یک به ناتی داگ بگه از این محیطا بیشتر بذاره تو بازی! :d
می شه لینک دانلود این دمو که راه های مختلف رو داره بزاری؟اون چی بود که جول داشت می بست به دستش نکنه خقه کن هیتمن بود:d
هوش مصنوعی هم ترکونده بود جول کاور گرفته بود یارو از پشت اومد کتکش زد هایپ شدیم:d
ولی اونجا که سر جول رو کوبوند توی شیشه سرش هیچیش نشد امیدوار بودم که 1 لیتر خون از کلش بیاد بیرون:d
راه های مختلف مرحله ای که توی e3 نشون دادن هم توش بود:d
جوئل جون دستشون رخمی شده بود در حال بانداژ بودن ... :dاون چی بود که جول داشت می بست به دستش نکنه خقه کن هیتمن بود:d
هوش مصنوعی هم ترکونده بود جول کاور گرفته بود یارو از پشت اومد کتکش زد هایپ شدیم:d
ولی اونجا که سر جول رو کوبوند توی شیشه سرش هیچیش نشد امیدوار بودم که 1 لیتر خون از کلش بیاد بیرون:d
راه های مختلف مرحله ای که توی e3 نشون دادن هم توش بود:d
به خدا کپی باز ها هم باید برن بازی رو اصل بخرن:dجوئل جون دستشون رخمی شده بود در حال بانداژ بودن ... :d
من الان متوجه اين عكس نشدم الان الي داري براي جوئل قلاب ميگره كه جوئل بپره ؟؟
بعد اون وقت غيرت و مردونگي اين جوئل كجاست ؟؟ :d من از همون اول ميدونستم با اين نكات بازي بدرد نميخوره :d
این احتمالا از Build اولیه بازی هست، تو نسخه نهایی بعید میدونم همچین چیزی باشهولی جدی این حرکت مسخره ست ... دختر 13 - 14 ساله 30 کیلویی برای یه مرد 80 - 90 کیلویی قلاب بگیره ؟!! امیدوارم در نهایت شاهد همچین صحنه ای نباشیم !!
من الان متوجه اين عكس نشدم الان الي داري براي جوئل قلاب ميگره كه جوئل بپره ؟؟
بعد اون وقت غيرت و مردونگي اين جوئل كجاست ؟؟ :d من از همون اول ميدونستم با اين نكات بازي بدرد نميخوره :d
ولی جدی این حرکت مسخره ست ... دختر 13 - 14 ساله 30 کیلویی برای یه مرد 80 - 90 کیلویی قلاب بگیره ؟!! امیدوارم در نهایت شاهد همچین صحنه ای نباشیم !!