The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
The Last of Us gamescom trailer is very atmospheric

01017581980082679312.jpg

HD SD

آخرین ویرایش:
چیزی نگفتن از اینکه تو بازی لباسا عوض میشن یانه؟

آخه می گن بازی اتفاقات یک ساله اگه این لباسا رو تو زمستون بپوشن با عقل جور در نمیاد

آخرین ویرایش:
من ميتونم از اينجا بازي رو پيش فروش كنم يا نه ؟؟؟
شما باید پیش خرید کنی ،نه پیش فروش :دی !
یه سایتی بود یادمه ازین کارا می کرد ؛منتهی با قیمت سوبل و چوبل و پرویز مظلومی جنs بدستت می رسید .همینجوریش اوضاع ارز خیطه ،دیگه بخوای پیش خرید هم بکنی ... ... ... :|:دی !

دوست بازي پيش فروش ميشه يا نه ؟؟ من ميتونم از اينجا بازي رو پيش فروش كنم يا نه ؟؟؟
آخه چرا پیش خرید ؟ هنوز که کانتنت خاصی رو برای پیش خرید در نظر نگرفتن . تازه دیدی یه موقع Collectors Edition خوفی هم می یاد,اونو می گیری...

آخه چرا پیش خرید ؟ هنوز که کانتنت خاصی رو برای پیش خرید در نظر نگرفتن . تازه دیدی یه موقع Collectors Edition خوفی هم می یاد,اونو می گیری...

وای اصلا حرف Collectors Edition این بازی که میاد دلم میلرزه !
ای کاش یه بسته تو مایه های بسته بقاء Resistance 3 باشه اما کاملتر و خفن تر !

درسته وضعیت دلار الان خیلی قشنگه :دی (البته ما ریجن دو دارا که دیگه هیچی!) اما هر شکلی شده ارزش داره آدم واسه Collectors Edition این بازی پول خرج کنه.

شما باید پیش خرید کنی ،نه پیش فروش :دی !
یه سایتی بود یادمه ازین کارا می کرد ؛منتهی با قیمت سوبل و چوبل و پرویز مظلومی جنs بدستت می رسید .همینجوریش اوضاع ارز خیطه ،دیگه بخوای پیش خرید هم بکنی ... ... ... :|:دی !

والا فكر نكنم بازي ديگه ارزشش داشته كه پيش خريد بشه و بنظرم بهترين كار براي اين بازي پيش خريد هست !! يعني دلم ميخواد همون دو روز قبل بقيه دستم باشه :d>:) كيوان اگه ميدوني اون سايت رو بده بياد

تیکه های جدید گیم پلی فوق العاده بود, عجیب هایپمون کرد :دی !
پیشرفت گرافیکی و انیمیشن های این بازی نسبت به بهترین بازی در این زمینه تا الان یعنی U3 برای من یکی روی کنسول های شش هفت سال پیش قابل هضم نیست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or