The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
اون چی بود که جول داشت می بست به دستش نکنه خقه کن هیتمن بود:d
هوش مصنوعی هم ترکونده بود جول کاور گرفته بود یارو از پشت اومد کتکش زد هایپ شدیم:d
ولی اونجا که سر جول رو کوبوند توی شیشه سرش هیچیش نشد امیدوار بودم که 1 لیتر خون از کلش بیاد بیرون:d
راه های مختلف مرحله ای که توی e3 نشون دادن هم توش بود:d

یک به ناتی داگ بگه از این محیطا بیشتر بذاره تو بازی! :d

53780404739945351145.png

95080642974788906669.png

هوش مصنوعی هم ترکونده بود جول کاور گرفته بود یارو از پشت اومد کتکش زد هایپ شدیم:d
ولی اونجا که سر جول رو کوبوند توی شیشه سرش هیچیش نشد امیدوار بودم که 1 لیتر خون از کلش بیاد بیرون:d
می شه لینک دانلود این دمو که راه های مختلف رو داره بزاری؟
و اون که میگی سر جول رو می زنه به شیشه؟

جوئل جون دستشون رخمی شده بود در حال بانداژ بودن ... :d

بارش بارون كه خيلي زيباست البته تو اين بازي چيزي پيدا نميكني كه هايپت نكنه.خدا كنه همون جور كه گفتن داستان بازي تو 1سال اتفاق ميافته شاهد بارش برفم باشيم

ناگی داگ با اینکه PC از لحاظ گرافیکی بهتره با همین PS3 ضعیف گفته زکی !:d

PS4 که بیاد و ناگی داگ کارکنه روش کلا مایکروسافت دیگه PCرو ول میکنه :d

95080642974788906669.png

من الان متوجه اين عكس نشدم :| الان الي داري براي جوئل قلاب ميگره كه جوئل بپره ؟؟ :|

بعد اون وقت غيرت و مردونگي اين جوئل كجاست ؟؟ :|:d من از همون اول ميدونستم با اين نكات بازي بدرد نميخوره :|:d

95080642974788906669.png

من الان متوجه اين عكس نشدم :| الان الي داري براي جوئل قلاب ميگره كه جوئل بپره ؟؟ :|

بعد اون وقت غيرت و مردونگي اين جوئل كجاست ؟؟ :|:d من از همون اول ميدونستم با اين نكات بازي بدرد نميخوره :|:d

ولی جدی این حرکت مسخره ست ... دختر 13 - 14 ساله 30 کیلویی برای یه مرد 80 - 90 کیلویی قلاب بگیره ؟!! امیدوارم در نهایت شاهد همچین صحنه ای نباشیم !!

ولی جدی این حرکت مسخره ست ... دختر 13 - 14 ساله 30 کیلویی برای یه مرد 80 - 90 کیلویی قلاب بگیره ؟!! امیدوارم در نهایت شاهد همچین صحنه ای نباشیم !!
این احتمالا از Build اولیه بازی هست، تو نسخه نهایی بعید میدونم همچین چیزی باشه :دی

95080642974788906669.png

<لی از حق نگذریم عجب محیطی داره لامصب ! :دی آدم دوس داره همینجوری عکسهای ریل ــشو نگاه کنه! :دی

دقيقا منم منظورم همين بود خيلي مسخرست اگه همچين چيزي تو بازي باشه . چون به هيچ وجه همچين كاري توجيح پذير نيست !!:d مگه اينكه الي دمبل زن خوبي باشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or