The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
این اطلاعات به شدت هایپ کنندست :d مخصوصاً اینکه در مورد AI حجت رو تموم کرد، باشد که بداندیشان به دنبال موضوعات دیگر باشند.

سیستم تغییر فصل خیلی به جذابیت بازی کمک می‌کنه. اتفاقاً من عاشق فصل بهارم، بهار بازی رو بیشتر زیبا می‌کنه. :d

there’s moments with Joel and Ellie that literally kind of bring a tear to my eye that happen throughout the story

>:d< و اینکه عاشقم این جمله شدم.

دوستان در مورد این قسمت:
اکید بسیار روی الی و AIـش (در طول بازی قابلیت های بیشتری کسب میکنه، مثل اول بازی بهش یاد میدی چجوری تیراندازی کنه و ...)
امروز این عکس رو نگاه کردم و تو دست الی یه اسنایپ دیدم!:d

newip_thelastofus.jpg

توی زمستان باید برن اتش درست کنند و لباس گرم بپوشن زامبولی ها و بقیه دشمن های انسان هم که دود رو می بینن میان طرفشون و یک عرض ادبی می کنن:d

الی با اون مرده چه نسبتی داره؟
من یکجا خوندم گویا پدر و دختر هستند اما خودشون از این مسئله بی اطلاع اند.
ضمنا رضاجان بابت امضایی که چند صفحه قبل قرار داده بودی ممنون با اجازت من از یکی از امضاهایی که قرار داده بودی برای امضا خودم استفاده کردم.

الی با اون مرده چه نسبتی داره؟
نسبت خاصی نداره ! :دی اگه درست یادم باشه Joel به یه نفر قول داده که Ellie رو منتقل کنه به جایی.

من یکجا خوندم گویا پدر و دختر هستند اما خودشون از این مسئله بی اطلاع اند.
مگه فیلم هندیه ؟! :دی این رو ملت از خودشون گفتن ! :دی اگه قرار باشه همچین چیزی توی بازی بذارن و مثلآ آخرش مشخص بشه که اینا پدر و دختر بودن ، به نظر من که رابطه بسیار سطح پایین و داغونی هست.

اگه درست یادم باشه Joel به یه نفر قول داده که Ellie رو منتقل کنه به جایی.
این بیشتر میخوره به بازی
...
باباشه بعد نمیدونه؟=))
قضیه ناموسی شد پس :d
...
یه جا (فکر کنم همینجا ) خوندم که پدر الی ، الی رو میده به جوئل تا ازش مراقبت کنه و اینجوری میشه که اینا با همن
...
ولی هرچی هست در حد حدس وگمانه و مسلما ناتی داگ مثله بقیه قسمت های بازی یه داستانی واسه بازی نوشته که همه انگشت به دهن بمونن:-o

یه جا (فکر کنم همینجا ) خوندم که پدر الی ، الی رو میده به جوئل تا ازش مراقبت کنه و اینجوری میشه که اینا با همن
حافظه من که زیاد خوب نیست ولی فکر کنم کلآ این Ellie بنده خدا یتیم هست ! :دی یعنی پدر و مادرش رو توی بچگی از دست داده و توی یکی از تشکیلات نظامی بزرگ شده. یعنی اونی که Ellie رو تحویل Joel میده ، پدرش نیست و احتمالآ کسی هست که توی این مدت بزرگش کرده. شایدم اشتباه میکنم ! :دی

حافظه من که زیاد خوب نیست ولی فکر کنم کلآ این Ellie بنده خدا یتیم هست ! :دی یعنی پدر و مادرش رو توی بچگی از دست داده و توی یکی از تشکیلات نظامی بزرگ شده. یعنی اونی که Ellie رو تحویل Joel میده ، پدرش نیست و احتمالآ کسی هست که توی این مدت بزرگش کرده. شایدم اشتباه میکنم ! :دی

بابای الی دوست جول بوده و دخترش رو می ده دست جول حالا چرا معلوم نیست
جول هم مثل این که اسلحه جابه جا می کرده یه همچین چیزایی

مگه فیلم هندیه ؟! :دی این رو ملت از خودشون گفتن ! :دی اگه قرار باشه همچین چیزی توی بازی بذارن و مثلآ آخرش مشخص بشه که اینا پدر و دختر بودن ، به نظر من که رابطه بسیار سطح پایین و داغونی هست.
پس ببین مجلات ما در چه سطح پایینی قرار دارن و اطلاعات غلط در اختیار خوانندگانشون قرار می دن چون من این مطلب رو که joel و الی پدر و دختر هستند رو در شماره 76 مجله بازی نما خوندم مطلبی که این مجله در مورد پیش نمایش این بازی نوشت بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or