The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
سلام، به نظر من این بازی تو سال آینده یکی از مدعیان جدی برای گوتی هست!
واقعاً نمایش های قشنگی رو از این بازی شاهد بودیم و مطمئناً هرکسی با دیدنشون تحت تاثیر قرار گرفته!
از تریلرها میشه فهمید مثل کارهای قبل ناتی این بازی هم گرافیک واقعاً زیبایی داره و این بار در کنار اون هوش مصنوعی هم خودنمایی میکنه!
به هر حال، شخصاً برای بازی روزشماری میکنم.

همون طور که میدونید ناتی گفته بود تریلر The Truck Ambush کاملاً Ingame هست و گرافیک گیم پلی هم به همین صورت خواهد بود!
در این مورد من 2 تا عکس دیدم تو یه فروم، گفتم اینجا بزارم و دوستان نظرشون رو بگند!
این 2 تا عکس یکیش از گیم پلی هست که تو ای 3 نشون داده شد، دیگری هم تریلر The Truck Ambush هست.

71507777608470386505.jpg

03150999243913350757.jpg

فعلاً

آخرین ویرایش:
نظر دوستان اینه که این چندمین آیدی هست فقط برای ترول کردن The Last of Us ساخته میشه ؟!
والا حسابش از دستم در رفته فقط میدونم اینا عضو حزب تلقیون هستن که کلا بزرگترین هدف این حزب، ترول کردن این عنوان هست و در صورتی که موفق بشن خودشون رو با بمب منفجر میکنن.

تا الان فکر می‌کردم فقط بازی های 360 ترولر دارن!
الان دیگه دوستان دارن به انحصاری های سونی هم حجوم میارن!!!
بازی تو این سبک، از این خفن تر چی داریم که اینطوری ترول می‌کنید؟!

خیلی ها به این عنوان چشم دوختن اما مثل اینکه ناتی داگ نمیزاره به آرزوشون برسن ! :d و من مطمئنم که در روز موعود (تاپیک نمرات) قیاقه های دیدنی زیادی خواهیم داشت >:d

یعنی واقعاً انقدر براتون سخته از بین این همه تعریفی که میشه از بازی، 2 تا انتقاد بشنوید؟
دروغ نگم، دومین بارم هستش که میام تو این تاپیک! از پست ها هم واقعاً خبر ندارم، ولی جداً متاسفم براتون.
به حال بعضیا فقط باید تاسف خورد!

یعنی واقعاً انقدر براتون سخته از بین این همه تعریفی که میشه از بازی، 2 تا انتقاد بشنوید؟
دروغ نگم، دومین بارم هستش که میام تو این تاپیک! از پست ها هم واقعاً خبر ندارم، ولی جداً متاسفم براتون.

مشکلی که عکسشو گذاشتی واقعا خیلی بی اهمیت در مقابل سیل عظیم جزئیات بازی!
90% بازی های این نسل حداقل ی کوچولو مشکل لود با تاخیر تکسچر رو داشتن و این عکس هم دقیقا مال زمانی هست که اون تکسچر لود نشده کامل! هرچند مطمئنا همین نقص کوچیک هم تا عرضه بازی برطرف میشه

چي شد؟؟؟؟؟ شما كه تو پستتون جوري ميخواستين وانمود كنين كه فقط دارين از بازي تعريف ميكنين و سعي در اين موضوع داشتين حالا دارين ميگين ميخواستين انتقاد كنين.
ترولگر هم ترولگراي قديم مردونه ميومدن ترولشون ميكردن نه اين جوري كه خود طرف هم نميدونه چي نوشته !!!!!

ترول کردن گرافیک بازی های ناتی داگ مصداق بارز با سر رفتن تو نبش دیواره, اونم این یکی که بقول خودشون بزرگترین و پرخرج ترین پروزه ای هست که این استودیو تا الان روش کار کرده .
دیگه باید درس عبرت شده باشه!

اصلا تكسچر لود شده باشه يا نشده باشه ، كاتسين ها ريل تايم باشه يا نباشه ، هر چى هست گرافيك بازيهاى ND در نهايت از سر اين نسل زياد بوده و خواهد بود ...

دوستان ولی خداییش این مشکل لود شدن تسکچر تو E3 demo هم بودااا. همون جا که از پله میره بالا میگه watch your step من بعد از دیدن بارها و بارها تونستم یه مشکل پیدا کنم. امیدوارم این مشکل تا شیپ شدن بازی برطرف شه .

واقعا هر ایرادی به ناتی داگ گرفته بشه در زمینه گرافیک نمیشه ازشون ایراد گرفت ... گرافیک بازیهاش همیشه فراتر از تاریخ عرضه بوده و همیشه جلوتر هستن ... انصافا یه معیار و یه استاندارد برای گیمرها شده .. خود من هر وقت بخوام مقایسه ای بین گرافیک بازیها داشته باشم به طور نا خود آگاه با سری آنچارتد مقایسه میکنم ... ایراد از گرافیک این بازی انصافا بی انصافی هستش

چي شد؟؟؟؟؟ شما كه تو پستتون جوري ميخواستين وانمود كنين كه فقط دارين از بازي تعريف ميكنين و سعي در اين موضوع داشتين حالا دارين ميگين ميخواستين انتقاد كنين.
ترولگر هم ترولگراي قديم مردونه ميومدن ترولشون ميكردن نه اين جوري كه خود طرف هم نميدونه چي نوشته !!!!!

ایشون خیلی از نکات بازی رو گفت و در اخر هم یه مشکلی که به چشمش اومد رو گفت و از دوستان نظر خواست و هیچکس و همچنین ایشون نیومد که کل بازی رو بخاطر این مشکل زیر سوال ببره
مشکلی که عکسشو گذاشتی واقعا خیلی بی اهمیت در مقابل سیل عظیم جزئیات بازی!
90% بازی های این نسل حداقل ی کوچولو مشکل لود با تاخیر تکسچر رو داشتن و این عکس هم دقیقا مال زمانی هست که اون تکسچر لود نشده کامل! هرچند مطمئنا همین نقص کوچیک هم تا عرضه بازی برطرف میشه
خب ما هم میگیم کوچیکه!! ولی میشد از همون اول همین رو گفت نه مثه بعضیا که بجای پاسخ منطقی شروع کردن به گیر دادن خب اگه عکسایی که گذاشته فیک بود بیایید بگید عکسا الکی هست اگرم که درسته بیایید بگید به این دلایل یه همچین مشکلی هست و درست میشه یا ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or