نمره پایین میدادن حالا گویا مجلات داخلی هم این راه رو برای جذب مخاطب بیشتر , مفید دونستن دی

دوستان الان لينك ميدم بهتون بريد بخونيد تو سايت چه چيز ها كه نگفتند در باره اين بازي !!!

مواردي از جمله :

بازي كلا اسكريپت شده هست ، فقط انچارتد هست كه ow شده ( اينو ديگه معنيش رو بريد خودتون پيدا كنيد ! ) ، بازي از نظر منتقدين جالب نبوده و جايزه نبرده اصلا و ..............

يعني تو فروم اين سايت جكي هست براي خودش !!

تا دیروز ترول های خارجی برای بازدید بیشتر 1 ماه قبل از عرضه به بازی ناتی داگ نمره پایین میدادن حالا گویا مجلات داخلی هم این راه رو برای جذب مخاطب بیشتر , مفید دونستن دی
مجله مثکه بهترین بازی انتخابش کرده, درافشانی ها از طرف یوزر های خوشحال پیرامون این مورد پر فشار هست :دی !

درود!
نمیدونم کسی قبل از من گذاشته یا نه اما 2 تا آهنگ از TLOU رو میذارم که یکیش مال VGA 2011 هستش همون آهنگ پایانیش که الی و جوئل از در خارج میشن و پخش میشه و اون یکی هم یه کار دیگه از همین آهنگ ساز هست که واقعا با روح و روانتون بازی میکنه.اگر تکراریه عذر خواهی میکنم
The Last Of Us - VGA 2011
[h=2]Gustavo santaolalla de us[/h]اسم آهنگ ساز هم Gustavo Santaolalla هستش. دومی رو از دست ندید که واقعا عالیه.

خداییش خیلی چرت میگفتن!!ولی یکی به من بگه جریان نمایش فالون چیه که میگن اسکریپت شده هست؟من خودم نمیتونم این حرفو باور کنم ولی میخوام بدونم جریان از چه قراره؟

جریان اینه که خواستن بازی دقیقاً عین نمایش E3 باشه تا چیز بیشتری برای گیمر ها لو نره , در حین بازی گویا یه تیر اضافه اومده اونو خالی کردن که باز جول تیر نداشته باشه و دوباره اون یارو بگه I Know That Sound , I got you now folan دی
حالا یه عده اینو دست گرفتن میگن بازی اسکریپت شده ـس یعنی هر کاری بکنی همون صحنه تکرار میشه که رسماً در جوابش میشه گفت LOL !!! چون همین قسمت برای منتقد ها به اشکال دیگه به نمایش گذاشته شده و کاملاً متفاوت بوده حتی خود استاد کوجیما هم بازی رو تست کرده و گفته که با روشی که می رفته اتفاقات متفاوتی رو دیده پس تمام این حرف ها زاییده ی ذهن پریشان هیتر هاست دی همین دی
@ صلح و صفا :
بسیار آهنگ خسته ای بود دمت گرم !
راستی این همون آهنگ ساز بازیه یا نه صرفاً روی این تریلر ها همچین آهنگ های نابی رو داریم ؟

آخرین ویرایش:
راستی این همون آهنگ ساز بازیه یا نه صرفاً روی این تریلر ها همچین آهنگ های نابی رو داریم ؟

Gustavo Alfredo Santaolalla آهنگ ساز بازیه و تو کارش هم خیلی حرفه‌ایه.

من باب بقیه مباحث:

Haters gonna hate

فشار حاصله اگر به یک نحوی کاسته نشه، تا عرضه بازی صدمات جبران ناپذیری براشون داره.

این به عنوانه باکس شات زیباست ...

47075-the-last-of-us.png

--------------------

the-last-of-us-uncharted-header.jpg

-----------------

The Planet Of Us

The-Last-Of-Us-trailer.jpg

نظرتون چیه ؟! ... !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن